Registres trobats: 71
Títol | Amines biogenes: presencia en el vi i efectes en l'organisme |
Autor | WOLLER, R. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2005 - V: 22- N: 70, Pg: 9-13 |
Descriptors | Amines biogenes Vi Organismes Salut |
Títol | Analisi sensorial del raim i caracteritzacio de la maduresa. Aplicacio a la garnatxa |
Autor | ROUSSEAU, J. POZZO DI BORGO, C. DURET, L. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2005 - V: 22- N: 72, Pg: 5-10 |
Descriptors | Analisi sensorial Raim Garnatxa Maduresa Caracteritzacio Garnacha |
Títol | Aspectes de viticultura de precisio en la practica de la fertilitzacio raonada |
Autor | SORT, X. UBALDE, J.M. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2005 - V: 22- N: 73, Pg: 18-21 |
Descriptors | Viticultura Fertilitzacio |
Títol | Aspectes viticoles i qualitat del vi |
Autor | FRANCO ALADREN, E. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er Semestre 2013 - V: 30- N: 97, Pg: 3-6 |
Descriptors | Qualitat del vi Qualitat sensorial Practiques viticoles |
Títol | Avaluacio de la quantitat de glucosids en el most. Un parametre determinant de la qualitat del raim. |
Autor | PAYAN, E. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2005 - V: 22- N: 72, Pg: 16-19 |
Descriptors | Glucosid Most Qualitat del raim |
Títol | Coadjuvants de filtracio |
Autor | CANALS, X. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 15 - 4t trimestre 1997 - V: - N: 41, Pg: 7 |
Descriptors | Celatom Coadjuvant de filtracio Terres de diatomees |
Títol | Copigmentacio i piranoantocians. El paper dels flavonols i els acids hidroxicinamics en el color del vi |
Autor | HERMOSIN GUTIERREZ, ISIDRO |
Dades Font | ACE revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2007 - V: 24- N: 79, Pg: 12-20 |
Descriptors | Vi Vi negre Flavonols Antocians Antocians monomers Compostos fenolics Acid hidroxicinamic Acid fenolic Coloracio Copigmentacio |
Títol | Desenvolupament de les soques diana de llevat per a la industria vinica |
Autor | CORDERO, R. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2010 - V: 27- N: 92, Pg: 12-14 |
Descriptors | Soques Llevats Industria vinicola Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica |
Títol | Efecte beneficios del consum moderat de vi. |
Autor | DOLL, R. PETO, R. |
Dades Font | ACE Revista d'enologia ISSN: 0212-842X VOL 12 - 1995 - V: - N: 32, Pg: 26 |
Descriptors | Vi Consum Salut |
Títol | Efecte de la presencia de diferents pesticides sobre la cinetica fermentativa |
Autor | FORT, F. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1997 - V: - N: 40, Pg: 3-10 |
Descriptors | Pesticides Cinetica fermentativa |
Títol | El metode ancestral |
Autor | VALADE, J-P. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 15-17 |
Descriptors | Metode ancestral Vi escumos Vinificacio Fermentacio Degollament |
Títol | El potencial d'oxidoreduccio en enologia |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2010 - V: 27- N: 90, Pg: 4-8 |
Descriptors | Oxidoreduccio Potencial redox Enologia Conservacio |
Títol | El vi aporta a l'organisme huma mes oligoelements que les aigues minerals. |
Autor | |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 12 - 1995 - V: - N: 32, Pg: 22 |
Descriptors | Vi Oligoelements Salut |
Títol | Els escumosos del m?n: factor varietat i fermentacio |
Autor | DABAN, M. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 3-8 |
Descriptors | Vi escumos Fermentacio Metode ancestral Metode champenoise-milispark Metode transfer Metode del vas clos Metode dioise Metode continu Metode de carbonacio Produccio mundial Cava |
Títol | Els plastics en el mon del vi |
Autor | DE LA TORRE, J. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842x - 4t trimestre 2006 - V: 23- N: 77, Pg: 8-12 |
Descriptors | Plastic Vi Envas de plastic Legislacio |
Títol | Els plastics en el mon del vi |
Autor | DE LA TORRE, J. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt Trimestre 2006 - V: 23- N: 77, Pg: 8-12 |
Descriptors | Plastic Vi Envas de plastic Additius |
Títol | Els vins d'Asia (I): l'Imperi del Centre |
Autor | ESTRUCH, J. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2005 - V: 22- N: 70, Pg: 26-27 |
Descriptors | Asia Vi Enologia Viticultura Xina |
Títol | Els vins d'Asia (i II): el subcontinent inabastable |
Autor | ESTRUCH, J. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 30-31 |
Descriptors | Asia India Vi |
Títol | Els vins de DO Priorat: exportacio i comercialitzacio del vi de tradicio en la mundialitzacio |
Autor | ANDREU PEREZ, G. |
Dades Font | Ace Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2003 - V: 20- N: 63, Pg: 10-14 |
Descriptors | Priorat DO Exportacio Comercialitzacio Estadistiques |
Títol | Els vins de DO Priorat: exportacio i comercialitzacio del vi de tradicio en la mundialitzacio |
Autor | ANDREU I PEREZ, G. |
Dades Font | ACE Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2003 - V: 20- N: 63, Pg: 10-14 |
Descriptors | Priorat DO Exportacio Comercialitzacio Mundialitzacio Vi Produccio Comercialitzacio |
Títol | Envasos i embalatges en el sector del vi |
Autor | AUCEJO, S. HERRANZ, N. NAVARRO, P. AGUIRRE, R. |
Dades Font | Ace Revista d'Enologia ISSN: 0212-842x - 4t trimestre 2006 - V: 23- N: 77, Pg: 4-7 |
Descriptors | Envas Embalatge Vi Sector vitivinicola Tap Tetra brick Envas de plastic Embalatge secundari Normativa |
Títol | Envasos y embalatges en el sector del vi |
Autor | AUCEJO, S. et al. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt Trimestre 2006 - V: 23- N: 77, Pg: 4-7 |
Descriptors | Envas Embalatge Sector Vi Vidre Cartro Bag-in-box Envas de plastic Envas d'alumini Tetra glax |
Títol | Estudiar enologia. Es perfilen les bases del segon cicle dels estudis universitaris d'enologia. |
Autor | |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 12 - 1995 - V: - N: 32, Pg: 16-18 |
Descriptors | Enologia Vinicultura Estudi Materia |
Títol | Flexitanc: un exemple d'adaptacio per al transport de vi a granel |
Autor | ARTAGAVEYTIA, G. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842x - 4t trimestre 2006 - V: 23- N: 77, Pg: 14-17 |
Descriptors | Flexitanc Vi Transport Industria vitivinicola Vi a granel |
Títol | Flexitanc: un exemple d'adaptacio per al transport de vi a granel |
Autor | ARTAGAVEYTIA |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt Trimestre 2006 - V: 23- N: 77, Pg: 14-17 |
Descriptors | Flexitanc Vi a granel Transport Embalatge Flexibilitat |
Títol | Guia basica de bones practiques viticoles per minimitzar la presencia d'ocratoxina A en els productes vitivinicoles |
Autor | DOMINGO, C. et al. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2005 - V: 22- N: 72, Pg: 28-30 |
Descriptors | Ocratoxina A Practiques viticoles Minimitzar Productes vitivinicoles |
Títol | Implantacio de sistemes de tra?abilitat |
Autor | HERNANDO, A. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2003 - V: 20- N: 65, Pg: 6-9 |
Descriptors | Sistema de tra?abilitat Implantacio Vi Tra?abilitat Celler |
Títol | Influencia del tipus de clarificacio del vi base i dels coadjuvants de tiratge sobre la qualitat de l'escuma dels vins efervescents |
Autor | VANRELL, G. et al. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 10-14 |
Descriptors | Escuma Qualitat Coadjuvant Vi base Vi escumos |
Títol | Influencia organoleptica de les amines biogenes produides durant la fermentacio malolactica del vi |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2005 - V: 22- N: 70, Pg: 14-20 |
Descriptors | Amines biogenes Fermentacio malolactica Analisi organoleptica Vi |
Títol | Introduccio a la viticultura de precisio |
Autor | MARCHEVSKY, P.L. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2005 - V: 22- N: 73, Pg: 4-10 |
Descriptors | Viticultura Viticultura de precisio Superficie foliar Gotims Clima Sol Peu d'empelt Densitat de plantacio Poda |
Títol | Joves i vi: per que no entendre's? |
Autor | DE LA TORRE, M.C. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 34 |
Descriptors | Consum Jovent Joventut Joves Vi Cultura enologica |
Títol | L'Escola d'Enologia de la Universitat Rovira I VIrgili posa en marxa la nova llicenciatura en Enologia |
Autor | MAS, Albert |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1996 - V: - N: 37, Pg: 18-20 |
Descriptors | Escola d'enologia Universitat Rovira i Virgili Llicenciatura d'enologia Estudi Ensenyament |
Títol | L'Oficina Internacional de la Vinya i del Vi. Estructura I funcionament |
Autor | MINGUEZ, S. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2001 - V: - N: 54, Pg: 16-18 |
Descriptors | OIV Office International de la Vigne et du Vin Estructura Funcionament |
Títol | L'enginyeria enologica en els estudis d'enologia |
Autor | RABADA, J. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2002 - V: 19- N: 58, Pg: 8-11 |
Descriptors | Enoleg-ologa Enginyeria enologica Estudi Enologia Carrera universitaria |
Títol | La Comissio I de Viticultura de l'OIV |
Autor | DOMINGO GUSTEMS, C. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 28-29 |
Descriptors | Viticultura OIV Genoma Vinya Canvi climatic Ocratoxina A |
Títol | La cromatografia liquida en enologia |
Autor | PALMA LOVILLO, M. GUILLEN SANCHEZ, D. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Semestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 13-19 |
Descriptors | Cromatografia liquida HPLC Analisi enologica |
Títol | La dieta mediterrania reivindica el vi com aliment |
Autor | |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1995 - V: - N: 31, Pg: 25 |
Descriptors | Vi Aliments Nutricio Salut Dieta mediterrania Antioxidant |
Títol | La maceracion prefermentativa en fred. Efectes en l'extraccio del color i dels compostos fenolics, i influencia del nivell de maduracio del raim |
Autor | LLAUDY, M.C. et al. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2005 - V: 22- N: 72, Pg: 11-14 |
Descriptors | Maceracio prefermentativa en fred Extraccio Color Compostos fenolics Maduracio del raim Neu carbonica Raim negre Vinificacio |
Títol | La microoxigenacio al servei de l'enologia |
Autor | CANALS PARELLADA, X. RUIZ SUSIN, J.A. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 27 |
Descriptors | Microoxigenacio Enologia Vinificacio Crian?a Vi negre |
Títol | La recerca vitivinicola: una eina de promocio i de valoritzacio del territori |
Autor | MINGUEZ, SANTIAGO |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt Trimestre 2001 - V: 18- N: 57, Pg: 6-10 |
Descriptors | Recerca vitivinicola Desenvolupament Catalunya Enologia Desenvolupament R+D |
Títol | Llei de regulacio de la professio |
Autor | ACE |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2005 - V: 22- N: 70, Pg: 31-32 |
Descriptors | Enoleg-ologa Professio Legislacio Titulacio Habilitacio |
Títol | Mercat brasiler de raim i vi. Ahir, avui i perspectives |
Autor | DOS PASSOS MARASCHIN, R. et al. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2004 - V: 21- N: 69, Pg: 7-10 |
Descriptors | Brasil Mercat Sector vitivinicola Raim Vi |
Títol | Mesura en linia de biomasssa viable mitjan?ant l'us de l'espectroscopia d'impedancia electrica |
Autor | ELVIRA, J. BUJAN, J. URPI, P. BRAGOS, R. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2002 - V: 19- N: 61, Pg: 12-17 |
Descriptors | Mesures en linia Biomassa viable Espectroscopia d'impedancia electrica Cava Elaboracio |
Títol | Metabolisme de compostos fenolics per bacteris lactics del vi |
Autor | RODR?GUEZ, H LANDETE, J.M. DE LAS RIVAS, B. ET.AL. |
Dades Font | ACE revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2007 - V: 24- N: 79, Pg: 4-8 |
Descriptors | Vi bacteris lactics Compostos fenolics Fermentacio malolactica |
Títol | Metabolisme de substrats del most i del vi per bacteris lactics i les seves implicacions en la qualitat del vi |
Autor | PARDO, I. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2003 - V: 20- N: 64, Pg: 5-11 |
Descriptors | Metabolisme Most Vi Bacteris lactics Qualitat del vi |
Títol | Metodes independents i dependents de cultiu per estudiar i caracteritzar l'ecologia microbiana en la fermentacio vinica |
Autor | COCOLIN, L. DOLCI, P. RANTSIOU, K. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2010 - V: 27- N: 92, Pg: 5-10 |
Descriptors | Ecologia Microbiologia enologica Fermentacio vinica Acid nucleic Soques PCR-DGGE |
Títol | Nas electronic. Aplicacions enologiques |
Autor | GUASCH, J. BUSTO, O. MESTRES, M. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 7-12 |
Descriptors | Nas electronic Metode d'analisi Aroma del vi Analisi sensorial |
Títol | Nou estudi sobre l'accio cardiosaludable del vi |
Autor | |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1995 - V: - N: 31, Pg: 26 |
Descriptors | Vi Salut Nutricio Antioxidant |
Títol | Nou metode de PCR (Multiple RAPD) per diferenciar soques d'Oenococcus oeni |
Autor | REGUANT, C. CARRETE, R BORDONS, A. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2003 - V: 20- N: 64, Pg: 12-16 |
Descriptors | Metode PCR Oenococcus oeni Fermentacio malolactica PCR RAPD-PCR Bacteris Vi Metode Multiplex RAPD-PCR Multiplex |
Títol | Nous mercats en velles ampolles o l'adeu al vi de taula |
Autor | ACE |
Dades Font | Ace Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2003 - V: 20- N: 63, Pg: 3-8 |
Descriptors | Mercat Vi Consum Europa Estadistiques Vi de taula Consum Dades estadistiques |
Títol | Objectiu: Oenococcus oeni |
Autor | FERRER, S. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3 er trimestre 2003 - V: 20- N: 64, Pg: 17-19 |
Descriptors | Oenococcus oeni Soca Sequencia Genoma Fermentacio malolactica Bacteris Mutacio malolactica Tipificacio |
Títol | Oxigen i barrica. Estat actual del coneixement |
Autor | ALAMO, M. NEVARES, I. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r semestre 2012 - V: 29- N: 95, Pg: 8-12 |
Descriptors | Oxigen Barrica Envelliment del vi |
Títol | Prevencio de l'aparicio d'amines biogenes en vins |
Autor | FERRER, S. PARDO, I. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2005 - V: 22- N: 70, Pg: 6-8 |
Descriptors | Amines biogenes Vi Bacteris lactics Aminoacid Practiques enologiques |
Títol | Produccio integrada de vi: exemples de practiques enologiques integrades |
Autor | BARTRA, E. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2004 - V: 21- N: 66, Pg: 12-13 |
Descriptors | Produccio integrada Vi Practiques enologiques integrades |
Títol | Reavaluacio de mesures de potencial redox en el vi |
Autor | KILMARTIN, P.A. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2010 - V: 27- N: 90, Pg: 9-14 |
Descriptors | Potencial redox Vi Oxidacio del vi Reduccio Oxidabilitat del vi Polifenols Electroquimica |
Títol | Recerques sobre contaminacio per policlorofenols. |
Autor | |
Dades Font | ACE Revista d'enologia ISSN: 0212-842X VOL 12 - 1995 - V: - N: 32, Pg: 25 |
Descriptors | Vi Contaminacio organoleptica Policlorofenols Suro |
Títol | Secrets metabolics de la reaccio malolactica |
Autor | ACE REVISTA D'ENOLOGIA |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2003 - V: 20- N: 64, Pg: 3-4 |
Descriptors | Metabolisme Reaccio malolactica Desacidificacio microbiologica Bacteris lactics Perfil organoleptic |
Títol | Situacio actual de la produccio integrada a Catalunya i Espanya |
Autor | MIRET I BENET, F. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2004 - V: 21- N: 66, Pg: 6-10 |
Descriptors | Produccio integrada Catalunya Espanya |
Títol | Tecnologia de la flotacio com alternativa de la clarificacio dels mostos. |
Autor | SOLER PLAYA, Joan |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 12 - 1995 - V: - N: 32, Pg: 3-8 |
Descriptors | Flotacio Clarificacio Most |
Títol | Transferencies moleculars en enologia. La biofisica, el nou repte de l'enologia |
Autor | ESTRUCH, J. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2005 - V: 22- N: 72, Pg: 3-4 |
Descriptors | Transferencia molecular Enologia Biofisica |
Títol | Uruguai, pais de tannat |
Autor | DE FRUTOS, E. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2004 - V: 21- N: 69, Pg: 12-14 |
Descriptors | Uruguai Tannat |
Títol | Utilitzacio eficient del fred a la industria enologica |
Autor | ARROQUI, C. VIRSEDA, P. LOPEZ, A. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2002 - V: 19- N: 58, Pg: 11-15 |
Descriptors | Eficiencia energetica Fred Industria enologica Sistema de refrigeracio Enologia Comportament termic Fermentacio |
Títol | Valor nutricional i components protectors dels vins negres |
Autor | TORRE, M. C. de la |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1995 - V: - N: 31, Pg: 3-11 |
Descriptors | Vi negre Nutricio Salut Consum Components protectors |
Títol | Valoracio de la qualitat escumant d'un cava |
Autor | GALLART MARIMON, M. SUBERBIOLA, G. BUJAN, J. LOPEZ TAMAMES, E. BUXADERAS, S. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2002 - V: 19- N: 61, Pg: 6-11 |
Descriptors | Qualitat escumant Cava Valoracio Escuma |
Títol | Variacions analitiques sensorials en vins sotmesos a temperatures elevades |
Autor | PRESA-OWENS, C. de la |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1996 - V: - N: 37, Pg: 25 |
Descriptors | Temperatura Vi Analisi sensorial Variacio |
Títol | Viatge a les vinyes del Danubi. |
Autor | BUJAN, J. ESTEVE, E. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 12 - 1995 - V: - N: 32, Pg: 10- 14 |
Descriptors | Vinya Europa de l'Est Eslovaquia Hongria Tokaj-Hegyalja Varietats Vi |
Títol | Vins escumosos i la industria dels escumosos a Alemanya |
Autor | WOLLER, R. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 18-21 |
Descriptors | Vi escumos Alemanya Industria vitivinicola Produccio Importacio Exportacio Legislacio Analisi Efecte fisiologic Alemania |
Títol | Viticultura de precisio a Raimat (Lleida): experiencies durant el periode 2002-2004 |
Autor | ARNO, J. et al. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2005 - V: 22- N: 73, Pg: 12-17 |
Descriptors | Viticultura de precisio Viticultura Raimat Lleida |
Títol | Viticultura sostenible i gestio de residus vinicoles |
Autor | MATA, J. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2004 - V: 21- N: 66, Pg: 14-16 |
Descriptors | Viticultura sostenible Residus vinicoles Gestio de residus vinicoles |
Títol | Vitivinicultura en el Con Sud. Un univers de particularitats |
Autor | DABAN, M. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2004 - V: 21- N: 69, Pg: 3-6 |
Descriptors | Vitivinicultura America del sud |
Títol | analisi de la fraccio proteica de vins base per a cava mitjansant FPLC |
Autor | CANALS, J. M. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1996 - V: - N: 37, Pg: 3-11 |
Descriptors | Fraccio proteica Vi base Analisi Cava FPLC Vinificacio |