Registres trobats: 29
Títol | A white truffle aroma concentrate |
Autor | DI CESARE, L.F. SENESI, E. ALLIEVI, C. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1989 - V: 9- N: , Pg: 161-168 |
Descriptors | Aroma Trufa Concentrat |
Localització | C 16/28 |
Títol | Analyse automatique des sucres des mouts de raisin en fermentation par spectrometrie dans le proche infrarouge. |
Autor | BOUVIER, J.C. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 8 - 1988 - V: - N: , Pg: 227-243 |
Descriptors | Sucre Fermentacio Espectrometria Raim Most |
Localització | C 6/97 |
Títol | Cell wall polysaccharides determination: comparison of detergent method and direct monomeric analysis |
Autor | BARRY, J.L. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1990 - V: - N: 10, Pg: 275-282 |
Descriptors | Polisacarids analisi Cel.lulosa Composicio Sucre Metode Van Soest Monomer Carbohidrats |
Localització | C 4/77 |
Títol | Comparison of exocellular polysaccharide production by thermophilic lactic acid bacteria |
Autor | CERNING, J. BOUILLANNE, C. LANDON, M. DESMAZEAUD, M. J. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1990 - V: - N: 10, Pg: 443-451 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Polisacarids |
Localització | C 7/77 |
Títol | Comparison of exolcullular polysaccharide production by thermophilic lactic acid bacteria |
Autor | CERNING, J. BOUILLANNE, C. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 10 - 1990 - V: - N: , Pg: 4443-4451 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Polisacarids |
Localització | C 7/85 |
Títol | Contribution a l'etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. Les reactions photochimiques responsables des gouts de lumiere dans le vin de champagne |
Autor | MAUJENA, A. SEGUIN, N. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: 4, Pg: 589-601 |
Descriptors | Sabor Gust Vi Reaccio fotoquimica Defectes del vi |
Localització | C 20/52 |
Títol | Contribution a l?etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. 3. Les reactions photochimiques responsables des gouts de lumiere dans le vin de champagne |
Autor | MAUJEAN, A. SEGUIN, N. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: , Pg: 589-601 |
Descriptors | Vi Gust Sabor Reaccio fotoquimica |
Localització | C 20/48 |
Títol | Contribution a l?etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. 4. Approches a une solution oenologique des moyens de prevention des gouts de lumiere |
Autor | MAUJEAN, A. SEGUIN, N. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: , Pg: 603-613 |
Descriptors | Gust Sabor Solucio enologica Llum |
Localització | C 20/53 |
Títol | Determination du glycerol et des glucides dans les mouts, vins et champagnes par chromatographie liquide haute performance : repetabilite, reproductibilite. |
Autor | TUSSEAU, D. BENOIT, C. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 6 - 1986 - V: - N: , Pg: 559-577 |
Descriptors | Glicerol Vi Most Cava Xampany Champagne HPLC Cromatografia Analisi Composicio Dosificacio Dosatge Sucre |
Localització | C 4/100 |
Títol | Determination of free and total fatty acids of wine |
Autor | SOUFLEROS, E. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1989 - V: - N: 9, Pg: 169-177 |
Descriptors | Vi Acid Esters Cromatografia de gasos |
Localització | C 1/65 |
Títol | Dosage des acides gras totaux du vin et des levures de vinification |
Autor | FERRARI, G. MEUNIER, J.M. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 7 - 1987 - V: - N: , Pg: 61-76 |
Descriptors | Acids grassos Vi blanc Llevats Fermentacio Acid Cromatografia de gasos liquids Composicio Autolisi Vinificacio Lipids Metode xampanyes Metode tradicional Conservacio |
Localització | C 4/102 |
Títol | Dosage des carotenes de la tomate par chromatographie liquide haute performance. Application a quelques varietes de tomates |
Autor | CABIBEL, M. LAPIZE, F. FERRY, P. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 1 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 489-500 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Carotens Tomaquet |
Localització | C 3/67 |
Títol | Dosages de phenols volatils dans les vins par chromatographie en phase gazeuse |
Autor | CHATONNET, P. BOIDRON, J.N. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1988 - V: 8- N: , Pg: 479-488 |
Descriptors | Fenols volatils Compostos volatils Vi Cromatografia de gasos |
Localització | C 16/29 |
Títol | Effect of fining treatments on the aromatic potential of white wines from Muscat Ottonel and Gewirztraminer cultivars |
Autor | CABAROGLU, T. RAZUNGLES, A. BAUMES, R. GUNATA, Z. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 2003 - V: 23- N: 3, Pg: 411-424 |
Descriptors | Aroma Vi blanc Compostos volatils Potencial aromatic Clarificacio Glicosids Gewurztraminer |
Títol | Effect of the nutrient evolution during grape ripening on the alcoholic fermentation dynamics. Experiments with pignoletto and riesling cultivars |
Autor | GUERZONI, E. SOLARI, C. MARCHETTI, R. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 9 - 1989 - V: - N: 2, Pg: 267-284 |
Descriptors | Raim Llevats Fermentacio Fermentacio alcoholica |
Localització | C 8/102 |
Títol | Etude de fermenteurs a cellules floculantes pour la reprise de vin en arret de fermentation |
Autor | DUBOIS, C. et al. |
Dades Font | SCIENCES DES ALIMENTS ISSN: 0240-8813 - 1992 - V: - N: 12, Pg: 467-481 |
Descriptors | Aturada fermentativa Fermentacio Cel?lules floculants Vi |
Localització | C 18/62 |
Títol | Evolution de la teneur en lipides totaux, neutres et polaires dans les raisins Macabeo (Vitis Vinifera) au cours de leur cycle vegetatif |
Autor | CASTELLA, P.M. MESIAS, J.L. MAYNAR, J.I. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0009-2258 - 1985 - V: - N: 5, Pg: 587-597 |
Descriptors | Cicle vegetatiu Acids grassos Lipids Macabeu |
Localització | C 12/111 |
Títol | Evolution des composes phenoliques du bois de chene au cours du vieillissement de l?armagnac |
Autor | PUECH, J.L. JOURET, C. GOFFINET, B. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1985 - V: 5- N: 3, Pg: 379-391 |
Descriptors | Compostos fenolics Envelliment Armanyac |
Localització | C 19/81 |
Títol | Incidence des composes volatils issus du liege sur le "gout de bouchon" des vins |
Autor | RIGAUD, J. ISSANCOU, S. SARRIS, J. ANGLOIS, D. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 81-93 |
Descriptors | Tap de suro Gust Vi Components volatils Suro |
Localització | C 13/91 |
Títol | Incidences des composes phenoliques sur des bacteries lactiques et acetiques isolees du vin |
Autor | CORNU, M.C. MARCHAND, A. MEURVILLE, E. BELIN, J.M. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 4 - 1984 - V: - N: Hors serie III, Pg: 73-79 |
Descriptors | Compostos fenolics Bacteris lactics Creixement Metabolisme |
Localització | C 9/88 |
Títol | Influence des pesticides sur la croissance des levures des raisins et des vins. Influence of pesticides on the growth of yeasts from grapes and wine. |
Autor | MONTEIL, H. BLAZY-MAUGEN, F. MICHEL, G. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1986 - V: - N: 6, Pg: 349-360 |
Descriptors | Pesticides Creixement Llevats Raim Vi |
Localització | C 7/75 |
Títol | Le methoxy-4 methyl-2 butanethiol-2, un constituant majeur de l?arome du bourgeon de cassis |
Autor | RIGAUD, J. ETIEVANT, P. HENRY, R. LATRASSE, A. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 6 - 1986 - V: - N: , Pg: 213-220 |
Descriptors | Aroma Ribes nigrum L |
Localització | C 13/27 |
Títol | Les substances volatiles susceptibles d?etre cedees au vin par le bouchon de liege |
Autor | BOIDRON, J.N. et al. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1984 - V: 4- N: , Pg: 609-6016 |
Descriptors | Compostos volatils Tap de suro |
Localització | C 20/89 |
Títol | Metabolisme de l'acide tartrique du raisin par botrytis cinerea |
Autor | DONECHE, B. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 10 - 1990 - V: - N: 3, Pg: 589-602 |
Descriptors | Botrytis cinerea Acid tartric Acid tartaric Botritis Raim Metabolisme |
Localització | C 8/120 |
Títol | Metabolisme des bacteries acetiques dans le mout de raisin. Consequences a l'egard de la fermentation alcoolique et malolactique |
Autor | JOYEUX, A. LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 247-255 |
Descriptors | Bacteris acetics Metabolisme Most Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica |
Localització | C 16/22 |
Títol | Pilotage automatique de la temperature de fermentation en conditions oenologiques |
Autor | SABLAYROLLES, J.M. BARRE, P. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1989 - V: - N: 9, Pg: 239-251 |
Descriptors | Temperatura de fermentacio Fermentacio alcoholica Enologia Pilotatge |
Localització | C 14/69 |
Títol | Production d?aromes par les microorganismes |
Autor | LATRASSE, A. DEGORCE-DUMAS, J.R. LEVEAU, J.Y. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1985 - V: - N: 5, Pg: 1-26 |
Descriptors | Aroma Produccio Microorganismes |
Localització | C 19/96 |
Títol | Sensory impact of volatile phenols on red wine aroma: influence of carbonic maceration and time of storage |
Autor | ETIEVANT, P.X ISSANCHOU, S.N MARIE, S DUCRUET, V FLANZY, C |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - november 1989 - V: 9- N: 1, Pg: 19-33 |
Descriptors | Vi negre Aroma Maceracio carbonica Fenols volatils |
Localització | C 15/86 |
Títol |
Une alteration bacterienne des vins: la < |
Autor | LONVAUD-FUNEL, A. JOYEUX, A. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 1 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 33-49 |
Descriptors | Alteracions Vi Bacteris lactics Polisacarids |
Localització | C 8/42 |