Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Sciences des aliments

Resultat de la cerca

Registres trobats: 29


Títol A white truffle aroma concentrate
Autor DI CESARE, L.F.   SENESI, E.   ALLIEVI, C.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1989 - V: 9- N: , Pg: 161-168
Descriptors Aroma Trufa Concentrat
Localització C 16/28

Títol Analyse automatique des sucres des mouts de raisin en fermentation par spectrometrie dans le proche infrarouge.
Autor BOUVIER, J.C.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 8 - 1988 - V: - N: , Pg: 227-243
Descriptors Sucre Fermentacio Espectrometria Raim Most
Localització C 6/97

Títol Cell wall polysaccharides determination: comparison of detergent method and direct monomeric analysis
Autor BARRY, J.L.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1990 - V: - N: 10, Pg: 275-282
Descriptors Polisacarids analisi Cel.lulosa Composicio Sucre Metode Van Soest Monomer Carbohidrats
Localització C 4/77

Títol Comparison of exocellular polysaccharide production by thermophilic lactic acid bacteria
Autor CERNING, J.   BOUILLANNE, C.   LANDON, M.   DESMAZEAUD, M. J.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1990 - V: - N: 10, Pg: 443-451
Descriptors Bacteris acidolactics Polisacarids
Localització C 7/77

Títol Comparison of exolcullular polysaccharide production by thermophilic lactic acid bacteria
Autor CERNING, J.   BOUILLANNE, C.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 10 - 1990 - V: - N: , Pg: 4443-4451
Descriptors Bacteris acidolactics Polisacarids
Localització C 7/85

Títol Contribution a l'etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. Les reactions photochimiques responsables des gouts de lumiere dans le vin de champagne
Autor MAUJENA, A.   SEGUIN, N.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: 4, Pg: 589-601
Descriptors Sabor Gust Vi Reaccio fotoquimica Defectes del vi
Localització C 20/52

Títol Contribution a l?etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. 3. Les reactions photochimiques responsables des gouts de lumiere dans le vin de champagne
Autor MAUJEAN, A.   SEGUIN, N.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: , Pg: 589-601
Descriptors Vi Gust Sabor Reaccio fotoquimica
Localització C 20/48

Títol Contribution a l?etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. 4. Approches a une solution oenologique des moyens de prevention des gouts de lumiere
Autor MAUJEAN, A.   SEGUIN, N.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: , Pg: 603-613
Descriptors Gust Sabor Solucio enologica Llum
Localització C 20/53

Títol Determination du glycerol et des glucides dans les mouts, vins et champagnes par chromatographie liquide haute performance : repetabilite, reproductibilite.
Autor TUSSEAU, D.   BENOIT, C.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 6 - 1986 - V: - N: , Pg: 559-577
Descriptors Glicerol Vi Most Cava Xampany Champagne HPLC Cromatografia Analisi Composicio Dosificacio Dosatge Sucre
Localització C 4/100

Títol Determination of free and total fatty acids of wine
Autor SOUFLEROS, E.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1989 - V: - N: 9, Pg: 169-177
Descriptors Vi Acid Esters Cromatografia de gasos
Localització C 1/65

Títol Dosage des acides gras totaux du vin et des levures de vinification
Autor FERRARI, G.   MEUNIER, J.M.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 7 - 1987 - V: - N: , Pg: 61-76
Descriptors Acids grassos Vi blanc Llevats Fermentacio Acid Cromatografia de gasos liquids Composicio Autolisi Vinificacio Lipids Metode xampanyes Metode tradicional Conservacio
Localització C 4/102

Títol Dosage des carotenes de la tomate par chromatographie liquide haute performance. Application a quelques varietes de tomates
Autor CABIBEL, M.   LAPIZE, F.   FERRY, P.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 1 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 489-500
Descriptors Cromatografia liquida d'alta resolucio Carotens Tomaquet
Localització C 3/67

Títol Dosages de phenols volatils dans les vins par chromatographie en phase gazeuse
Autor CHATONNET, P.   BOIDRON, J.N.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1988 - V: 8- N: , Pg: 479-488
Descriptors Fenols volatils Compostos volatils Vi Cromatografia de gasos
Localització C 16/29

Títol Effect of fining treatments on the aromatic potential of white wines from Muscat Ottonel and Gewirztraminer cultivars
Autor CABAROGLU, T.   RAZUNGLES, A.   BAUMES, R.   GUNATA, Z.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 2003 - V: 23- N: 3, Pg: 411-424
Descriptors Aroma Vi blanc Compostos volatils Potencial aromatic Clarificacio Glicosids Gewurztraminer

Títol Effect of the nutrient evolution during grape ripening on the alcoholic fermentation dynamics. Experiments with pignoletto and riesling cultivars
Autor GUERZONI, E.   SOLARI, C.   MARCHETTI, R.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 9 - 1989 - V: - N: 2, Pg: 267-284
Descriptors Raim Llevats Fermentacio Fermentacio alcoholica
Localització C 8/102

Títol Etude de fermenteurs a cellules floculantes pour la reprise de vin en arret de fermentation
Autor DUBOIS, C. et al.  
Dades Font SCIENCES DES ALIMENTS ISSN: 0240-8813 - 1992 - V: - N: 12, Pg: 467-481
Descriptors Aturada fermentativa Fermentacio Cel?lules floculants Vi
Localització C 18/62

Títol Evolution de la teneur en lipides totaux, neutres et polaires dans les raisins Macabeo (Vitis Vinifera) au cours de leur cycle vegetatif
Autor CASTELLA, P.M.   MESIAS, J.L.   MAYNAR, J.I.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0009-2258 - 1985 - V: - N: 5, Pg: 587-597
Descriptors Cicle vegetatiu Acids grassos Lipids Macabeu
Localització C 12/111

Títol Evolution des composes phenoliques du bois de chene au cours du vieillissement de l?armagnac
Autor PUECH, J.L.   JOURET, C.   GOFFINET, B.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1985 - V: 5- N: 3, Pg: 379-391
Descriptors Compostos fenolics Envelliment Armanyac
Localització C 19/81

Títol Incidence des composes volatils issus du liege sur le "gout de bouchon" des vins
Autor RIGAUD, J.   ISSANCOU, S.   SARRIS, J.   ANGLOIS, D.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 81-93
Descriptors Tap de suro Gust Vi Components volatils Suro
Localització C 13/91

Títol Incidences des composes phenoliques sur des bacteries lactiques et acetiques isolees du vin
Autor CORNU, M.C.   MARCHAND, A.   MEURVILLE, E.   BELIN, J.M.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 4 - 1984 - V: - N: Hors serie III, Pg: 73-79
Descriptors Compostos fenolics Bacteris lactics Creixement Metabolisme
Localització C 9/88

Títol Influence des pesticides sur la croissance des levures des raisins et des vins. Influence of pesticides on the growth of yeasts from grapes and wine.
Autor MONTEIL, H.   BLAZY-MAUGEN, F.   MICHEL, G.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1986 - V: - N: 6, Pg: 349-360
Descriptors Pesticides Creixement Llevats Raim Vi
Localització C 7/75

Títol Le methoxy-4 methyl-2 butanethiol-2, un constituant majeur de l?arome du bourgeon de cassis
Autor RIGAUD, J.   ETIEVANT, P.   HENRY, R.   LATRASSE, A.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 6 - 1986 - V: - N: , Pg: 213-220
Descriptors Aroma Ribes nigrum L
Localització C 13/27

Títol Les substances volatiles susceptibles d?etre cedees au vin par le bouchon de liege
Autor BOIDRON, J.N. et al.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1984 - V: 4- N: , Pg: 609-6016
Descriptors Compostos volatils Tap de suro
Localització C 20/89

Títol Metabolisme de l'acide tartrique du raisin par botrytis cinerea
Autor DONECHE, B.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 10 - 1990 - V: - N: 3, Pg: 589-602
Descriptors Botrytis cinerea Acid tartric Acid tartaric Botritis Raim Metabolisme
Localització C 8/120

Títol Metabolisme des bacteries acetiques dans le mout de raisin. Consequences a l'egard de la fermentation alcoolique et malolactique
Autor JOYEUX, A.   LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 247-255
Descriptors Bacteris acetics Metabolisme Most Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica
Localització C 16/22

Títol Pilotage automatique de la temperature de fermentation en conditions oenologiques
Autor SABLAYROLLES, J.M.   BARRE, P.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1989 - V: - N: 9, Pg: 239-251
Descriptors Temperatura de fermentacio Fermentacio alcoholica Enologia Pilotatge
Localització C 14/69

Títol Production d?aromes par les microorganismes
Autor LATRASSE, A.   DEGORCE-DUMAS, J.R.   LEVEAU, J.Y.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1985 - V: - N: 5, Pg: 1-26
Descriptors Aroma Produccio Microorganismes
Localització C 19/96

Títol Sensory impact of volatile phenols on red wine aroma: influence of carbonic maceration and time of storage
Autor ETIEVANT, P.X   ISSANCHOU, S.N   MARIE, S   DUCRUET, V   FLANZY, C  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - november 1989 - V: 9- N: 1, Pg: 19-33
Descriptors Vi negre Aroma Maceracio carbonica Fenols volatils
Localització C 15/86

Títol Une alteration bacterienne des vins: la <>. A bacterial disease causing ropiness of wines
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   JOYEUX, A.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 1 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 33-49
Descriptors Alteracions Vi Bacteris lactics Polisacarids
Localització C 8/42