Registres trobats: 28
Títol | 2-Methoxypyrazines and the flavour of green peas (Pisum sativum) |
Autor | MURRAY, K.E. SHIPTON, J. WHITFIELD, F.B. |
Dades Font | Chemistry and Industry - July 1970 - V: - N: 4, Pg: 897898 |
Descriptors | Metoxipirazina Gust Sabor Pessols |
Localització | C 19/17 |
Títol | A convenient method for determining volatile sulphur compounds in beer |
Autor | LEPPANEN, O. et al. |
Dades Font | Flavour - April 1981 - V: - N: , Pg: 361-368 |
Descriptors | Sulfur Compostos volatils Sulfur volatil Cervesa Analisi Metode |
Localització | C 19/47 |
Títol | Analytical chemistry: unlocking the secrets of wine flavour |
Autor | EBELER, S.E. |
Dades Font | Food reviews international ISSN: 8755-9129 - 2001 - V: 17- N: 1, Pg: 45-64 |
Descriptors | Vi Aroma Raim Analisi Fermentacio Quimica analitica Cromatografia |
Localització | C 15/87 |
Títol | Chenin blanc Wine Volatile and the Intensity of a Guava-like Flavour |
Autor | ROOYEN, P.C. VAN et al. |
Dades Font | South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 1, Pg: 1-7 |
Descriptors | Chenin blanc Compostos volatils Vi Intensitat Guava Gust Sabor Sud Africa Africa del sud |
Localització | C 19/55 |
Títol | Composition of Whisky flavour |
Autor | SOUMALAINEN, H. NYKANEN, L. |
Dades Font | Process biochemistry ISSN: 0032-9592 - July 1970 - V: - N: , Pg: 13-18 |
Descriptors | Gust Whisky Composicio Aroma |
Localització | C 17/31 |
Títol | Effects of enhanced glycerol, production on yeast activity and fermentation flavour |
Autor | GROSSMANN, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 61-68 |
Descriptors | Glicerol Llevats Fermentacio Gust |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effects on Scotch whisky composition and flavour of maturation in oak casks with varying histories |
Autor | PIGGOTT, J.R. et al. |
Dades Font | International Journal of Food Science and Technology ISSN: 1365-2621 - 1993 - V: - N: 28, Pg: 303-318 |
Descriptors | Roure Whisky escoces Composicio Sabor Botes de roure HPLC Quercus alba Analisi sensorial Cromatografia de gasos |
Localització | C 17/52 |
Títol | Electronic nose for monitoring the flavour of beers |
Autor | PEARCE, Th.C. et al. |
Dades Font | Analyst ISSN: 0003-2654 - April 1993 - V: 118- N: , Pg: 371-377 |
Descriptors | Aroma Cervesa Gust Nas electronic Analisi instrumental |
Localització | C 17/57 |
Títol | Flavour of wines: towards an understanding by reconstitution experiments and an analysis of ethanol's effect on odour activity of key compounds |
Autor | GUTH, H. SIES, A. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 128-139 |
Descriptors | Aroma Gewurztraminer Vi |
Localització | 634.8:663.2(061.3) AUS |
Títol | Gas chromatography-olfactometry of the flavour compounds in a cognac spirit |
Autor | MAIGNIAL, L. ESTREGUIL, S. CANTAGREL, R. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 276-281 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Olfactometria Compostos del gust Conyac Cognac |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Grape and wine flavour analysis |
Autor | ALLEN MRACI, Malcolm |
Dades Font | Chemistry in Australia - Julio 1995 - V: 7- N: , Pg: 16-17 |
Descriptors | MIBP Aroma Sauvignon blanc Cabernet sauvignon Vi Raim Espectrometria de massa Analisi |
Localització | C 15/97 |
Títol | Grape flavour - a review of some pre and postharvest influences |
Autor | WILLIAMS, P.J. et al. |
Dades Font | Proceeding of sixth australian wine industry technical conference - July 1986 - V: - N: , Pg: 111-116 |
Descriptors | Raim Gust Sabor Precollita Postcollita |
Localització | C 20/16 |
Títol | High-Resolution Gas Chromatography-Fourier Transform Infrared Spectroscopy in Flavour Analysis: Limits and Perspectives |
Autor | SCHREIER, P. IDSTEIN, H. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 183-188 |
Descriptors | Cromatografia de gasos d'alta resolucio Espectroscopia d'infrarojos Gust Sabor Analisi |
Localització | C 19/100 |
Títol | Management of malolactic fermentation wine flavour manipulation |
Autor | BARTOWSKY, E.J. COSTELLO, P.J. HENSCHKE, P.A. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 157-161 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Oenococcus oeni |
Localització | 634.8:663.2(061.3)AUS |
Títol | Physico-chemical studies on flavour-active compounds |
Autor | GRAMSHAW, J.W. WILLIAMS, D.R. |
Dades Font | Flavour - 1981 - V: - N: , Pg: 165-178 |
Descriptors | Estudi fisicoquimic Sabor Gust Compostos actius |
Localització | C 19/39 |
Títol | Pyrazines in flavour |
Autor | MAGA, J.A. |
Dades Font | Developments in Food Science - 1982 - V: - N: , Pg: 283-323 |
Descriptors | Pirazina Sabor Gust Aliments |
Localització | C 19/60 |
Títol | Red wine quality: correlations between colour, aroma and flavour and pigment and other parameters of young Beaujolais |
Autor | JACKSON, M.G. ...(et al.) |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 715-727 |
Descriptors | Vi negre Beaujolais Compostos fenolics Antocians Color Pigment Estadistiques Vi jove Vi novell Regressio lineal multiple Aroma Gust |
Localització | C 4/5 |
Títol | Role of soil physical properties, climate and harvest period on must composition, wine type and flavour (Vitis vinifera L. cv. chenin) |
Autor | BARBEAU, G. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: flavour development and vineyard management practices, Pg: 105-118 |
Descriptors | Sol Clima Most Sabor Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Some applications of analyses of volatile flavour compounds to wine |
Autor | POLLINITZ, A.P. CAPONE, D.L. CAMPBELL, J.I. FRANKE, S. MCLEAN, H. SKOUROUMOUNIS, G.K. SEFTON, M.A. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 162-164 |
Descriptors | Analisi Components volatils Xips roure |
Localització | 634.8:663.2(061.3)AUS |
Títol | Technological measures against the off-flavour Bockser (formation of hydrogensulphide flavours) during the pocessing of grapes for white wine |
Autor | GOSSINGER, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 463-470 |
Descriptors | Vinificacio Vi blanc Raim Hifrogensulfid Gust |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | The Flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds |
Autor | ETIEVANT, P.X. ISSANCHOU, S.N. BAYONOVE, C.L. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504 |
Descriptors | Muscat Gust Sabor Compostos volatils |
Localització | C 20/66 |
Títol | The Nk'Mip Cellars: Wine and wine tourism with an indigenous flavour |
Autor | ANDERSON, R.B. McGILLIVRAY, S. GIBERSON, R.J. |
Dades Font | Wine Marketing Colloquium - July 2003 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Indigenes Canada Vi Turisme |
Localització | C 16/62 |
Títol | The Volatile Flavour Components of Commercial Port Wines |
Autor | WILLIAMS, A.A. LEWIS, M.J. MAY, H.V. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 311-319 |
Descriptors | Components volatils Sabor Gust Vi |
Localització | C 20/64 |
Títol | The flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds |
Autor | ETIEVANT, P.X. ISSANCHOU, S.N. BAYONOVE, C.L. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504 |
Descriptors | Muscat Gust Sabor Compostos volatils |
Localització | C 20/55 |
Títol | The flavour of wines, vermouth and fortified wines |
Autor | MONTEDORO, G. BERTUCCIOLI, M. |
Dades Font | Food flavours, part B. The flavour of beverages - 1986 - V: - N: , Pg: 171-238 |
Descriptors | Vi Gust Sabor Vermut Vi |
Localització | C 20/33 |
Títol | Volatile acidity reduction and other winegrape maturity enhancement applications of flavour-proof membranes |
Autor | SMITH, C.R. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 509-522 |
Descriptors | Acidesa volatil Maduresa Millora Membrana Aroma |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Volatile flavour of wine: correlation between instrumental analysis and sensory perception |
Autor | RAPP, A. |
Dades Font | Nahrung ISSN: 0027-769X VOL 42 - 1998 - V: - N: 6, Pg: 351-363 |
Descriptors | Compostos volatils Gust Sabor Vi Analisi instrumental Analisi sensorial |
Localització | C 15/2 |
Títol | Winemaking with selected strains of non-Saccharomyces cerevisiae yeasts. Influence of Candida stellata and Saccharomyces bayanus on Chardonnay wine composition and flavour |
Autor | HENSCHKE, P.A. EGLINTON, J.M. COSTELLO, P.J. FRANCIS, I.L. GOCKOWIAK, H. SODEN, A. HOJ, P.B. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 459-481 |
Descriptors | Vinificacio Saccharomyces cerevisiae Llevats Chardonnay Saccharomyces bayanus Candida stellata Compostos del vi Gust |
Localització | 663.2 SYM |