Registres trobats: 68
Títol | 12496 |
Autor | Campo de Montiel |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Abril 2007 - V: - N: 21, Pg: 32-36 |
Descriptors | Rutes turistiques Productes del camp Montiel Castella-La Mancha Enoturisme |
Títol | Aceite del Bajo Aragon. Pasion por la Empeltre |
Autor | RUIZ, C. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2007 - V: IV- N: 20, Pg: 22-23 |
Descriptors | Oli d'oliva Empelt Empeltament DOP Denominacio d'origen protegida Arago |
Títol | Aceites con DO |
Autor | |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2011 - V: 8- N: 61, Pg: 33-36 |
Descriptors | Oli d'oliva Denominacio d'origen Espanya Varietats d'olives |
Títol | Aceites de Castilla-la Mancha |
Autor | GARCIA, R. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2012 - V: A?o IX- N: 69, Pg: 48-50 |
Descriptors | Oli d'oliva Castilla la Mancha Oli d'oliva verge extra |
Títol | Agrorutas del buen gusto |
Autor | RUIZ, E. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre - Octubre 2004 - V: I- N: 5, Pg: 44-46 |
Descriptors | Turisme Gastronomia Mallorca Agroruta del Pla de Mallorca |
Títol | Aguas minerales |
Autor | GARCIA, R. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o X- N: 73, Pg: 20-24 |
Descriptors | Aigua Agua mineral Aigua envasada Cata Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Albillo. El misterio del constante retroceso de una de nuestras cepas mas radicalmente autoctonas |
Autor | CHECA, O. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero/Febrero 2013 - V: 10- N: 74, Pg: 50-51 |
Descriptors | Albillo Varietats autoctones |
Títol | Aranda de Duero, foco de interes cultural y gastronomico en 2014 |
Autor | DESANTES, A. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2014 - V: - N: 76, Pg: 44-45 |
Descriptors | Enoturisme Turisme enologic Aranda de Duero |
Títol | Cafe de el Agaete |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2006 - V: III- N: 17, Pg: 26-27 |
Descriptors | Cafe Agaete Denominacio d'origen |
Títol | Cameros y el valle del Iregua |
Autor | RAMIREZ, L. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2012 - V: A?o IX- N: 69, Pg: 30-34 |
Descriptors | Formatge Formatge de cabra Cameros DOP Rioja Rioja DO Bodegues |
Títol | Campinyas de Jaen |
Autor | RUIZ, C. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Abril 2007 - V: - N: 21, Pg: 18-19 |
Descriptors | Oli d'oliva Jaen DOP |
Títol | Campo de Borja. Experiencias muy singulares |
Autor | CHECA, O. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2013 - V: A?o X- N: 75, Pg: 42-45 |
Descriptors | Enoturisme Maridatge Campo de Borja Campo de Borja DO Moscatell (vi) Cava |
Títol | Comarca de la sidra |
Autor | RAMIREZ, L. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - mayo-Junio 2013 - V: A?o X- N: 73, Pg: 34-38 |
Descriptors | Enoturisme Sidra Asturias Innovacio Gastronomia |
Títol | Costa noroeste de Cadiz |
Autor | RAMIREZ, L. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marz-Abril 2013 - V: - N: 72, Pg: 34-38 |
Descriptors | Enoturisme Cadiz Cadis Vi d'Espa?a Gastronomia Manzanilla San Lucar de Barrameda DO Maridatge |
Títol | Dehesa de Los Llanos |
Autor | BRUJAS, R.G. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviember-Diciembre 2013 - V: A?o X- N: 75, Pg: 50-51 |
Descriptors | Formatge Enoturisme Formatges artesanals Dehesa de Extremadura DO |
Títol | El arte de cortar jamon |
Autor | VARONA, D. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2010 - V: 7- N: 57, Pg: 24-25 |
Descriptors | Pernil iberic |
Títol | El arte del maridaje: todos los aceites de oliva no son iguales, hay que buscar aquel que mejor le va a cada plato |
Autor | |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre 2011 - V: 8- N: 63, Pg: 33-36 |
Descriptors | Maridatge Oli d'oliva Gastronomia |
Títol | El dulce poso del invierno. Tiempo de poda, trasiegos y estabilizacion en la Rioja |
Autor | CHECA, O. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2011 - V: - N: 58, Pg: 42-45 |
Descriptors | Rioja Enoturisme Ruta Bodegues |
Títol | El jamon de Guijuelo |
Autor | SANZ, A. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Abril 2007 - V: - N: 21, Pg: 24-26 |
Descriptors | Productes carnics Pernil Pernil de Guijuelo |
Títol | El jamon iberico |
Autor | VARONA, D. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2010 - V: - N: 57, Pg: 20-23 |
Descriptors | Gastronomia Espanya Denominacions d'origen Normes de qualitat Mercat internacional |
Títol | El papel de las DOP e IGP en Italia |
Autor | PANTINI, D. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Octubre 2010 - V: - N: 55, Pg: 58-60 |
Descriptors | DOP Indicacio geografica protegida Italia Mercat Economia |
Títol | El queso en Andalucia |
Autor | ZURITA, C. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2010 - V: 7- N: 57, Pg: 31-38 |
Descriptors | Formatge Andalucia Historia Tradicio Formatgeria Llei de qualitat Degustacio |
Títol | El queso en la restauracion. El afinador, una figura todavia incipiente en Espa?a |
Autor | MARTIN, J.L. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2011 - V: 8- N: 59, Pg: 24-27 |
Descriptors | Afinador Formatge Restauracio |
Títol | El vi?edo autoctono espa?ol |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2006 - V: - N: 16, Pg: 46-53 |
Descriptors | Vinya autoctona Vinya Espanya Tempranillo Garnatxa negra Mazuelo Graciano Mencia Monastrell Bobal Airen Albarinyo Verdejo Palomino fino Pedro Ximenez Godello Perellada Macabeu Xarel?lo Albari?o |
Títol | Especial Aceite de Oliva |
Autor | |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Abril 2011 - V: - N: 60, Pg: 49-52 |
Descriptors | Oli d'oliva Historia Elaboracio d'oli Varietats d'olives |
Títol | Forastera Gomera, una uva canaria unica |
Autor | CHECA, O. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2013 - V: A?o X- N: 75, Pg: 54-55 |
Descriptors | Raim Varietats de raim Canaries Enoleg/ologa Raim blanc Raim autocton |
Títol | Freixenet. Un siglo de excelencia |
Autor | |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Maig-Juny 2014 - V: - N: 78, Pg: 44 |
Descriptors | Cava Caves Freixenet |
Títol | Garnacha tintorera. La uva mas tinta del panorama vinicola espanol |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Octubre 2010 - V: - N: 55, Pg: 64-65 |
Descriptors | Garnatxa tintorera Caracteristiques del vi |
Títol | Gata-Hurdes el feudo de la Manzanilla Cacere?a |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2007 - V: IV- N: 19, Pg: 24-26 |
Descriptors | Olivera Oliva Oli d'oliva Manzanilla Caceres Caracteritzacio organoleptica Propietats organoleptiques Elaboracio d'oli |
Títol | Innovacion en el mundo del iberico |
Autor | |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre 2010 - V: 7- N: 56, Pg: 28-29 |
Descriptors | Innovacio Pernil iberic |
Títol | Jam?n curado. Esencia espa?ola |
Autor | GARCIA, R. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2013 - V: A?o X- N: 75, Pg: 22-26 |
Descriptors | Pernil iberic Normativa Industria carnica Porc |
Títol | Jamon de Teruel. Un pernil con buena estrella |
Autor | SANZ, A. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: III- N: 18, Pg: 36-38 |
Descriptors | Jamon de Teruel Pernil Teruel Jamon de Teruel DOP |
Títol | La cata de Cava |
Autor | ORIGEN |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: III- N: 18, Pg: 40-42 |
Descriptors | Cava Cata Fase Condicions Fase visual Fase olfactiva Fase gustativa Fitxa de cata |
Títol | La cata de aceite de oliva virgen |
Autor | ALBA MENDOZA, J. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Octubre 2011 - V: 8- N: 64, Pg: 33-36 |
Descriptors | Tast Oli d'oliva verge Analisi sensorial |
Títol | La cata de jamon |
Autor | DIAZ YUBERO, I. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2006 - V: III- N: 17, Pg: 48-51 |
Descriptors | Pernil salat Cata Atributs sensorials Aspecte extern Color Sabor Olor Persitencia Textura |
Títol | La cata de vino. Principios generales |
Autor | CASAL DEL REY, J. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2006 - V: - N: 16, Pg: 54-57 |
Descriptors | Vi Cata Sala de cata Aroma primaria Aroma secundaria Aroma terciaria Temperatura Color Sabor Aroma |
Títol | La estirpe del manchao de jabugo |
Autor | HUIDOBRO, F. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Maig-Juny 2014 - V: - N: 78, Pg: 51-53 |
Descriptors | Productes carnics Pernil iberic Huelva Manchao de jabugo |
Títol | La revolucion del queso aresano |
Autor | MARTIN, J.L. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Maig-Juny 2014 - V: - N: 78, Pg: 24-26 |
Descriptors | Formatge Formatge artesa |
Títol | La ruta de la sidra |
Autor | GONZALEZ, A. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2007 - V: IV- N: 22, Pg: 28-31 |
Descriptors | Sidra Poma Enoturisme Ruta turistica |
Títol | Lista Negro el emblema canario |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2007 - V: IV- N: 19, Pg: 28-29 |
Descriptors | Vi Listan negre Canaries Varietats de vi Raim Vi jove Caracteristiques del vi |
Títol | Los nuevos vinos blancos fruto del trabajo mas exigente |
Autor | VARONA, D. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2011 - V: 8- N: 61, Pg: 20-24 |
Descriptors | Vi blanc Treixadura Albarinyo Xarel.lo Picapoll Garnatxa blanca Noves varietats |
Títol | Manchuela, La. El placer de los caminos poco transitados |
Autor | CHECA, O. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o X- N: 73, Pg: 40-43 |
Descriptors | Cuenca Enoturisme Gastronomia Manchuela DO |
Títol | Manto Negro. La variedad principal de la DO Binissaleim |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2011 - V: 8- N: 59, Pg: 42-43 |
Descriptors | Manto negre Binissalem DO |
Títol | Maturana. Resurreccion en Rioja |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2007 - V: IV- N: 20, Pg: 24-25 |
Descriptors | Rioja Raim Vi blanc Historia del vi DO Caracteristiques del vi Varietats de raim |
Títol | Microvi?a |
Autor | MONTES, A. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2012 - V: A?o IX- N: 69, Pg: 52-54 |
Descriptors | Vi Vinya Minifundis Produccio de vi Microvinya |
Títol | Moristel. Destilando la esencia del Sotomontado |
Autor | CHECA, O. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o X- N: 73, Pg: 44-45 |
Descriptors | Vi Vi d'Espa?a Sotomontano DO Caracteristiques Moristel |
Títol | Nuevas tendencias en el queso. El futuro es ya! |
Autor | CANUT, E. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2011 - V: 8- N: 59, Pg: 22-23 |
Descriptors | Futur Formatge Tendencies Consum Caracteristiques sensorials Materia prima Novetats |
Títol | Olei. Un proyecto comercial y cultural alrededor de las variedades autoctonas y el aceite de oliva virgen extra en Galicia |
Autor | RAMIREZ, L. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2013 - V: A?o X- N: 75, Pg: 28-30 |
Descriptors | Oli d'oliva verge extra Oli d'oliva Varietats d'olives Varietats espanyoles |
Títol | Poma de Girona |
Autor | SANZ, A. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2006 - V: III- N: 16, Pg: 24-25 |
Descriptors | Girona Poma Varietats Golden Red delicious Royal gala Granny smith Produccio integrada Comercialitzacio |
Títol | Productos genuinos de Andalucia |
Autor | DESANTES, A. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: III- N: 18, Pg: 50-57 |
Descriptors | Andalucia Andalusia Productes Denominacio d'origen Brandy de Jerez DE Vinagre de Jerez DO Vinagre del Condado de Huelva DO |
Títol | Pura via lactea. Un mundo de sabores mas alla del queso |
Autor | GARCIA, R. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2014 - V: - N: 76, Pg: 20-23 |
Descriptors | Productes lactics Soria DOP Alt Urgell DOP Cerdanya DOP |
Títol | Queso Payoyo. Tradici?n y calidad en la Sierra de Grazalema |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo-Abril 2014 - V: - N: 77, Pg: 16-18 |
Descriptors | Formatge Productes lactics Sierra de Grazalema Formatge de cabra Formatge curat Formatges artesanals |
Títol | Queso zamorano. Una joya heredera de una tradicion milenaria |
Autor | |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Maig-Juny 2014 - V: - N: 78, Pg: 28-29 |
Descriptors | Formatge Formatge de Zamora |
Títol | Quesos de Malaga |
Autor | ZURITA, C. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2013 - V: 10- N: 71, Pg: 64-66 |
Descriptors | Formatge Malaga Historia Varietats autoctones Llet de cabra |
Títol | Raf y Kumato los tomates de lujo |
Autor | SANCHEZ, E. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2006 - V: III- N: 16, Pg: 14-16 |
Descriptors | Raf Kumato Tomaquet Varietats Dades nutricionals |
Títol | Reconocimiento europeo para la D.O.P Los Pedroches |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Setembre 2010 - V: - N: 54, Pg: 34-35 |
Descriptors | DOP Pernil iberic Pernil de gla |
Títol | Ribeira sacra. Secretos del interior de Galicia |
Autor | CHECA, O. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre/Octubre 2013 - V: X- N: 74, Pg: 40-43 |
Descriptors | Enoturisme Ribeira Sacra DO Ruta vitivinicola Galicia |
Títol | Rioja Alavesa, el enoturismo en estado puro |
Autor | CHECA, O. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2014 - V: - N: 76, Pg: 40-43 |
Descriptors | Enoturisme Turisme enologic Cantabria Rioja Alavesa DO |
Títol | Ruta del vino de Navarra |
Autor | SANCHEZ, E. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2007 - V: - N: 23, Pg: 44-47 |
Descriptors | Vi Enoturisme Navarra Ruta |
Títol | Se modifica el reglamento de la DOC Rioja |
Autor | ORIGEN. LA REVISTA DEL SABOR RURAL |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre 2007 - V: IV- N: 27, Pg: 11 |
Descriptors | Rioja DO Rioja DOQ Rioja Ribera del Duero Reglament Vi espanyol Reglament regulador |
Títol | Sidra de Asturias |
Autor | SANZ, A. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2004 - V: I- N: 5, Pg: 40-43 |
Descriptors | Sidra Asturies Denominacio d'origen Begudes Varietats Asturias |
Títol | Siurana el aceite mas premiado |
Autor | SANZ, A. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2006 - V: III- N: 17, Pg: 20-21 |
Descriptors | Siurana DOP Oli d'oliva Produccio ecologica |
Títol | So?ando Rueda |
Autor | CHECA, O. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2014 - V: - N: 79, Pg: 40-43 |
Descriptors | Enoturisme Verema Ruta del vi Rueda |
Títol | Sotomontano, una combinacion de elegancia y misticismo |
Autor | CHECA, O. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo-Abril 2013 - V: - N: 72, Pg: 40-43 |
Descriptors | Enoturisme Sotomontano DO Vi d'Espanya |
Títol | Tierra del vino de Zamora. Una denominacion de origen para resaltar la singularidad de la produccion en el sureste de la provincia |
Autor | DESANTES, A. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero/Febrero 2013 - V: 10- N: 71, Pg: 36-37 |
Descriptors | Tierra del vino de Zamora Vins Espanya |
Títol | Trepat. Geneticamente dise?ada para elaborar rosados |
Autor | ORTIZ, J. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2012 - V: 9- N: 67, Pg: 52-53 |
Descriptors | Trepat Varietats de la vinya Catalunya Vi rosat |
Títol | Vidadillo. La sorpresa de una variedad tradicionalmente desacreditada |
Autor | CHAO,E. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio/Julio 2011 - V: 8- N: 62, Pg: 38-39 |
Descriptors | Vidadillo Varietats de raim |
Títol | Virgen extra. El autentico aceite de oliva |
Autor | ORIGEN |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Mayo 2009 - V: VI- N: 42, Pg: 24-25 |
Descriptors | Oli d'oliva Oli d'oliva verge extra Aroma Caracteristiques organoleptiques |