Registres trobats: 40
Títol | A Capillary Gas Chromatographic Multiresidue Method for Determination of Pesticides in Fruits and Vegetables |
Autor | ANDERSSON, A. OHLIN, B. |
Dades Font | Var Foda ISSN: 0042-2657 - 1986 - V: - N: , Pg: 79-109 |
Descriptors | Cromatografia capil?lar de gasos Metode Residus Pesticides Fruita Vegetals |
Localització | C 19/124 |
Títol | A GC-MS methods for determining acetaldehyde in wines |
Autor | FLAMINI, R. TONUS, T. DALLA VEDOVA, A. |
Dades Font | Rivista di viticoltura e di enologia ISSN: 0370-7865 - Ottobre 2002 - V: 55- N: 2-3, Pg: 15-21 |
Descriptors | Acetaldehid Vi GC-MS Metode PFBOA |
Títol | A convenient method for determining volatile sulphur compounds in beer |
Autor | LEPPANEN, O. et al. |
Dades Font | Flavour - April 1981 - V: - N: , Pg: 361-368 |
Descriptors | Sulfur Compostos volatils Sulfur volatil Cervesa Analisi Metode |
Localització | C 19/47 |
Títol | Application de la repetabilite et la reproductibilite dans l'analyse des denrees alimentaires ( complement au FV 682) |
Autor | JUNGE, CH. |
Dades Font | FV - febrer 1980 - V: - N: 711, Pg: 6 p. |
Descriptors | Aliments Analisi Normes Reglament Estadistiques Metode |
Localització | FV 711 |
Títol | Ciencia i gastronomia: aven?os recents en gastronomia molecular |
Autor | THIS, H |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 53-58 |
Descriptors | Gastronomia molecular Quimica |
Títol | Compte-Rendu de la reunion inter-organisations (IAM) Budapest, 10-11 Novembre 1988. |
Autor | |
Dades Font | FV - 1989 - V: - N: 844, Pg: 4 p. |
Descriptors | Metode Analisi Normes Reglament Vi Aliments |
Localització | FV 844 |
Títol | Compte-rendu de la reunion du groupe mixte CEE/CODEX Alimentarius d'experts de la normalisation des jus de fruits 17eme session, Rome, 26-30 Mai 1986. |
Autor | MANDROU, B. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 817, Pg: 4 p. |
Descriptors | Normes Reglament Metode Analisi Suc de fruita Most |
Localització | FV 817 |
Títol | Contribucion al estudio superficial del vino. Memoria de la estada en practicas realizada en la coopertiva de la Espluga del Francoli. Campanya 1990-91. |
Autor | PICAZO MARCO, Xavier |
Dades Font | - 1991 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Vi Tensio superficial Espluga de Francoli, l' Most Fermentacio alcoholica Most flor Desfangament Bentonita Metode Conca de Barbera DO Perellada Macabeu |
Localització | (043) PICAZO MARCO |
Títol | Cultura i economia del vi |
Autor | PIQUERAS HABA, JUAN |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - 2001 (primavera) - V: - N: 29, Pg: 24-28 |
Descriptors | Cultura Economia Vi Historia |
Títol | Determination of alfa amino nitrogen in musts and wines by TNBS method |
Autor | CROWELL, E.A. OUGH, C.S. BAKALINSKY, A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 2, Pg: 175-177 |
Descriptors | Determinacio Nitrogen Alfa amino nitrogen Vi TNBS Metode |
Localització | C 14/68 |
Títol | Dosage des acides des vins par isotachophorese. |
Autor | CHAUVET, S. CAZABEIL, J. M. SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - juny 1989 - V: - N: 837, Pg: 6 p. |
Descriptors | Acid Vi Dosificacio Dosatge Isotacoforesi Metode Metodologia |
Localització | FV 837 |
Títol | El metode ancestral |
Autor | VALADE, J-P. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2on trimestre 2005 - V: 22- N: 71, Pg: 15-17 |
Descriptors | Metode ancestral Vi escumos Vinificacio Fermentacio Degollament |
Títol | El patrimoni vegetal: les varietats viniferes |
Autor | PIQUERAS HABA, J. |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - 2001 (primavera) - V: - N: 29, Pg: 29-31 |
Descriptors | Varietats de ra?m Varietats negres Varietats blanques Boval Monastrell Garnatxa Ull de llebre Macabeu Malvasia Moscatell Parellada Garnacha |
Títol | El suro, guardia natural dels vins: ecologia, economia, cultura i tradicio |
Autor | FOS MARTIN, SIMON |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - 2001 (primavera) - V: - N: 29, Pg: 41-46 |
Descriptors | Suro Tap de suro Economia Ecologia |
Títol | El vi: un aliment, una droga o potser un medicament? |
Autor | ASENSI MIRALLES, M. A. |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - 2001 (primavera) - V: - N: 29, Pg: 37-39 |
Descriptors | Polifenols Antioxidant Vi Salut Trans-resveratrol |
Títol | Etica dels aliments |
Autor | SIURANA, J.C. |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 83-88 |
Descriptors | Aliments Etica Alimentacio sostenible Seguretat dels aliments Organismes modificats geneticament |
Títol | Explorant els principis de la cultura gastronomica |
Autor | MENNELLA, J. |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 71-76 |
Descriptors | Cultura gastronomica Principis Sabor Substancies quimiques |
Títol | Fidelite d'une methode d'essai. |
Autor | AFNOR |
Dades Font | FV - abril 1972 - V: - N: 407, Pg: 2 p. |
Descriptors | Fran?a Vi Analisi Metodologia Metode Normes Reglament |
Localització | FV 407 |
Títol | Gust i olfacte: de la supervivencia al plaer |
Autor | GARCIA OLMEDO, F. |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 51-64 |
Descriptors | Gust Olfacte Sentits |
Títol | Informe sobre la reunion de la subcomision de metodos de analisis de la Oficina Internacional del Vino celebrada en Paris los dias 1, 2, y 3 de octubre |
Autor | |
Dades Font | - octubre 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Analisi Metode Enzims Tanins Gelatina Goma arabiga Carbamat d'etil Residus Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Localització | C 2/7 |
Títol | L'Analyse automatique en Oenologie |
Autor | BOUVIER, J.C. |
Dades Font | FV - mar? 1993 - V: - N: 951, Pg: 6 p. |
Descriptors | Enologia Vinicultura Analisi Vi Normes Reglament Legislacio Unio Europea Historia Metode |
Localització | FV 951 |
Títol | La nova biotecnologia enologica |
Autor | GIL PONCE, JOSE-VICENTE |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - 2001 (primavera) - V: - N: 29, Pg: 32-36 |
Descriptors | Biotecnologia enologica Enologia Llevats Metode d'identificacio Modificacio genetica Enzims |
Títol | La taronja. Un tresor nutricional en els nostres camps |
Autor | SORIANO DEL CASTILLO, J.M. |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - Hivern 2005-2006 - V: - N: 48, Pg: 18-21 |
Descriptors | Taronja Propietats Salut |
Títol | La textura dels aliments: un complement al sabor |
Autor | VINCENT, J. ELICES, M |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 65-70 |
Descriptors | Aliments Textura Sabor Textura dura Textura cruixent Assaig mecanic |
Títol | Mesure du Titre Alcoometrique Volumique des Vins par Densimetrie Electronique |
Autor | SNAKKERS, G. CANTAGREL, R. |
Dades Font | FV - mar? 1998 - V: - N: 1072, Pg: 1-9 |
Descriptors | Vi Densimetria electronica Metode Mesures Alcoholimetria |
Localització | FV 1072 |
Títol | Methode de dosage de l'ochratoxine a dans les vins |
Autor | TRICARD, C. OSPITAL, M. CAZABEIL, J. M. MEDINA, B. |
Dades Font | FV - febrer 1998 - V: - N: 1065, Pg: 1-6 |
Descriptors | Ocratoxina A Vi Metode Dosatge Dosificacio |
Localització | FV 1065 |
Títol | Metode rapid per avaluar l'estat d'adaptacio dels llevats per la produccio d'escumosos |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 19-22 |
Descriptors | Vi escumos Llevats Refermentacio Elaboracio |
Títol | Nou metode de PCR (Multiple RAPD) per diferenciar soques d'Oenococcus oeni |
Autor | REGUANT, C. CARRETE, R BORDONS, A. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2003 - V: 20- N: 64, Pg: 12-16 |
Descriptors | Metode PCR Oenococcus oeni Fermentacio malolactica PCR RAPD-PCR Bacteris Vi Metode Multiplex RAPD-PCR Multiplex |
Títol | Prediction, basee sur la droite ajustee des intervalles de confiance des resultats quantitatifs |
Autor | CABEZUDO, M.D. GOROSTIZA, E.F. de HERRAIZ, M. |
Dades Font | FV - desembre 1980 - V: - N: 729, Pg: 9 p. |
Descriptors | Metode Metodologia Regressio lineal Estadistiques |
Localització | FV 729 |
Títol | Preparation et execution d'etudes collegiales comparatives. |
Autor | Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante |
Dades Font | FV - abril 1976 - V: - N: 600, Pg: 4 p. |
Descriptors | Metodologia Analisi Metode Acid lactic Determinacio |
Localització | FV 600 |
Títol | Pulsed-Field Gel Electrophoresis of SmaI Digest of Lactococcal Genomic DNA, a Novel Method of Strain Identification |
Autor | TANSKANEN, E. TULLOCH, D. HILLIER, A. DAVIDSON, B. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 - octubre 1990 - V: - N: , Pg: 3105-3111 |
Descriptors | Lactococcus lactis Identificacio Bacteris lactics Metode |
Localització | C 8/34 |
Títol | Rapport relatif a la reunion du comite du codex alimentarius sur les methodes d'analyse et d'echantillonnage (CCMAS). |
Autor | |
Dades Font | FV - 1989 - V: - N: 845, Pg: 3 p. |
Descriptors | Metode Metodologia Analisi Normes Reglament Aliments Vi |
Localització | FV 845 |
Títol | Realitat i ficcio dels cultius modificats geneticament. Opinions transgeniques |
Autor | PORCAR, M. |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - Tardor 2008 - V: - N: 59, Pg: 8-13 |
Descriptors | Transgenic Cultiu modificat geneticament Cultiu transgenic Biotecnologia Seguretat alimentaria Riscos Biodiversitat Salut |
Títol | Recherche sur l'application chez nous d'une nouvelle methode de controle de qualite |
Autor | SPERA, G. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 177-186 |
Descriptors | Control de qualitat Metode Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Retorn a la tradicio, El. La diversitat agraria en l'agricultura ecologica |
Autor | ROSELLO OLTRA, J. |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - 2009 - V: Primavera- N: 61, Pg: 33-52 |
Descriptors | Agricultura ecologica Tradicio Diversitat Agricultura Historia Agroecologia Biodiversitat Agricultura sostenible |
Títol | Selective Purge-and-Trap Method for the Analysis of Volatile Pyrazines |
Autor | KUO, M. C. ZHANG, Y. HARTMAN, T. G. ROSEN, R. T. HO, C. T. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 37 - mar? 1989 - V: - N: 4, Pg: 1020-1022 |
Descriptors | Pirazina volatil Analisi Pirazina Purga Metode Trampa |
Localització | C 3/157 |
Títol | Simultaneous qualitative and quantitative analyses. I. Prescision study of compounds amenable to the inert gas-purge-and-trap method |
Autor | OLYNYK, P. BUDDE, W.L. EICHELBERGER, J.W. |
Dades Font | Journal of Chromatography Science ISSN: 0021-9665 VOL 19 - July 1981 - V: - N: , Pg: 377-382 |
Descriptors | Purga Metode Trampa Analisi |
Localització | C 3/70 |
Títol | Statistique systematique au sujet des essais collaboratifs de methodes d'analyse. |
Autor | GARCIA, M. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 622, Pg: 7 p. |
Descriptors | Metode Analisi Metodologia Vi |
Localització | FV 622 |
Títol | Test pour ecarter les valeurs aberrantes dans une serie de mesures. |
Autor | NALIMOV |
Dades Font | FV - abril 1976 - V: - N: 598, Pg: 4 p. |
Descriptors | Metodologia Metode Estadistiques |
Localització | FV 598 |
Títol | Validazione di un nuovo metodo per la misura del potenziale polifenolico delle uve rosse e discussione del suo campo di applicazione in enologia |
Autor | MATTIVI, F. PRAST, A.; NICOLINI, G.; VALENTI, L. |
Dades Font | Rivista di viticoltura e di enologia ISSN: 0370-7865 - Ottobre 2003 - V: 55- N: 2-3, Pg: 55-74 |
Descriptors | Potencial polifenolic Metode Ra?m negre Polifenols |