Registres trobats: 26
Títol | AFCA y la universidad de lleida reunen a los nuevos aditivos e ingredientes funcionales |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2008 - V: - N: 393, Pg: 22-27 |
Descriptors | Jornades Ingredients funcionals Additius Aliments funcionals Seguretat alimentaria Conservant Conservacio d'aliments Industria alimentaria Greix Estabilitzant Suc Poliol Carbohidrats Microelements Unio Europea Reglament europeu Polifenols Calci Te Carotenoides Cultiu probiotic Cel?lulosa Envasat |
Títol | Antimicrobianos naturales. Usos de los aceites esenciales de especias |
Autor | VIUDA MARTOS, M. RUIZ NAVAJAS, Y. FERNANDEZ LOPEZ, J. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 44-47 |
Descriptors | Degradacio Conservant Industria alimentaria Additius alimentaris Especies Activitat antimicrobiana Conservacio d'aliments |
Títol | Aplicacion de pulsos electricos de alta intensidad de campo para la conservacion de alimentos (II): efectos sobre los microorganismos, enzimas y otros componentes de los alimentos |
Autor | PEDRO ELEZ MARTINEZ, A. MARSELLES FONTANET, R. MARTIN BELLOSO, O. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2005 - V: - N: 364, Pg: 86-101 |
Descriptors | Aliments Conservacio d'aliments Qualitat Pols electric d'alta intensitat Microorganismes Enzims |
Títol | Conservacion de alimentos mediante acidificacion |
Autor | FERNANDEZ, A. ALVAREZ ORDO?EZ, A. BERNARDO, A. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 46-49 |
Descriptors | Aliments Conservacio d'aliments Acidificacio Activitat antimicrobiana Toxicitat |
Títol | Envasado de alimentos en atmosfera protectora |
Autor | GURI BAIGET, S. |
Dades Font | Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2008 - V: - N: 390, Pg: 62-65 |
Descriptors | Aliments Conservacio Conservacio d'aliments Envasat sota atmosfera protectora Envasat |
Títol | Envasado y conservacion de alimentos. Ultimas tendencias |
Autor | LOPEZ ALONSO, R. TORRES ZAPATA, T. ANTOLIN GIRALDO, G. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 45-52 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Envasat Aliments |
Títol | Extractos de uva y su contribucion en la conservacion de alimentos |
Autor | VILLANUEVA, S. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 67-71 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Tecniques de conservacio d'aliments Tecniques de conservacio Extracte Raim Antioxidant Compostos antioxidants |
Títol | Gases en la industria alimentaria, Los |
Autor | ROMERO, L. CALVO, J.L. GARCIA, A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2008 - V: - N: 236, Pg: 46-47 |
Descriptors | Gasos CO2 Dioxid de carboni Legislacio Seguretat alimentaria Conservacio d'aliments Congelacio Insectes |
Títol | Impacto de la temperatura del aire y de la aplicacion de microondas |
Autor | CONTRERAS MONZON, C. MARTIN ESPARZA, E. CHIRALT BOIX, A. MARTINEZ NAVARRETE, N. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2007 - V: - N: 221, Pg: 60-63 |
Descriptors | Industria alimentaria Control de qualitat Control sanitari Temperatura Temps de conservacio Microones Conservacio d'aliments Assecament Investigacio |
Títol | Innovadoras tecnicas para garantizar la seguridad de los alimentos y alargar su vida util |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2012 - V: - N: 430, Pg: 64-75 |
Descriptors | Innovacio Conservacio d'aliments Biotecnologia Nanotecnologia |
Títol | Investigaciones en el sector de los zumos buscan preservar sus nutrientes beneficiosos durante mas tiempo, Las |
Autor | ALIMENTARIA |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2013 - V: Especial Monografico: Tecnologia para el sector de bebidas- N: 444, Pg: 42-47 |
Descriptors | Industria de begudes i d'aliments liquids Conservacio d'aliments Nutrients Suc de fruita Nectar Tecnologia alimentaria |
Títol | La conservacio dels aliments |
Autor | ROSELL RIUS, R. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Preservacio Alteracions Deshidratacio Aliments Conservacio |
Títol | La conservacio dels aliments |
Autor | ROSELL I RIUS, R. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Assecatge Deshidratacio Aliments Assecatge natural Preservacio |
Títol | La distribucion a temperatura controlada de productos perecederos en Europa |
Autor | DOMINGUEZ ALONSO, M. GARCIA RODRIGUEZ, C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 45-48 |
Descriptors | Productes peribles Transport Comercialitzacio Temperatura controlada Cadena del fred Conservacio d'aliments Aliments |
Títol | La irridiacion de los alimentos. Innovacion tecnologica en la industria |
Autor | ARADILLA, D. ESTRANY CODA, F. OLIVER, R. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 34-38 |
Descriptors | Industria alimentaria Industria carnica Irradiacio Conservacio d'aliments Radiacio ionitzant |
Títol | La necesidad de conservar los alimentos |
Autor | CINTAS IZARRA, L.M. CASAUS LARA, P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 1998 - V: - N: 10, Pg: 89-95 |
Descriptors | Tecniques de conservacio d'aliments Conservacio d'aliments Aliments Bioconservacio |
Títol | La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques |
Autor | MARTIN BELLOSO, O. BARBOSA CANOVAS, G.V. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Polsacions electriques Aliments |
Títol | La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques |
Autor | MARTIN BELLOSO, O. BARBOSA CANOVAS, G.V. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Pulsacions electriques Microorganismes Enzims Aliments |
Títol | Liofilizacion |
Autor | BOLUFER, P. |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2008 - V: - N: 392, Pg: 118-120 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Deshidratacio Congelacio Compostos volatils Tractament d'aliments Industria alimentaria |
Títol | Metodos rapidos y automatizacion en microbiologia alimentaria |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2007 - V: - N: 383, Pg: 78-80 |
Descriptors | Microbiologia Alimentacio Automatitzacio Conservacio d'aliments Conservacio Biologia molecular |
Títol | Nuevas tecnologias de conservacion de los alimentos al servicio del consumidor |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2011 - V: - N: 421, Pg: 72-82 |
Descriptors | Noves tecnologies Conservacio d'aliments Consumidor Cadena del fred Tractament per irradiacio |
Títol | Nuevos metodos de conservacion: alimentos mas duraderos con procesos mas eficientes y naturales |
Autor | ALIMENTARIA |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 51-66 |
Descriptors | Sector lactic Productes lactics Conservacio Conservacio d'aliments Tecniques de conservacio Tecniques de conservacio d'aliments Tecniques de millora Consum d'energia Congelacio Super-refrigeracio |
Títol | Optimizacion de la etapa de purificacion en el analisis de residuos de bisfenol A y F mediante ASE y LC-MS-Ms en alimentos en conserva |
Autor | PARDO, O. YUSA, V. LEON, N. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 033-5755 - Septiembre 2007 - V: - N: 386, Pg: 86-88 |
Descriptors | Residus Conservacio d'aliments Purificacio |
Títol | Refrigeracion y congelacion criogenica |
Autor | GOMEZ-PASTRANA RUBIO, J.M. DIAZ, F. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 30-33 |
Descriptors | Industria alimentaria Congelacio Refrigeracio Criogenia Conservacio frigorifica Conservacio d'aliments Fred industrial |
Títol | Tecnologia de conservacion y congelacion de alimentos para prolongar la vida util de los productos alimentarios |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2008 - V: - N: 390, Pg: 56-59 |
Descriptors | Aliments Tecnologia alimentaria Conservacio d'aliments Congelacio Congelats Fred |
Títol | Tecnologies per a la criogenitzacio i la criomaceracio |
Autor | RAVENTOS, M. |
Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 26- N: 86, Pg: 12-16 |
Descriptors | Vi Industria alimentaria Processament Conservacio d'aliments Tecnologia dels aliments Alta pressio hidrostatica |