Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Conservacio d'aliments

Resultat de la cerca

Registres trobats: 26


Títol AFCA y la universidad de lleida reunen a los nuevos aditivos e ingredientes funcionales
Autor
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2008 - V: - N: 393, Pg: 22-27
Descriptors Jornades Ingredients funcionals Additius Aliments funcionals Seguretat alimentaria Conservant Conservacio d'aliments Industria alimentaria Greix Estabilitzant Suc Poliol Carbohidrats Microelements Unio Europea Reglament europeu Polifenols Calci Te Carotenoides Cultiu probiotic Cel?lulosa Envasat

Títol Antimicrobianos naturales. Usos de los aceites esenciales de especias
Autor VIUDA MARTOS, M.   RUIZ NAVAJAS, Y.   FERNANDEZ LOPEZ, J.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 44-47
Descriptors Degradacio Conservant Industria alimentaria Additius alimentaris Especies Activitat antimicrobiana Conservacio d'aliments

Títol Aplicacion de pulsos electricos de alta intensidad de campo para la conservacion de alimentos (II): efectos sobre los microorganismos, enzimas y otros componentes de los alimentos
Autor PEDRO ELEZ MARTINEZ, A.   MARSELLES FONTANET, R.   MARTIN BELLOSO, O.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2005 - V: - N: 364, Pg: 86-101
Descriptors Aliments Conservacio d'aliments Qualitat Pols electric d'alta intensitat Microorganismes Enzims

Títol Conservacion de alimentos mediante acidificacion
Autor FERNANDEZ, A.   ALVAREZ ORDO?EZ, A.   BERNARDO, A.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 46-49
Descriptors Aliments Conservacio d'aliments Acidificacio Activitat antimicrobiana Toxicitat

Títol Envasado de alimentos en atmosfera protectora
Autor GURI BAIGET, S.  
Dades Font Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2008 - V: - N: 390, Pg: 62-65
Descriptors Aliments Conservacio Conservacio d'aliments Envasat sota atmosfera protectora Envasat

Títol Envasado y conservacion de alimentos. Ultimas tendencias
Autor LOPEZ ALONSO, R.   TORRES ZAPATA, T.   ANTOLIN GIRALDO, G.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 45-52
Descriptors Conservacio d'aliments Envasat Aliments

Títol Extractos de uva y su contribucion en la conservacion de alimentos
Autor VILLANUEVA, S.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 67-71
Descriptors Conservacio d'aliments Tecniques de conservacio d'aliments Tecniques de conservacio Extracte Raim Antioxidant Compostos antioxidants

Títol Gases en la industria alimentaria, Los
Autor ROMERO, L.   CALVO, J.L.   GARCIA, A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2008 - V: - N: 236, Pg: 46-47
Descriptors Gasos CO2 Dioxid de carboni Legislacio Seguretat alimentaria Conservacio d'aliments Congelacio Insectes

Títol Impacto de la temperatura del aire y de la aplicacion de microondas
Autor CONTRERAS MONZON, C.   MARTIN ESPARZA, E.   CHIRALT BOIX, A.   MARTINEZ NAVARRETE, N.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2007 - V: - N: 221, Pg: 60-63
Descriptors Industria alimentaria Control de qualitat Control sanitari Temperatura Temps de conservacio Microones Conservacio d'aliments Assecament Investigacio

Títol Innovadoras tecnicas para garantizar la seguridad de los alimentos y alargar su vida util
Autor
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2012 - V: - N: 430, Pg: 64-75
Descriptors Innovacio Conservacio d'aliments Biotecnologia Nanotecnologia

Títol Investigaciones en el sector de los zumos buscan preservar sus nutrientes beneficiosos durante mas tiempo, Las
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2013 - V: Especial Monografico: Tecnologia para el sector de bebidas- N: 444, Pg: 42-47
Descriptors Industria de begudes i d'aliments liquids Conservacio d'aliments Nutrients Suc de fruita Nectar Tecnologia alimentaria

Títol La conservacio dels aliments
Autor ROSELL RIUS, R.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61
Descriptors Conservacio d'aliments Preservacio Alteracions Deshidratacio Aliments Conservacio

Títol La conservacio dels aliments
Autor ROSELL I RIUS, R.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61
Descriptors Conservacio d'aliments Assecatge Deshidratacio Aliments Assecatge natural Preservacio

Títol La distribucion a temperatura controlada de productos perecederos en Europa
Autor DOMINGUEZ ALONSO, M.   GARCIA RODRIGUEZ, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 45-48
Descriptors Productes peribles Transport Comercialitzacio Temperatura controlada Cadena del fred Conservacio d'aliments Aliments

Títol La irridiacion de los alimentos. Innovacion tecnologica en la industria
Autor ARADILLA, D.   ESTRANY CODA, F.   OLIVER, R.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 34-38
Descriptors Industria alimentaria Industria carnica Irradiacio Conservacio d'aliments Radiacio ionitzant

Títol La necesidad de conservar los alimentos
Autor CINTAS IZARRA, L.M.   CASAUS LARA, P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 1998 - V: - N: 10, Pg: 89-95
Descriptors Tecniques de conservacio d'aliments Conservacio d'aliments Aliments Bioconservacio

Títol La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques
Autor MARTIN BELLOSO, O.   BARBOSA CANOVAS, G.V.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71
Descriptors Conservacio d'aliments Polsacions electriques Aliments

Títol La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques
Autor MARTIN BELLOSO, O.   BARBOSA CANOVAS, G.V.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71
Descriptors Conservacio d'aliments Pulsacions electriques Microorganismes Enzims Aliments

Títol Liofilizacion
Autor BOLUFER, P.  
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2008 - V: - N: 392, Pg: 118-120
Descriptors Conservacio d'aliments Deshidratacio Congelacio Compostos volatils Tractament d'aliments Industria alimentaria

Títol Metodos rapidos y automatizacion en microbiologia alimentaria
Autor
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2007 - V: - N: 383, Pg: 78-80
Descriptors Microbiologia Alimentacio Automatitzacio Conservacio d'aliments Conservacio Biologia molecular

Títol Nuevas tecnologias de conservacion de los alimentos al servicio del consumidor
Autor
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2011 - V: - N: 421, Pg: 72-82
Descriptors Noves tecnologies Conservacio d'aliments Consumidor Cadena del fred Tractament per irradiacio

Títol Nuevos metodos de conservacion: alimentos mas duraderos con procesos mas eficientes y naturales
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 51-66
Descriptors Sector lactic Productes lactics Conservacio Conservacio d'aliments Tecniques de conservacio Tecniques de conservacio d'aliments Tecniques de millora Consum d'energia Congelacio Super-refrigeracio

Títol Optimizacion de la etapa de purificacion en el analisis de residuos de bisfenol A y F mediante ASE y LC-MS-Ms en alimentos en conserva
Autor PARDO, O.   YUSA, V.   LEON, N.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 033-5755 - Septiembre 2007 - V: - N: 386, Pg: 86-88
Descriptors Residus Conservacio d'aliments Purificacio

Títol Refrigeracion y congelacion criogenica
Autor GOMEZ-PASTRANA RUBIO, J.M.   DIAZ, F.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 30-33
Descriptors Industria alimentaria Congelacio Refrigeracio Criogenia Conservacio frigorifica Conservacio d'aliments Fred industrial

Títol Tecnologia de conservacion y congelacion de alimentos para prolongar la vida util de los productos alimentarios
Autor
Dades Font Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2008 - V: - N: 390, Pg: 56-59
Descriptors Aliments Tecnologia alimentaria Conservacio d'aliments Congelacio Congelats Fred

Títol Tecnologies per a la criogenitzacio i la criomaceracio
Autor RAVENTOS, M.  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 26- N: 86, Pg: 12-16
Descriptors Vi Industria alimentaria Processament Conservacio d'aliments Tecnologia dels aliments Alta pressio hidrostatica