Registres trobats: 27
Títol | Caracterisation des cepages par les substances aromatiques des raisins |
Autor | RAPP, A. [et al.] |
Dades Font | Bulletin de L'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 53 - febrer 1980 - V: - N: 588, Pg: 91-114 |
Descriptors | Cep Raim Aroma Components volatils Identificacio Extraccio Varietats Riesling Moscatell (raim) Analisi sensorial |
Localització | C 3/139 |
Títol | Conjoncture Vitivinicole Mondiale |
Autor | AIGRAIN, P. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 73 - Mars-Avril 2000 - V: - N: 829-830, Pg: 199-216 |
Descriptors | Produccio Vi Estadistiques Consum mundial 1999 Unio Europea |
Títol | Correction de l'acidite des mouts et des vins. |
Autor | REBELEIN, H. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1971 - V: - N: 480, Pg: 136-141 |
Descriptors | Vi Most Acidesa Alemanya Rectificacio Acid Acid malic Acid tartric Acid tartaric pH Desacidificacio Defectes del vi Defectes del most Alteracions del vi Alteracions del most Millora qualitativa Alemania |
Localització | C 5/50 |
Títol | Dans le developpement de l'arome du jus de muscat avant fermentation: la production des terpenols |
Autor | Bayonove, C Gunata, R. Cordonnier |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1984 - V: - N: 643-644, Pg: 741-758 |
Descriptors | Aroma del vi Aroma Fermentacio Terpenol Producio de vi Suc de raim Propietats olfactives Dades estadistiques |
Localització | C 24/56 |
Títol | Degre de maturite optimale du raisin. |
Autor | KOURAKPU, S. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 50 - 1977 - V: - N: 559, Pg: 617-640 |
Descriptors | Raim Maduracio Vi |
Localització | C 6/83 |
Títol | Effets physiologiques du vin : sa part dans l'alcoolisme |
Autor | MASQUELIER, Jack |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1988 - V: - N: 689-690, Pg: 554-578 |
Descriptors | Vi Salut Alcoholisme Virus Alcohol Efectes Radicals lliures Fisiologia Fran?a Toxicitat Procianidines Radioactivitat |
Localització | C 5/15 |
Títol | Elaboration et utilisation des produits secondaires de la vinification. Rapport espagnol. |
Autor | BERNARDI, P. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1973 - V: - N: 504, Pg: 133-147 |
Descriptors | Vi Vinificacio Residus Marc Brisa Productes enologics Destil.lacio Tractament Produccio Llavor Pinyol |
Localització | C 5/47 |
Títol | Elaboration et utilisation des produits secondaires de la vinification. Rapport fransais. |
Autor | BOURDIER, L. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1973 - V: - N: 504, Pg: 124-133 |
Descriptors | Produccio Elaboracio Tractament Productes enologics Brisa Aiguardent de vi Vinificacio Marc Vinagre Brisa Llavor Pinyol Residus |
Localització | C 5/47 |
Títol | Etude des catechines et des procyanidols de la grappe de raisin, du vin et d'autres derives de la vigne. A study of catechins and procyanidins of grape clusters, the wine and other by-products of the vine |
Autor | BOURZEIX, M. WEILAND, D. HEREDIA, N. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. - 1986 - V: - N: 669-670, Pg: 1171-1254 |
Descriptors | Vi blanc Vi negre Vinificacio HPLC Cromatografia de liquids Catequines Procianidines Vinya Salut Consum Composicio Raim |
Localització | C 5/21 |
Títol | Influence de la temperature d?elaboration et de conservation sur les caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins |
Autor | DU PLESSIS, C.S. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115 |
Descriptors | Vi Temperatura Influencia Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques |
Localització | C 14/66 |
Títol | L'histamine et sa toxicite |
Autor | CABANIS, J.C |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1985 - V: - N: 656-657, Pg: 1008-1015 |
Descriptors | Histamina Toxicitat Amines |
Localització | C 6/87 |
Títol | La matiere colorante du raisin. Son extraction, sa purification en vue de son utilisation dans diverses industries. |
Autor | SALGUES, M. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1980 - V: - N: 590, Pg: 286-301 |
Descriptors | Raim Colorants Color Extraccio Suc de fruita Composicio Antocians |
Localització | C 4/132 |
Títol | Les Bacteriophages en oenologie = Bacteriophage in oenology |
Autor | SORRI, T. MIGNOT, O |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1988 - V: - N: 691-692, Pg: 705-716 |
Descriptors | Bacteriofags Control Lluita preventiva Prevencio |
Localització | C 1/50 |
Títol | Les conditions de formation des aldehydes dans les vins. Relations et importance en rapport avec les phenomenes d'oxydation et les caracteristiques organoleptiques. |
Autor | BARO, J. QUIROS CARRASCO, J.A. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 50 - 1977 - V: - N: 554, Pg: 253-267 |
Descriptors | Vi Aldehids Formacio Caracteristiques organoleptiques |
Localització | C 3/168 |
Títol | Metabolisme du soufre chez la levure |
Autor | BIDAN, M. P. COLLON,Y |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1985 - V: - N: 652-653, Pg: 545-563 |
Descriptors | Llevats Metabolisme Sofre |
Localització | C 3/34 |
Títol | Methodes d'analyse et d'appreciation des vins. 24e. reunion de la Sous-Commission Conventionnelle. |
Autor | |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1984 - V: - N: 646, Pg: 962-994 |
Descriptors | Analisi Histamina Vins |
Localització | C 6/86 |
Títol | Methodes d'analyse et d'appreciation des vins. IX: Histamine- Amines biogenes. |
Autor | |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 57 - 1984 - V: - N: 646, Pg: 984-988 |
Descriptors | Amines biogenes Histamina |
Localització | C 6/82 |
Títol | Methodes d'analyse et d'appreciation des vins: Amines biogenes- histamine. |
Autor | |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 631-632, Pg: 649-652 |
Descriptors | Amines biogenes Histamina |
Localització | C 6/81 |
Títol | Methodes d'analyse: histamine |
Autor | |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 57 - 1984 - V: - N: 656-657, Pg: 995-996 |
Descriptors | Histamina |
Localització | C 6/80 |
Títol | Possibilites d'utilisation de processus membranaires dans l'industrie des boissons (Osmose inverse, ultrafiltration, electrodialyse) |
Autor | WUCHERPFENNIG, K. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. - 1980 - V: - N: 589, Pg: 187-208 |
Descriptors | Filtracio Filtracio amb membrana Osmosi inversa Ultrafiltracio Electrodialisi |
Localització | C 10/11 |
Títol | Propiedades antioxidantes del vino y sus componentes |
Autor | LEIGHTON, F. URQUIAGA, I. DIEZ, M.S. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 71 - Mayo-Junio 1998 - V: - N: 807-808, Pg: 462-490 |
Descriptors | Propietats antioxidans Vi Polifenols Compostos fenolics |
Títol | Rapport de la Yougoslavie |
Autor | SILKOVEC, S. JASIC, L. KOVAC, V. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 59 - 1986 - V: - N: 663-664, Pg: 680-683 |
Descriptors | Iugoslavia Vi Vi escumos Vinificacio Produccio Metode xampanyes Metode tradicional |
Localització | C 4/121 |
Títol | Relation entre la teneur des vins en alcools superieurs et la teneur des mouts en substances azotees en particulier en acides animes |
Autor | BIDAN, M. P. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1975 - V: - N: 536, Pg: 843-867 |
Descriptors | Vi Alcohol superior Formacio Substancies nitrogenades Sucre Acid cetonic Llevats Nitrogen Concentracio Acid aminat Fermentacio Most |
Localització | C 1/38 |
Títol | Situation et Statistiques du Secteur Vitivinicole Mondial en 1994. The State of Vitiviniculture in the World and the Statistical Information in 1994. |
Autor | TINLOT, R. ROUSSEAU, M. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 68 - novembre-desembre 1995 - V: - N: 777-778, Pg: 969-1054 |
Descriptors | Estadistiques Mon Raim de taula Sector vitivinicola Vi Zones viticoles Produccio Plantacio Importacio Vinya Consum |
Títol | Traitements des produits secondaires de la vinification. |
Autor | GAROGLIO, P.G. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1972 - V: - N: 497-498, Pg: 630-642 |
Descriptors | Vi Productes enologics Vinificacio Produccio Aiguardent de vi Brisa Marc Destil.lacio Rectificacio Tractament |
Localització | C 5/46 |
Títol | Utilisation des sous-produits de la vinification. |
Autor | MORENO GARCIA, J. JIMENEZ DE LA LASTRA, J. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1981 - V: - N: 603, Pg: 402-416 |
Descriptors | Vi Productes enologics Vinificacio Destil.lacio Brisa Marc Tractament Residus Produccio Fermentacio Normes Legislacio comunitaria Reglament Espanya Unio Europea Composicio Llavor Pinyol |
Localització | C 5/48 |
Títol | Utilisation des sous-produits de la vinification. |
Autor | CAPPELLERI, G. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1981 - V: - N: 602, Pg: 336-349 |
Descriptors | Vi Vinificacio Productes enologics Brisa Marc Llavor Pinyol Tractament Produccio Residus Composicio Destil.lacio Fermentacio |
Localització | C 5/49 |