Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Bulletin de l'O.I.V.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 27


Títol Caracterisation des cepages par les substances aromatiques des raisins
Autor RAPP, A. [et al.]  
Dades Font Bulletin de L'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 53 - febrer 1980 - V: - N: 588, Pg: 91-114
Descriptors Cep Raim Aroma Components volatils Identificacio Extraccio Varietats Riesling Moscatell (raim) Analisi sensorial
Localització C 3/139

Títol Conjoncture Vitivinicole Mondiale
Autor AIGRAIN, P.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 73 - Mars-Avril 2000 - V: - N: 829-830, Pg: 199-216
Descriptors Produccio Vi Estadistiques Consum mundial 1999 Unio Europea

Títol Correction de l'acidite des mouts et des vins.
Autor REBELEIN, H.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1971 - V: - N: 480, Pg: 136-141
Descriptors Vi Most Acidesa Alemanya Rectificacio Acid Acid malic Acid tartric Acid tartaric pH Desacidificacio Defectes del vi Defectes del most Alteracions del vi Alteracions del most Millora qualitativa Alemania
Localització C 5/50

Títol Dans le developpement de l'arome du jus de muscat avant fermentation: la production des terpenols
Autor Bayonove, C   Gunata, R.   Cordonnier  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1984 - V: - N: 643-644, Pg: 741-758
Descriptors Aroma del vi Aroma Fermentacio Terpenol Producio de vi Suc de raim Propietats olfactives Dades estadistiques
Localització C 24/56

Títol Degre de maturite optimale du raisin.
Autor KOURAKPU, S.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 50 - 1977 - V: - N: 559, Pg: 617-640
Descriptors Raim Maduracio Vi
Localització C 6/83

Títol Effets physiologiques du vin : sa part dans l'alcoolisme
Autor MASQUELIER, Jack  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1988 - V: - N: 689-690, Pg: 554-578
Descriptors Vi Salut Alcoholisme Virus Alcohol Efectes Radicals lliures Fisiologia Fran?a Toxicitat Procianidines Radioactivitat
Localització C 5/15

Títol Elaboration et utilisation des produits secondaires de la vinification. Rapport espagnol.
Autor BERNARDI, P.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1973 - V: - N: 504, Pg: 133-147
Descriptors Vi Vinificacio Residus Marc Brisa Productes enologics Destil.lacio Tractament Produccio Llavor Pinyol
Localització C 5/47

Títol Elaboration et utilisation des produits secondaires de la vinification. Rapport fransais.
Autor BOURDIER, L.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1973 - V: - N: 504, Pg: 124-133
Descriptors Produccio Elaboracio Tractament Productes enologics Brisa Aiguardent de vi Vinificacio Marc Vinagre Brisa Llavor Pinyol Residus
Localització C 5/47

Títol Etude des catechines et des procyanidols de la grappe de raisin, du vin et d'autres derives de la vigne. A study of catechins and procyanidins of grape clusters, the wine and other by-products of the vine
Autor BOURZEIX, M.   WEILAND, D.   HEREDIA, N.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. - 1986 - V: - N: 669-670, Pg: 1171-1254
Descriptors Vi blanc Vi negre Vinificacio HPLC Cromatografia de liquids Catequines Procianidines Vinya Salut Consum Composicio Raim
Localització C 5/21

Títol Influence de la temperature d?elaboration et de conservation sur les caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins
Autor DU PLESSIS, C.S.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115
Descriptors Vi Temperatura Influencia Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques
Localització C 14/66

Títol L'histamine et sa toxicite
Autor CABANIS, J.C  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1985 - V: - N: 656-657, Pg: 1008-1015
Descriptors Histamina Toxicitat Amines
Localització C 6/87

Títol La matiere colorante du raisin. Son extraction, sa purification en vue de son utilisation dans diverses industries.
Autor SALGUES, M.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1980 - V: - N: 590, Pg: 286-301
Descriptors Raim Colorants Color Extraccio Suc de fruita Composicio Antocians
Localització C 4/132

Títol Les Bacteriophages en oenologie = Bacteriophage in oenology
Autor SORRI, T.   MIGNOT, O  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1988 - V: - N: 691-692, Pg: 705-716
Descriptors Bacteriofags Control Lluita preventiva Prevencio
Localització C 1/50

Títol Les conditions de formation des aldehydes dans les vins. Relations et importance en rapport avec les phenomenes d'oxydation et les caracteristiques organoleptiques.
Autor BARO, J.   QUIROS CARRASCO, J.A.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 50 - 1977 - V: - N: 554, Pg: 253-267
Descriptors Vi Aldehids Formacio Caracteristiques organoleptiques
Localització C 3/168

Títol Metabolisme du soufre chez la levure
Autor BIDAN, M. P.   COLLON,Y  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1985 - V: - N: 652-653, Pg: 545-563
Descriptors Llevats Metabolisme Sofre
Localització C 3/34

Títol Methodes d'analyse et d'appreciation des vins. 24e. reunion de la Sous-Commission Conventionnelle.
Autor
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1984 - V: - N: 646, Pg: 962-994
Descriptors Analisi Histamina Vins
Localització C 6/86

Títol Methodes d'analyse et d'appreciation des vins. IX: Histamine- Amines biogenes.
Autor
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 57 - 1984 - V: - N: 646, Pg: 984-988
Descriptors Amines biogenes Histamina
Localització C 6/82

Títol Methodes d'analyse et d'appreciation des vins: Amines biogenes- histamine.
Autor
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 631-632, Pg: 649-652
Descriptors Amines biogenes Histamina
Localització C 6/81

Títol Methodes d'analyse: histamine
Autor
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 57 - 1984 - V: - N: 656-657, Pg: 995-996
Descriptors Histamina
Localització C 6/80

Títol Possibilites d'utilisation de processus membranaires dans l'industrie des boissons (Osmose inverse, ultrafiltration, electrodialyse)
Autor WUCHERPFENNIG, K.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. - 1980 - V: - N: 589, Pg: 187-208
Descriptors Filtracio Filtracio amb membrana Osmosi inversa Ultrafiltracio Electrodialisi
Localització C 10/11

Títol Propiedades antioxidantes del vino y sus componentes
Autor LEIGHTON, F.   URQUIAGA, I.   DIEZ, M.S.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 71 - Mayo-Junio 1998 - V: - N: 807-808, Pg: 462-490
Descriptors Propietats antioxidans Vi Polifenols Compostos fenolics

Títol Rapport de la Yougoslavie
Autor SILKOVEC, S.   JASIC, L.   KOVAC, V.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 59 - 1986 - V: - N: 663-664, Pg: 680-683
Descriptors Iugoslavia Vi Vi escumos Vinificacio Produccio Metode xampanyes Metode tradicional
Localització C 4/121

Títol Relation entre la teneur des vins en alcools superieurs et la teneur des mouts en substances azotees en particulier en acides animes
Autor BIDAN, M. P.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1975 - V: - N: 536, Pg: 843-867
Descriptors Vi Alcohol superior Formacio Substancies nitrogenades Sucre Acid cetonic Llevats Nitrogen Concentracio Acid aminat Fermentacio Most
Localització C 1/38

Títol Situation et Statistiques du Secteur Vitivinicole Mondial en 1994. The State of Vitiviniculture in the World and the Statistical Information in 1994.
Autor TINLOT, R.   ROUSSEAU, M.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 68 - novembre-desembre 1995 - V: - N: 777-778, Pg: 969-1054
Descriptors Estadistiques Mon Raim de taula Sector vitivinicola Vi Zones viticoles Produccio Plantacio Importacio Vinya Consum

Títol Traitements des produits secondaires de la vinification.
Autor GAROGLIO, P.G.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1972 - V: - N: 497-498, Pg: 630-642
Descriptors Vi Productes enologics Vinificacio Produccio Aiguardent de vi Brisa Marc Destil.lacio Rectificacio Tractament
Localització C 5/46

Títol Utilisation des sous-produits de la vinification.
Autor MORENO GARCIA, J.   JIMENEZ DE LA LASTRA, J.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1981 - V: - N: 603, Pg: 402-416
Descriptors Vi Productes enologics Vinificacio Destil.lacio Brisa Marc Tractament Residus Produccio Fermentacio Normes Legislacio comunitaria Reglament Espanya Unio Europea Composicio Llavor Pinyol
Localització C 5/48

Títol Utilisation des sous-produits de la vinification.
Autor CAPPELLERI, G.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1981 - V: - N: 602, Pg: 336-349
Descriptors Vi Vinificacio Productes enologics Brisa Marc Llavor Pinyol Tractament Produccio Residus Composicio Destil.lacio Fermentacio
Localització C 5/49