Registres trobats: 24
Títol | AEMZU. Las expediciones, las exportaciones y el consumo interior de las distintas gamas de "Mostos/Zumos de Uva", segun datos de la "Asociacion Empresarial de Comercializadores y Exportadores AEMZU": posibilidades pendientes |
Autor | PUYO, R. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 22/29 Mayo 1999 - V: - N: 2754-55, Pg: 1838-1841 |
Descriptors | Most Exportacio Suc de raim |
Títol | Alteraciones en los zumos de uva : indicadores quimicos de la alteracion |
Autor | HERRANZ, A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 31-33 |
Descriptors | Most Suc de raim Elaboracio Alteracions |
Títol | Combined effects of sulfites, temperature, and agitation time on production of glycerol in grape juice by Saccaromyces cerevisiae |
Autor | GARDNER, N. RODRIGUE, N. CHAMPAGNE, C.P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 59 - July 1993 - V: - N: 7, Pg: 2022-2028 |
Descriptors | Glicerol Suc de raim Saccharomyces cerevisiae Produccio |
Localització | C 12/35 |
Títol | Comparison des methodes de dosage du SO2 dans le jus de raisin |
Autor | ROSET, M. M. BRUN, S. |
Dades Font | FV - setembre 1992 - V: - N: 925, Pg: 10 p. |
Descriptors | Most Suc de raim Dosatge Dosificacio SO2 Anhidrid sulfuros |
Localització | FV 924 |
Títol | Dans le developpement de l'arome du jus de muscat avant fermentation: la production des terpenols |
Autor | Bayonove, C Gunata, R. Cordonnier |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1984 - V: - N: 643-644, Pg: 741-758 |
Descriptors | Aroma del vi Aroma Fermentacio Terpenol Producio de vi Suc de raim Propietats olfactives Dades estadistiques |
Localització | C 24/56 |
Títol | Effect of grape maturation on soluble protein characteristics of gewurztraminer and white riesling juice and wine |
Autor | MURPHEY, J. M. SPAYD, S. E. POWERS, J. R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 199-207 |
Descriptors | Vi blanc Raim Maduracio Riesling blanc Suc de raim Proteines |
Localització | C 2/81 |
Títol | Elaboracion de mostos y zumos de uva : procesos tecnicos |
Autor | NAGORE ALCARAZ, Miguel |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 42-46 |
Descriptors | Most Suc de raim Elaboracio Most concentrat |
Títol | Factors Influencing Sluggish Fermentations of Grape Juice |
Autor | INGLEDEW, W. M. KUNKEE, R. E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 1, Pg: p. 65-76 |
Descriptors | Suc de raim Fermentacio secundaria |
Localització | C 8/87 |
Títol | Factors influencing grape juice quality |
Autor | MORRIS, J.R. |
Dades Font | HortTechnology ISSN: 1063-0198 VOL 8 - October-December 1998 - V: - N: 4, Pg: 471-478 |
Descriptors | Factors Qualitat Suc de raim Composicio |
Localització | C 14/45 |
Títol | Improved size-exclusion high-performance liquid chromatographic method for the simple analysis of grape juice and wine polysaccharides |
Autor | LOPEZ BARAJAS, M. LOPEZ TAMANES, E. BUXADERAS, S. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1998 - V: A- N: 823, Pg: 339-347 |
Descriptors | Suc de raim Vi Polisacarids Cromatografia de liquids Analisi |
Localització | C 16/24 |
Títol | Isolation and characterization of soluble proteins in grapes, grape juice, and wine |
Autor | JUINN-CHIN H. HEATHERBELL, D. A |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 6-10 |
Descriptors | Proteines Vi Raim Suc de raim Fenols Clarificacio |
Localització | C 2/80 |
Títol | Kontinuierliche Traubenentsaftung mittels Zintrifugaltechnik- Dekantertechnologie |
Autor | DORR, W. HUHN, T. HAMATSCHEK, J. BERNATH, K. PFLIEHINGER, M. BOHM, M. WACHTLER, E. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 557-574 |
Descriptors | Concentracio Suc de raim Centrifugacio Decantacio |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Normativa legal sobre el mosto-zumo de uva |
Autor | BRIZ, M. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 22-25 |
Descriptors | Legislacio comunitaria Most Suc de raim |
Títol | Nota. Determinacion de plomo en vinos, mostos y zumos de uva de Rioja |
Autor | PEREZ SAENZ, J.L. FARRE ROVIRA, R. PUJOL FORN, M. |
Dades Font | Revista de agroquimica y tecnologia de alimentos ISSN: 0034-7698 - 1979 - V: - N: 19, Pg: 417-422 |
Descriptors | Plom Vi Determinacio Most Suc de raim Rioja |
Localització | C 18/142 |
Títol | Ochratoxin A in table wine and grape-juice: occurrence and risk assessment |
Autor | ZIMMERLI, B. DICK, R. |
Dades Font | Foods Additives and Contaminants - 1996 - V: - N: 6, Pg: 655-668 |
Descriptors | Ocratoxina A Vi de taula Suc de raim |
Localització | C 13/38 |
Títol | Reglamento (CEE) n? 3461/85 de la Comision, de 9 de diciembre de 1985, relativo a la organizacion de campanyas de promocion en favor del consumo de zumos de uva. |
Autor | |
Dades Font | Diario Oficial de las Comunidades Europeas ISSN: 0257-7763 - desembre 1985 - V: - N: 332, Pg: 6 pp. |
Descriptors | Campanya Promocio Consum Suc de raim Suc de fruita |
Localització | Legislacio 2 |
Títol | Revision de productos no fermentados derivados de la vid |
Autor | HIDALGO, L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1991 - V: - N: 13, Pg: 49-58 |
Descriptors | Raim Raim de taula Panses Melmelada Confitura Most Most concentrat Most conservat Most apagat Mel de raim Arrop Almivar Xarop de raim Productes enologics Suc de Raim Oli de llavor de raim Derivats Mistela |
Títol | Role de la "Souche de Levure" dans la production des substances volatiles au cours de la fermentation du jus de raisisn |
Autor | SOUFLEROS, E. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 13 - 1979 - V: - N: 3, Pg: 181-196 |
Descriptors | Fermentacio Vi Suc de raim Components volatils Llevats Most Aroma Esters Etanol Acetat d'etil Lactat Glicerol |
Localització | C 3/1 |
Títol | Tecnologias emergentes e inocuidad alimentaria |
Autor | PINA, M.C. FERRER, C. MARTINEZ, A. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Juny 2005 - V: - N: 364, Pg: 38-41 |
Descriptors | Tecniques de conservacio Suc de raim Tractament termic Inactivacio de bacteris Inactivacio de llevats Inactivacio de fongs Alta pressio hidrostatica Pols electric d'alta intensitat |
Títol | The general relationship between potassium, sodium and pH in grape juice and wine |
Autor | BOULTON, R |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 182-186 |
Descriptors | Catio Potassi Sodi Acidesa Vi Suc de raim pH |
Localització | C 3/120 |
Títol | Traitements thermiques et qualite des jus de raisins concentres. La coleur comme critere de controle technologique |
Autor | OLIVIERI, Ch. |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 219-225 |
Descriptors | Suc de raim Color Tractament termic |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Zumos de uva |
Autor | ALVAREZ, I. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 35-41 |
Descriptors | Suc de raim Elaboracio |