Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Suc de Raim

Resultat de la cerca

Registres trobats: 24


Títol AEMZU. Las expediciones, las exportaciones y el consumo interior de las distintas gamas de "Mostos/Zumos de Uva", segun datos de la "Asociacion Empresarial de Comercializadores y Exportadores AEMZU": posibilidades pendientes
Autor PUYO, R.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 22/29 Mayo 1999 - V: - N: 2754-55, Pg: 1838-1841
Descriptors Most Exportacio Suc de raim

Títol Alteraciones en los zumos de uva : indicadores quimicos de la alteracion
Autor HERRANZ, A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 31-33
Descriptors Most Suc de raim Elaboracio Alteracions

Títol Combined effects of sulfites, temperature, and agitation time on production of glycerol in grape juice by Saccaromyces cerevisiae
Autor GARDNER, N.   RODRIGUE, N.   CHAMPAGNE, C.P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 59 - July 1993 - V: - N: 7, Pg: 2022-2028
Descriptors Glicerol Suc de raim Saccharomyces cerevisiae Produccio
Localització C 12/35

Títol Comparison des methodes de dosage du SO2 dans le jus de raisin
Autor ROSET, M. M.   BRUN, S.  
Dades Font FV - setembre 1992 - V: - N: 925, Pg: 10 p.
Descriptors Most Suc de raim Dosatge Dosificacio SO2 Anhidrid sulfuros
Localització FV 924

Títol Dans le developpement de l'arome du jus de muscat avant fermentation: la production des terpenols
Autor Bayonove, C   Gunata, R.   Cordonnier  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1984 - V: - N: 643-644, Pg: 741-758
Descriptors Aroma del vi Aroma Fermentacio Terpenol Producio de vi Suc de raim Propietats olfactives Dades estadistiques
Localització C 24/56

Títol Efectos del tratamiento con altas presiones y de la adicion de glucosa oxidas-catalasa en la estabilidad del color y en la evaluacion sensorial del zumo de uva. Effects of high hydrostatic pressure processing and of glucose oxidase-catalase addition on the color stability and sensorial score of grape juice
Autor CASTELLARI, M.   MATRICARDI, L.   ARFELLI, G.   CARPI, G.   GALASSI, S.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 6 - 2000 - V: - N: 1, Pg: 17-23
Descriptors Suc de raim Most Glucosa oxidasa-catalasa Color Polifenols

Títol Effect of grape maturation on soluble protein characteristics of gewurztraminer and white riesling juice and wine
Autor MURPHEY, J. M.   SPAYD, S. E.   POWERS, J. R.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 3, Pg: 199-207
Descriptors Vi blanc Raim Maduracio Riesling blanc Suc de raim Proteines
Localització C 2/81

Títol Elaboracion de mostos y zumos de uva : procesos tecnicos
Autor NAGORE ALCARAZ, Miguel  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 42-46
Descriptors Most Suc de raim Elaboracio Most concentrat

Títol Factors Influencing Sluggish Fermentations of Grape Juice
Autor INGLEDEW, W. M.   KUNKEE, R. E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 1, Pg: p. 65-76
Descriptors Suc de raim Fermentacio secundaria
Localització C 8/87

Títol Factors influencing grape juice quality
Autor MORRIS, J.R.  
Dades Font HortTechnology ISSN: 1063-0198 VOL 8 - October-December 1998 - V: - N: 4, Pg: 471-478
Descriptors Factors Qualitat Suc de raim Composicio
Localització C 14/45

Títol Improved size-exclusion high-performance liquid chromatographic method for the simple analysis of grape juice and wine polysaccharides
Autor LOPEZ BARAJAS, M.   LOPEZ TAMANES, E.   BUXADERAS, S.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1998 - V: A- N: 823, Pg: 339-347
Descriptors Suc de raim Vi Polisacarids Cromatografia de liquids Analisi
Localització C 16/24

Títol Isolation and characterization of soluble proteins in grapes, grape juice, and wine
Autor JUINN-CHIN H.   HEATHERBELL, D. A  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 6-10
Descriptors Proteines Vi Raim Suc de raim Fenols Clarificacio
Localització C 2/80

Títol Kontinuierliche Traubenentsaftung mittels Zintrifugaltechnik- Dekantertechnologie
Autor DORR, W.   HUHN, T.   HAMATSCHEK, J.   BERNATH, K.   PFLIEHINGER, M.   BOHM, M.   WACHTLER, E.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 557-574
Descriptors Concentracio Suc de raim Centrifugacio Decantacio
Localització 663.2 SYM

Títol Normativa legal sobre el mosto-zumo de uva
Autor BRIZ, M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 22-25
Descriptors Legislacio comunitaria Most Suc de raim

Títol Nota. Determinacion de plomo en vinos, mostos y zumos de uva de Rioja
Autor PEREZ SAENZ, J.L.   FARRE ROVIRA, R.   PUJOL FORN, M.  
Dades Font Revista de agroquimica y tecnologia de alimentos ISSN: 0034-7698 - 1979 - V: - N: 19, Pg: 417-422
Descriptors Plom Vi Determinacio Most Suc de raim Rioja
Localització C 18/142

Títol Ochratoxin A in table wine and grape-juice: occurrence and risk assessment
Autor ZIMMERLI, B.   DICK, R.  
Dades Font Foods Additives and Contaminants - 1996 - V: - N: 6, Pg: 655-668
Descriptors Ocratoxina A Vi de taula Suc de raim
Localització C 13/38

Títol Reglamento (CE) N? 2122/95 de la Comision de 6 de septiembre de 1995 por el que se modifica el Reglamento (CEE) nQ2641/88 por el que se establecen las normas de aplicacion del regimen de ayuda para la utilizacion de uva, de mosto de uva y de mosto de uva concentrado destinados a la elaboracion de zumo de uva.
Autor Comision de las Comunidades Europeas  
Dades Font Diario Oficial de las Comunidades Europeas - setembre 1995 - V: - N: , Pg:
Descriptors Legislacio Raim Most Suc de raim Ajuts
Localització Legislacio 2

Títol Reglamento (CEE) n? 3461/85 de la Comision, de 9 de diciembre de 1985, relativo a la organizacion de campanyas de promocion en favor del consumo de zumos de uva.
Autor
Dades Font Diario Oficial de las Comunidades Europeas ISSN: 0257-7763 - desembre 1985 - V: - N: 332, Pg: 6 pp.
Descriptors Campanya Promocio Consum Suc de raim Suc de fruita
Localització Legislacio 2

Títol Revision de productos no fermentados derivados de la vid
Autor HIDALGO, L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1991 - V: - N: 13, Pg: 49-58
Descriptors Raim Raim de taula Panses Melmelada Confitura Most Most concentrat Most conservat Most apagat Mel de raim Arrop Almivar Xarop de raim Productes enologics Suc de Raim Oli de llavor de raim Derivats Mistela

Títol Role de la "Souche de Levure" dans la production des substances volatiles au cours de la fermentation du jus de raisisn
Autor SOUFLEROS, E.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 13 - 1979 - V: - N: 3, Pg: 181-196
Descriptors Fermentacio Vi Suc de raim Components volatils Llevats Most Aroma Esters Etanol Acetat d'etil Lactat Glicerol
Localització C 3/1

Títol Tecnologias emergentes e inocuidad alimentaria
Autor PINA, M.C.   FERRER, C.   MARTINEZ, A.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Juny 2005 - V: - N: 364, Pg: 38-41
Descriptors Tecniques de conservacio Suc de raim Tractament termic Inactivacio de bacteris Inactivacio de llevats Inactivacio de fongs Alta pressio hidrostatica Pols electric d'alta intensitat

Títol The general relationship between potassium, sodium and pH in grape juice and wine
Autor BOULTON, R  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 182-186
Descriptors Catio Potassi Sodi Acidesa Vi Suc de raim pH
Localització C 3/120

Títol Traitements thermiques et qualite des jus de raisins concentres. La coleur comme critere de controle technologique
Autor OLIVIERI, Ch.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 219-225
Descriptors Suc de raim Color Tractament termic
Localització 663.2 Sim

Títol Zumos de uva
Autor ALVAREZ, I.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 35-41
Descriptors Suc de raim Elaboracio