Registres trobats: 64
Títol | Abbae de Queiles. Grandes Pagos del Olivar |
Autor | RAMIREZ, L. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 30-32 |
Descriptors | Productes ecologics Produccio ecologica Oli d'oliva Produccio d'oli d'oliva Navarra |
Títol | Acehuche, el queso que huele |
Autor | MARTIN, J.L. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 36-38 |
Descriptors | Caceres Formatge Formatge de cabra Formatge d'ovella Caracteritzacio organoleptica Productes lactics Elaboracio de formatge Elaboracio artesanal |
Títol | Aceite de Navarra. En la frontera de lo imposible |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 22-24 |
Descriptors | Oli Navarra Denominacions d'origen protegides Oli d'oliva Varietats d'olivera Oliva |
Títol | Aceite de Quiroga |
Autor | VILA PERNAS, M. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Diciembre 2008 - V: V- N: 38, Pg: 42-44 |
Descriptors | Oli Galicia Oli d'oliva Produccio d'oli Arbequina |
Títol | Aceite de l'Emporda |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 14-16 |
Descriptors | Oli Emporda Emporda DO Zones de cultiu Catalunya Oliver Varietats autoctones Zones de produccio Oli d'oliva Denominacio d'origen |
Títol | Aceite. Sierra del Moncayo |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Noviembre 2008 - V: V- N: 37, Pg: 22-24 |
Descriptors | Oli Oli d'oliva Oli d'oliva verge extra 2007 Campo de Borja DO Varietats autoctones Denominacio d'origen |
Títol | Aceites Valderrama. Del olivo a la mesa en 45 minutos |
Autor | RAMIREZ, L. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Enero-Febrero 2009 - V: VI- N: 39, Pg: 64-65 |
Descriptors | Oli d'oliva Oli d'oliva verge extra Monovarietals Cupatge Recol?leccio |
Títol | Aceites de oliva virgen extra. El premio a la calidad |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la Revista del Sabor Rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2005 - V: II- N: 11, Pg: 25-28 |
Descriptors | Oli d'oliva verge extra Premi Produccio ecologica Denominacions d'origen protegides Priego de Cordoba DOP Priego de Cordova DOP Sierra del Segura DOP |
Títol | Altiplano murciano, El |
Autor | EMILIO CHAO, J. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Enero-Febrero 2009 - V: VI- N: 39, Pg: 28-31 |
Descriptors | Murcia Jumilla DO Ruta turistica Vi Gastronomia Yecla Formatge Oli d'oliva |
Títol | Arroz de Valencia |
Autor | RUIZ, C. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2007 - V: - N: 20, Pg: 18-20 |
Descriptors | Arros Productes alimentaris Denominacio d'origen Valencia DO |
Títol | Baboso negro. La nueva sorpresa canaria |
Autor | EMILIO CHAO, J. |
Dades Font | Origen: La revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Abril 2009 - V: VI- N: 41, Pg: 42-43 |
Descriptors | Baboso Caracteristiques varietals Canaries Regio vinicola Regio vitivinicola |
Títol | Beyos, Los. Un queso tan apreciado como escaso |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 34-36 |
Descriptors | Formatge Asturies Asturias Indicacio geografica protegida IGP Elaboracio Elaboracio artesanal |
Títol | Bodegas Torres. Un clasico que no para de innovar |
Autor | EMILIO CHAO, J. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2010 - V: VII- N: 50, Pg: 52-54 |
Descriptors | Bodegas Torres Innovacio Canvi climatic Celler Torres Enoturisme Turisme enologic |
Títol | Campo de Borja. El imperio de la Garnacha aragonesa |
Autor | |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Octubre 2008 - V: V- N: 36, Pg: 60-61 |
Descriptors | Campo de Borja DO Vi Vinya Climatologia Varietats de raim Tipus de vi Gastronomia Turisme vitivinicola |
Títol | Castuo, El. Pionero del queso "atortao" |
Autor | ACOSTA, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 38-40 |
Descriptors | Formatge Formatge artesa Denominacio d'origen DO Extremadura Consells reguladors de denominacions d'origen Madrid Produccio |
Títol | Catedrales del vino de Jerez |
Autor | MARCOS, C. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2007 - V: - N: 20, Pg: 40-41 |
Descriptors | Jerez-Xerez-Sherry Vi de Xeres |
Títol | Cervezas artesanas. El sabor de lo genuino |
Autor | GARCIA, R. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio-Julio 2010 - V: VII- N: 53, Pg: 20-25 |
Descriptors | Cervesa Cervesa artesana |
Títol | Citricos valencianos, Los. De la A a la Z |
Autor | CRIGP CITRICOS VALENCIANOS |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2007 - V: IV- N: 28, Pg: 30-31 |
Descriptors | Citrics Varietats Citricultura Valencia Clementina |
Títol | Divinum Vitae. Enoturismo por treinta bodegas de Castilla-La Mancha |
Autor | ISERTE, C. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Octubre 2008 - V: V- N: 36, Pg: 54-57 |
Descriptors | Castella - la Manxa Enoturisme Turisme enologic Vi Tast de vins Ruta turistica Ruta vitivinicola |
Títol | Eje de la dieta mediterranea. El aceite de oliva |
Autor | ORIGEN |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Mayo 2009 - V: VI- N: 42, Pg: 30-31 |
Descriptors | Oli d'oliva Salut Dieta mediterrania Polifenols Historia |
Títol | Embutidos de Chato Murciano, Los |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 40-41 |
Descriptors | Industria carnica Porc Pernil Proces productiu Productes carnics Embotit Murcia |
Títol | Escanyavella. La blanca escondida del Priorat |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Abril 2008 - V: V- N: 31, Pg: 36-37 |
Descriptors | Elaboracio de vi Raim Escanyavella Priorat Priorat DOQ Raim autocton Vi Varietats Varietats blanques Caracteristiques varietals |
Títol | Florencio Sanchidrian. Campeon mundial de cortadores de jamon y el embajador del Iberico |
Autor | RAMIREZ, L. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 4-6 |
Descriptors | Pernil Pernil salat Pernil iberic Gust Temperatura controlada Acid oleic Cata Pernil de gla Normes de qualitat |
Títol | Fonsagrada, A. La recuperacion del Porco Celta |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 18-21 |
Descriptors | Galicia Porc Pernil Extremadura Castanyes Gastronomia Formatge Lugo |
Títol | Fuenroble. Revolucion en territorio picual |
Autor | RAMIREZ, L. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Noviembre 2008 - V: V- N: 37, Pg: 48-50 |
Descriptors | Oli Oli d'oliva verge extra Jaen 2007-2008 Almassera |
Títol | Generosos vinos andaluces, Los |
Autor | MARTINEZ-DUE?AS, L. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 22-24 |
Descriptors | Andalucia Andalusia Vi Regio vinicola Vi de licor Xeres Varietats comercials Vi generos Vinagre de xeres |
Títol | Grandes Pagos del Olivar. Marques de Gri?on |
Autor | RAMIREZ, L. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 6-68 |
Descriptors | Marques de Gri?on Toledo Castilla la Mancha Castella - la Manxa Oli Oli d'oliva Oliver Olivera Almassera Toscana Vi Tecnologia Oli d'oliva verge extra Polifenols Varietats Varietats italianes |
Títol | Idiazabal. Cuando el pastor es el Rey |
Autor | VARONA, D. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2008 - V: V- N: 34, Pg: 24-25 |
Descriptors | 2007 Formatge 2008 Productors Llet Tradicio Formatge d'ovella Comercialitzacio Premi |
Títol | Jamon Serrano de Castilla-La Mancha |
Autor | CHAO, J. E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 38-45 |
Descriptors | Porc Productes carnics Productes elaborats Pernil salat Pernil Castilla la Mancha Castella - la Manxa |
Títol | Jamonturismo. Oferta innovadora en guijuelo, impulsada por la empresa Julian Martin |
Autor | DESANTES, A. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Abril 2009 - V: VI- N: 41, Pg: 44-45 |
Descriptors | Pernil de Guijuelo Turisme Visita |
Títol | Julian Martin. Garantia de Calidad |
Autor | |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 2-15 |
Descriptors | Industria carnica Porc Pernil Elaboradors Proces productiu Productes carnics Embotit |
Localització | C 24/104 |
Títol | Malvar. La austera blanca madrile?a |
Autor | CHAO, J. E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 48-49 |
Descriptors | Vi de Madrid DO Madrid Madrid DO Vi blanc Raim autocton Varietats de raim Malvar Malvasia Airen Caracteristiques sensorials Caracteristiques varietals Vinya Vins Varietats comercials Vi jove |
Títol | Mando. Una uva tinta genuinamente valenciana |
Autor | EMILIO CHAO, J. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio-Julio 2010 - V: VII- N: 53, Pg: 42-43 |
Descriptors | Varietats de raim Raim negre Valencia Caracteristiques varietals |
Títol | Media y bajo Vinalopo. Dos comarcas bautizadas por el mismo rio |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Diciembre 2009 - V: VI- N: 48, Pg: 26-29 |
Descriptors | Gastronomia Ruta turistica Oli d'oliva Raim Begudes espirituoses |
Títol | Mel-Mellis. Un proyecto para defender la apicultura espa?ola |
Autor | VARONA, D. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre 2007 - V: IV- N: 27, Pg: 26-28 |
Descriptors | Mel Apicultura Zones apicoles Espanya Projecte Mel-Mellis Projecte agroindustrial Projecte de millora Abelles Qualitat Qualitat alimentaria |
Títol | Melocoton de Calanda. Una fruta mimada |
Autor | SANZ, A. |
Dades Font | Origen: la Revista del Sabor Rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre 2005 - V: II- N: 11, Pg: 38-40 |
Descriptors | Pressec Calanda Melocoton de Calanda DOP Denominacio d'origen protegida Nutricio |
Títol | Monta?a y Rioja alvesa. Donde el prestigio del vino no logra eclipsar la calidad de otros productos |
Autor | EMILIO CHAO, J. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Julio-Agosto 2009 - V: VI- N: 44, Pg: 28-31 |
Descriptors | Rioja Alavesa Pais Basc Vi Ruta turistica Enoturisme Cellers Vitivinicultura Oli Trufa Formatge |
Títol | Morcilla de Burgos |
Autor | TACORONTE, Y. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 18-20 |
Descriptors | Porc Productes carnics Productes elaborats Burgos |
Títol | Negramoll. La noble tinta canaria |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 42-43 |
Descriptors | Raim Varietats autoctones Varietats de raim Illes Canaries Raim negre Caracteristiques varietals Canaries DO Denominacio d'origen Zones viticoles Exportacio Caracteristiques del vi Caracteristiques sensorials Vi blanc 2006 2007 |
Títol | Parraleta. El toque autoctono del somontano |
Autor | EMILIO CHAO, J. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Enero-Febrero 2009 - V: VI- N: 39, Pg: 38-39 |
Descriptors | Varietats de raim Somontano DO Caracteristiques varietals Vi |
Títol | Queso Zamorano. Fruto de una tradicion milenaria |
Autor | GARCIA, R. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 20-23 |
Descriptors | Zamora Formatge Formatge de cabra Denominacio d'origen protegida DOP Productes lactics Elaboracio de formatge |
Títol | Queso, El.?oveja, vaca o cabra? |
Autor | ALVAREZ, C. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 46-47 |
Descriptors | Formatge Formatge de cabra Espanya Varietats comercials Vi Formatge artesa DO Maridatge |
Títol | Quesos catalanes |
Autor | URGELL, O. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2007 - V: - N: 20, Pg: 26-29 |
Descriptors | Formatge Catalunya Denominacio d'origen |
Títol | Rioja Alta. Un paisaje marcado por la cultura del vino |
Autor | EMILIO CHAO, J. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Diciembre 2008 - V: V- N: 38, Pg: 30-33 |
Descriptors | Vi Gastronomia Regio vinicola Regio vitivinicola Ruta turistica Ruta vitivinicola Oli |
Títol | Rufete. Resurgir lento, pero seguro |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2007 - V: IV- N: 28, Pg: 36-37 |
Descriptors | Vi Elaboracio de vi Vi de qualitat Vi espanol Varietats de vi Varietats de la vinya Crian?a |
Títol | Ruta de la manzanilla y el tapeo de Sanlucar. Antologia de sabores del Guadalquivir |
Autor | VITIENES, A. G. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2009 - V: VI- N: 45, Pg: 50-53 |
Descriptors | Manzanilla Manzanilla de Sanlucar de Barrameda Ruta turistica Jerez DO Gastronomia Cellers |
Títol | Ruta del vino de Cantabria |
Autor | VARONA, D. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre 2007 - V: IV- N: 27, Pg: 40-42 |
Descriptors | Vi espanyol Maridatge Enoturisme Cantabria Bodegues Regions vitivinicoles |
Títol | Rutas del Aceite en Cordoba |
Autor | VITIENES, A. G. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 52-55 |
Descriptors | Oli d'oliva Produccio d'oli d'oliva Turisme Cordoba Varietats d'olivera |
Títol | Rutas del Vino de Espa?a |
Autor | DESANTES, A. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2007 - V: - N: 20, Pg: 48-49 |
Descriptors | Ruta del vi Ruta vitivinicola Espanya |
Títol | Se modifica el reglamento de la DOC Rioja |
Autor | ORIGEN. LA REVISTA DEL SABOR RURAL |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre 2007 - V: IV- N: 27, Pg: 11 |
Descriptors | Rioja DO Rioja DOQ Rioja Ribera del Duero Reglament Vi espanyol Reglament regulador |
Títol | Sierra Norte de Sevilla. Paraiso del cerdo Iberico |
Autor | CHAO, J. E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 26-29 |
Descriptors | Sevilla Pernil iberic Pernil de gla Andalucia Andalusia Regio vinicola Vi Aiguardent Gastronomia |
Títol | Sumoll. Superacion de carencias |
Autor | CHAO, J. E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 60-64 |
Descriptors | Vi Vi catala Sumoll DO Caracteritzacio del vi Caracteritzacio enologica Vi de crian?a |
Títol | Territorio. El Bajo Aragon |
Autor | SANZ, A. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre 2007 - V: IV- N: 27, Pg: 34-37 |
Descriptors | DO DOP Regions vitivinicoles Baix Arago Denominacio d'origen Denominacio d'origen protegida Formatge de cabra Pernil |
Títol | Tierra de vi?edos. La marca colectiva de los vinos de Castilla-La Mancha |
Autor | ORIGEN |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Mayo 2009 - V: VI- N: 42, Pg: 44-45 |
Descriptors | Vinya Castilla la Mancha Castella - la Manxa Regio vitivinicola Comercialitzacio |
Títol | Tinto Velasco. Recuperacion en Castilla-La Mancha |
Autor | CHAO, J.E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 48-49 |
Descriptors | Castella-la Manxa Castilla la Mancha Regio vitivinicola Espanya Raim Vi Varietats de raim Vi monovarietal Caracteristiques varietals |
Títol | Utiel-Requena. El reino de la Bobal |
Autor | EMILIO CAHO, J. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Octubre 2008 - V: V- N: 36, Pg: 26-29 |
Descriptors | Viticultura Raim Regio vinicola Cava DO Utiel-Requena DO Cava Gastronomia Vi |
Títol | Valdepe?as. Una tierra con nombre de vino, donde el vi?edo es amo y se?or del paisaje |
Autor | EMILIO CHAO, J. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Abril 2009 - V: VI- N: 41, Pg: 24-27 |
Descriptors | Turisme enologic Enoturisme Vi Vinya Ruta vitivinicola Cellers Oli Embotit Formatge Tempranillo |
Títol | Valle de Los Pedroches. Las virtudes de la dehesa cordobesa |
Autor | EMILIO CHAO, J. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Noviembre 2008 - V: V- N: 37, Pg: 36-39 |
Descriptors | Cordoba Cordova Porc Pernil iberic Ruta Gastronomia Embotit Formatge Oli |
Títol | Vega-Sicilia |
Autor | EMILIO CHAO, J. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Octubre 2008 - V: V- N: 36, Pg: 38-40 |
Descriptors | Vi Espanya Celler Vinya Ribera del Duero Historia Verema Elaboracio de vi |
Títol | Vinagres con DO. Los perfumes de nuestra cocina |
Autor | VILLEGAS, A. CHAO, E. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2009 - V: VI- N: 45, Pg: 24-27 |
Descriptors | Vinagre Denominacions d'origen Andalusia Andalucia Jerez Huelva Montilla-Moriles |
Títol | Vinos de Catalu?a. Tradicion, innovacion y calidad |
Autor | ORIGEN |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2007 - V: IV- N: 28, Pg: 48-55 |
Descriptors | Vi catal? Vi Elaboracio de vi Regions vitivinicoles Caracteristiques varietals Denominacio d'origen Varietats de vi Mapa varietal |
Títol | Vinos de Galicia, Los |
Autor | ORIGEN |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2008 - V: V- N: 38, Pg: 52-53 |
Descriptors | Galicia Vi Viticultura Vitivinicultura Vi gallec Varietats autoctones Ribeiro DO Regio vitivinicola Varietats de raim |
Títol | Vinos seleccion |
Autor | ISERTE, C. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Marzo 2009 - V: VI- N: 40, Pg: 64-65 |
Descriptors | Castella - la Manxa Castilla la Mancha Denominacions d'origen Vi |
Títol | Zalema. El alma del Condado de Huelva |
Autor | EMILIO CHAO, J. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Noviembre 2008 - V: V- N: 37, Pg: 52-53 |
Descriptors | Raim Vi Condado de Huelva DO Historia del vi Cellers Vi blanc jove Varietats de raim |