Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Origen: la Revista del Sabor Rural

Resultat de la cerca

Registres trobats: 64


Títol Abbae de Queiles. Grandes Pagos del Olivar
Autor RAMIREZ, L.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 30-32
Descriptors Productes ecologics Produccio ecologica Oli d'oliva Produccio d'oli d'oliva Navarra

Títol Acehuche, el queso que huele
Autor MARTIN, J.L.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 36-38
Descriptors Caceres Formatge Formatge de cabra Formatge d'ovella Caracteritzacio organoleptica Productes lactics Elaboracio de formatge Elaboracio artesanal

Títol Aceite de Navarra. En la frontera de lo imposible
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 22-24
Descriptors Oli Navarra Denominacions d'origen protegides Oli d'oliva Varietats d'olivera Oliva

Títol Aceite de Quiroga
Autor VILA PERNAS, M.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Diciembre 2008 - V: V- N: 38, Pg: 42-44
Descriptors Oli Galicia Oli d'oliva Produccio d'oli Arbequina

Títol Aceite de l'Emporda
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 14-16
Descriptors Oli Emporda Emporda DO Zones de cultiu Catalunya Oliver Varietats autoctones Zones de produccio Oli d'oliva Denominacio d'origen

Títol Aceite. Sierra del Moncayo
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Noviembre 2008 - V: V- N: 37, Pg: 22-24
Descriptors Oli Oli d'oliva Oli d'oliva verge extra 2007 Campo de Borja DO Varietats autoctones Denominacio d'origen

Títol Aceites Valderrama. Del olivo a la mesa en 45 minutos
Autor RAMIREZ, L.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Enero-Febrero 2009 - V: VI- N: 39, Pg: 64-65
Descriptors Oli d'oliva Oli d'oliva verge extra Monovarietals Cupatge Recol?leccio

Títol Aceites de oliva virgen extra. El premio a la calidad
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen: la Revista del Sabor Rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2005 - V: II- N: 11, Pg: 25-28
Descriptors Oli d'oliva verge extra Premi Produccio ecologica Denominacions d'origen protegides Priego de Cordoba DOP Priego de Cordova DOP Sierra del Segura DOP

Títol Altiplano murciano, El
Autor EMILIO CHAO, J.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Enero-Febrero 2009 - V: VI- N: 39, Pg: 28-31
Descriptors Murcia Jumilla DO Ruta turistica Vi Gastronomia Yecla Formatge Oli d'oliva

Títol Arroz de Valencia
Autor RUIZ, C.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2007 - V: - N: 20, Pg: 18-20
Descriptors Arros Productes alimentaris Denominacio d'origen Valencia DO

Títol Baboso negro. La nueva sorpresa canaria
Autor EMILIO CHAO, J.  
Dades Font Origen: La revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Abril 2009 - V: VI- N: 41, Pg: 42-43
Descriptors Baboso Caracteristiques varietals Canaries Regio vinicola Regio vitivinicola

Títol Beyos, Los. Un queso tan apreciado como escaso
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 34-36
Descriptors Formatge Asturies Asturias Indicacio geografica protegida IGP Elaboracio Elaboracio artesanal

Títol Bodegas Torres. Un clasico que no para de innovar
Autor EMILIO CHAO, J.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2010 - V: VII- N: 50, Pg: 52-54
Descriptors Bodegas Torres Innovacio Canvi climatic Celler Torres Enoturisme Turisme enologic

Títol Campo de Borja. El imperio de la Garnacha aragonesa
Autor
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Octubre 2008 - V: V- N: 36, Pg: 60-61
Descriptors Campo de Borja DO Vi Vinya Climatologia Varietats de raim Tipus de vi Gastronomia Turisme vitivinicola

Títol Castuo, El. Pionero del queso "atortao"
Autor ACOSTA, Y.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 38-40
Descriptors Formatge Formatge artesa Denominacio d'origen DO Extremadura Consells reguladors de denominacions d'origen Madrid Produccio

Títol Catedrales del vino de Jerez
Autor MARCOS, C.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2007 - V: - N: 20, Pg: 40-41
Descriptors Jerez-Xerez-Sherry Vi de Xeres

Títol Cervezas artesanas. El sabor de lo genuino
Autor GARCIA, R.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio-Julio 2010 - V: VII- N: 53, Pg: 20-25
Descriptors Cervesa Cervesa artesana

Títol Citricos valencianos, Los. De la A a la Z
Autor CRIGP CITRICOS VALENCIANOS  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2007 - V: IV- N: 28, Pg: 30-31
Descriptors Citrics Varietats Citricultura Valencia Clementina

Títol Divinum Vitae. Enoturismo por treinta bodegas de Castilla-La Mancha
Autor ISERTE, C.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Octubre 2008 - V: V- N: 36, Pg: 54-57
Descriptors Castella - la Manxa Enoturisme Turisme enologic Vi Tast de vins Ruta turistica Ruta vitivinicola

Títol Eje de la dieta mediterranea. El aceite de oliva
Autor ORIGEN  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Mayo 2009 - V: VI- N: 42, Pg: 30-31
Descriptors Oli d'oliva Salut Dieta mediterrania Polifenols Historia

Títol Embutidos de Chato Murciano, Los
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 40-41
Descriptors Industria carnica Porc Pernil Proces productiu Productes carnics Embotit Murcia

Títol Escanyavella. La blanca escondida del Priorat
Autor CHAO, J.E.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Abril 2008 - V: V- N: 31, Pg: 36-37
Descriptors Elaboracio de vi Raim Escanyavella Priorat Priorat DOQ Raim autocton Vi Varietats Varietats blanques Caracteristiques varietals

Títol Florencio Sanchidrian. Campeon mundial de cortadores de jamon y el embajador del Iberico
Autor RAMIREZ, L.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 4-6
Descriptors Pernil Pernil salat Pernil iberic Gust Temperatura controlada Acid oleic Cata Pernil de gla Normes de qualitat

Títol Fonsagrada, A. La recuperacion del Porco Celta
Autor CHAO, J.E.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 18-21
Descriptors Galicia Porc Pernil Extremadura Castanyes Gastronomia Formatge Lugo

Títol Fuenroble. Revolucion en territorio picual
Autor RAMIREZ, L.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Noviembre 2008 - V: V- N: 37, Pg: 48-50
Descriptors Oli Oli d'oliva verge extra Jaen 2007-2008 Almassera

Títol Generosos vinos andaluces, Los
Autor MARTINEZ-DUE?AS, L.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 22-24
Descriptors Andalucia Andalusia Vi Regio vinicola Vi de licor Xeres Varietats comercials Vi generos Vinagre de xeres

Títol Grandes Pagos del Olivar. Marques de Gri?on
Autor RAMIREZ, L.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 6-68
Descriptors Marques de Gri?on Toledo Castilla la Mancha Castella - la Manxa Oli Oli d'oliva Oliver Olivera Almassera Toscana Vi Tecnologia Oli d'oliva verge extra Polifenols Varietats Varietats italianes

Títol Idiazabal. Cuando el pastor es el Rey
Autor VARONA, D.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2008 - V: V- N: 34, Pg: 24-25
Descriptors 2007 Formatge 2008 Productors Llet Tradicio Formatge d'ovella Comercialitzacio Premi

Títol Jamon Serrano de Castilla-La Mancha
Autor CHAO, J. E.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 38-45
Descriptors Porc Productes carnics Productes elaborats Pernil salat Pernil Castilla la Mancha Castella - la Manxa

Títol Jamonturismo. Oferta innovadora en guijuelo, impulsada por la empresa Julian Martin
Autor DESANTES, A.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Abril 2009 - V: VI- N: 41, Pg: 44-45
Descriptors Pernil de Guijuelo Turisme Visita

Títol Julian Martin. Garantia de Calidad
Autor
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 2-15
Descriptors Industria carnica Porc Pernil Elaboradors Proces productiu Productes carnics Embotit
Localització C 24/104

Títol Malvar. La austera blanca madrile?a
Autor CHAO, J. E.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 48-49
Descriptors Vi de Madrid DO Madrid Madrid DO Vi blanc Raim autocton Varietats de raim Malvar Malvasia Airen Caracteristiques sensorials Caracteristiques varietals Vinya Vins Varietats comercials Vi jove

Títol Mando. Una uva tinta genuinamente valenciana
Autor EMILIO CHAO, J.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio-Julio 2010 - V: VII- N: 53, Pg: 42-43
Descriptors Varietats de raim Raim negre Valencia Caracteristiques varietals

Títol Media y bajo Vinalopo. Dos comarcas bautizadas por el mismo rio
Autor CHAO, J.E.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Diciembre 2009 - V: VI- N: 48, Pg: 26-29
Descriptors Gastronomia Ruta turistica Oli d'oliva Raim Begudes espirituoses

Títol Mel-Mellis. Un proyecto para defender la apicultura espa?ola
Autor VARONA, D.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre 2007 - V: IV- N: 27, Pg: 26-28
Descriptors Mel Apicultura Zones apicoles Espanya Projecte Mel-Mellis Projecte agroindustrial Projecte de millora Abelles Qualitat Qualitat alimentaria

Títol Melocoton de Calanda. Una fruta mimada
Autor SANZ, A.  
Dades Font Origen: la Revista del Sabor Rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre 2005 - V: II- N: 11, Pg: 38-40
Descriptors Pressec Calanda Melocoton de Calanda DOP Denominacio d'origen protegida Nutricio

Títol Monta?a y Rioja alvesa. Donde el prestigio del vino no logra eclipsar la calidad de otros productos
Autor EMILIO CHAO, J.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Julio-Agosto 2009 - V: VI- N: 44, Pg: 28-31
Descriptors Rioja Alavesa Pais Basc Vi Ruta turistica Enoturisme Cellers Vitivinicultura Oli Trufa Formatge

Títol Morcilla de Burgos
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 18-20
Descriptors Porc Productes carnics Productes elaborats Burgos

Títol Negramoll. La noble tinta canaria
Autor CHAO, J.E.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 42-43
Descriptors Raim Varietats autoctones Varietats de raim Illes Canaries Raim negre Caracteristiques varietals Canaries DO Denominacio d'origen Zones viticoles Exportacio Caracteristiques del vi Caracteristiques sensorials Vi blanc 2006 2007

Títol Parraleta. El toque autoctono del somontano
Autor EMILIO CHAO, J.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Enero-Febrero 2009 - V: VI- N: 39, Pg: 38-39
Descriptors Varietats de raim Somontano DO Caracteristiques varietals Vi

Títol Queso Zamorano. Fruto de una tradicion milenaria
Autor GARCIA, R.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 20-23
Descriptors Zamora Formatge Formatge de cabra Denominacio d'origen protegida DOP Productes lactics Elaboracio de formatge

Títol Queso, El.?oveja, vaca o cabra?
Autor ALVAREZ, C.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 46-47
Descriptors Formatge Formatge de cabra Espanya Varietats comercials Vi Formatge artesa DO Maridatge

Títol Quesos catalanes
Autor URGELL, O.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2007 - V: - N: 20, Pg: 26-29
Descriptors Formatge Catalunya Denominacio d'origen

Títol Rioja Alta. Un paisaje marcado por la cultura del vino
Autor EMILIO CHAO, J.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Diciembre 2008 - V: V- N: 38, Pg: 30-33
Descriptors Vi Gastronomia Regio vinicola Regio vitivinicola Ruta turistica Ruta vitivinicola Oli

Títol Rufete. Resurgir lento, pero seguro
Autor CHAO, J.E.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2007 - V: IV- N: 28, Pg: 36-37
Descriptors Vi Elaboracio de vi Vi de qualitat Vi espanol Varietats de vi Varietats de la vinya Crian?a

Títol Ruta de la manzanilla y el tapeo de Sanlucar. Antologia de sabores del Guadalquivir
Autor VITIENES, A. G.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2009 - V: VI- N: 45, Pg: 50-53
Descriptors Manzanilla Manzanilla de Sanlucar de Barrameda Ruta turistica Jerez DO Gastronomia Cellers

Títol Ruta del vino de Cantabria
Autor VARONA, D.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre 2007 - V: IV- N: 27, Pg: 40-42
Descriptors Vi espanyol Maridatge Enoturisme Cantabria Bodegues Regions vitivinicoles

Títol Rutas del Aceite en Cordoba
Autor VITIENES, A. G.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 52-55
Descriptors Oli d'oliva Produccio d'oli d'oliva Turisme Cordoba Varietats d'olivera

Títol Rutas del Vino de Espa?a
Autor DESANTES, A.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2007 - V: - N: 20, Pg: 48-49
Descriptors Ruta del vi Ruta vitivinicola Espanya

Títol Se modifica el reglamento de la DOC Rioja
Autor ORIGEN. LA REVISTA DEL SABOR RURAL  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre 2007 - V: IV- N: 27, Pg: 11
Descriptors Rioja DO Rioja DOQ Rioja Ribera del Duero Reglament Vi espanyol Reglament regulador

Títol Sierra Norte de Sevilla. Paraiso del cerdo Iberico
Autor CHAO, J. E.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 26-29
Descriptors Sevilla Pernil iberic Pernil de gla Andalucia Andalusia Regio vinicola Vi Aiguardent Gastronomia

Títol Sumoll. Superacion de carencias
Autor CHAO, J. E.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2008 - V: V- N: 29, Pg: 60-64
Descriptors Vi Vi catala Sumoll DO Caracteritzacio del vi Caracteritzacio enologica Vi de crian?a

Títol Territorio. El Bajo Aragon
Autor SANZ, A.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre 2007 - V: IV- N: 27, Pg: 34-37
Descriptors DO DOP Regions vitivinicoles Baix Arago Denominacio d'origen Denominacio d'origen protegida Formatge de cabra Pernil

Títol Tierra de vi?edos. La marca colectiva de los vinos de Castilla-La Mancha
Autor ORIGEN  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Mayo 2009 - V: VI- N: 42, Pg: 44-45
Descriptors Vinya Castilla la Mancha Castella - la Manxa Regio vitivinicola Comercialitzacio

Títol Tinto Velasco. Recuperacion en Castilla-La Mancha
Autor CHAO, J.E.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2008 - V: V- N: 35, Pg: 48-49
Descriptors Castella-la Manxa Castilla la Mancha Regio vitivinicola Espanya Raim Vi Varietats de raim Vi monovarietal Caracteristiques varietals

Títol Utiel-Requena. El reino de la Bobal
Autor EMILIO CAHO, J.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Octubre 2008 - V: V- N: 36, Pg: 26-29
Descriptors Viticultura Raim Regio vinicola Cava DO Utiel-Requena DO Cava Gastronomia Vi

Títol Valdepe?as. Una tierra con nombre de vino, donde el vi?edo es amo y se?or del paisaje
Autor EMILIO CHAO, J.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Abril 2009 - V: VI- N: 41, Pg: 24-27
Descriptors Turisme enologic Enoturisme Vi Vinya Ruta vitivinicola Cellers Oli Embotit Formatge Tempranillo

Títol Valle de Los Pedroches. Las virtudes de la dehesa cordobesa
Autor EMILIO CHAO, J.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Noviembre 2008 - V: V- N: 37, Pg: 36-39
Descriptors Cordoba Cordova Porc Pernil iberic Ruta Gastronomia Embotit Formatge Oli

Títol Vega-Sicilia
Autor EMILIO CHAO, J.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Octubre 2008 - V: V- N: 36, Pg: 38-40
Descriptors Vi Espanya Celler Vinya Ribera del Duero Historia Verema Elaboracio de vi

Títol Vinagres con DO. Los perfumes de nuestra cocina
Autor VILLEGAS, A.   CHAO, E.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Septiembre 2009 - V: VI- N: 45, Pg: 24-27
Descriptors Vinagre Denominacions d'origen Andalusia Andalucia Jerez Huelva Montilla-Moriles

Títol Vinos de Catalu?a. Tradicion, innovacion y calidad
Autor ORIGEN  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2007 - V: IV- N: 28, Pg: 48-55
Descriptors Vi catal? Vi Elaboracio de vi Regions vitivinicoles Caracteristiques varietals Denominacio d'origen Varietats de vi Mapa varietal

Títol Vinos de Galicia, Los
Autor ORIGEN  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2008 - V: V- N: 38, Pg: 52-53
Descriptors Galicia Vi Viticultura Vitivinicultura Vi gallec Varietats autoctones Ribeiro DO Regio vitivinicola Varietats de raim

Títol Vinos seleccion
Autor ISERTE, C.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Marzo 2009 - V: VI- N: 40, Pg: 64-65
Descriptors Castella - la Manxa Castilla la Mancha Denominacions d'origen Vi

Títol Zalema. El alma del Condado de Huelva
Autor EMILIO CHAO, J.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Noviembre 2008 - V: V- N: 37, Pg: 52-53
Descriptors Raim Vi Condado de Huelva DO Historia del vi Cellers Vi blanc jove Varietats de raim