
Registres trobats: 36
| Títol | A la recerca del codi digital dels llevats del vi |
| Autor | BORNEMAN, A. FORGAN, A. H. CHAMBERS, P. J. [et al.] |
| Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 4rt Trimestre 2008 - V: 25- N: 85, Pg: 26-29 |
| Descriptors | Genoma Llevats vinics Sequencia Parada fermentativa DNA Vi Soques de llevat |
| Títol | Analisi genetica de la vinya: una assignatura pendent |
| Autor | CERVERA, M?TERESA CABEZAS, J.ANTONIO MARTINEZ ZAPATER, J.MIGUEL |
| Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2001 - V: 18- N: 56, Pg: 6-11 |
| Descriptors | Millora genetica Eines moleculars Vinya Genetica |
| Títol | Avaluacio de les propietats antioxidants del vi mitjansant l'estudi de les activitats enzimatiques glutation peroxidasa i superoxid dismutasa en humans. |
| Autor | VIADER, R. |
| Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL Any 12 - 1995 - V: - N: 34, Pg: 10-14 |
| Descriptors | Vi Propietats antioxidants Glutation peroxidasa Superoxid dismutasa Salut |
| Títol | Balan? i perspectives de deu anys de microoxigenacio |
| Autor | ROIG, G. YERLE, S. |
| Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2003 - V: 20- N: 62, Pg: 12-17 |
| Descriptors | Microoxigenacio Vi negre Fermentacio malolactica Oxigenacio Enologia Oxigen |
| Títol | Canvi climatic: observacions, pronostics i implicacions en la produccio vinicola |
| Autor | JONES, GREGORY V. |
| Dades Font | Ace. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2008 - V: 25- N: 83, Pg: 4-16 |
| Descriptors | Agricultura Canvi climatic Vinya Escalfament global Vi Qualitat del vi Impacte ambiental Impacte mediambiental Viticultura Cep Temperatura Impacte Alteracions del vi Historia Climatologia Model predictiu Regions viticoles Qualitat del raim |
| Títol | Com s'identifiquen els bacteris lactics responsables de la produccio d'amines biogenes en vins? |
| Autor | POLO, L. PARDO, I. LANDETE, J.M. FERRER, S. |
| Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 10-17 |
| Descriptors | Bacteris lactics Amines biogenes Vi Contaminants Quantificacio Origen Deteccio |
| Títol | Compostos implicats en l'estabilitzacio i la desestabilitzacio de l'escuma dels vins escumosos. |
| Autor | ROBILLARD, B. |
| Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL Any 12 - 1995 - V: - N: 34, Pg: 3-9 |
| Descriptors | Vi escumos Escuma Compostos Estabilitzacio Desestabilitzacio |
| Títol | Controlant la reaccio de Fenton en el vi |
| Autor | |
| Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2010 - V: 27- N: 90, Pg: 16 |
| Descriptors | Oxidacio del vi Fenton Vi |
| Títol | Creacio de noves varietats de vinya per a la industria vitivinicola |
| Autor | PRETORIUS, I.S. |
| Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2004 - V: 21- N: 67, Pg: 10-14 |
| Descriptors | Varietats de vinya Noves varietats Industria vitivinicola Millora genetica |
| Títol | Diversitat i complexitat del raim i del vi. Que pot aportar el desxiframent del genoma de la vinya |
| Autor | MARTINEZ ZAPATER, J.M. |
| Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 26- N: 86, Pg: 8-11 |
| Descriptors | Genetica Vinya Canvi climatic Composicio del raim Baia Anatomia Genotip |
| Títol | Edulcorants als vins |
| Autor | MENDES, M.T. PERDIGAO, M.H. TAVARES, M.J. |
| Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1995 - V: - N: 33, Pg: 3-11 |
| Descriptors | Vi Edulcorant |
| Títol | Efectes beneficiosos del vi sobre el sistema cardiovascular: nivell d'evidencia cientifica |
| Autor | ESTRUCH, R. |
| Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2001 - V: 18- N: 55, Pg: 6-11 |
| Descriptors | Vi Salut Sistema cardiovascular Polifenols |
| Títol | Els xips de roure com a eina de vinificacio i crian?a |
| Autor | BETEAU, J. ROIG I JOSA, G. |
| Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2006 - V: 23- N: 76, Pg: 16-20 |
| Descriptors | Xips de roure Encenalls de roure Vinificacio Crian?a Color Sucrositat Expressio aromatica |
| Títol | Enolegs americans parlen de vi i salut, Els |
| Autor | |
| Dades Font | Ace. Revista d'Enologia - 1996 - V: - N: 36, Pg: 26-27 |
| Descriptors | Vi Salut |
| Títol | Futur dels estudis d'enologia dins l'Espai Europeu d'Educacio Superior, El |
| Autor | ZAMORA MARTIN, F. |
| Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2008 - V: 25- N: 82, Pg: 16-20 |
| Descriptors | Enologia Formacio Unio Europea URV Universitat Rovira i Virgili Futur Unificacio |
| Títol | Importancia de la seleccio clonal de varietats de vinya |
| Autor | MU?OZ-ORGANERO, G. RODRIGUEZ-TORRES, I. CABELLO, F. |
| Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2001 - V: 18- N: 56, Pg: 12-14 |
| Descriptors | Seleccio clonal Proces de seleccio Varietats de vinya Vinya Clons |
| Títol | Informe sobre la titulacio de Llicenciat en Enologia |
| Autor | INFORME |
| Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL Any 13 - 2n trimestre 1996 - V: - N: 35, Pg: 20-21 |
| Descriptors | Ensenyament Llicenciatura Enologia Vinicultura Estudi |
| Títol | La fermentacio del vi base: punt de partida per a l'elaboracio de caves de qualitat |
| Autor | NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E. CANALS PARELLADA, X. |
| Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2006 - V: 23- N: 76, Pg: 34-35 |
| Descriptors | Vi base Fermentacio Cava Qualitat |
| Títol | La seguretat alimentaria en el cas del vi. Quines mesures cal prendre davant els problemes toxicologics i de seguretat alimentaria? |
| Autor | DE LA TORRE, M. C. |
| Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 15 - 2n trimestre 1998 - V: - N: 43, Pg: 3-8 |
| Descriptors | Vi Salut Enologia Seguretat alimentaria Amines biogenes |
| Títol | Les vinyes mes enlla de la selva. Abril 1996. Viatge tecnic de l'Associacio a les zones vitivinicoles de la Republica Sud-africana |
| Autor | |
| Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1995 - V: - N: 33, Pg: 12-14 |
| Descriptors | Vinya Sud Africa Africa del sud Zones viticoles Vi |
| Títol | Maceracio prefermentativa en fred. Aspectes tecnologics en l'elaboracio de vins de crian?a |
| Autor | KOUNTOUDAKIS, N. [et al.] |
| Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2009 - V: 26- N: 87, Pg: 10-18 |
| Descriptors | Maduresa Maceracio prefermentativa en fred Neu carbonica Maduresa fenolica Vi negre Antocians Tanins Raim 2007 Treball d'experimentacio |
| Títol | Millora de la fermentacio alcoholica en condicions extremes |
| Autor | SALMON, J.M. ORTIZ-JULIEN, A. |
| Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 18-22 |
| Descriptors | Fermentacio alcoholica Llevats vinics Fisiologia Rehidratacio Esterol Membrana plasmatica |
| Títol | Monografies de trossos de fusta de roure i fusta dels recipients del Codex Enologic Internacional (OIV) |
| Autor | GARCIA CAZORLA, J. |
| Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2006 - V: 23- N: 76, Pg: 26-27 |
| Descriptors | Monografies Trossos de fusta de roure Codex Enologic Internacional OIV Xips de roure |
| Títol | Necessaria adaptacio de les practiques enologiques autoritzades a la Unio Europea |
| Autor | MICHELENA SAVAL, R. |
| Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2003 - V: 20- N: 62, Pg: 6-10 |
| Descriptors | Practiques enologiques Unio Europea Enologia Produccio Vi |
| Títol | Noves fitxes d'analisi sensorial de la UIE |
| Autor | |
| Dades Font | ACE. Revista d'Enologia - 1r trimestre 1995 - V: - N: 31, Pg: 23 |
| Descriptors | Fitxa de tast Vi |
| Títol | Paisatge de la vinya, El. Valor cultural i ambiental |
| Autor | PINTO I FONSALBA, J. |
| Dades Font | Ace. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2008 - V: 25- N: 83, Pg: 18-22 |
| Descriptors | Qualitat Paisatge Vinya Regio vitivinicola Millora Qualitat ambiental Mediterrani Historia del vi Catalunya Conreu Zones mediterranies Zones viticoles Zones vitivinicoles Zones de cultiu Cep |
| Títol | Polifenols del vi, proteccio cardiovascular i biodisponibilitat |
| Autor | LEGER, CLAUDE LOUIS |
| Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2001 - V: 18- N: 55, Pg: 12-15 |
| Descriptors | Polifenols Vi Salut |
| Títol | Potencial d'oxidoreduccio en enologia |
| Autor | ZAMORA MARIN, F. |
| Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 27- N: 90, Pg: 4-8 |
| Descriptors | Potencial d'oxidoreduccio Potencial redox Composicio del vi |
| Títol | Principis de la maceracio carbonica, Els |
| Autor | FLANZY, C. SAMSON, A. ESCUDIER, J.-L. |
| Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2009 - V: 26- N: 87, Pg: 5-8 |
| Descriptors | Maceracio carbonica Vinificacio Metabolisme anaerobic Raim Fermentacio |
| Títol | Reavaluacio de mesures de potencial redox en el vi |
| Autor | KILMARTIN, P. A. |
| Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 27- N: 90, Pg: 9-14 |
| Descriptors | Potencial redox Vi Oxigen Oxidacio Oxidabilitat del vi Maduracio |
| Títol | Resveratrol. Realitat cientifica, fabulacio mediatica. |
| Autor | ESTRUCH, J. |
| Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1997 - V: - N: 38, Pg: 8-10 |
| Descriptors | Resveratrol Salut Cancer |
| Títol | Seguretat alimentaria i vi |
| Autor | |
| Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 3 |
| Descriptors | Seguretat alimentaria Vi Qualitat alimentaria Control Proces tecnologic Produccio vitivinicola |
| Títol | Seleccio clonal i sanitaria de la vinya |
| Autor | PADILLA, VENTURA |
| Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 2001 - V: 18- N: 56, Pg: 15-18 |
| Descriptors | Seleccio clonal Virosi Fusta estriada Vinya Enginyeria genetica Clons |
| Títol | Tecnologies per a la criogenitzacio i la criomaceracio |
| Autor | RAVENTOS, M. |
| Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 26- N: 86, Pg: 12-16 |
| Descriptors | Vi Industria alimentaria Processament Conservacio d'aliments Tecnologia dels aliments Alta pressio hidrostatica |
| Títol | Varietats autoctones (xarel?lo, trepat i picapoll). Interes, perspectives i treballs de seleccio |
| Autor | DOMINGO, C. |
| Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2004 - V: 21- N: 67, Pg: 5-8 |
| Descriptors | Varietats autoctones Xarel?lo Trepat Picapoll Biodiversitat Variabilitat intravarietal |
| Títol | Vi, nutricio i salut |
| Autor | |
| Dades Font | Ace. Revista d'Enologia - 1996 - V: - N: 36, Pg: 16-18 |
| Descriptors | Vi Nutricio Dieta mediterrania Salut |