Registres trobats: 23
Títol | Acquisition recentes sur l'arome des vins roses. Partie 2: optimisation des methodes d'elaboration |
Autor | MURAT, M.L. DUMEAU, F. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 23-26 |
Descriptors | Vi rosat Aroma Llevats Fermentacio |
Títol | Clarification des mouts issus de chaine de thermovinification |
Autor | DESSEIGNE, J.M. CABOULET, D. |
Dades Font | Revue des oenologues - octobre 2002 - V: - N: 105, Pg: 22-24 |
Descriptors | Clarificacio de most Most Termovinificacio Flotacio |
Títol | Constats et reflexions sur la filtration des vins |
Autor | ROMAT, H. DESCOUT, J.J. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 51-54 |
Descriptors | Filtracio Vi |
Títol | Filtration tangentielle: problematique d'achat & essais comparatifs entre membrane organique et membrane ceramique |
Autor | SIBILLE, P. FOUR, A. MARCHAL, P. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 37-39 |
Descriptors | Filtracio tangencial Membrana organica Membrana ceramica |
Títol | Gestion de la micro-oxygenation et de la fermentation malolactique des vins rouges |
Autor | PILATTE, E. CAUCHY-ALVIN, B. CRACHEREAU, J-C- GERVAIS, J-P. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 24-28 |
Descriptors | Microoxigenacio Fermentacio malolactica Vi negre |
Títol | Gomme arabique et turbidite des vins: interet de la gomme Oenogum Microfiltree pour le traitement des vins blancs et roses |
Autor | CRESPY, A. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2005 - V: 32- N: 114, Pg: 21-22 |
Descriptors | Goma arabiga Oenogum microfiltree Vi Terbol Vi blanc Vi rosat |
Títol | Histoire du climat et viticulture |
Autor | ROCHARD, J. SRHIYERI, A. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 48-51 |
Descriptors | Clima Entorn Historia Viticultura Temperatura |
Títol | Impact des alcalins chlores sur la teneur en 2,46-trichlorophenol des vins |
Autor | BONNET, M-L. VUCHOT, P. RIOU, C. VIDAL, S. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 39-42 |
Descriptors | TCA TCF Alcalins clorats Vi Analisi |
Títol | Interet de la fermentation malolactique sur vins blancs: application sur Sauvignon |
Autor | CRACHEREAU, J.C. GERVAIS, J.PH. PILATTE, E. |
Dades Font | Revue des oenologues - Octobre 2002 - V: - N: 105, Pg: 25-28 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Vi blanc Sauvignon |
Títol | L'Elevage avec le bois. Les vins blancs mediterraneens et rhodaniens |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 32-35 |
Descriptors | Fusta Crian?a Operacions postfermentatives Envelliment |
Títol | Le cuivre en viticulture et en oenologie: etat des lieux. Partie 2/4 |
Autor | VALAT, W. ALEXANDRE, H. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 17-21 |
Descriptors | Coure Viticultura Enologia Fermentacio Problemes |
Títol | Le gout beurre du vin - le diacetil |
Autor | BARTOWSKY, E.J. HENSCHKE, P.A. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 16-18 |
Descriptors | Diacetil Gust de mantega Vinificacio Diacetile Acid citric Vi Bacteris malolactics Inoculacio Dioxid de sofre |
Títol | Le lien du vin au terroir: complexite du concept de typicite |
Autor | CADOT, Y. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 9-11 |
Descriptors | Terrer Vi Vinya Tipicitat |
Títol | Le suivi microbiologique du vin. Partie 1: de la parcelle au conditionement: un outil pour une oenologie raisonnee |
Autor | RENOUF, V. et al. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 27-31 |
Descriptors | Microbiologia Vi Enologia Bacteris lactics Bacteris acetics Maceracio Filtracio Brettanomyces bruxellensis |
Títol | Le vin sur l'eau, La Loire |
Autor | GARRIER, G. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 58-59 |
Descriptors | Historia Vi Aigua Loire Fran?a |
Títol | Les enzymes: Applications industrielles et analytiques |
Autor | CHARNOCK, S.J. McCLEARY, B. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 11-15 |
Descriptors | Enzims Aplicacio industrial Aplicacio analitica Industria alimentaria Kit d'assaig |
Títol | Les vins et les jeunes |
Autor | SAUVETE, M. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 52-55 |
Descriptors | Consum Joves Joventut Marqueting |
Títol | Maitriser la fermentation malolactique: un moyen efficace pour proteger la qualite et la typicite des vins |
Autor | ESCOT, S. SERGENT, D. PILLET, O. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 19-23 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Ferments lactics Qualitat Vi Vinificacio Merlot Llevats Bacteris Inoculacio |
Títol | Mise en evidence de la stabilisation de la couleur par differents tannins de pepins de raisin |
Autor | KAHN, N. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 33-36 |
Descriptors | Estabilitzacio Color Tanins Raim Antocians Cromatografia liquida |
Títol | Mise en place de la methode HACCP a la production primaire |
Autor | HALLOPEAU, M. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 43-45 |
Descriptors | HACCP Contaminacio Reglament europeu Raim Punts critics |
Títol | Optimisation des etapes prefermentaires des vendanges blanches avec une formulation enzymatique adaptee |
Autor | FERNANDEZ, O. BAJARD-SPARROW, C FAUVEAU, C. PELLERIN, P. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 29-31 |
Descriptors | Etapes prefermentatives Verema blanca Enzims |
Títol | Tanins de pepins de raisin: bilan de trois annees d'experimentation |
Autor | CRESPY, A. URBAN, N. |
Dades Font | Revue des oenologues - Octobre 2002 - V: - N: 105, Pg: p. 11-14 |
Descriptors | Tanins Vi Raim |
Títol | Un outil pour la qualification des barriques d'occasion |
Autor | TIQUET-LAVANDIER, N. et al. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 36-38 |
Descriptors | Barriques Segona ma Qualificacio |