Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Composicio quimica

Resultat de la cerca

Registres trobats: 19


Títol "Sikitita", nueva variedad para plantaciones de olivar en seto. Programa de mejora
Autor RALLO, L.   [et.al]  
Dades Font Agricultura : revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2010 - V: LXXIX- N: 929, Pg: 362-366
Descriptors Sikitita Noves varietats Olivera Plantacio en bardissa Cordova Cordoba Caracteristiques Productivitat Oli Composicio quimica

Títol Avellana. El cor t'ho demana
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: [Diptic]
Descriptors Salut Avellana Composicio quimica
Localització C 10/110

Títol Bouchon en liege pour vins effervescents, Le. Partie 1/2
Autor GEOFFREY, O.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 47-50
Descriptors Tap de suro Vi efervescent Suro Composicio quimica Propietats fisiques

Títol Caracterizacion de diferentes maderas para uso en toneleria. Parte 1: compuestos volatiles
Autor ESTERUELAS, E.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2009 - V: LXIV- N: 3253, Pg: 326-333
Descriptors Fusta Boteria Fermentacio Envelliment del vi Roure Barriques Composicio quimica Compostos volatils Torrat Fusta de roure

Títol Chemical Compositions of Brandies Produced at the Institute Winery of Yamanashi University
Autor YOKOTSUKA, K. et al.  
Dades Font Journal of the Institute of Enology and Viticulture, Yamanashi University - 1982 - V: - N: 17, Pg: 65-72
Descriptors Composicio quimica Brandi Universitat de Yamanashi
Localització C 19/51

Títol Composicio quimica dels vins tarragonins i metodes quimiometrics d?analisi: una interaccio fructifera
Autor LARRECHI, M.S. et al.  
Dades Font Butlleti de la Societat Catalana de Ciencia - 1987 - V: IX- N: 2, Pg: 123-141
Descriptors Composicio quimica Vi Tarragona Metode quimiometric
Localització C 21/35

Títol Composicion polifenolica del vino (I)
Autor SANCHEZ MORENO, C.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2001 - V: LVI- N: 2871, Pg: 2854-2862
Descriptors Composicio quimica Compostos polifenolics Vi Composicio polifenolica Vitis vinifera

Títol Composicion quimica del subproducto de tomate
Autor DEL VALLE, M.   CAMARA, M.   TORIJA, M?.E.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 67-70
Descriptors Composicio quimica Tomaquet Subproductes Conserves

Títol Composicion quimica y caracteristicas sensoriales de vinos tintos monovarietales de Brancellao y Albarello
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   REGO MARTINEZ, F.   DIAZ LOSADA, E.  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 32-36
Descriptors Galicia Vi negre Composicio quimica Caracteristiques sensorials Potencial enologic Varietats de raim Vi monovarietal Clons

Títol Determinacion de haloanisoles y halofenoles en tapones de corcho. Empleo de energia microondas
Autor PEREZ DEL NOTARIO, N.   GONZALEZ-SAIZ, J.   PIZARRO, C.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2008 - V: LXIII- N: 3221, Pg: 1126-1131
Descriptors Tap de suro Propietats Composicio quimica Conservacio Extraccio Microones Gust de suro Defectes del vi Extraccio de components volatils TCA TCP TBP PCP

Títol Estudio de diferentes tratamientos de clarificacion en la composicion quimica y sensorial de mostos Moscatel
Autor SANCHEZ-PALOMO, E. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre - Octubre 2004 - V: IV- N: 19, Pg: 60-64
Descriptors Clarificacio Composicio quimica Most Moscatell

Títol Impacto sensorial en el vino de la aplicacion de un extracto acuoso de roble a vi?as monastrell
Autor PARDO GARCIA, A.   MARTINEZ GIL, A.M.   PARDO, F.   CARMONA, M.   SALINAS, M.R.  
Dades Font Enologos (suplemento Investigacion y Ciencia) ISSN: 1695-7296 - Septiembre/Octubre 2011 - V: 13- N: 73, Pg: 30-33
Descriptors Aroma Extracte Roure Analisi sensorial Vins Vinya Monastrell Composicio quimica

Títol Incidence des operations prefermentaires sur la composition chimique et les qualites organoleptiques des vins blancs secs
Autor DUBOURDIEU, D.   OLLIVIER, CH.   BOIDRON, J.N.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 VOL 20 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 53-76
Descriptors Operacions prefermentatives Composicio quimica Qualitat organoleptica Vi blanc sec Vinificacio
Localització C 9/113

Títol Introduccion al zumo de naranja: tipos de zumo y composicion quimica
Autor MELENDEZ, A.J. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 49-31
Descriptors Suc de taronja Composicio quimica

Títol La elaboracion de los vinos espumosos y su repercusion en la composicion quimica y la calidad
Autor POLO, M.C.   POZO BAYON, M.A.   MARTINEZ RODRIGUEZ, A.J.   MORENO ARRIBAS, M.V.   PUEYO, E.   MARTIN ALVAREZ, P.J.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 15787-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 55-60
Descriptors Vi escumos Vinificacio Composicio quimica Qualitat Metode transfer Escuma

Títol La percepcio de notes aromatiques del vi i l?efecte de certes molecules volatils
Autor CACHO, J.  
Dades Font ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 6-12
Descriptors Aroma Percepcio Vi Molecules volatils Odorants Equilibri aromatic Defectes del vi Vi blanc Composicio quimica Vi rosat

Títol Relation entre la composition chimique des vins blancs liquoreux et la qualite de la vendange utilisee: l'indice de surmaturation
Autor SUDRAUD, P.   CHAUVET, S.  
Dades Font Bulletin de l'OIV - 1984 - V: - N: 639, Pg: 394-401
Descriptors Vi blanc Composicio quimica Maduracio
Localització C 1/102

Títol Studio della composizione chimica e dei composti volatili del Marsala vergine
Autor STEFANO, R. Di  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1985 - V: - N: 12, Pg: 39-46
Descriptors Composicio quimica Compostos volatils Marsala
Localització C 19/93

Títol The plasma membrane of Streptococcus cremoris: isolation and partial characterization
Autor RIMPL   NISKASAARI, K.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 60 - 1986 - V: - N: , Pg: 389-394
Descriptors Esporulacio Streptococcus cremoris Membrana plasmatica Composicio quimica
Localització C 12/148