Registres trobats: 26
Títol | Aminas biogenas en vinos : formacion, contenidos, significacion y control.? Problema real o sobredimensionado? |
Autor | VIDAL CAROU, M.C. BOVER CID, S. |
Dades Font | Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 15-28 |
Descriptors | Amines biogenes Formacio Contingut Control Vi Origen |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Antioxidants del vi i salut |
Autor | SALVADO, J. BLADE, C. AROLA, LL. |
Dades Font | Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 7-14 |
Descriptors | Antioxidant Vi Salut Radicals lliures Flavonoides |
Localització | 663.2 Eno |
Títol | Biotecnologia de las bacterias aceticas: aplicacion a estudios poblacionales en enologia |
Autor | GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 43-50 |
Descriptors | Biotecnologia Llevats vinics Enologia Bacteris acetics Estudi poblacional |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Efectes del consum de vi en el metabolime del colesterol i metabolisme oxidatiu |
Autor | BLADE SEGARRA, C. |
Dades Font | Enologia avui - Abril 1997 - V: - N: , Pg: 11-20 |
Descriptors | Vi Consum Colesterol Metabolisme oxidatiu Metabolisme del colesterol Efectes |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | El nas electronic i el control de qualitat del vins |
Autor | GUASCH TORRES, J. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 7-18 |
Descriptors | Nas electronic Control de qualitat Vi Analisi Aroma |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | El roble espa?ol y la crianza de vinos |
Autor | CADAHIA, E. FERNANDEZ DE SIMON, M.B. |
Dades Font | Enologia Avui - Maig 2005 - V: Resums de les ponencies presentades a les Setenes Jornades d'Actualitzacio en Enologia i Viticultura- N: , Pg: 47-58 |
Descriptors | Roure espanyol Vi Crian?a |
Localització | 663.2 Eno |
Títol | Els bacteris acetics en enologia |
Autor | POBLET, M. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 25-34 |
Descriptors | Bacteris acetics Enologia Microflora Fermentacio del most |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Els bacteris lactics del vi i la fermentacio malolactica |
Autor | BORDONS DE PORRATA-DORIA, A. |
Dades Font | Enologia avui - Abril 1997 - V: - N: , Pg: 29-40 |
Descriptors | Bacteris lactics Fermentacio malolactica Vi |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Evolucio de les proteines durant la vinificacio |
Autor | CANALS, J.M. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 13-24 |
Descriptors | Proteines Vinificacio Evolucio Bentonita |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Genetica de llevats vinics |
Autor | RAMON, D. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 7-12 |
Descriptors | Genetica Llevats vinics |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Identificacion y caracterizacion de levaduras vinicas mediante tecnicas moleculares y sus posibles aplcaciones |
Autor | QUEROL, A. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 31-42 |
Descriptors | Llevats vinics Tecniques moleculars Saccharomyces cerevisiae |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Inoculaci? de llevats |
Autor | MAS, A. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 43-54 |
Descriptors | Inoculacio Llevats |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Interaccio entre polifenols i bacteris lactics |
Autor | ROZESM N. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 57-63 |
Descriptors | Polifenols Bacteris lactics |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | L'us d'enzims en enologia |
Autor | VALLES ALVENTOSA, S. |
Dades Font | Enologia avui - Abril 1997 - V: - N: , Pg: 21-28 |
Descriptors | Enzims Enologia Enzims endogens Enzims exogens |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | La maduresa fenolica del raim com a criteri per a decidir l'estrategia de vinificacio |
Autor | ZAMORA MARIN, F. et al. |
Dades Font | Enologia Avui - Maig 2005 - V: Resums de les ponencies presentades a les Setenes Jornades d'Actualitzacio en Enologia i Viticultura- N: , Pg: 29-36 |
Descriptors | Maduresa fenolica Estrategies de vinificacio Raim Vinificacio |
Localització | 663.2 Eno |
Títol | Linies actuals de recerca en enologia |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologia avui - Abril 1997 - V: - N: , Pg: 3-10 |
Descriptors | Recerca Enologia |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Manejo del riego y calidad de la vendimia |
Autor | GARCIA ESCUDERO, E. |
Dades Font | Enologia Avui - Maig 2005 - V: Resums de les ponencies presentades a les Setenes Jornades d'Actualitzacio en Enologia i Viticultura- N: , Pg: 21-27 |
Descriptors | Reg Qualitat Verema |
Localització | 663.2 Eno |
Títol | Mecanismos de respuesta a estres en levaduras vinicas |
Autor | MATALLANA, E. |
Dades Font | Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 39-46 |
Descriptors | Estres Llevats vinics Saccharomyces cerevisiae |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Metabolisme lipidic de Saccharomyces cerevisiae en condicions reals de vinificacio. Influencia sobre les aturades de fermentacio |
Autor | FERRER, N. FUGUET, J. ZAMORA, F. |
Dades Font | Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 47-56 |
Descriptors | Metabolisme lipidic Saccharomyces cerevisiae Vinificacio Fermentacio llevats |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Nuevos criterios de seleccion de levaduras para la vinificacion en tinto |
Autor | SUAREZ LEPE, J.A. |
Dades Font | Enologia Avui - Maig 2005 - V: Resums de les ponencies presentades a les Setenes Jornades d'Actulitzacio en Enologia i Viticultura- N: , Pg: 9-12 |
Descriptors | Seleccio Llevats Vinificacio Vi negre |
Localització | 663.2 Eno |
Títol | Processos continus d'estabilitzacio y decoloracio en la industria enologica |
Autor | LOPEZ, F. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 51-54 |
Descriptors | Estabilitzacio Decoloracio Industria Enologia |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Reg i qualitat del raim |
Autor | NADAL, M. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 19-30 |
Descriptors | Reg Qualitat del raim Raim |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Sustancias polifenolicas y color del vino tinto |
Autor | SANTOS BUELGA, C. |
Dades Font | Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 20001 - V: - N: , Pg: 29-38 |
Descriptors | Polifenols Color Vi negre |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Tecnologia de membranes en el sector enologic: estat natural |
Autor | LOPEZ BONILLO, F. |
Dades Font | Enologia Avui - Maig 2005 - V: Resums de les ponencies presentades a les Setenes Jornades d'Actualitzacio en Enologia i Viticultura- N: , Pg: 37-46 |
Descriptors | Membrana Tecnologia Sector enologic Estat natural Filtracio tangencial Enologia |
Localització | 663.2 Eno |
Títol | Transcriptomica durante la fermentacion vinica: aplicacion a procesos industriales |
Autor | GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Enologia Avui - Maig 2005 - V: Resums del es ponencies presentades a les Setenes Jornades d'Actualitzacio en Enologia i Viticultura- N: , Pg: 13-19 |
Descriptors | Transcriptomica Fermentacio Proces industrial Llevats |
Localització | 663.2 Eno |
Títol | Vi i metabolisme oxidatiu |
Autor | SALVADO, M.J. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 35-42 |
Descriptors | Vi Metabolisme oxidatiu |
Localització | 663.2 ENO |