Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Enologia Avui

Resultat de la cerca

Registres trobats: 26


Títol Aminas biogenas en vinos : formacion, contenidos, significacion y control.? Problema real o sobredimensionado?
Autor VIDAL CAROU, M.C.   BOVER CID, S.  
Dades Font Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 15-28
Descriptors Amines biogenes Formacio Contingut Control Vi Origen
Localització 663.2 ENO

Títol Antioxidants del vi i salut
Autor SALVADO, J.   BLADE, C.   AROLA, LL.  
Dades Font Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 7-14
Descriptors Antioxidant Vi Salut Radicals lliures Flavonoides
Localització 663.2 Eno

Títol Biotecnologia de las bacterias aceticas: aplicacion a estudios poblacionales en enologia
Autor GUILLAMON, J.M.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 43-50
Descriptors Biotecnologia Llevats vinics Enologia Bacteris acetics Estudi poblacional
Localització 663.2 ENO

Títol Efectes del consum de vi en el metabolime del colesterol i metabolisme oxidatiu
Autor BLADE SEGARRA, C.  
Dades Font Enologia avui - Abril 1997 - V: - N: , Pg: 11-20
Descriptors Vi Consum Colesterol Metabolisme oxidatiu Metabolisme del colesterol Efectes
Localització 663.2 ENO

Títol El nas electronic i el control de qualitat del vins
Autor GUASCH TORRES, J.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 7-18
Descriptors Nas electronic Control de qualitat Vi Analisi Aroma
Localització 663.2 ENO

Títol El roble espa?ol y la crianza de vinos
Autor CADAHIA, E.   FERNANDEZ DE SIMON, M.B.  
Dades Font Enologia Avui - Maig 2005 - V: Resums de les ponencies presentades a les Setenes Jornades d'Actualitzacio en Enologia i Viticultura- N: , Pg: 47-58
Descriptors Roure espanyol Vi Crian?a
Localització 663.2 Eno

Títol Els bacteris acetics en enologia
Autor POBLET, M.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 25-34
Descriptors Bacteris acetics Enologia Microflora Fermentacio del most
Localització 663.2 ENO

Títol Els bacteris lactics del vi i la fermentacio malolactica
Autor BORDONS DE PORRATA-DORIA, A.  
Dades Font Enologia avui - Abril 1997 - V: - N: , Pg: 29-40
Descriptors Bacteris lactics Fermentacio malolactica Vi
Localització 663.2 ENO

Títol Evolucio de les proteines durant la vinificacio
Autor CANALS, J.M.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 13-24
Descriptors Proteines Vinificacio Evolucio Bentonita
Localització 663.2 ENO

Títol Genetica de llevats vinics
Autor RAMON, D.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 7-12
Descriptors Genetica Llevats vinics
Localització 663.2 ENO

Títol Identificacion y caracterizacion de levaduras vinicas mediante tecnicas moleculares y sus posibles aplcaciones
Autor QUEROL, A.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 31-42
Descriptors Llevats vinics Tecniques moleculars Saccharomyces cerevisiae
Localització 663.2 ENO

Títol Inoculaci? de llevats
Autor MAS, A.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 43-54
Descriptors Inoculacio Llevats
Localització 663.2 ENO

Títol Interaccio entre polifenols i bacteris lactics
Autor ROZESM N.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 57-63
Descriptors Polifenols Bacteris lactics
Localització 663.2 ENO

Títol L'us d'enzims en enologia
Autor VALLES ALVENTOSA, S.  
Dades Font Enologia avui - Abril 1997 - V: - N: , Pg: 21-28
Descriptors Enzims Enologia Enzims endogens Enzims exogens
Localització 663.2 ENO

Títol La maduresa fenolica del raim com a criteri per a decidir l'estrategia de vinificacio
Autor ZAMORA MARIN, F. et al.  
Dades Font Enologia Avui - Maig 2005 - V: Resums de les ponencies presentades a les Setenes Jornades d'Actualitzacio en Enologia i Viticultura- N: , Pg: 29-36
Descriptors Maduresa fenolica Estrategies de vinificacio Raim Vinificacio
Localització 663.2 Eno

Títol Linies actuals de recerca en enologia
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologia avui - Abril 1997 - V: - N: , Pg: 3-10
Descriptors Recerca Enologia
Localització 663.2 ENO

Títol Manejo del riego y calidad de la vendimia
Autor GARCIA ESCUDERO, E.  
Dades Font Enologia Avui - Maig 2005 - V: Resums de les ponencies presentades a les Setenes Jornades d'Actualitzacio en Enologia i Viticultura- N: , Pg: 21-27
Descriptors Reg Qualitat Verema
Localització 663.2 Eno

Títol Mecanismos de respuesta a estres en levaduras vinicas
Autor MATALLANA, E.  
Dades Font Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 39-46
Descriptors Estres Llevats vinics Saccharomyces cerevisiae
Localització 663.2 ENO

Títol Metabolisme lipidic de Saccharomyces cerevisiae en condicions reals de vinificacio. Influencia sobre les aturades de fermentacio
Autor FERRER, N.   FUGUET, J.   ZAMORA, F.  
Dades Font Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 47-56
Descriptors Metabolisme lipidic Saccharomyces cerevisiae Vinificacio Fermentacio llevats
Localització 663.2 ENO

Títol Nuevos criterios de seleccion de levaduras para la vinificacion en tinto
Autor SUAREZ LEPE, J.A.  
Dades Font Enologia Avui - Maig 2005 - V: Resums de les ponencies presentades a les Setenes Jornades d'Actulitzacio en Enologia i Viticultura- N: , Pg: 9-12
Descriptors Seleccio Llevats Vinificacio Vi negre
Localització 663.2 Eno

Títol Processos continus d'estabilitzacio y decoloracio en la industria enologica
Autor LOPEZ, F.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 51-54
Descriptors Estabilitzacio Decoloracio Industria Enologia
Localització 663.2 ENO

Títol Reg i qualitat del raim
Autor NADAL, M.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 19-30
Descriptors Reg Qualitat del raim Raim
Localització 663.2 ENO

Títol Sustancias polifenolicas y color del vino tinto
Autor SANTOS BUELGA, C.  
Dades Font Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 20001 - V: - N: , Pg: 29-38
Descriptors Polifenols Color Vi negre
Localització 663.2 ENO

Títol Tecnologia de membranes en el sector enologic: estat natural
Autor LOPEZ BONILLO, F.  
Dades Font Enologia Avui - Maig 2005 - V: Resums de les ponencies presentades a les Setenes Jornades d'Actualitzacio en Enologia i Viticultura- N: , Pg: 37-46
Descriptors Membrana Tecnologia Sector enologic Estat natural Filtracio tangencial Enologia
Localització 663.2 Eno

Títol Transcriptomica durante la fermentacion vinica: aplicacion a procesos industriales
Autor GUILLAMON, J.M.  
Dades Font Enologia Avui - Maig 2005 - V: Resums del es ponencies presentades a les Setenes Jornades d'Actualitzacio en Enologia i Viticultura- N: , Pg: 13-19
Descriptors Transcriptomica Fermentacio Proces industrial Llevats
Localització 663.2 Eno

Títol Vi i metabolisme oxidatiu
Autor SALVADO, M.J.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 35-42
Descriptors Vi Metabolisme oxidatiu
Localització 663.2 ENO