Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Alimentaria, revista de tecnologia e higiene alimentaria

Resultat de la cerca

Registres trobats: 24


Títol Aceite de oliva. Tradicion , cultura, importancia socioeconomica y salud
Autor TORO, M.D. DE   SANCHEZ, M.T.   MONTES, F.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 2003 - V: - N: 340, Pg: 63-66
Descriptors Oli d'oliva Economia Salut Tradicio Olivera Qualitat

Títol Analisis en bebidas y productos alimenticios, identificacion de toxinas-ocratoxina
Autor ALONSO SANPEDRO, E.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higienen de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 75
Descriptors Vi Ocratoxina

Títol Cava: un proceso de elaboracion unico para lograr un producto de alta calidad
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 46-48
Descriptors Cava Alta qualitat Elaboracio de cava Cava DO

Títol Comparacion de los compuestos volatiles de la variedad pardillo con los de otras dos variedades cultivadas en la comarca de la Manchuela
Autor GARCIA ROMERO, E.   CHACON VOZMEDIANO, J.L.   MARTINEZ GASCUE?A, J.   IZQUIERDO CA?AS, P.M.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 2003 - V: - N: 340, Pg: 129-137
Descriptors Aroma Most Vi Perfil aromatic Manchuela DO Denominacio d'origen

Títol Contenido de metales pesados (CD y PB) en vinos rosados de las DO. espa?olas "Ribera del Guadiana" y "Mentrida"
Autor GARCIA RODRIGUEZ, G.   SOLER RODRIGUEZ, F.   HERNANDEZ MORENO, D.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 86-91
Descriptors Vi rosat Metall pesant Cadmi Plom

Títol Crianza sobre lias en vinos tintos
Autor PALOMERO, F.   BENITO, S.   MORATA, A.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higienen alimentaria ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 92-98
Descriptors Crian?a sobre lies Vi negre Polisacarids

Títol Enterococos y alimentos
Autor BENEZET, A.   OSA, J.M.   BOTAS, M.   OLMO, N.   PEDREGAL, E.   PEREZ FLOREZ, F.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2003 - V: - N: 342, Pg: 107-114
Descriptors Enterococcus Aliments

Títol Estudio de la cinetica de degradacion de algunos aditivos alimentarios
Autor GARCIA DIAZ, G.   LOPEZ-MALO VIGIL, A.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2003 - V: - N: 342, Pg: 89-92
Descriptors Cinetica de degradacio Additius alimentaris

Títol Estudio ecologico y caracterizacion de la capacidad floculante de cepas de levadura de la denominacion de origen vinos de Madrid
Autor FAJARDO, C.M.   SIMON, B.   LUNA, P.   HIDALGO, P.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2003 - V: - N: 342, Pg: 99-105
Descriptors Llevats vinics Saccharomyces cerevisiae Floculacio Ecologia Vinos de Madrid DO Denominacio d'origen

Títol Estudio preliminar de vinagres de vino, jerez y sidra
Autor DIAZ MARQUINA, A.   ZAPATA REVILLA, M.A.   LOPEZ TALLADA, M.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 2003 - V: - N: 340, Pg: 113-117
Descriptors Vinagre de vi Xeres Sidra Acidesa total Contingut mineral

Títol Evaluacion fisico-quimica y analisis sensorial en vinos tinto y blanco producidos a traves de diferentes tecnicas de vivnificacion
Autor MICHELIN BERTAGNOLI, S.M.   BERTAZZO ROSSATO, S.   LOPES DA SILVA, V.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higienen alimentaria ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 99-106
Descriptors Maceracio Maceracio carbonica Vi negre Vi blanc Vinificacio Irradiacio Cabernet sauvignon Trebbiano

Títol Huesped no deseado: Brettanomyces Bruxellensis, Un
Autor HERNANDEZ, I   BARBERO, F.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 66-71
Descriptors Brettanomyces bruxellensis Vi Llevats Deteccio Control

Títol La biotecnologia y sus aplicaciones al sector agroalimentario
Autor RODRIGUEZ LOPEZ, A.   BLANCA HERRERA, R.B.   LOPEZ MARTINEZ, M.C.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 030-5755 - Enero-Febrero 2003 - V: - N: 340, Pg: 67-74
Descriptors Biotecnologia Sector agroalimentari Enginyeria genetica Alimentacio

Títol Los geles de pectina y su aplicacion en la industria alimentaria
Autor YUSTE, J.   GARZA, S.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2003 - V: - N: 342, Pg: 93-98
Descriptors Gel de pectina Industria alimentaria Definicio Propietats Pectina

Títol Momento optimo de la fermentacion malolactica del vino balnco
Autor KRIEGER, S.   HERREROS, R.   ROMERO, S.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 58-63
Descriptors Vi blanc Fermentacio malolactica Caracteristiques sensorials Caracteristiques organoleptiques

Títol Polemica de los tapones de corcho frente a los tapones sinteticos, La
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 54
Descriptors Tap Tap de suro Tap sintetic

Títol Produccion de levaduras secas activas (LSA) para la vinificacion con levaduras autoctonas seleccionadas de la D.O. Ribera del Guadiana
Autor PEREZ-NEVADO, F.   REGODON, J.A.   RAMIREZ, M.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-57577 - Enero-Febrero 2003 - V: - N: 340, Pg: 139-145
Descriptors Llevats secs actius Produccio Vinificacio Ribera del Guadiana DO Denominacio d'origen

Títol Propuesta de una metodologia para la implantacion del sistema de la calidad en el laboratorio de microbiologia del departamento de fundamentos quimicos y biologicos
Autor PITA BRAVO, V.   VALDES ALMARAL, O.   LUNA MARTINEZ, V.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 2003 - V: - N: 340, Pg: 35-40
Descriptors Sistema de qualitat Microbiologia Laboratori Qualitat Laboratori de microbiologia

Títol Red and white: all wines benefit from enzymes
Autor MALLADI, A.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 64-65
Descriptors Vi Enzims Vi negre Vi blanc

Títol Reforma de la OCM del sectro vitivinicola, a debate, La
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene alimentaria ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 44-45
Descriptors Vi Legislacio Sector vitivinicola OCM OCM del vi Denominacions d'origen

Títol Ribera del Duero celebra sus bodas de plata, La
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 52-53
Descriptors Ribera del Duero DO Ribera del Duero

Títol Sector corchero apuesta por la calidad, El
Autor JUANOLA, R.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 72-74
Descriptors Tap de suro Suro Qualitat

Títol Sector vitivinicola: entre la tradicion y la innovacion
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 28-30
Descriptors Sector vitivinicola Vi Economia vitivinicola Produccio vitivinicola Produccio

Títol Validacion de procedimientos de trabajo: recuento de E.Coli Beta-Glucoronidasa positivo, coliformes totales y enterococos intestinales en aguas de consumo humano y aguas de bebida envasada
Autor ORTOLA MALVAR, S.   NEBOT VALLS, A.B.   ARRANZ SANTAMARTA, A.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene alimentaria ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 114-117
Descriptors Analisi microbiologica Aigua Filtre microbiologic Filtracio en membrana