Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
In Vino Analytica Scientia. First Symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux

Resultat de la cerca

Registres trobats: 27


Títol A chemical sensor smells ethanol
Autor SPICHIGER, U. et al.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 55-58
Descriptors Sensor quimic Aroma Etanol
Localització 663.254 IN V

Títol A rapid automated method for wine analysis based upon FT-IR spectroscopy
Autor LENDL, B. et al.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First Symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 59-68
Descriptors Analisi del vi FT-IR espectroscopia Vi Metode d'analisi
Localització 663.254 IN V

Títol Anthocyanins and proanthocyanidins in grapes and wines. Their primordial role in enology
Autor RICARDO DA SILVA, J.M.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 101-113
Descriptors Antocianins Proantocianidins Raim Vinya Enologia
Localització 663.254 IN V

Títol Application of sensory analysis to champagne wine quality control
Autor VANNIER, A.   BRUN, O.   FEINBERG, M.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 212-215
Descriptors Analisi sensorial Qualitat del vi Control de qualitat
Localització 663.254 IN V

Títol Aromatic yeast strains in enology. Correlation between sensory and chemical analysis
Autor VILA, I. et al.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 228-231
Descriptors Llevats aromatics Enologia Analisi sensorial Analisi quimica
Localització 663.254 IN V

Títol Burgundy aligote. Comparative analyses of 1993 and 1994 years
Autor RICHARD, H. et al.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 224-227
Descriptors Burgundi Analisi comparativa 1993 1994
Localització 663.254 IN V

Títol Chemometrics for wine: class modeling and regresion techniques
Autor FORINA, M.   DRAVA, G.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 179-188
Descriptors Tecniques de regressio Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Cork taints in wine
Autor BERTRAND, A   BARRIOS, M.L.   GAZEAU, O  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 94-97
Descriptors Suro Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Determination of organic acids in wine by a two-step automatic solid phase extraction and HPLC
Autor BLOMBERG, S.   HOLMGREN, K.   ROERAADE, J.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 120-123
Descriptors Acid organic Vi Extraccio automatica en fase solida HPLC Cromatografia liquida
Localització 663.254 IN V

Títol Headspace GC-SCD Monitoring of low volatile sulfur compounds during fermentation and in wine
Autor RAUHUT, D. et al.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 169-172
Descriptors Sulfur Compostos volatils Fermentacio Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Isolation of volatile and aromatic thiols in Cabernet Sauvignon wines and study of precursors forms in grapes
Autor DARRIET, Ph. et al.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First Symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 50-54
Descriptors Tiols aromatics Tiols volatils Cabernet sauvignon Aroma
Localització 663.254 IN V

Títol L'approche minimal processing en vinification: role des reactions enzymatiques
Autor VILLETTAZ, J.C.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 155-160
Descriptors Vinificacio Reaccio enzimatica
Localització 663.254 IN V

Títol LC-MS study and structural identification of acetaldehyde catechin dimers in red wine
Autor SAUCIER, C.et al.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 173-176
Descriptors LC-MS estudi Identificacio estructural Vi negre Acetaldehid
Localització 663.254 IN V

Títol Lead isotope ratios in wine: contribution to wine authenticity
Autor AUGAGNEUR, S.   MEDINA, B.   GROUSSET, F.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 204207
Descriptors Isotop Vi Autenticitat del vi
Localització 663.254 IN V

Títol Lead present in wine is bound to the dimers of rhamnogalacturonan II, a pectic polysaccharide from the grape berry cell walls
Autor PELLERIN, P. et al.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 90-93
Descriptors Rhamnogalacturonan II Polisacarids pectics Vi Raim
Localització 663.254 IN V

Títol Les contaminants du vin, aspects toxicologiques et de securite alimentaire
Autor DE LA TORRE, M? C.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 80-89
Descriptors Contaminants Vi Toxicologia Seguretat dels aliments Seguretat alimentaria
Localització 663.254 IN V

Títol Metals in wine: contamination, spoilage and toxicity
Autor SCOLLARY, G.R.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First Symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 75-79
Descriptors Metall Vi Contaminacio Toxicitat
Localització 663.254 IN V

Títol Must and wine peptide analysi of Burgundy Chardonnay
Autor CARNEVILLIER, V.   CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 132-138
Descriptors Most Vi Analisi Peptid Chardonnay
Localització 663.254 IN V

Títol New glycosylated polyphenols from red wines
Autor CATAGNINO, C.   CHEZE, C.   VERCAUTEREN, J.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 114-117
Descriptors Polifenols Vi negre
Localització 663.254 IN V

Títol Partial characterization of coloured polymers of flavan-3-ols- anthocyanins by mass spectrometry
Autor GUERRA, C. et al.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 124-127
Descriptors Polimers Color Espectrometria de massa
Localització 663.254 IN V

Títol Progress in the authenticity assessment of wines and spirits
Autor MOSANDL, A.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 189-203
Descriptors Vi Vi espirituos
Localització 663.254 IN V

Títol Quantitative analysis of principals ions in armagnac spirits
Autor VANDERLINDE, R.   BERTRAND, A.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytica aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 232-235
Descriptors Vi espirituos Armanyac Analisi quantitativa Ions
Localització 663.254 IN V

Títol Reaction kinetics during the oxigenation of musts
Autor DI PRIMIO, G. et al.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 161-164
Descriptors Reaccio cinetica Oxigenacio Most
Localització 663.254 IN V

Títol Reactivity of phenolic compounds in wine: diversity of mechanisms and resulting products
Autor CHEYNIER, V. et al.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 143-154
Descriptors Compostos fenolics Reactivitat Vi
Localització 663.254 IN V

Títol TDN and vitispiranes precursors evaluation in free and bound aroma fractions of riesling wines from diferent growing areas after reaction in deuterated water
Autor VERSINI, G. et al  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 165-168
Descriptors TDN Vitispiranes Aroma Aigua Precursors
Localització 663.254 IN V

Títol Wine aroma: challenge for the instrumental analysis
Autor SCHREIER, P.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First Symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 17-30
Descriptors Aroma del vi Analisi instrumental Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Wine science and the sensory language
Autor SIVERTSEN, H.K.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First Symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 31-41
Descriptors Vi Ciencia Llenguatge sensorial Enologia Analisi sensorial Vocabulari
Localització 663.254 IN V