Registres trobats: 20
Títol | Characterization by Plasmid Profile Analysis of Acetic Acid Bacteria from Wine, Spirit Cider Acetators for Industrial Vinegar Production |
Autor | MARIETTE, I. SCHWARTZ, E. VOGEL, R. F. HAMMES, W. P. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1991 - V: - N: 71, Pg: 134-138 |
Descriptors | Sobreoxidacio Plasma Acid acetic Vi Alcohol DNA ADN Acid desoxiribonucleic Produccio de vinagre |
Localització | C 10/145 |
Títol | Combination effect of pH, SO2, ethanol and temperature on the growth of "Leuconostoc oenos" |
Autor | BRITZ, T.J. TRACEY, R.P. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 68 - 1990 - V: - N: , Pg: 23-31 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Etanol Temperatura Creixement Leuconostoc oenos pH |
Localització | C 7/71 |
Títol | Continuous cultivation of Saccharomyces cerevisiae at different biotin concentration in nutrien media |
Autor | PEJIN, D. RAZMOVSKI, R. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1996 - V: - N: 80, Pg: 53-55 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Biotina |
Localització | C 8/46 |
Títol | Determination of sulphite reductase activity and its response to assimilable nitrogen status in commercial Saccharomyces cerevisiae wine yeast |
Autor | JIRANEK, V. LANGRIDGE, P. HENSCHKE, P.A. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1996 - V: - N: 81, Pg: 329-336 |
Descriptors | Sulfit reductasa Nitrogen Llevats Proteliosi Saccharomyces cerevisiae Vi |
Localització | C 12/42 |
Títol | Effect of acetic acid bacteria upon the growth and metabolism of yeasts during the fermentation of grape juice, The |
Autor | DRYSDALE, G.S. FLEET, G.H. |
Dades Font | Journal of applied bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1989 - V: - N: 67, Pg: 471-481 |
Descriptors | Bacteris Acid acetic Acetobacter Metabolisme Llevats Fermentacio alcoholica Most Gluconobacter Saccharomyces cerevisiae Kloeckera apiculata Candida stellata Acetat d'etil |
Localització | C 9/133 |
Títol | Electrotransformation of meat lactobacilli. Effect of several parameters on their efficiency of transformation. |
Autor | AYMERICH, M.T. HUGAS, M. GARRIGA, M. VOGEL, R.F. MONFORT, J.M. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 75 - 1993 - V: - N: , Pg: 320-325 |
Descriptors | Electrotransformacio Lactobacil Bacteris |
Localització | C 6/127 |
Títol | Evaluation of selective media for enumeration of yeasts during wine fermentation |
Autor | HEARD, G.M. FLEET, G.H. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1986 - V: - N: 60, Pg: 477-481 |
Descriptors | Llevats Fermentacio Vi |
Localització | C 8/71 |
Títol | Factors affecting the induction of malolactic fermentation in red wines with Leuconostoc oenos |
Autor | WIBOWO, D. FLEET, G.H. LEE, T.H. ESCHENBRUCH, R.E. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1988 - V: - N: 64, Pg: 421-428 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Vi negre Leuconostoc oenos |
Localització | C 8/70 |
Títol | Growth and metabolism of sugar and acids of "Leuconostoc oenos" under different conditions of temperature and pH. |
Autor | SERPA, M. SILVA, M. H. CORTES, I. MENDES, A. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 76 - 1994 - V: - N: , Pg: 42-48 |
Descriptors | Metabolisme Acid Creixement Leuconostoc oenos Temperatura pH |
Localització | C 7/128 |
Títol | Interaction between isolation source, cellular fatty acid composition and stress tolerance in Saccharomyces cerevisiae and its subspecies |
Autor | GUERZONI, M. E. SINIGAGLIA, M. GARDINI, F. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1993 - V: - N: 75, Pg: 588-594 |
Descriptors | Acids grassos Aillament Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 15/102 |
Títol | Malolactic fermentation of wine: study of the influence of some physico-chemical factors by experimental design assays |
Autor | VAILLANT, H. FORMISYN, P. GERBAUX, V. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1995 - V: - N: 79, Pg: 640-650 |
Descriptors | Vi Fermentacio malolactica Factors fisicoquimics |
Localització | C 8/61 |
Títol | Organic acid metabolism under different glucose concentrations of Leuconostoc oenos from wine. |
Autor | SAGUIR, F.M. MANCA DE NADRA, M.C. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 81 - 1996 - V: - N: 4, Pg: 393-397 |
Descriptors | Vi Glucosa Leuconostoc oenos Metabolisme Acid organic |
Localització | C 12/92 |
Títol | Polymer production by Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus |
Autor | GARCIA, M. MARSHALL, V. M. E. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 70 - 1991 - V: - N: , Pg: 325-328 |
Descriptors | Bacteris Fermentacio Llet |
Localització | C 7/123 |
Títol | Purification and properties of a beta-glucosidase of Hanseniaspora vineae Van der Walt and Tscheuschner with the view to its utilization in fruit aroma liberation |
Autor | VASSEROT, Y. CHRISTIAENS, H. CHEMARDIN, P. ARNAUD, A. GALZY, P. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 66 - 1989 - V: - N: , Pg: 271-279 |
Descriptors | Hanseniaspora vineae Alliberament Aroma Fruita Beta-glucosidasa Propietats |
Localització | C 12/68 |
Títol | Response of Leuconostoc oenos to environmental changes |
Autor | GARBAY, S. LONVAUD-FUNEL, A. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 6 - 1996 - V: - N: 81, Pg: 619-625 |
Descriptors | Leuconostoc oenos Vi Canvis |
Localització | C 12/72 |
Títol | Specific enumeration of lactic bacteria in fermenting grape must and wine by colony hybridization with non-isotopic DNA probes |
Autor | LONVAUD-FUNEL, A. JOYEUX, A. LEDOUX, O |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 71 - 1991 - V: - N: , Pg: 501-508 |
Descriptors | Leuconostoc oenos Bacteris acidolactics Vi Fermentacio Most |
Localització | C 7/94 |
Títol | The Toxicity of Sulphur Dioxide towards Certain Lactic Acid Bacteria from Fermented Apple Juice |
Autor | CARR, J.G. DAVIES, P. A. SPARKS, A.H |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 40 - 1976 - V: - N: , Pg: 201-212 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio |
Localització | C 7/66 |
Títol | The plasma membrane of Streptococcus cremoris: isolation and partial characterization |
Autor | RIMPL NISKASAARI, K. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 60 - 1986 - V: - N: , Pg: 389-394 |
Descriptors | Esporulacio Streptococcus cremoris Membrana plasmatica Composicio quimica |
Localització | C 12/148 |
Títol | Use of the polymerase chain reaction for direct detection of Listeria monocaitogenes in soft cheese |
Autor | WERNARS, K. HEUVELMAN, C. J. CHAKRABORTY, T. NOTERMANS, S. H. W. |
Dades Font | Journal of applied bacteriology VOL 70 - 1991 - V: - N: 2, Pg: 121-126 |
Descriptors | Listeria monocaitogenes Formatge Reaccio en cadena polimerasa |
Localització | C 10/27 |
Títol | Value of Plasmid Profiles for Strain identification in Lactic Streptococci and the Relationship between Streptoccocus lactis 712, ML3 and C2. |
Autor | DAVIES, F.L. UNDERWOOD, H.M. GASSON, M.J. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 51 - 1981 - V: - N: , Pg: 325-337 |
Descriptors | ADN plasmid DNA plasmid Streptoccocus lactic Identificacio Bacteris |
Localització | C 7/130 |