Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Botella

Resultat de la cerca

Registres trobats: 19


Títol Comportamiento durante la segunda fermentacion en botella y capacidad espumante de cepas de Saccharomyces cerevisiae en la elaboracion de vinos espumosos
Autor FAJARDO, M.C.   PUEYO, E.   MARTIN ALVAREZ, P.J.   SIMON, B.   LUNA, N.   HIDALGO, P.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 207-220
Descriptors Segona fermentacio Fermentacio Capacitat escumosa Saccharomyces cerevisiae Vi escumos Llevats
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Compuestos aromaticos extraibles de la madera. Evolucion durante la maduracion en barrica y el envejecimiento en botella
Autor PEREZ PRIETO, L.J. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3126, Pg: 2188-2190
Descriptors Compostos aromatics Fusta Maduracio Barrica Envelliment Ampolla Patrons deuterats Vi

Títol Compuestos aromaticos extraibles de la madera. Evolucion durante la maduracion en barrica y el envejecimiento en botella
Autor PEREZ PRIETO, L.J.   BAUTISTA ORTIN, A.B.   MARTINEZ CUTILLAS, A.   LOPEZ ROCA, J.M.   GOMEZ PLAZA, E.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 249-251
Descriptors Compostos aromatics Fusta Maduracio Barrica Envelliment Ampolla
Localització 663.2 JOR

Títol Decantacion y sedimentos en botella
Autor CENTELLES, F.   MOLINA, D.   PALACIOS, A.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2011 - V: - N: 3359, Pg: 1606-1614
Descriptors Decantacio Sediment Ampolles de vi Consum de vi Servir el vi Vi defectuos Potencial redox Oxigen

Títol Estudio comparativo de la evolucion en botella durante cuatro a?os de un vino tinto sometido a distintos tipos de envejecimiento
Autor ALAMO SANZA, M. del   NEVARES DOMINGUEZ, I.   MARTIN LOBERA C.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 286-288
Descriptors Barriques Envelliment Vi negre
Localització 663.2(063) Con

Títol Estudio comparativo de los avances de diferentes tipos de enchorchado. Influencia de la utilizacion de tapones sinteticos o compositos en la composicion quimica y la calidad organoleptica del vino durante su conservacion en botella
Autor CHATONNET, P.   LABADIE, D.   GUBIOTTI, M.-C.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 15 Enero 2000 - V: - N: 2788, Pg: 167-173
Descriptors Tap sintetic Vi Qualitat organoleptica

Títol Estudio de la estabilidad en botella de vinos blancos jovenes
Autor REMCAMALES,A.F.   SAYAGO, A.   VIOLANTE, M.D.   HERNANZ, D.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 99-101
Descriptors Estabilitat Embotellament Vi blanc Vi jove
Localització 663.2 JOR

Títol Evaluacion enologica de cepas de saccharomyces cerevisiae durante la toma de espuma en botella de un vino base para espumosos
Autor SIMON, B.   PUEYO, E.   FAJARDO, M.C.   LUNA, N.   MARTIN ALVAREZ, P.J.   HIDALGO, P.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 213-215
Descriptors Avaluacio enologica Vinya Saccharomyces cerevisiae Vi escumos Llevats
Localització 663.2 JOR

Títol Evolucion de las caracteristicas cromaticas y organolepticas de vinos tintos jovenes de la variedad Cencibel durante su almacenamiento en botella
Autor HERMOSIN, I.   DONDARZA, M.D.   GOMEZ,R.   GONZALEZ VI?A, M.A.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2003 - V: III- N: 9, Pg: 41-45
Descriptors Caracteristiques cromatiques Caracteristiques organoleptiques Cencibel Vi negre Vi jove Embotellament

Títol Evolucion de los vinos envejecidos en botella
Autor HABA EJARQUE, M.  
Dades Font Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 75-83
Descriptors Envelliment en ampolles Evolucio Analisi fisica Polifenols Antocianins Colorimetria
Localització 634.8:663.2(061.3) GRU

Títol Evolucion del color de vinos microoxigenados durante su envejecimiento en barrica o botella
Autor CANO LOPEZ, M. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 23-27
Descriptors Color Vi Microoxigenacio Envelliment Barrica Ampolla

Títol Evolucion del contenido polifenolico de los vinos de Tempranillo durante el envejecimiento en barrica de roble, y posterior crianza en botella
Autor MARTINEZ GARCIA, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 1998 - V: - N: 57, Pg: 48-56
Descriptors Botes Envelliment Roure america Roure frances Compostos fenolics Crian?a

Títol Evolucion en botella de vinos tintos Monastrell. Color, composicion fenolica y aromatica
Autor DIAZ PLAZA, E.M. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 395-409
Descriptors Vi negre Color Polifenols Compostos volatils Evolucio en ampolla Monastrell
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Gas inerte y botella
Autor RUIZ, M.  
Dades Font II Cursos Rioja 88 - 1988 - V: - N: , Pg: 47-50
Descriptors Gas inert Ampolla Embotellament Vi
Localització 663.257 Gas

Títol Influencia de las lias durante el proceso de envejecimiento en barrica y botella de un vino monovarietal de Vitis Vinifera CV Tempranillo
Autor PINO,C.   BARTOLOME, B.   SUPERVIOLA, J.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-609-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 333-335
Descriptors Vi Crian?a Crian?a sobre lies Vitis vinifera Flavonols
Localització 663.2 (063) Con

Títol La nueva viticultura y la estabilidad del vino en la botella
Autor RUIZ HERNANDEZ, M.  
Dades Font XIX Cursos Rioja '04: El concepto de seguridad de los alimentos en Enologia - 2004 - V: XIX- N: , Pg: 8-40
Descriptors Estabilitzacio Ampolla Vi
Localització 663.254 Cur

Títol Preserver le potentiel de votre vin
Autor CHATELET, B.   BEAUJOLAIS,S.   BERGER, J-L.   [et al.]  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mars 2008 - V: 32- N: 338, Pg: 17-32
Descriptors Vi Produccio de vi Embotellament Envasat Botella Tap Envasatge Embotelladora Tapar Tecnologia enologica Tecniques de millora

Títol Tratamientos de micro-oxigenacion a escala industrial. Influencia sobre el color de un vino tinto tras seis meses de envejecimiento en botella y en barrica
Autor GONZALEZ, A.   NAVARRO, M.   AROZARENA, I.   CASP, A.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 426-428
Descriptors Vi negre Color Envelliment Envelliment en barrica Envelliment en ampolles Microoxigenacio Antocians
Localització 663.2 (063) Con

Títol Tres siglos dentro de la botella
Autor OPPENHEIMER, W.  
Dades Font El Pais ISSN: 1576-3765 - 21 Julio 2013 - V: - N: , Pg: 52
Descriptors Comercialitzadors Comercialitzacio Enoturisme Comer? tradicional
Localització C25/138