Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Journal of food science

Resultat de la cerca

Registres trobats: 15


Títol A Rapid Ion-Pair HPLC Procedure for the Determniation of Tyramine in Dairy Products
Autor REUVERS, T. B. A   MARTIN, M.   RAMOS, M.   JIMENEZ, R  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 84-86
Descriptors Productes lactics Tiramina Cromatografia liquida d'alta resolucio
Localització C 7/95

Títol Acetaldehyde and accelerated storage of wine : a new rapid method for analysis
Autor NELSON, P. E.   SADLER, G. D.   JONES, J. S.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 229-230
Descriptors Vi Analisi Acetaldehid Determinacio
Localització C 2/21

Títol Classification of whiskies by Principal Component Analysis
Autor HEADLEY, L. M.   HARDY, J. K.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 54 - 1989 - V: - N: 5, Pg: 1351-1358
Descriptors Whisky Cromatografia de gasos Composicio Control de qualitat Programa informatic Automatitzacio Adulteracio Contaminants Analisi
Localització C 4/117

Títol Determination of Individual Simple Sugars in Aqueous Solution by Near Infrared Spectrophotometry.
Autor DULL, G. G.   GIANGIACOMO, R.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 49 - 1984 - V: - N: , Pg: 1601-1603
Descriptors Espectrometria Sucre Glucosa Fructosa

Títol Determination of Sugar and Ethanol Content in Aqueous Products of Molasses Distilleries by Near Infrared Spectrophotometry.
Autor DUMOULIN, E. D.   AZAIS, P.   GUERAIN, J. T.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 52 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 626-629
Descriptors Etanol Sucre Espectrometria
Localització C 7/21

Títol Effect of Condensed Grape Tannis on the In Vitro Activity of Digestive Proteases and Activation of their Zymogens.
Autor OH, H. I.   HOFF, J. E.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 577-580
Descriptors Tanins Raim Enzims Proteases
Localització C 6/50

Títol Identification and changes of flavonoids in merlot and cabernet sauvignon wines
Autor WULF, L.W.   NAGEL, C.W.  
Dades Font Journal of food science - 1980 - V: 45- N: , Pg: 479-484
Descriptors Identificacio Flavonoides Merlot Cabernet sauvignon Vi
Localització C 19/33

Títol Major volatile components of Aurore wine : a gas chromatographic-mass spectrometric analysis combining chemical ionization and electron impact ionization
Autor COBB, C. S.   RICE, A. C.   BURSEY, M. M.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 43 - 1978 - V: - N: , Pg: 1822-1825
Descriptors Hibrids Aurora Vitis vinifera Varietats Vi Components volatils Espectrometria Ionitzacio Cromatografia de gasos Aroma
Localització C 4/23

Títol Occurrence and formation of damascenone, Trans-2, 6, 6-Trimethyl-1-Crotonyl-Cyclohexa-1, 3-Diene, in alcoholic beverages
Autor NISHIMURA, K.   MASUDA, M.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 45 - 1980 - V: - N: , Pg: 396-397
Descriptors Begudes alcoholiques Aroma Vi Cervesa Rom Brandi Whisky Damascenone
Localització C 3/150

Títol Odor Threshold of Some Pyrazines
Autor SHIBAMOTO, Takayuki  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 4, Pg: 1098-1099
Descriptors Pirazina Aroma Aigua
Localització C 3/103

Títol Odor thresholds and relative intensities of volatile aroma components in an artificial beverage imitating whisky
Autor SALO, P.   NYKANEN, L.   SUOMALAINEN, H.  
Dades Font Journal of food science ISSN: 0022-1147 - 1972 - V: 37- N: , Pg: 394-398
Descriptors Compostos volatils Aroma Begudes alcoholiques Artificial Whisky
Localització C 17/30

Títol Polysaccharide effects on cross-flow microfiltration of two red wines with a microporons alumina membrane
Autor BELLEVILLE, M. P.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 55 - 1990 - V: - N: 6, Pg: 1598-1602
Descriptors Vi negre Microfiltracio Polisacarids Membrana Clarificacio Estabilitzacio continua
Localització C 2/10

Títol Rectified concentrated grape must : HPLC analysis of phenolic substances and hydroxymethylfurfural
Autor POMPEI, C.   ROSSI, M.   BAROZZI, E  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 6, Pg: 1498-1500
Descriptors Most concentrat rectificat Analisi HPLC Cromatografia de liquids Compostos fenolics Hidroximetilfurfural
Localització C 2/75

Títol Residual amounts of proteinaceous additives in table wine
Autor WATTS, D. A.   OUGH, C. S.   BROWN, W. D  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 46 - 1981 - V: - N: , Pg: 681-687
Descriptors Residus Additius Vi blanc Vi negre Vi de taula analisi bromatologica Proteines Clarificacio Filtracio Most Enzims
Localització C 4/118

Títol Whiskey Composition: Identification of additional components by gas chromatography-mass spectrometry
Autor KAHN, J.H.   SHIPLEY, P.A.   LaROE, E.G.   CONNER, H.A.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 - 1969 - V: 34- N: , Pg: 587-591
Descriptors Whisky Composicio Components adicionals Cromatografia de gasos Espectrometria
Localització C 17/4