Registres trobats: 15
Títol | A Rapid Ion-Pair HPLC Procedure for the Determniation of Tyramine in Dairy Products |
Autor | REUVERS, T. B. A MARTIN, M. RAMOS, M. JIMENEZ, R |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 84-86 |
Descriptors | Productes lactics Tiramina Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Localització | C 7/95 |
Títol | Acetaldehyde and accelerated storage of wine : a new rapid method for analysis |
Autor | NELSON, P. E. SADLER, G. D. JONES, J. S. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 229-230 |
Descriptors | Vi Analisi Acetaldehid Determinacio |
Localització | C 2/21 |
Títol | Classification of whiskies by Principal Component Analysis |
Autor | HEADLEY, L. M. HARDY, J. K. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 54 - 1989 - V: - N: 5, Pg: 1351-1358 |
Descriptors | Whisky Cromatografia de gasos Composicio Control de qualitat Programa informatic Automatitzacio Adulteracio Contaminants Analisi |
Localització | C 4/117 |
Títol | Determination of Individual Simple Sugars in Aqueous Solution by Near Infrared Spectrophotometry. |
Autor | DULL, G. G. GIANGIACOMO, R. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 49 - 1984 - V: - N: , Pg: 1601-1603 |
Descriptors | Espectrometria Sucre Glucosa Fructosa |
Títol | Determination of Sugar and Ethanol Content in Aqueous Products of Molasses Distilleries by Near Infrared Spectrophotometry. |
Autor | DUMOULIN, E. D. AZAIS, P. GUERAIN, J. T. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 52 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 626-629 |
Descriptors | Etanol Sucre Espectrometria |
Localització | C 7/21 |
Títol | Effect of Condensed Grape Tannis on the In Vitro Activity of Digestive Proteases and Activation of their Zymogens. |
Autor | OH, H. I. HOFF, J. E. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 577-580 |
Descriptors | Tanins Raim Enzims Proteases |
Localització | C 6/50 |
Títol | Identification and changes of flavonoids in merlot and cabernet sauvignon wines |
Autor | WULF, L.W. NAGEL, C.W. |
Dades Font | Journal of food science - 1980 - V: 45- N: , Pg: 479-484 |
Descriptors | Identificacio Flavonoides Merlot Cabernet sauvignon Vi |
Localització | C 19/33 |
Títol | Major volatile components of Aurore wine : a gas chromatographic-mass spectrometric analysis combining chemical ionization and electron impact ionization |
Autor | COBB, C. S. RICE, A. C. BURSEY, M. M. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 43 - 1978 - V: - N: , Pg: 1822-1825 |
Descriptors | Hibrids Aurora Vitis vinifera Varietats Vi Components volatils Espectrometria Ionitzacio Cromatografia de gasos Aroma |
Localització | C 4/23 |
Títol | Occurrence and formation of damascenone, Trans-2, 6, 6-Trimethyl-1-Crotonyl-Cyclohexa-1, 3-Diene, in alcoholic beverages |
Autor | NISHIMURA, K. MASUDA, M. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 45 - 1980 - V: - N: , Pg: 396-397 |
Descriptors | Begudes alcoholiques Aroma Vi Cervesa Rom Brandi Whisky Damascenone |
Localització | C 3/150 |
Títol | Odor Threshold of Some Pyrazines |
Autor | SHIBAMOTO, Takayuki |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 4, Pg: 1098-1099 |
Descriptors | Pirazina Aroma Aigua |
Localització | C 3/103 |
Títol | Odor thresholds and relative intensities of volatile aroma components in an artificial beverage imitating whisky |
Autor | SALO, P. NYKANEN, L. SUOMALAINEN, H. |
Dades Font | Journal of food science ISSN: 0022-1147 - 1972 - V: 37- N: , Pg: 394-398 |
Descriptors | Compostos volatils Aroma Begudes alcoholiques Artificial Whisky |
Localització | C 17/30 |
Títol | Polysaccharide effects on cross-flow microfiltration of two red wines with a microporons alumina membrane |
Autor | BELLEVILLE, M. P. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 55 - 1990 - V: - N: 6, Pg: 1598-1602 |
Descriptors | Vi negre Microfiltracio Polisacarids Membrana Clarificacio Estabilitzacio continua |
Localització | C 2/10 |
Títol | Rectified concentrated grape must : HPLC analysis of phenolic substances and hydroxymethylfurfural |
Autor | POMPEI, C. ROSSI, M. BAROZZI, E |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 6, Pg: 1498-1500 |
Descriptors | Most concentrat rectificat Analisi HPLC Cromatografia de liquids Compostos fenolics Hidroximetilfurfural |
Localització | C 2/75 |
Títol | Residual amounts of proteinaceous additives in table wine |
Autor | WATTS, D. A. OUGH, C. S. BROWN, W. D |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 46 - 1981 - V: - N: , Pg: 681-687 |
Descriptors | Residus Additius Vi blanc Vi negre Vi de taula analisi bromatologica Proteines Clarificacio Filtracio Most Enzims |
Localització | C 4/118 |
Títol | Whiskey Composition: Identification of additional components by gas chromatography-mass spectrometry |
Autor | KAHN, J.H. SHIPLEY, P.A. LaROE, E.G. CONNER, H.A. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 - 1969 - V: 34- N: , Pg: 587-591 |
Descriptors | Whisky Composicio Components adicionals Cromatografia de gasos Espectrometria |
Localització | C 17/4 |