
Registres trobats: 23
| Títol | Additius amb valor afegit |
| Autor | SOTO, E. TERRES, L. |
| Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 16-19 |
| Descriptors | Additius Valor afegit Lecitina Acid fosforic Fosfats Mido Fibra Vitamina |
| Títol | Aliments funcionals . Una visio global. Probiotics |
| Autor | LOPEZ VARELA, S. DORCA, X. |
| Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Decembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 22-29 |
| Descriptors | Aliments funcionals Probiotics Bifidus |
| Títol | Control de plagues en la industria alimentaria |
| Autor | PEIDRO CARBONELL, C. |
| Dades Font | Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 52-56 |
| Descriptors | Plagues Control Industria alimentaria |
| Títol | Desenvolupament de magdalenes riques en fibra dietetica de fruita i valor caloric reduit |
| Autor | GRIGELMO, N. MARTIN, O. |
| Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 12-15 |
| Descriptors | Fibra dietetica Magdalenes Valor caloric reduit Reposteria |
| Títol | Els components volatils responsables de l'aroma dels aliments |
| Autor | GUADAYOL CUNILL, J.M. |
| Dades Font | Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 22-25 |
| Descriptors | Components volatils Aroma Aliments Llindar de deteccio Molecules volatils Formacio |
| Títol | Enzims: fent que les coses passin |
| Autor | PSZCZOLA, D.E. |
| Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Setembre 1999 - V: III- N: 4, Pg: 44-49 |
| Descriptors | Enzims Proteines Lecitina Proteines encreuadores |
| Títol | Implantacio d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada |
| Autor | ALONSO, E. RAVENOS, M. |
| Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 32-43 |
| Descriptors | Sistema de qualitat Croissant Massa congelada Qualitat Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Control Materia primera Costos de qualitat Auditories de qualitat Diagrama de flux Proces |
| Títol | L'analisi sensorial com a mesura objectiva de la qualitat |
| Autor | GUERRERO, L. GUARDIA, M.D. |
| Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Setembre 1999 - V: III- N: 4, Pg: 8-11 |
| Descriptors | Analisi sensorial Qualitat Proves Mostres |
| Títol | L'automatitzacio en la industria alimentaria |
| Autor | GUADAYOL, J.M BAQUERO, T. PICO, J, |
| Dades Font | Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: - N: 5, Pg: 32-34 |
| Descriptors | Automatitzacio Industria alimentaria Proces Automat programable |
| Localització | C 17/6 |
| Títol | L'automatitzacio en la industria alimentaria |
| Autor | GUADAYOL, J.M. BAQUERO, T. PICO, J. |
| Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 32-34 |
| Descriptors | Automatitzacio Industria alimentaria Automat programable Tecnologia |
| Títol | L'us de l'ozo per millorar la seguretat de fruites i verdures fresques |
| Autor | XU, L. |
| Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 15-20 |
| Descriptors | Ozo Fruita Verdura Qualitat Seguretat Control Analisi |
| Títol | La conservacio dels aliments |
| Autor | ROSELL RIUS, R. |
| Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61 |
| Descriptors | Conservacio d'aliments Preservacio Alteracions Deshidratacio Aliments Conservacio |
| Títol | La radiacio inonitzant en la industria alimentaria |
| Autor | CALDERON, J. |
| Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 8-11 |
| Descriptors | Radiacio ionitzant Industria alimentaria Irradiacio Caracteristiques organoleptiques Aliments |
| Títol | La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques |
| Autor | MARTIN BELLOSO, O. BARBOSA CANOVAS, G.V. |
| Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71 |
| Descriptors | Conservacio d'aliments Polsacions electriques Aliments |
| Títol | Microestructura i propietats dels aliments |
| Autor | LLUCH, M.A. |
| Dades Font | Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Febrer 2005 - V: - N: 7, Pg: 5-9 |
| Descriptors | Microestructura Aliments Microscopia Propietats |
| Títol | OMG, i aixo que es? |
| Autor | TAULER, R. |
| Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 7-13 |
| Descriptors | OMG Organismes modificats geneticament Legislacio |
| Títol | Plastic en contacte amb els aliments |
| Autor | BEJARANO, E. |
| Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 12-14 |
| Descriptors | Plastic Aliments Control Analisi |
| Títol | Tecnica NIRS: aplicacio en el control de qualitat |
| Autor | DE LA CRUZ ALMEIDA, G. JORDI TOMAS, F. |
| Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Gener 1999 - V: III- N: 3, Pg: 53-56 |
| Descriptors | NIRS Control de qualitat Calibracio Tecnica NIRS |
| Títol | Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments |
| Autor | GUADAYOL, J.M. BAQUERO, T. |
| Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-79762 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31 |
| Descriptors | Extraccio Components volatils Aliments |
| Títol | Tecniques emprades per a la deteccio d'organismes modificats geneticament |
| Autor | ESTEVE, T. |
| Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Decembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 49-50 |
| Descriptors | Organismes modificats geneticament Deteccio Analisi Etiquetatge Control OMG Transgenic |
| Títol | Tractament d'aigues residuals a la industria alimentaria |
| Autor | CALDERON, J. |
| Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Setembre 1999 - V: III- N: 4, Pg: 40-43 |
| Descriptors | Tractament d'aigues residuals Industria alimentaria Aigues residuals |
| Títol | Tractaments fisics no contaminants per a la conservacio de fruites |
| Autor | VENDRELL, M. |
| Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 36-39 |
| Descriptors | Tractament fisic Conservacio de fruites No contaminant Fruita |
| Títol | Trihalometans en aigues i aliments |
| Autor | CALDERON, J. |
| Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Gener 1999 - V: III- N: 3, Pg: 50-52 |
| Descriptors | Trihalometans Aigua Aliments P&T |