Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Journal of the institute of Brewing

Resultat de la cerca

Registres trobats: 19


Títol A flocculation test for moderately flocculent brewing yeast
Autor PATEL, G.B.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL v. 81 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 123-126
Descriptors Calci Etanol Floculacio Llevats
Localització C 13/123

Títol A gas chromatographic method for the accurate determination of low concentrations of volatile sulphur compounds in alcoholic beverages
Autor RONKAINEN, P.   DENSLOW, J.   LEPP  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - novembre-desembre 1979 - V: - N: , Pg: 350-353
Descriptors Cromatografia de gasos Determinacio Analisi Composicio Cervesa Vi Components volatils Compostos sulfurosos Sulfur
Localització C 4/48

Títol Analysis of whole barley kernels using near infrared reflectance spectroscopy
Autor HALSEY, S.A.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 - November-December 1987 - V: 93- N: , Pg: 461-464
Descriptors Espectroscopia d'infrarojos reflectants Civada Llavor
Localització C 21/56

Títol Discriminant analysis of sensory and instrumental data on beer
Autor CLAPPERTON, J. F.   BROWN, D. G.  
Dades Font Journal of the institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 84 - desembre 1978 - V: - N: , Pg: 318-323
Descriptors Analisi discriminant Cervesa Analisi sensorial Gust Marques Qualitat Composicio
Localització C 3/143

Títol Genetic analysis of cryophilic and mesophilic wine yeasts
Autor KUSEWICZ, D.   JOHNSTON, J.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 86 - 1980 - V: - N: , Pg: 25-27
Descriptors Llevats Vi Criofilic Genetica
Localització C 14/1

Títol Internal carbohydrates of Saccharomyces carlsbergensis during commercial lager brewing
Autor PATEL, G.B.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL v. 79 - 1973 - V: - N: 5, Pg: 392-396
Descriptors Carbohidrats Saccharomyces carlsbergensis Sacarid Llevats
Localització C 13/122

Títol MYGP+COPPER, a medium thet detects both Saccharomyces and non- Saccharomyces wild yeast in the presence of culture yeast
Autor TAYLOR, G.   MARSH, A.S.  
Dades Font Journal of the institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 90 - maig-juny 1984 - V: - N: , Pg: 134-145
Descriptors Cultiu de llevats Llevats Saccharomyces Contaminacio Deteccio
Localització C 9/119

Títol Measurement of (1-3)(1-4)-b-d-Glucan in malt, wort and beer
Autor MCCLEARY, B.V.   NURTHEN, E.  
Dades Font Journal of The Institute of Brewing, The ISSN: 0046-9750 - March-April 1986 - V: 92- N: , Pg: 168-173
Descriptors (1-3)(1-4)-b-d-glucan Malt Malta Cervesa
Localització C 20/32

Títol Measurement of the foam stability of beers.
Autor RUDIN, A.D.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 63 - 1957 - V: - N: , Pg: 506-509
Descriptors Cervesa Elaboracio Escuma Estabilitzacio
Localització C 6/34

Títol Sterol biosynthesis by strains in saccharomyces, cerevisiae in the presence and absence of dissolved oxygen
Autor ARIES, V.   KIRSOP, B.H.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 84 - 1978 - V: - N: , Pg: 118-122
Descriptors Llevats Esterol Oxigen Sintesi
Localització C 12/118

Títol Sterol biosynthesis by strains of saccharomyces cerevisiae in the presence and absence of dissolved oxygen
Autor ARIES, V.   KIRSOP, B.H.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 84 - 1977 - V: - N: , Pg: 118-122
Descriptors Llevats Esterol Oxigen Sintesi
Localització C 14/47

Títol Sterol synthesis in relation to growth and fermentation by brewing yeasts inoculated at different concentrations
Autor ARIES, V.   KIRSOP, B.H.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 83 - 1977 - V: - N: , Pg: 220-223
Descriptors Sintesi d'esterol Esterol Llevats Oxigen
Localització C 12/116

Títol The Foaming properties of beer.
Autor BAMFORTH, C. W.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 91 - novembre-desembre 1985 - V: - N: , Pg: 370-383
Descriptors Cervesa Elaboracio Caracteristiques Escuma Constituents Metanol Ions Metall Llevats Fermentacio Additius
Localització C 6/35

Títol The Influence of media conditions on the utilisation of monosaccharides by a strain of Saccharomyces uvarum (carlsbergensis)
Autor PANCHAL, C. J.   STEWART, G. G.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 88 - mar?-abril 1989 - V: - N: , Pg: 86-89
Descriptors Saccharomyces uvarum Llevats Sacarid Sucre Glucosa Fructosa Cervesa Fermentacio Hidrolisi Sacarosa
Localització C 4/113

Títol The Structural and storage carbohydrates of Saccharomyces cerevisiae : changes during fermentation fo wort and a role for glycogen catabolism in lipid biosynthesis
Autor QUAIN, D. E.   THURSTON, P. A.   TUBB, R. S.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing - mar?-abril 1981 - V: - N: , Pg: 108-111
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Carbohidrats Fermentacio Emmagatzematge Lipids Oxigen Llevats Sacarid Polisacarids Glicogen
Localització C 4/112

Títol The analysis of non-volatile constituents of wine by glass capillary gas chromatography
Autor DE SMEDT, P.   LIDDLE, P.A.P.   CRESTO, B.   BOSSARD, A.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 87 - November-December 1981 - V: - N: , Pg: 349-351
Descriptors Compostos no-volatils Vi Cromatografia de capil?lar de gasos
Localització C 3/57

Títol The influence of lipids derived from malt spent grains on yeast metabolism and fermentation
Autor TAYLOR, G.T.   THURSTON, P.A.   KISOP, B.H.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - 1979 - V: - N: 4, Pg: 219-227
Descriptors Lipids Fermentacio Llevats Esters Creixement Acids grassos Malta Malt
Localització C 13/48

Títol The origin of the medium chain lenght fatty acids present in beer
Autor TAYLOR, G.T.   KIRSOP, B.H.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 83 - 1977 - V: - N: , Pg: 241-243
Descriptors Cervesa Acid gras Fermentacio Llevats
Localització C 13/69

Títol The use of transmission and transflectance near infrared spectroscopy for the analysis of beer
Autor HALSEY, S.A.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 - September-October 1985 - V: 91- N: , Pg: 306-312
Descriptors Transmissio Espectroscopia d'infrarojos Analisi Cervesa
Localització C 19/84