Registres trobats: 19
Títol | A flocculation test for moderately flocculent brewing yeast |
Autor | PATEL, G.B. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL v. 81 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 123-126 |
Descriptors | Calci Etanol Floculacio Llevats |
Localització | C 13/123 |
Títol | A gas chromatographic method for the accurate determination of low concentrations of volatile sulphur compounds in alcoholic beverages |
Autor | RONKAINEN, P. DENSLOW, J. LEPP |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - novembre-desembre 1979 - V: - N: , Pg: 350-353 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Determinacio Analisi Composicio Cervesa Vi Components volatils Compostos sulfurosos Sulfur |
Localització | C 4/48 |
Títol | Analysis of whole barley kernels using near infrared reflectance spectroscopy |
Autor | HALSEY, S.A. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 - November-December 1987 - V: 93- N: , Pg: 461-464 |
Descriptors | Espectroscopia d'infrarojos reflectants Civada Llavor |
Localització | C 21/56 |
Títol | Discriminant analysis of sensory and instrumental data on beer |
Autor | CLAPPERTON, J. F. BROWN, D. G. |
Dades Font | Journal of the institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 84 - desembre 1978 - V: - N: , Pg: 318-323 |
Descriptors | Analisi discriminant Cervesa Analisi sensorial Gust Marques Qualitat Composicio |
Localització | C 3/143 |
Títol | Genetic analysis of cryophilic and mesophilic wine yeasts |
Autor | KUSEWICZ, D. JOHNSTON, J. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 86 - 1980 - V: - N: , Pg: 25-27 |
Descriptors | Llevats Vi Criofilic Genetica |
Localització | C 14/1 |
Títol | Internal carbohydrates of Saccharomyces carlsbergensis during commercial lager brewing |
Autor | PATEL, G.B. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL v. 79 - 1973 - V: - N: 5, Pg: 392-396 |
Descriptors | Carbohidrats Saccharomyces carlsbergensis Sacarid Llevats |
Localització | C 13/122 |
Títol | MYGP+COPPER, a medium thet detects both Saccharomyces and non- Saccharomyces wild yeast in the presence of culture yeast |
Autor | TAYLOR, G. MARSH, A.S. |
Dades Font | Journal of the institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 90 - maig-juny 1984 - V: - N: , Pg: 134-145 |
Descriptors | Cultiu de llevats Llevats Saccharomyces Contaminacio Deteccio |
Localització | C 9/119 |
Títol | Measurement of (1-3)(1-4)-b-d-Glucan in malt, wort and beer |
Autor | MCCLEARY, B.V. NURTHEN, E. |
Dades Font | Journal of The Institute of Brewing, The ISSN: 0046-9750 - March-April 1986 - V: 92- N: , Pg: 168-173 |
Descriptors | (1-3)(1-4)-b-d-glucan Malt Malta Cervesa |
Localització | C 20/32 |
Títol | Measurement of the foam stability of beers. |
Autor | RUDIN, A.D. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 63 - 1957 - V: - N: , Pg: 506-509 |
Descriptors | Cervesa Elaboracio Escuma Estabilitzacio |
Localització | C 6/34 |
Títol | Sterol biosynthesis by strains in saccharomyces, cerevisiae in the presence and absence of dissolved oxygen |
Autor | ARIES, V. KIRSOP, B.H. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 84 - 1978 - V: - N: , Pg: 118-122 |
Descriptors | Llevats Esterol Oxigen Sintesi |
Localització | C 12/118 |
Títol | Sterol biosynthesis by strains of saccharomyces cerevisiae in the presence and absence of dissolved oxygen |
Autor | ARIES, V. KIRSOP, B.H. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 84 - 1977 - V: - N: , Pg: 118-122 |
Descriptors | Llevats Esterol Oxigen Sintesi |
Localització | C 14/47 |
Títol | Sterol synthesis in relation to growth and fermentation by brewing yeasts inoculated at different concentrations |
Autor | ARIES, V. KIRSOP, B.H. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 83 - 1977 - V: - N: , Pg: 220-223 |
Descriptors | Sintesi d'esterol Esterol Llevats Oxigen |
Localització | C 12/116 |
Títol | The Foaming properties of beer. |
Autor | BAMFORTH, C. W. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 91 - novembre-desembre 1985 - V: - N: , Pg: 370-383 |
Descriptors | Cervesa Elaboracio Caracteristiques Escuma Constituents Metanol Ions Metall Llevats Fermentacio Additius |
Localització | C 6/35 |
Títol | The Influence of media conditions on the utilisation of monosaccharides by a strain of Saccharomyces uvarum (carlsbergensis) |
Autor | PANCHAL, C. J. STEWART, G. G. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 88 - mar?-abril 1989 - V: - N: , Pg: 86-89 |
Descriptors | Saccharomyces uvarum Llevats Sacarid Sucre Glucosa Fructosa Cervesa Fermentacio Hidrolisi Sacarosa |
Localització | C 4/113 |
Títol | The Structural and storage carbohydrates of Saccharomyces cerevisiae : changes during fermentation fo wort and a role for glycogen catabolism in lipid biosynthesis |
Autor | QUAIN, D. E. THURSTON, P. A. TUBB, R. S. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing - mar?-abril 1981 - V: - N: , Pg: 108-111 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Carbohidrats Fermentacio Emmagatzematge Lipids Oxigen Llevats Sacarid Polisacarids Glicogen |
Localització | C 4/112 |
Títol | The analysis of non-volatile constituents of wine by glass capillary gas chromatography |
Autor | DE SMEDT, P. LIDDLE, P.A.P. CRESTO, B. BOSSARD, A. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 87 - November-December 1981 - V: - N: , Pg: 349-351 |
Descriptors | Compostos no-volatils Vi Cromatografia de capil?lar de gasos |
Localització | C 3/57 |
Títol | The influence of lipids derived from malt spent grains on yeast metabolism and fermentation |
Autor | TAYLOR, G.T. THURSTON, P.A. KISOP, B.H. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - 1979 - V: - N: 4, Pg: 219-227 |
Descriptors | Lipids Fermentacio Llevats Esters Creixement Acids grassos Malta Malt |
Localització | C 13/48 |
Títol | The origin of the medium chain lenght fatty acids present in beer |
Autor | TAYLOR, G.T. KIRSOP, B.H. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 83 - 1977 - V: - N: , Pg: 241-243 |
Descriptors | Cervesa Acid gras Fermentacio Llevats |
Localització | C 13/69 |
Títol | The use of transmission and transflectance near infrared spectroscopy for the analysis of beer |
Autor | HALSEY, S.A. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 - September-October 1985 - V: 91- N: , Pg: 306-312 |
Descriptors | Transmissio Espectroscopia d'infrarojos Analisi Cervesa |
Localització | C 19/84 |