
Registres trobats: 18
| Títol | Aplicacion de analisis de inyeccion de flujo en la determinacion de sulfitos en alimentos |
| Autor | RUIZ-CAPILLAS PEREZ, C. JIMENEZ COLMENERO, F. |
| Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2009 - V: - N: 407, Pg: 108-112 |
| Descriptors | Sulfit Aliments Analisi per injeccio en flux Determinacio Additius Additius alimentaris Extraccio |
| Títol | Biotecnologia agroalimentaria: un paso adelante para mejorar los procesos de produccion |
| Autor | |
| Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 405, Pg: 22-31 |
| Descriptors | Biotecnologia agroalimentaria Proces productiu Biotecnologia Industria alimentaria Seguretat alimentaria |
| Títol | Biotecnologia verde y la alimentacion, La |
| Autor | VICENTE ALBERTO, C. |
| Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 405, Pg: 51-53 |
| Descriptors | Biotecnologia Alimentacio Seguretat alimentaria Valor nutritiu |
| Títol | Composicion analitica de destilados de orujo y lias |
| Autor | CORTES DIEGUEZ, S. CASTRO GONZALEZ, M. FERNANDEZ GOMEZ, E. |
| Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2009 - V: - N: 404, Pg: 84-91 |
| Descriptors | Aiguardent Orujo Lies Compostos volatils Galicia Qualitat Destil?lacio Metanol Acid acetic Alcohol |
| Títol | Deteccion rapida de Brettanomyces/Dekkera en vinos por PCR-RT |
| Autor | TORRES, C.T. [et al.] |
| Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 52-55 |
| Descriptors | Brettanomyces/Dekkera Deteccio PCR Vi Llevats vinics Polimerasa |
| Títol | Dimetil carbonato un gran estabilizador de vinos, El |
| Autor | |
| Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 48-49 |
| Descriptors | Dimetil carbonat Estabilitzacio Vi |
| Títol | Distribucion de los compuestos volatiles mayoritarios durante la destilacion de orujo de uva en equipo industrial de arrastre por vapor |
| Autor | CORTES DIEGUEZ, S. GIL, M. L. FERNANDEZ GOMEZ, E. |
| Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2009 - V: - N: 404, Pg: 78-83 |
| Descriptors | Compostos volatils Cromatografia de gasos Destil?lacio Orujo Galicia Equip industrial Raim Grau alcoholic |
| Títol | Estrategias de flexibilidad para la aplicacion del sistema APPCC-HACCP |
| Autor | VALCARCEL ALONSO, S. |
| Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 405, Pg: 106-110 |
| Descriptors | Flexibilitat Sistema APPCC Sector alimentari |
| Títol | Integracion de la calidad y la seguridad alimentaria en el sector vitivinicola, La |
| Autor | VERANO CA?AVERAS, D. |
| Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 129-131 |
| Descriptors | Qualitat Seguretat alimentaria Sector vitivinicola Certificacio |
| Títol | Mercado de ingredientes, aditivos y aromas mantiene una tendencia al alza, El |
| Autor | |
| Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2009 - V: - N: 407, Pg: 32-43 |
| Descriptors | Additius Additius alimentaris Aroma Ingredients Legislacio Novetats Aliments funcionals |
| Títol | Nuevas tecnicas aplicadas al sector vitivinicola para un mercado esencial en Espa?a |
| Autor | |
| Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 22-41 |
| Descriptors | Sector vitivinicola Espanya Noves tecniques Cultiu de la vinya Noves tecnologies Exportacio espanyola |
| Títol | Nuevas tecnologias para el control de la calidad y la seguridad de los alimentos especiales |
| Autor | |
| Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 405, Pg: 54-62 |
| Descriptors | Noves tecnologies Control de qualitat Seguretat alimentaria Aliments saludables Al?lergia Al?lergen-genica Al?lergogen-gogena Test Elisa |
| Títol | Parametros fisico-quimicos y de color en algunos tipos de vinificacion en tinto de la isla de Tenerife |
| Autor | MARTIN GOMEZ, A.M. [et al.] |
| Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 90-95 |
| Descriptors | Vi negre Caracteritzacio Parametres quimics Color Vinificacio Vinificacio en negre Tenerife |
| Títol | Sector de aceites y grasas debe apostar por innovaciones tecnicas en procesos y productos con especial enfasis en la calidad y la seguridad alimentaria, El |
| Autor | |
| Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 70-81 |
| Descriptors | Oli I+D+I Oli d'oliva Greix Espanya Oli d'oliva verge Elaboracio d'oli Salut Sector oli Biotecnologia |
| Títol | Soluciones con ozono en la industria vitivinicola |
| Autor | PEREZ CALVO, M. M. |
| Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 56-60 |
| Descriptors | Industria vitivinicola Ozo Anisols Brettanomyces Cellers |
| Títol | Tendencias en el mercado de bebidas apuntan hacia nuevos segmentos innovadores en los que la tecnologia cobra vital importancia, Las |
| Autor | |
| Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio 2009 - V: - N: 404, Pg: 28-61 |
| Descriptors | Begudes Begudes analcoholiques Tecnologia Automatitzacio Additius Envasatge Materia primera Etiquetatge Etiqueta Logistica Investigacio i desenvolupament Innovacio Seguretat Qualitat Suc Aigua Cervesa sense alcohol Begudes espirituoses |
| Títol | Tyrosinase activity under different medium conditions. Possible applications to prevent browing of white wines |
| Autor | TORRES, C. de [ET. AL] |
| Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 86-91 |
| Descriptors | Tirosinasa Most Hiperoxidacio Enzims Raim blanc Activitat enzimatica |
| Títol | Variedades MG (transgenicas) para una agricultura mas sostenible |
| Autor | COSTA, J NOVILLO, C. |
| Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 405, Pg: 46-50 |
| Descriptors | Transgenic Agricultura sostenible Unio Europea Impacte ambiental |