Registres trobats: 17
Títol | A case of cognac adulteration. |
Autor | SCHEE, H. A. van der KENNEDY, W. B.H. BOUWKNEGT, J. P. HITTENHAUSEN-GELDERBLOM, R. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 188 - 1989 - V: - N: , Pg: 11-15 |
Descriptors | Conyac Cognac Brandi Adulteracio Control de qualitat Defectes Autenticitat Frau Analisi Components volatils Aroma Cromatografia de gasos |
Localització | C 4/84 |
Títol | Analysis of wines for metals using. Atomic-absorption spectrophotometry |
Autor | KAI, H. RONKAINEN, P. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 170 - 1980 - V: - N: , Pg: 445-448 |
Descriptors | Metall Vi Analisi Espectrofotometria |
Localització | C 3/112 |
Títol | Anwendung der numerischeu taxonomie fur die klassifizierung von weinen |
Autor | SIEGMUND, H. BACHMAN, K. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 166 - 1978 - V: - N: , Pg: 298-303 |
Descriptors | Anyada Vi Raim Clima Analisi dimensional Analisi multidimensional Vi varietal Varietats |
Localització | C 3/142 |
Títol | Automated Analysis of Beverages, in Particular Wine. Part II |
Autor | HIEKE, E. KREISEL, A. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung - 1977 - V: - N: , Pg: 39-42 |
Descriptors | Automatitzacio Vi Colorimetria Acid sulfuros Raim Most |
Localització | C 4/138 |
Títol | Automatische Vors§ulenderivatisierung mit o-Phthaldialdehyd (OPA) |
Autor | PETRIDIS, Konstantin D. STEINHART, Hans |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung - 1995 - V: - N: 201, Pg: 256-260 |
Descriptors | Amines biogenes Cromatografia liquida d'alta resolucio Aliments |
Localització | C 6/103 |
Títol | Determination of biogenic amines by RP-HPLC of the dabsyl derivates |
Autor | BOCKHARDT, A. KRAUSE, I. KLOSTERMEYER, H. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 203 - 1996 - V: - N: , Pg: 65-70 |
Descriptors | Amines biogenes Determinacio RP-HPLC Aliments |
Localització | C 12/114 |
Títol | Determination of wine amines by HPLC using automated precolumn derivatisation with o-phthalaldehyde and fluorescence detection |
Autor | LEHTONEN, P. ... [et al.] |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 - 1992 - V: - N: 194, Pg: 434-437 |
Descriptors | Vi Amines biogenes Analisi HPLC Cromatografia de liquids Fluorescencia |
Localització | C 5/2 |
Títol | Enzymatische Bestimmung von S§uren,Kohlenhydraten und glycerin in wein. |
Autor | M?HLER, K. LOOSER, S. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 140 - 1969 - V: - N: 3, Pg: 149-155 |
Descriptors | Vi Glicerol Analisi Composicio Metode enzimatic Determinacio Acid Carbohidrats |
Localització | C 4/80 |
Títol | Extraction and determination of biogenic amines in fermented sausages and other meat products used reversed-phase HPLC. |
Autor | STRAUB, Bernh (et. al.) |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 197 - 1993 - V: - N: , Pg: 230-232 |
Descriptors | Amines biogenes HPLC Determinacio Aliments fermentats Analisi Cromatografia |
Localització | C 4/33 |
Títol | Glucons§ureverg§rung durch Milchs§urebakterien des weines. Fermentation of gluconic acid by lactic acid bacteria isolated from wine |
Autor | RADLER, F. SCH?NIG, I. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 - 1978 - V: - N: 167, Pg: 165-170 |
Descriptors | Fermentacio Vi Acid lactic Acid gluconic Bacteris lactics Llevats |
Localització | C 4/61 |
Títol | Influence of some technological practices on the quantity of resveratrol in wine |
Autor | CASTELLARI, M. SPINABELLI, U. RIPONI, C. AMATI, A. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 1431-4630 VOL 206 - 1998 - V: - N: 3, Pg: 151-155 |
Descriptors | Resveratrol Vi Cromatografia de liquids HPLC |
Localització | C 14/63 |
Títol | Mangangehalte in rebbl§ttern, most und wein |
Autor | EUKELMANN, R |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 167 - 1978 - V: - N: , Pg: 167-171 |
Descriptors | Manganes Most Vi Sol Acid Vinya Vinificacio Fermentacio |
Localització | C 3/145 |
Títol | Study on the Methodology for the Quantification of Carbon Dioxide in Wine Using a Quartz Crystal Microbalance |
Autor | GOMES, M. T. DUARTE, A. C. OLIVEIRA, J. P. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 1431-4630 VOL 202 - 1996 - V: - N: 4, Pg: 337-338 |
Descriptors | Dioxid de carboni Vi Metodologia Determinacio Microbalan? Quars |
Localització | C 11/14 |
Títol | The gas chromatographic-mass spectrometric examination of the volatiles produced by the fermentation of a sucrose solution |
Autor | WILLIAMS, A.A. HOLLANDS, T.A. TUCKNOTT, O.G. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 172 - 1981 - V: - N: , Pg: 377-381 |
Descriptors | Espectrometria Cromatografia de gasos Components volatils Sucre Fermentacio |
Localització | C 3/68 |
Títol | Untersuchung der Zuckerbausteine von Polysacchariden des Weines |
Autor | WILL, Frank DIETRICH, Helmt |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 191 - 1990 - V: - N: , Pg: 123-128 |
Descriptors | Polisacarids Vi Analisi Cromatografia Sucre Cromatografia de gasos |
Localització | C 3/15 |
Títol | Untersuchungen des Trauben-und Weinaromas. Studies on grape and wine aroma: contribution to the characterization of different neutral vine varities (Silvaner, Weissburgunder, Rul§nder) |
Autor | RAPP, A. SUCKRAU, I. VERSINI, G. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 197 - 1993 - V: - N: , Pg: 249-254 |
Descriptors | Vi Varietats Raim Pinot blanc Pinot gris Weissburgunder Rul§nder Aroma Silvaner Components volatils Caracteristiques Terpens Analisi discriminant Monoterpens Riesling |
Localització | C 4/92 |
Títol | Volatile compounds of blackcurrant juice and wine. |
Autor | LEINO, M. KALLIO, H. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 196 - 1993 - V: - N: , Pg: 410-414 |
Descriptors | Components volatils Aroma Most Vi Grosella Composicio Analisi Cromatografia de gasos Suc de fruita Terpens |
Localització | C 4/97 |