Registres trobats: 28
Títol | A Study of Pyrazine Formation |
Autor | SHIBAMOTO, T. et al. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry - 1979 - V: 27- N: 5, Pg: 1027-1031 |
Descriptors | Pirazina Formacio |
Localització | C 18/129 |
Títol | A mechanistic Study of Alkylpyrazine Formation in Model Systems. |
Autor | RIZZI, G. P. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 20 - 1972 - V: - N: 5, Pg: 1081-1085 |
Descriptors | Pirazina Aminoacid Alquilpirazina |
Localització | C 3/8 |
Títol | Alkylpyrazines, volatiles formed in the Maillard reaction. Determination of odour detection thresholds and odour intensity functions by dynamic olfactometry |
Autor | FORS, S. M. OLOFSSON, B. K. |
Dades Font | Chemical Senses ISSN: 0379-864X VOL 10 - 1985 - V: - N: 3, Pg: 287-296 |
Descriptors | Aroma Aliments Alquilpirazina Pirazina |
Localització | C 3/10 |
Títol | Beverage review. Wine aroma composition. |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | Food review - desembre-gener 1990-1991 - V: - N: , Pg: 18-21 |
Descriptors | Vi Aroma Composicio Components volatils Raim Terpens Alcohol superior Most Pirazina Fermentacio No isoprenoide Analisi |
Localització | C 4/73 |
Títol | Calculation of retention indices of pyrazines on the basis of molecular structure |
Autor | MIHARA, S. ENOMOTO, N. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1985 - V: - N: 324, Pg: 428-430 |
Descriptors | Pirazina Index de retencio |
Localització | C 6/120 |
Títol | Computer-Assisted Prediction of Gas Chromatographic Retention Indices of Pyrazines. |
Autor | STANTON, D. T. JURS P. C. |
Dades Font | Analytical Chemistry ISSN: 0003-2700 VOL 61 - juliol 1989 - V: - N: 13, Pg: 1328-1332 |
Descriptors | Pirazina Cromatografia de gasos liquids |
Localització | C 6/79 |
Títol | Correlation between molecular structures and retention indices of pyrazines. |
Autor | MIHARA, S. MASUDA, H. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1987 - V: - N: 402, Pg: 309-317 |
Descriptors | Pirazina Index de retencio |
Localització | C 6/119 |
Títol | Effect of Nitrogen Source on Pyrazine Formation |
Autor | WONG, Jennifer M. BERNHARD, R.A. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 1988 - V: - N: 36, Pg: 123-129 |
Descriptors | Pirazina Nitrogen Formacio |
Localització | C 3/105 |
Títol | El caracter vegetal del vino a nivel sensorial |
Autor | PALACIOS, A.T. McKAY, M. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo/Junio 2011 - V: 13- N: 71, Pg: 26-33 |
Descriptors | Caracter vegetal Pirazina Vinificacio Cata Analisi sensorial Fase visual Fase olfactiva Fase gustativa Series aromatiques Compostos quimics |
Títol | Etude d'une fraction caracteristique de l'arome du raisin de la variete Cabernet-Sauvignon; mise en evidence de la 2-methoxy-3-isobutylpyrazine |
Autor | BAYONOVE, C. CORDONNIER, R. DUBOIS, P |
Dades Font | Comptes Rendus de l'Academie des Sciences de Paris. Serie D - juliol 1975 - V: - N: 281, Pg: 75-78 |
Descriptors | Aroma Raim Cabernet sauvignon Vi Pirazina |
Localització | C 3/162 |
Títol | Extraction de la MDMP par le CO2 supercritique. Application au liege |
Autor | BOBE, A. CARRERE, M. BALBUSQUIER, C. LOISEL, C. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 38-39 |
Descriptors | Extraccio 2-methoxy-3,5-dimethylpyrazine MDMP Dioxid de carboni supercritic Pirazina |
Títol | Formation of Pyrazines from Acyloin Precursors under Mild Conditions |
Autor | RIZZI, G. P. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 36 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 349-352 |
Descriptors | Pirazina Formacio |
Localització | C 3/104 |
Títol | Heterocyclic Compounds Found in Cookes Meats |
Autor | SHIBAMOTO, Takayuki |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 237-243 |
Descriptors | Carn cuinada Pirazina Compostos heterociclics |
Localització | C 6/64 |
Títol | Investigation of Pyrazine Formation Pathways in Sugar-Ammonia Model Systems |
Autor | SHIBAMOTO, Takayuki BERNHARD, R.A |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 25 - 1977 - V: - N: 3, Pg: 609-614 |
Descriptors | Pirazina Formacio Sucre Hidrats de carboni Glucid |
Localització | C 6/66 |
Títol | Odor Threshold of Some Pyrazines |
Autor | SHIBAMOTO, Takayuki |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 4, Pg: 1098-1099 |
Descriptors | Pirazina Aroma Aigua |
Localització | C 3/103 |
Títol | Olfactive Properties of a Number of Polysubstituted Pyrazines |
Autor | TAKKEN, H.J. VAN DER LINDE, L.M. BOELENS, M. VAN DORT, J.M |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 23 - 1975 - V: - N: 4, Pg: 638-642 |
Descriptors | Propietats olfactives Pirazina |
Localització | C 5/26 |
Títol | Olfactive properties of alkylpyrazines and 3-substituted 2-alkylpyrazines |
Autor | MASUDA, H. MIHARA, S. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 1988 - V: - N: 36, Pg: 584-587 |
Descriptors | Propietats olfactives Alquilpirazina Pirazina Aroma |
Localització | C 3/90 |
Títol | Pyrazine Update |
Autor | MAGA, J.A |
Dades Font | Food Reviews International ISSN: 8755-9129 VOL 8 - 1992 - V: - N: 4, Pg: 479-558 |
Descriptors | Pirazina Aliments |
Localització | C 3/156 |
Títol | Pyrazines and their Benzo Derivatives |
Autor | PORTER, A.E.A. |
Dades Font | Comrehensive Heterocyclic Chemistry - 1984 - V: 3- N: , Pg: 157-197 |
Descriptors | Pirazina Benze Derivats |
Localització | C 21/14 |
Títol | Pyrazines in Foods. A review |
Autor | MAGA, J. A. SIZER, C. E. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 21 - 1973 - V: - N: 1, Pg: 22-30 |
Descriptors | Pirazina Gust Aliments |
Localització | C 4/143 |
Títol | Pyrazines in flavour |
Autor | MAGA, J.A. |
Dades Font | Developments in Food Science - 1982 - V: - N: , Pg: 283-323 |
Descriptors | Pirazina Sabor Gust Aliments |
Localització | C 19/60 |
Títol | Quantitative determination of 2-methoxy-3-isobutylpyrazine in red wines and grapes of Bourdeaux using a stable isotope dilution assay |
Autor | KOTSERIDIS, Yorgos BAUMES, Raymond L. BERTRAND, Alain SKOUROUMOUNIS, Georges K. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1999 - V: - N: 841, Pg: 229-237 |
Descriptors | MIBP Experiment Vi negre Raim Bordeus Aroma Pirazina Analisi d'aliments Bordeaux |
Localització | C 15/99 |
Títol | Selective Purge-and-Trap Method for the Analysis of Volatile Pyrazines |
Autor | KUO, M. C. ZHANG, Y. HARTMAN, T. G. ROSEN, R. T. HO, C. T. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 37 - mar? 1989 - V: - N: 4, Pg: 1020-1022 |
Descriptors | Pirazina volatil Analisi Pirazina Purga Metode Trampa |
Localització | C 3/157 |
Títol | Structure-Odor Relationships for Disubstituted Pyrazines. |
Autor | MIHARA, S. MASUDA, H. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 36 - 1988 - V: - N: 6, Pg: 1242-1247 |
Descriptors | Pirazina Aroma |
Localització | C 7/20 |
Títol | Study of the Biosynthesis of 3-Isopropyl-2-Methoxypyrazine Produced by Pseudomonas taetrolens |
Autor | GALLOIS, A. KERGOMARD, A. ADDA, J |
Dades Font | Food Chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 28 - 1988 - V: - N: , Pg: 299-309 |
Descriptors | Biosintesi Pirazina Pseudomones taetrolens Metoxipirazina |
Localització | C 3/161 |
Títol | Synthesis of Alkoxy-, (Alkylthio)-, Phenoxy-, and (Phenylthio) pyrazines and Their Olfactive Properties. |
Autor | MASUDA, H. MIHARA, S. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 34 - 1986 - V: - N: , Pg: 377-381 |
Descriptors | Pirazina Propietats olfactives |
Localització | C 3/100 |
Títol | Synthesis of New Pyrazines for Flavor Use |
Autor | MASUDA, H. YOSHIDA, M. SHIBAMOTO, T. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 29 - 1981 - V: - N: , Pg: 944-947 |
Descriptors | Pirazina Sintesi Gust |
Localització | C 6/63 |
Títol | Synthesis of Some 2-Methoxy-3-Alkylpyrazines with Strong Bell Pepper-Like Odors |
Autor | SEIFERT, R.M. BUTTERY, R.G. GUADAGNI, D.G. BLACK, D.R. HARRIS, J.G. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 18 - 1970 - V: - N: 2, Pg: 246-249 |
Descriptors | Pebrot Alquilpirazina Pirazina Aroma |
Localització | C 3/106 |