Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Valor

Resultat de la cerca

Registres trobats: 29


Títol Additius amb valor afegit
Autor SOTO, E.   TERRES, L.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 16-19
Descriptors Additius Valor afegit Lecitina Acid fosforic Fosfats Mido Fibra Vitamina

Títol Additius amb valor afegit
Autor SOTO, E.   TERRES, L.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 16-19
Descriptors Additius Lecitina Acid fosforic Fibra Mido Vitamina Fosfats

Títol Bierzo: El valor de la Mencia
Autor Vinos de Espa?a  
Dades Font Vinos de Espa?a - - V: - N: 58, Pg: 28-34
Descriptors Bierzo DO Mencia Vi negre Turisme enologic

Títol Bodegas Olarra: el valor del tiempo y el espacio
Autor
Dades Font Vino y Gastronomia - - V: - N: 141 (suplemento coleccionable Grandes Bodegas), Pg: 8 p.
Descriptors Bodegas Olarra Cellers Vi Rioja DOQ Denominacio d'origen qualificada Vinificacio

Títol Comparacion de varios metodos de determinacion del valor calorico en queso (Murcia al vino). Efecto del tama?o del queso
Autor ABELLAN, A. et al.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2007 - V: - N: 382, Pg: 97-99
Descriptors Formatge Murcia Valor nutritiu Valor caloric Maduracio Cabra

Títol Consejo Regulador Denominacion de Origen Utiel-Requena. Valor en alza
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Utiel-Requena  
Dades Font - [1997] - V: - N: , Pg: 17 p.
Descriptors Utiel-Requena DO Denominacio d'origen Lloc web Infoden Consell regulador Mapa Orografia Clima Historia Varietats Vi Museu del Vi Bodega Redonda Cellers
Localització DO 7 Utiel Requena 2

Títol Desenvolupament de magdalenes riques en fibra dietetica de fruita i valor caloric reduit
Autor GRIGELMO, N.   MARTIN, O.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 12-15
Descriptors Fibra dietetica Magdalenes Valor caloric reduit Reposteria

Títol Distribucion y creacion de valor en la comercializacion en origen de las frutas y hortalizas en fresco
Autor
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Marzo-Abril 2008 - V: 18- N: 98, Pg: 5-7
Descriptors Comercialitzacio Comercialitzacio en origen Estrategies empresarials Productes hortofruticoles

Títol El paisaje como valor
Autor BASELGA, J.M.  
Dades Font Diari de Tarragona - 3 de Setembre 2012 - V: - N: , Pg: 12
Descriptors Enoturisme Turisme Enoleg-ologa Cata
Localització C25/141

Títol El papel de la distribucion comercial en la cadena de valor del aceite de oliva. El ejemplo de Andalucia
Autor GARCIA BRENES, M.D.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Septiembre-Octubre 2006 - V: 16- N: 59, Pg: 57-70
Descriptors Distribucio comercial Cadena de valor Oli d'oliva

Títol El valor de l'analisi sensorial descriptiva en els vins
Autor DE LA PRESA OWENS, C.  
Dades Font Enologia avui. II Jornades d'Actualitzacio en Viticultura i Enologia - Abril 1997 - V: - N: , Pg: 51-59
Descriptors Analisi sensorial descriptiva Vi Valor
Localització 663.2 ENO

Títol El valor de la produccion de vino y mosto bajo casi un 44 en el 2001, segun las primeras estimaciones del MAPA
Autor LOPEZ, A.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2002 - V: LVII- N: 2891, Pg: 10-16
Descriptors Economia Comer? Produccio de vi Most Consum Economia vitivinicola Espanya Vi

Títol El valor de las marcas de fabricante y sus acciones de responsabilidad social
Autor AGUIRRE GARCIA, M.   ALDAMIZ-ECHEVARRIA GONZALEZ DE DURANA, C.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Septiembre/Octubre 2010 - V: 20- N: 113, Pg: 36-47
Descriptors Marques de fabricant Marques de distribuidor Consum

Títol El valor del origen como garantia de calidad
Autor BORDETAS, P.   POMARES, M.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - 2014 - V: 24- N: 133, Pg: 38-48
Descriptors Indicacio geografica Denominacio d'origen Qualitat Terroir Marques Legislacio

Títol El valor del vino Rioja tras el gran salto de la DOCa. Un gigante economico
Autor LARREINA,M.  
Dades Font La Prensa del Rioja - Mayo-Junio 2005 - V: - N: 156, Pg: 34.35
Descriptors Rioja DOQ Mercat Inversio Sector vitivinicola Evolucio Denominacio d'origen

Títol Histaminogenesis: calidad higienico-sanitaria y valor psicoterapeutico del vino
Autor BRAVO ABAD, F.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 1996 - V: - N: , Pg: 69-70
Descriptors Histaminogenesi Histamina Vi Salut Efecte psicoterapeutic Higiene
Localització C 14/61

Títol Interesante programa cientifico como valor a?adido, Un
Autor GONZALEZ MONROY, S.  
Dades Font Enologos : Revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Julio-Agosto 2008 - V: X- N: 54, Pg: 36-39
Descriptors Congressos Maduracio del raim Sucre de raim Precursors Vi Jornades d'actualitzacio en viticultura i enologia Novetats Cata

Títol L. plantarum para la obtencion de productos de alto valor a?adido. A partir de compuestos fenolicos presentes en residuos vitivinicolas
Autor LANDETE, J.M.   RODRIGUEZ, H.   RIVAS, B.de las   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2008 - V: LXIII- N: 3204, Pg: 6-10
Descriptors Residus vinicoles Residus vitivinicoles Fenols Eliminacio de residus L. Plantarum Medi ambient

Títol La avena como cereal de alto valor a?adido para celiacos: obtencion de variedades no toxicas y desarrollo de nuevos productos funcionales
Autor CORREDOR COCA, M.C.   RODRIGUEZ MERINO, A.   MONTES DELGADO, F.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2013 - V: - N: 445, Pg: 84-88
Descriptors Civada Cereals Celiacs Varietats no toxiques Desenvolupamen Nous productes funcionals

Títol La retencion de los filtros microbiologicos. ?Son todos iguales?. Introduccion del concepto de LRV (Valor logaritmico de reduccion)
Autor CANAL, J.C.   MERINO, F.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2005 - V: LX- N: 3083, Pg: 3110-3118
Descriptors Filtre microbiologic Valor logaritmic de reduccio LRV Retencio

Títol Lallemand, un mundo de soluciones naturales para a?adir valor a sus vinos
Autor LALLEMAND  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 73
Descriptors Productes enologiscs Llevats Llevats vinics Bacteris

Títol Les exportacions de vi als Estats Units s'incrementen enguany un 31 per cent en valor
Autor MORESO, L.  
Dades Font El Punt - 5 Agost 2006 - V: - N: , Pg: 23
Descriptors Exportacio Vi catala Mercat internacional Vendes 2006
Localització C 25/83

Títol Oficina d'innovacio presenta els quatre primers projectes, per valor de 4,2 milions, L'
Autor SERRET, N.  
Dades Font Punt, El - Agost 2009 - V: - N: , Pg: 5
Descriptors Innovacio Projecte Dades economiques R+D
Localització C 24/223 - Enologia recull ENO 160

Títol Paisatge de la vinya, El. Valor cultural i ambiental
Autor PINTO I FONSALBA, J.  
Dades Font Ace. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2008 - V: 25- N: 83, Pg: 18-22
Descriptors Qualitat Paisatge Vinya Regio vitivinicola Millora Qualitat ambiental Mediterrani Historia del vi Catalunya Conreu Zones mediterranies Zones viticoles Zones vitivinicoles Zones de cultiu Cep

Títol Rioja alavesa, un valor en alza
Autor LARREINA GONZALEZ, M.  
Dades Font La Prensa del Rioja - Mayo-Junio 2005 - V: - N: 156, Pg: 4-7
Descriptors Rioja Alavesa Vitivinicultura Regio vitivinicola Vinya Produccio Situacio Clima Sol Cellers

Títol Sobre el significado del valor DO 620 nm en la maduracion de la uva tinta. Medidas
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4394-4397
Descriptors Elaboracio de vi Raim Maduracio del raim Raim negre Densitat optica Crian?a Caracteritzacio del vi Caracteristiques fisiques

Títol Una cadena de valor sin huella. Se pone en marcha un registro voluntario para las empresas que miden y reducen la huella de carbono de sus productos
Autor RESA, S.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - 2014 - V: 24- N: 132, Pg: 40-43
Descriptors Empremta de carboni Efecte hivernacle Operador logistic Distribucio Fabricacio Empreses Gran consum Cadena de valor Medi ambient

Títol Valor nutricional i components protectors dels vins negres
Autor TORRE, M. C. de la  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1995 - V: - N: 31, Pg: 3-11
Descriptors Vi negre Nutricio Salut Consum Components protectors

Títol Vino de Rioja presenta un balance positivo en 2004, con incremento de ventas y valor a?adido
Autor La prensa del Rioja  
Dades Font La prensa del Rioja - Enero-Febrero 2005 - V: - N: 154, Pg: 20-22
Descriptors Rioja Vi Comercialitzacio 2004 Exportacio