Registres trobats: 29
Títol | Additius amb valor afegit |
Autor | SOTO, E. TERRES, L. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 16-19 |
Descriptors | Additius Valor afegit Lecitina Acid fosforic Fosfats Mido Fibra Vitamina |
Títol | Additius amb valor afegit |
Autor | SOTO, E. TERRES, L. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 16-19 |
Descriptors | Additius Lecitina Acid fosforic Fibra Mido Vitamina Fosfats |
Títol | Bierzo: El valor de la Mencia |
Autor | Vinos de Espa?a |
Dades Font | Vinos de Espa?a - - V: - N: 58, Pg: 28-34 |
Descriptors | Bierzo DO Mencia Vi negre Turisme enologic |
Títol | Bodegas Olarra: el valor del tiempo y el espacio |
Autor | |
Dades Font | Vino y Gastronomia - - V: - N: 141 (suplemento coleccionable Grandes Bodegas), Pg: 8 p. |
Descriptors | Bodegas Olarra Cellers Vi Rioja DOQ Denominacio d'origen qualificada Vinificacio |
Títol | Comparacion de varios metodos de determinacion del valor calorico en queso (Murcia al vino). Efecto del tama?o del queso |
Autor | ABELLAN, A. et al. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2007 - V: - N: 382, Pg: 97-99 |
Descriptors | Formatge Murcia Valor nutritiu Valor caloric Maduracio Cabra |
Títol | Consejo Regulador Denominacion de Origen Utiel-Requena. Valor en alza |
Autor | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Utiel-Requena |
Dades Font |
|
Descriptors | Utiel-Requena DO Denominacio d'origen Lloc web Infoden Consell regulador Mapa Orografia Clima Historia Varietats Vi Museu del Vi Bodega Redonda Cellers |
Localització | DO 7 Utiel Requena 2 |
Títol | Desenvolupament de magdalenes riques en fibra dietetica de fruita i valor caloric reduit |
Autor | GRIGELMO, N. MARTIN, O. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 12-15 |
Descriptors | Fibra dietetica Magdalenes Valor caloric reduit Reposteria |
Títol | Distribucion y creacion de valor en la comercializacion en origen de las frutas y hortalizas en fresco |
Autor | |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Marzo-Abril 2008 - V: 18- N: 98, Pg: 5-7 |
Descriptors | Comercialitzacio Comercialitzacio en origen Estrategies empresarials Productes hortofruticoles |
Títol | El paisaje como valor |
Autor | BASELGA, J.M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 3 de Setembre 2012 - V: - N: , Pg: 12 |
Descriptors | Enoturisme Turisme Enoleg-ologa Cata |
Localització | C25/141 |
Títol | El papel de la distribucion comercial en la cadena de valor del aceite de oliva. El ejemplo de Andalucia |
Autor | GARCIA BRENES, M.D. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Septiembre-Octubre 2006 - V: 16- N: 59, Pg: 57-70 |
Descriptors | Distribucio comercial Cadena de valor Oli d'oliva |
Títol | El valor de l'analisi sensorial descriptiva en els vins |
Autor | DE LA PRESA OWENS, C. |
Dades Font | Enologia avui. II Jornades d'Actualitzacio en Viticultura i Enologia - Abril 1997 - V: - N: , Pg: 51-59 |
Descriptors | Analisi sensorial descriptiva Vi Valor |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | El valor de la produccion de vino y mosto bajo casi un 44 en el 2001, segun las primeras estimaciones del MAPA |
Autor | LOPEZ, A. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2002 - V: LVII- N: 2891, Pg: 10-16 |
Descriptors | Economia Comer? Produccio de vi Most Consum Economia vitivinicola Espanya Vi |
Títol | El valor de las marcas de fabricante y sus acciones de responsabilidad social |
Autor | AGUIRRE GARCIA, M. ALDAMIZ-ECHEVARRIA GONZALEZ DE DURANA, C. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Septiembre/Octubre 2010 - V: 20- N: 113, Pg: 36-47 |
Descriptors | Marques de fabricant Marques de distribuidor Consum |
Títol | El valor del origen como garantia de calidad |
Autor | BORDETAS, P. POMARES, M. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - 2014 - V: 24- N: 133, Pg: 38-48 |
Descriptors | Indicacio geografica Denominacio d'origen Qualitat Terroir Marques Legislacio |
Títol | El valor del vino Rioja tras el gran salto de la DOCa. Un gigante economico |
Autor | LARREINA,M. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - Mayo-Junio 2005 - V: - N: 156, Pg: 34.35 |
Descriptors | Rioja DOQ Mercat Inversio Sector vitivinicola Evolucio Denominacio d'origen |
Títol | Histaminogenesis: calidad higienico-sanitaria y valor psicoterapeutico del vino |
Autor | BRAVO ABAD, F. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 1996 - V: - N: , Pg: 69-70 |
Descriptors | Histaminogenesi Histamina Vi Salut Efecte psicoterapeutic Higiene |
Localització | C 14/61 |
Títol | Interesante programa cientifico como valor a?adido, Un |
Autor | GONZALEZ MONROY, S. |
Dades Font | Enologos : Revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Julio-Agosto 2008 - V: X- N: 54, Pg: 36-39 |
Descriptors | Congressos Maduracio del raim Sucre de raim Precursors Vi Jornades d'actualitzacio en viticultura i enologia Novetats Cata |
Títol | L. plantarum para la obtencion de productos de alto valor a?adido. A partir de compuestos fenolicos presentes en residuos vitivinicolas |
Autor | LANDETE, J.M. RODRIGUEZ, H. RIVAS, B.de las [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2008 - V: LXIII- N: 3204, Pg: 6-10 |
Descriptors | Residus vinicoles Residus vitivinicoles Fenols Eliminacio de residus L. Plantarum Medi ambient |
Títol | La avena como cereal de alto valor a?adido para celiacos: obtencion de variedades no toxicas y desarrollo de nuevos productos funcionales |
Autor | CORREDOR COCA, M.C. RODRIGUEZ MERINO, A. MONTES DELGADO, F. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2013 - V: - N: 445, Pg: 84-88 |
Descriptors | Civada Cereals Celiacs Varietats no toxiques Desenvolupamen Nous productes funcionals |
Títol | La retencion de los filtros microbiologicos. ?Son todos iguales?. Introduccion del concepto de LRV (Valor logaritmico de reduccion) |
Autor | CANAL, J.C. MERINO, F. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2005 - V: LX- N: 3083, Pg: 3110-3118 |
Descriptors | Filtre microbiologic Valor logaritmic de reduccio LRV Retencio |
Títol | Lallemand, un mundo de soluciones naturales para a?adir valor a sus vinos |
Autor | LALLEMAND |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 73 |
Descriptors | Productes enologiscs Llevats Llevats vinics Bacteris |
Títol | Les exportacions de vi als Estats Units s'incrementen enguany un 31 per cent en valor |
Autor | MORESO, L. |
Dades Font | El Punt - 5 Agost 2006 - V: - N: , Pg: 23 |
Descriptors | Exportacio Vi catala Mercat internacional Vendes 2006 |
Localització | C 25/83 |
Títol | Oficina d'innovacio presenta els quatre primers projectes, per valor de 4,2 milions, L' |
Autor | SERRET, N. |
Dades Font | Punt, El - Agost 2009 - V: - N: , Pg: 5 |
Descriptors | Innovacio Projecte Dades economiques R+D |
Localització | C 24/223 - Enologia recull ENO 160 |
Títol | Paisatge de la vinya, El. Valor cultural i ambiental |
Autor | PINTO I FONSALBA, J. |
Dades Font | Ace. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2008 - V: 25- N: 83, Pg: 18-22 |
Descriptors | Qualitat Paisatge Vinya Regio vitivinicola Millora Qualitat ambiental Mediterrani Historia del vi Catalunya Conreu Zones mediterranies Zones viticoles Zones vitivinicoles Zones de cultiu Cep |
Títol | Rioja alavesa, un valor en alza |
Autor | LARREINA GONZALEZ, M. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - Mayo-Junio 2005 - V: - N: 156, Pg: 4-7 |
Descriptors | Rioja Alavesa Vitivinicultura Regio vitivinicola Vinya Produccio Situacio Clima Sol Cellers |
Títol | Sobre el significado del valor DO 620 nm en la maduracion de la uva tinta. Medidas |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4394-4397 |
Descriptors | Elaboracio de vi Raim Maduracio del raim Raim negre Densitat optica Crian?a Caracteritzacio del vi Caracteristiques fisiques |
Títol | Una cadena de valor sin huella. Se pone en marcha un registro voluntario para las empresas que miden y reducen la huella de carbono de sus productos |
Autor | RESA, S. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - 2014 - V: 24- N: 132, Pg: 40-43 |
Descriptors | Empremta de carboni Efecte hivernacle Operador logistic Distribucio Fabricacio Empreses Gran consum Cadena de valor Medi ambient |
Títol | Valor nutricional i components protectors dels vins negres |
Autor | TORRE, M. C. de la |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1995 - V: - N: 31, Pg: 3-11 |
Descriptors | Vi negre Nutricio Salut Consum Components protectors |
Títol | Vino de Rioja presenta un balance positivo en 2004, con incremento de ventas y valor a?adido |
Autor | La prensa del Rioja |
Dades Font | La prensa del Rioja - Enero-Febrero 2005 - V: - N: 154, Pg: 20-22 |
Descriptors | Rioja Vi Comercialitzacio 2004 Exportacio |