Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Estabilitzacio del color

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Adicion de taninos enologicos al comienzo de la maceraci?n de Pinot Noir: resultado de la estabilizacion del color
Autor LLODRA, D.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: 88, Pg: 42-47
Descriptors Elaboracio de vi Pinot noir Pinot negre Estabilitzacio del color Maceracio Antocians Precipitacio Proteines

Títol Aplicacion de virutas de roble y taninos enologicos para la mejora y estabilizacion del color en vinos de Monastrell
Autor RODRIGUEZ-RODRIGUEZ, P.   PEREZ-PRIETO, L.J.   LOPEZ ROCA, J.M.   [et al.]  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2008 - V: - N: 115, Pg: 20-29
Descriptors Color Composicio fenolica Tanins enologics Vi Virutes Chips Estelles de fusta Monastrell Vi catala Estabilitzacio del color Antocians Antocianins Tanins Millora de la qualitat

Títol Influencia de la microoxigenacion sobre la estabilizacion de la materia colorante del vino y sobre su astringencia
Autor ZAMORA, F.   CANALS, R.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La (Especial ENOMAQ 2007 tecnovid) ISSN: 0037-184X - Febrer 2007 - V: - N: Especial Enomaq 2007, Pg: 65-76
Descriptors Produccio del vi Vi Microoxigenacio Estabilitzacio del color Astringencia Crian?a en barrica Etanal

Títol La vinificacion en tinto; aspectos tecnologicos destinados a la obtencion y estabilizacion del color
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 15-36
Descriptors Vinificacio Vi negre Aspectes tecnologics Estabilitzacio del color Color
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Maceration prefermentaire a chaud. Etude des paramatres d'optimisation de l'extraction
Autor LEMPEREUR, V.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 49- N: 145, Pg: 46-48
Descriptors Maceracio prefermentativa en calor Extraccio Estabilitzacio del color

Títol Mise en oeuvre de la synergie entre une preparation enzymatique et une levure pour augmenter et stabiliser la couleur des vins rouges
Autor FERMENT, E.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 8-10
Descriptors Color del vi Vi negre Preparat enzimatic Estabilitzacio del color Llevats Pigment Syrah Fermentacio alcoholica

Títol Tanins et copeaux: interet dans la stabilisation de la couleur des vins rouges issus de thermovinification
Autor FARINES, V.   SALMON, C.   GOURRIN,C.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 57-61
Descriptors Color Vi negre Estabilitzacio del color Termovinificacio Tanins Antocianins Merlot

Títol Tendencias de la tecnologia enologica en la produccion de vinos de calidad y modelos vitivinicolas
Autor MINGUEZ, S.   [et.al]  
Dades Font IV Foro Mundial del Vino ISSN: 84-8125-241-7 (ISBN) - Mayo 2004 - V: - N: , Pg: 94-113
Descriptors Tendencies Tecnologia enologica Produccio de vi Vi de qualitat Model vitivinicola Llevats vinics Extraccio del color Estabilitzacio del color Maceracio prefermentativa
Localització 663.2 For

Títol Tesis analiza la estabilidad del color de los vinos tintos, Una
Autor SEVI  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3219, Pg: 990
Descriptors Investigacio vitivinicola Tempranillo Extraccio del color Estabilitzacio del color Col?loide Investigacio Vi negre Mannoproteines

Títol Tratamiento especifico para la recuperacion de barricas en bodegas
Autor
Dades Font Fruticultura profesional. Nutri-fitos ISSN: 1131-5660 - 2007 - V: - N: Extraordinario 171, Pg: 116-118
Descriptors Deteriorament Barriques Tractament Barrica de roure Bota Cicle de vida Qualitat del vi Oxidacio Estabilitzacio del color Roure Bacteris Ozo Vi