Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Biotechnology Letters

Resultat de la cerca

Registres trobats: 15


Títol Aldehyde dismutase activity of yeast alcohol dehydrogenase
Autor TRIVIE, S   LESKOVA, V   WINSTON, G.W  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 041-5492 VOL 21 - January 1999 - V: - N: 3, Pg: 231- 234
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Llevats Alcohol deshidrogenasa Aldehids dismutasa
Localització C 15/39

Títol Aldehyde dismutase activity of yeast alcohol dehydrogenase
Autor TRIVIC,S   LESKOVA,V   WINSTON, G.W  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 - january 1999 - V: - N: 21, Pg: 231-234
Descriptors Llevats Saccharomyces cerevisiae Enzims Aldehids dismutasa Alcohol deshidrogenasa
Localització C 15/71

Títol Anthocyanin release from grape (vitis Vinifera L.) cell suspension
Autor CORMIER, F.   DO, C. B.   MARESOLI, C.   ARCHAMBAULT, J.   CHAVARIE, C.   CHAOUKI, F.   PEPIN, M.F.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 14 - novembre 1992 - V: - N: 11, Pg: 1029-1034
Descriptors Raim Vinya Cel.lula
Localització C 10/104

Títol Anthocyanins, Catechins, Condensed Tannins and Piceid Productions in Vitis vinifera Cell Bioreactor Cultures
Autor DECENDIT, A.   GOPAL-RAMAWAT, K.   WAFFO, P.   DEFFIEUX, G.   BADOC, A.   MERILLON, J. M.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 18 - Juny 1996 - V: - N: 6, Pg: 659-662
Descriptors Antocianines Catecina Tanins
Localització C 10/150

Títol Apparent loss of sugar transport activity in Saccharomyces Cerevisiae may mainly account for maximum ethanol production during alcoholic fermentation
Autor MAURICIO, J.C.   SALMON, J.M.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 - July 1992 - V: - N: 7, Pg: 577-582
Descriptors Transport de sucre Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica
Localització C 14/29

Títol Effect of a variation of grape must temperature on the fermentative ability and the neutral lipid content of Saccharomyces cerevisiae
Autor ROZES, N.   LARUE, F.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 10 - 1988 - V: - N: 11, Pg: 821-824
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Temperatura Fermentacio Variacio
Localització C 9/32

Títol Effect of molasses concentration and medium supplementation on the adaptability and viability of a high level ethanol-tolerant palm-wine Saccharomyces isolate
Autor EZEOGU, L. I.   OKOLO, B. N.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 16 - gener 1995 - V: - N: 1, Pg: 95-100
Descriptors Molassa Etanol Tolerancia Saccharomyces cerevisiae Vi
Localització C 24/60

Títol Effect of nitrogen limitation on synthesis of enzymes in saccharomyces cerevisiae during fermentation of high concentration of carbohydrates
Autor THOMAS, K.C.   HYNES, S.H.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 18 - 1996 - V: - N: 10, Pg: 1165-1168
Descriptors Carbohidrats Llevats Saccharomyces cerevisiae Sintesi Enzims Nitrogen
Localització C 13/119

Títol Immobilised laccase for phenolic removal in must and wine.
Autor BRENNA, O.   BIANCHI, E.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 16 - gener 1994 - V: - N: 1, Pg: 35-40
Descriptors Laccase Enzims Most Vi Metode enzimatic Compostos fenolics Constituents
Localització C 5/58

Títol Inhibition of malolactic fermentation by cryotolerant yeasts
Autor CARIDI, A.   CORTE, V.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 - August 1997 - V: 19- N: 8, Pg: 723-726
Descriptors Fermentacio malolactica Llevats criotolerants Inhibicio Vi blanc
Localització C 15/52

Títol Interaction of the effects of acetic acid and ethanol on inhibition of fermentation in saccharomyces cerevisiae
Autor PAMPULHA, M.E.   LOUREIRO, V.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 11 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 269-274
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Acid acetic Etanol Inhibicio Fermentacio
Localització C 6/110

Títol Isolation and characterization of exocellular polysaccharide produced by Lactobacillus bulgaricus.
Autor CERNING, J.   BOUILLANNE, C.   DESMAZEAUD, M. J.   LANDON, M.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 8 - 1986 - V: - N: 9, Pg: 625-628
Descriptors Lactobacillus bulgaricus Bacteris Polisacarids
Localització C 1/83

Títol Plasmid-encoded ropiness production in Lactobacillus casei ssp. casei
Autor VESCOVO, M.   SCOLARI, G. L.   BOTTAZZI, V.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 11 - 1989 - V: - N: 10, Pg: 709-712
Descriptors Lactobacillus casei Bacteris acidolactics ADN plasmid DNA plasmid
Localització C 1/82

Títol Relationship between sugar uptake kinetics and total sugar consumption in different industrial Saccharomyces cerevisiae strains during alcoholic fermentation
Autor SALMON, J. M.   MAURICIO, J. C.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 16 - gener 1994 - V: - N: 1, Pg: 89-94
Descriptors Cinesi d'elevament del sucre Consum de sucre Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae
Localització C 11/65

Títol The growth kinetics and fermentation behaviour of some non-saccharomyces yeasts associated with-making
Autor CIANI, M.   PICCIOTTI, G.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 17 - November 1995 - V: - N: 11, Pg: 1247-1250
Descriptors Non saccharomyces Llevats Vinificacio
Localització C 10/138