Registres trobats: 15
Títol | Aldehyde dismutase activity of yeast alcohol dehydrogenase |
Autor | TRIVIE, S LESKOVA, V WINSTON, G.W |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 041-5492 VOL 21 - January 1999 - V: - N: 3, Pg: 231- 234 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Llevats Alcohol deshidrogenasa Aldehids dismutasa |
Localització | C 15/39 |
Títol | Aldehyde dismutase activity of yeast alcohol dehydrogenase |
Autor | TRIVIC,S LESKOVA,V WINSTON, G.W |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 - january 1999 - V: - N: 21, Pg: 231-234 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces cerevisiae Enzims Aldehids dismutasa Alcohol deshidrogenasa |
Localització | C 15/71 |
Títol | Anthocyanin release from grape (vitis Vinifera L.) cell suspension |
Autor | CORMIER, F. DO, C. B. MARESOLI, C. ARCHAMBAULT, J. CHAVARIE, C. CHAOUKI, F. PEPIN, M.F. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 14 - novembre 1992 - V: - N: 11, Pg: 1029-1034 |
Descriptors | Raim Vinya Cel.lula |
Localització | C 10/104 |
Títol | Anthocyanins, Catechins, Condensed Tannins and Piceid Productions in Vitis vinifera Cell Bioreactor Cultures |
Autor | DECENDIT, A. GOPAL-RAMAWAT, K. WAFFO, P. DEFFIEUX, G. BADOC, A. MERILLON, J. M. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 18 - Juny 1996 - V: - N: 6, Pg: 659-662 |
Descriptors | Antocianines Catecina Tanins |
Localització | C 10/150 |
Títol | Apparent loss of sugar transport activity in Saccharomyces Cerevisiae may mainly account for maximum ethanol production during alcoholic fermentation |
Autor | MAURICIO, J.C. SALMON, J.M. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 - July 1992 - V: - N: 7, Pg: 577-582 |
Descriptors | Transport de sucre Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica |
Localització | C 14/29 |
Títol | Effect of a variation of grape must temperature on the fermentative ability and the neutral lipid content of Saccharomyces cerevisiae |
Autor | ROZES, N. LARUE, F. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 10 - 1988 - V: - N: 11, Pg: 821-824 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Temperatura Fermentacio Variacio |
Localització | C 9/32 |
Títol | Effect of molasses concentration and medium supplementation on the adaptability and viability of a high level ethanol-tolerant palm-wine Saccharomyces isolate |
Autor | EZEOGU, L. I. OKOLO, B. N. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 16 - gener 1995 - V: - N: 1, Pg: 95-100 |
Descriptors | Molassa Etanol Tolerancia Saccharomyces cerevisiae Vi |
Localització | C 24/60 |
Títol | Effect of nitrogen limitation on synthesis of enzymes in saccharomyces cerevisiae during fermentation of high concentration of carbohydrates |
Autor | THOMAS, K.C. HYNES, S.H. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 18 - 1996 - V: - N: 10, Pg: 1165-1168 |
Descriptors | Carbohidrats Llevats Saccharomyces cerevisiae Sintesi Enzims Nitrogen |
Localització | C 13/119 |
Títol | Immobilised laccase for phenolic removal in must and wine. |
Autor | BRENNA, O. BIANCHI, E. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 16 - gener 1994 - V: - N: 1, Pg: 35-40 |
Descriptors | Laccase Enzims Most Vi Metode enzimatic Compostos fenolics Constituents |
Localització | C 5/58 |
Títol | Inhibition of malolactic fermentation by cryotolerant yeasts |
Autor | CARIDI, A. CORTE, V. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 - August 1997 - V: 19- N: 8, Pg: 723-726 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Llevats criotolerants Inhibicio Vi blanc |
Localització | C 15/52 |
Títol | Interaction of the effects of acetic acid and ethanol on inhibition of fermentation in saccharomyces cerevisiae |
Autor | PAMPULHA, M.E. LOUREIRO, V. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 11 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 269-274 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Acid acetic Etanol Inhibicio Fermentacio |
Localització | C 6/110 |
Títol | Isolation and characterization of exocellular polysaccharide produced by Lactobacillus bulgaricus. |
Autor | CERNING, J. BOUILLANNE, C. DESMAZEAUD, M. J. LANDON, M. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 8 - 1986 - V: - N: 9, Pg: 625-628 |
Descriptors | Lactobacillus bulgaricus Bacteris Polisacarids |
Localització | C 1/83 |
Títol | Plasmid-encoded ropiness production in Lactobacillus casei ssp. casei |
Autor | VESCOVO, M. SCOLARI, G. L. BOTTAZZI, V. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 11 - 1989 - V: - N: 10, Pg: 709-712 |
Descriptors | Lactobacillus casei Bacteris acidolactics ADN plasmid DNA plasmid |
Localització | C 1/82 |
Títol | Relationship between sugar uptake kinetics and total sugar consumption in different industrial Saccharomyces cerevisiae strains during alcoholic fermentation |
Autor | SALMON, J. M. MAURICIO, J. C. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 16 - gener 1994 - V: - N: 1, Pg: 89-94 |
Descriptors | Cinesi d'elevament del sucre Consum de sucre Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 11/65 |
Títol | The growth kinetics and fermentation behaviour of some non-saccharomyces yeasts associated with-making |
Autor | CIANI, M. PICCIOTTI, G. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 17 - November 1995 - V: - N: 11, Pg: 1247-1250 |
Descriptors | Non saccharomyces Llevats Vinificacio |
Localització | C 10/138 |