Registres trobats: 22
Títol | Applications de l'osmose inverse et de la centrifugation des vins a l'oenologie |
Autor | CUENAT, Ph. LEBEDEFF, J. ZUFFEREY, E. KOBEL, D. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1990 - V: - N: 57 (S), Pg: 41-48 |
Descriptors | Vi Osmosi inversa Centrifugacio Enologia Vinicultura |
Localització | C 15/41 |
Títol | Aromes de muscat de technologies nouvelles. |
Autor | TORRES, P. BRUGIRARD, A. SEGUIN, A. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1990 - V: - N: 57 (S), Pg: 17-20 |
Descriptors | Moscatell Aroma |
Localització | C 15/41 |
Títol | Contraintes climatiques et cycle vegetatif de la vigne. L'interet des modeles systemiques de simulation. |
Autor | LE BERRE, M. UVIETTA, P. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1990 - V: - N: 57 (S), Pg: 11-16 |
Descriptors | Val-de-Loire Vinya Clima Cicle vegetatiu |
Localització | C 15/41 |
Títol | Dans l'univers des phylloxericides (1875-1885) |
Autor | GARRIER, G. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - juny 1996 - V: - N: 80, Pg: 42-43 |
Descriptors | Fil.loxera Historia |
Títol | Evaluation de quelques techniques adaptees a la desalcoolisation des vins |
Autor | ESCUDIER, J. L. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1990 - V: - N: 57 (S), Pg: 57-61 |
Descriptors | Graduacio Vi Desalcoholitzacio Perdua de grau alcoholic |
Localització | C 15/41 |
Títol | Genese des Odeurs et des Gouts anormaux des Vins |
Autor | COLAGRANDE, O. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 17-20 |
Descriptors | Vi Gust Aroma |
Localització | C 21/88 |
Títol | Gouts anormaux dans les mouts et les vins en relation avec la presence de produits soufres volatils |
Autor | MAUJEAN, A. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 31-32 |
Descriptors | Most Vi Gust Sulfur d'hidrogen Aroma |
Localització | C 21/88 |
Títol | Gouts de Bouchon: le point sur les origines et les recherches |
Autor | RIBOULET, J.M. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 41-43 |
Descriptors | Suro Tap Gust |
Localització | C 21/88 |
Títol | Hygiene en oenologie: un acte d'oenologie preventive |
Autor | FAUCON, F. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 67 |
Descriptors | Higiene enologica |
Localització | C 21/88 |
Títol | Incidence des procedes physiques et physicochimiques pratiques oenologiques exemple: "les gouts amyliques" |
Autor | BRUGIRARD, A. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 56 S, Pg: 33-34 |
Descriptors | Metodes fisics Metodes fisicoquimics Practiques enologiques |
Localització | C 21/88 |
Títol | Incidences des techniques et conditions de vinification, possibilite de developpement de gout de reduit |
Autor | MULLER-SPATH, Helmut |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 29-30 |
Descriptors | Gust Aroma Vinificacio |
Localització | C 21/88 |
Títol | Influence de quelques facteurs de l'environnement sur la qualite du vin |
Autor | BAYONOVE, C. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 23-24 |
Descriptors | Raim Medi ambient Qualitat Influencia |
Localització | C 21/88 |
Títol | L'odeur de cuir: responsabilite de la fermentation malo-lactique |
Autor | ETIEVANT, P. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 39 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Cuir Aroma |
Localització | C 21/88 |
Títol | Le traitement des effluents vinicoles en Allemagne, en citant l'exemple de la Rhenanie-Palatinat |
Autor | MULLER, D.H. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0395-899X - mar?-abril 1997 - V: - N: 163, Pg: 33-36 |
Descriptors | Efluents vinicoles Tractament |
Títol | Les Perturbations de la fermentation malolactique par les bacteriophages |
Autor | CAZELLES, O |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 VOL 13 - 1987 - V: - N: 45, Pg: 19-23 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Defectes Bacteris Virus Bacteriofags |
Localització | C 1/35 |
Títol | Odeurs et gouts anormaux des vins lies aux materiaux de stockage |
Autor | CABANIS, J.C. BLAISE, A. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 45-48 |
Descriptors | Aroma Gust Vi Gust de plastic Amargor Gust d'ametlla amargant |
Localització | C 21/88 |
Títol | Phylloxera, religion et politique |
Autor | GARRIER, G. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - gener 1997 - V: - N: 82, Pg: 51-52 |
Descriptors | Fil.loxera Historia Religio Politica |
Títol | Role de la degustation seuil de perception et identification |
Autor | PUISAIS, J. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 51-54 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi |
Localització | C 21/88 |
Títol | SO2 et O2 en vinification il y eut un grand changement |
Autor | MULLER-SPATH, Helmut |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1990 - V: - N: 57 (S), Pg: 27-31 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Oxigen Vinificacio |
Localització | C 15/41 |
Títol | Typicite et maceration pelliculaire. Application au cepage chardonnay en Bourgogne |
Autor | LEFUR, Y. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1990 - V: - N: 57 (S), Pg: 23-25 |
Descriptors | Maceracio pel.licular Chardonnay Bourgogne Borgonya |
Localització | C 15/41 |
Títol | Ultrafiltration et microfiltration tangentielle |
Autor | BERGER, J. L. COTTEREAU, P. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1990 - V: - N: 57 (S), Pg: 53-55 |
Descriptors | Ultrafiltracio tangencial Microfiltracio tangencial |
Localització | C 15/41 |
Títol | Un verre de vin au milieu de chaque repas.Pourquoi? |
Autor | JOYEUX, H. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0395-899X - 1985 - V: - N: especial, Pg: 42-48 |
Descriptors | Vi Nutricio Salut Aliments Composicio |
Localització | C 3/99 |