Registres trobats: 12
Títol | A new PCR-based method for monitoring inoculated wine fermentations |
Autor | LOPEZ, V. FERNANDES ESPINAR, M.T. BARRIO, E. RAMON, D. QUEROL, A. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2003 - V: - N: 81, Pg: 63-71 |
Descriptors | PCR Fermentacio inoculada Vi blanc Llevats |
Localització | C 17/17 |
Títol | Chenopodium: seed protein, fractionation and amino acid composition |
Autor | PRAKASH, D. PAL, M. |
Dades Font | International Journal of Food Sciences and Nutrition ISSN: 0963-7486 VOL 49 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 271-275 |
Descriptors | Aminoacid Composicio Chenopodium |
Localització | C 14/52 |
Títol | Effects of low temperatures (9-33QC) and pH (3.3-5.7) in the loss of Saccharomyces cerevisiae viability by combining lethal concentrations of ethanol with octanoic and decanoic acids |
Autor | VIEGAS, C. A. SA-CORREIA, I. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 1997 - V: - N: 34, Pg: 267-277 |
Descriptors | Acid decanoic Acid octanoic Etanol Concentracions letals Saccharomyces cerevisiae pH Tempratura baixa |
Localització | C 23/71 |
Títol | Effects on Scotch whisky composition and flavour of maturation in oak casks with varying histories |
Autor | PIGGOTT, J.R. et al. |
Dades Font | International Journal of Food Science and Technology ISSN: 1365-2621 - 1993 - V: - N: 28, Pg: 303-318 |
Descriptors | Roure Whisky escoces Composicio Sabor Botes de roure HPLC Quercus alba Analisi sensorial Cromatografia de gasos |
Localització | C 17/52 |
Títol | Identification of lactic acid bacteria isolated from South African brandy base wines |
Autor | DU PLESSIS, H.W. et al. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2004 - V: - N: 91, Pg: 19-29 |
Descriptors | Acid lactic Bacteris acidolactics Vi base Sud Africa Africa del sud |
Localització | C 15/62 |
Títol | Iron absorption and the iron binding and anti-oxidant properties of phytic acid |
Autor | MINIHANE, A.M. RIMBACH, G. |
Dades Font | International Journal of Food Science and Technology - 2002 - V: - N: 37, Pg: 741-748 |
Descriptors | Antioxidant DMT1 Absorcio Ferro Acid fitic MPT1 Radical lliure |
Localització | C 17/8 |
Títol | Kinetic analysis of Saccharomyces cerevisiae in activation by high pressure carbon dioxide |
Autor | ERKMEN, O. |
Dades Font | International Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2002 - V: XIV- N: 4, Pg: 431-438 |
Descriptors | Analisi cinetica Saccharomyces cerevisiae Dioxid de carboni Alta pressio Llevats |
Títol | Protein and oil composition of sesame seeds (Sesamum indicum, L.) grown in the Gizan area of Saudi Arabia |
Autor | BAHKALI, A.H. HUSSAIN, M.A. BASAHY, A.Y. |
Dades Font | International Journal of Food Sciences and Nutrition ISSN: 0963-7486 VOL 49 - 1998 - V: - N: 6, Pg: 409-414 |
Descriptors | Sesamum indicum L Composicio |
Localització | C 14/51 |
Títol | Protein expression during lag phase and growth initiation in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | BREJNING, J. JESPERSEN, L. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2002 - V: - N: 75, Pg: 27-38 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Proteines Marcadors biologics Creixement Expressio genetica |
Localització | C 16/6 |
Títol | Saccharomyces cerevisiae cell fatty acid composition and release during fermentation without aeration and in absence of exogenous lipids |
Autor | BARDI, L. COCITO, Ch. MARZONA, M. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 VOL 47 - 1999 - V: - N: , Pg: 133-140 |
Descriptors | Aturada fermentativa Fermentacio Llevats Oxigen Acids grassos |
Localització | C 14/35 |
Títol | The enumeration and identification of acetic acid bacteria from south african red wine fermentations |
Autor | DU TOIT, W.J. LAMBRECHTS, M.G. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2002 - V: 74- N: , Pg: 57-64 |
Descriptors | Acid acetic Fermentacio Vi negre pH |
Localització | C 16/10 |
Títol | Typing of non-Saccharomyces yeasts with enzymatic activities of interest in wine-making |
Autor | FERNANDEZ, M.; UBEDA, J.F. BRIONES, A.I. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2000 - V: 59- N: , Pg: 29-36 |
Descriptors | No saccharomyces Saccharomyces Llevats Vinificacio Activitat enzimatica Vi Proteinasa Glucosidasa PCR |
Localització | C 16/9 |