Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
International Journal of Food Microbiology

Resultat de la cerca

Registres trobats: 12


Títol A new PCR-based method for monitoring inoculated wine fermentations
Autor LOPEZ, V.   FERNANDES ESPINAR, M.T.   BARRIO, E.   RAMON, D.   QUEROL, A.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2003 - V: - N: 81, Pg: 63-71
Descriptors PCR Fermentacio inoculada Vi blanc Llevats
Localització C 17/17

Títol Chenopodium: seed protein, fractionation and amino acid composition
Autor PRAKASH, D.   PAL, M.  
Dades Font International Journal of Food Sciences and Nutrition ISSN: 0963-7486 VOL 49 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 271-275
Descriptors Aminoacid Composicio Chenopodium
Localització C 14/52

Títol Effects of low temperatures (9-33QC) and pH (3.3-5.7) in the loss of Saccharomyces cerevisiae viability by combining lethal concentrations of ethanol with octanoic and decanoic acids
Autor VIEGAS, C. A.   SA-CORREIA, I.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 1997 - V: - N: 34, Pg: 267-277
Descriptors Acid decanoic Acid octanoic Etanol Concentracions letals Saccharomyces cerevisiae pH Tempratura baixa
Localització C 23/71

Títol Effects on Scotch whisky composition and flavour of maturation in oak casks with varying histories
Autor PIGGOTT, J.R. et al.  
Dades Font International Journal of Food Science and Technology ISSN: 1365-2621 - 1993 - V: - N: 28, Pg: 303-318
Descriptors Roure Whisky escoces Composicio Sabor Botes de roure HPLC Quercus alba Analisi sensorial Cromatografia de gasos
Localització C 17/52

Títol Identification of lactic acid bacteria isolated from South African brandy base wines
Autor DU PLESSIS, H.W. et al.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2004 - V: - N: 91, Pg: 19-29
Descriptors Acid lactic Bacteris acidolactics Vi base Sud Africa Africa del sud
Localització C 15/62

Títol Iron absorption and the iron binding and anti-oxidant properties of phytic acid
Autor MINIHANE, A.M.   RIMBACH, G.  
Dades Font International Journal of Food Science and Technology - 2002 - V: - N: 37, Pg: 741-748
Descriptors Antioxidant DMT1 Absorcio Ferro Acid fitic MPT1 Radical lliure
Localització C 17/8

Títol Kinetic analysis of Saccharomyces cerevisiae in activation by high pressure carbon dioxide
Autor ERKMEN, O.  
Dades Font International Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2002 - V: XIV- N: 4, Pg: 431-438
Descriptors Analisi cinetica Saccharomyces cerevisiae Dioxid de carboni Alta pressio Llevats

Títol Protein and oil composition of sesame seeds (Sesamum indicum, L.) grown in the Gizan area of Saudi Arabia
Autor BAHKALI, A.H.   HUSSAIN, M.A.   BASAHY, A.Y.  
Dades Font International Journal of Food Sciences and Nutrition ISSN: 0963-7486 VOL 49 - 1998 - V: - N: 6, Pg: 409-414
Descriptors Sesamum indicum L Composicio
Localització C 14/51

Títol Protein expression during lag phase and growth initiation in Saccharomyces cerevisiae
Autor BREJNING, J.   JESPERSEN, L.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2002 - V: - N: 75, Pg: 27-38
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Proteines Marcadors biologics Creixement Expressio genetica
Localització C 16/6

Títol Saccharomyces cerevisiae cell fatty acid composition and release during fermentation without aeration and in absence of exogenous lipids
Autor BARDI, L.   COCITO, Ch.   MARZONA, M.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 VOL 47 - 1999 - V: - N: , Pg: 133-140
Descriptors Aturada fermentativa Fermentacio Llevats Oxigen Acids grassos
Localització C 14/35

Títol The enumeration and identification of acetic acid bacteria from south african red wine fermentations
Autor DU TOIT, W.J.   LAMBRECHTS, M.G.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2002 - V: 74- N: , Pg: 57-64
Descriptors Acid acetic Fermentacio Vi negre pH
Localització C 16/10

Títol Typing of non-Saccharomyces yeasts with enzymatic activities of interest in wine-making
Autor FERNANDEZ, M.;   UBEDA, J.F.   BRIONES, A.I.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2000 - V: 59- N: , Pg: 29-36
Descriptors No saccharomyces Saccharomyces Llevats Vinificacio Activitat enzimatica Vi Proteinasa Glucosidasa PCR
Localització C 16/9