Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Subproductes

Resultat de la cerca

Registres trobats: 21


Títol Aprovechamiento de subproductos de la industria agroalimentaria ricos en fibra y antioxidantes fenolicos para la obtencion de ingredientes funcionales
Autor PEREZ JIMENEZ.J  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2013 - V: - N: 446, Pg: 72-77
Descriptors Aprofitament Subproductes Industria agroalimentaria Fibra Antioxidant fenolic Obtencio Ingredients funcionals

Títol Aprovechamiento de subproductos de las industrias agroalimentarias: compuestos fenolicos
Autor GIL-CONEJERO, M.A.   VIUDA-MARTOS, M.   FERNANDEZ-LOPEZ, J.   SAYAS-BARBERA, M.E.   PEREZ-ALVAREZ, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 74-76
Descriptors Subproductes Industria agroalimentaria Aliments Compostos fenolics Polifenols Flavonoides

Títol Aprovechamiento de subproductos del olivar
Autor INFANTES ROMERO, A.  
Dades Font El olivar y el aceite ISSN: 8485441761 - Febrero 2004 - V: Serie tecnica- N: 22, Pg: 59-66
Descriptors Olivera Subproductes Oli
Localització 665.3 OLI

Títol Aprovechamiento y valorizacion de los descartes y subproductos de la pesca: posibilidades comerciales y aplicacion industrial
Autor
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre/Enero 2013/2014 - V: - N: 449, Pg: 48-51
Descriptors Aprofitament Valoracio Descarts Subproductes Pesca Possibilitats comercials Aplicacio industrial

Títol Caracteritzacio i minimitzacio de les aig?es de rentat abocades per una industria vin?cola
Autor MARTI DE LA LLAVE, G.  
Dades Font - - V: - N: , Pg:
Descriptors Minimitzacio d'aig?es de rentat Aig?es de rentat Industria vinicola Efluents enologics Freixenet Residus Subproductes
Localització C 16/93

Títol Cicle anual dels efluents
Autor GUARDIOLA I SALA, S.  
Dades Font - Febrer 1998 - V: - N: , Pg:
Descriptors Efluents vitivinicoles Efluents enologics Cicle anual Residus Subproductes Industria vitivinicola Aig?es residuals Abocaments Enologia
Localització C 16/94

Títol Composicion quimica del subproducto de tomate
Autor DEL VALLE, M.   CAMARA, M.   TORIJA, M?.E.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 67-70
Descriptors Composicio quimica Tomaquet Subproductes Conserves

Títol Compostaje con alperorujos
Autor LABRADOR MORENO, L.   GARCIA MARTIN, A.   FERNANDEZ, P.  
Dades Font Agricultura Revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2001 - V: LXX- N: 833, Pg: 789-792
Descriptors Subproductes Alperujo Oli d'oliva Compostatge Compost

Títol Decreto 835/1972, de 23 de marzo, por el que se aprueba el Reglamento de la Ley 25/1970 "Estatuto de la Vinya, del Vino y de los Alcoholes". Reglamentacion vinos espumosos naturales y vinos gasificados. Reglamentacion whisky. Reglamentacion vinagres. Reglamentacion sangria. Reglamentacion sidra. Reglamentacion brandy. Reglamentacion ron. Reglamentacion de los vinos aromatizados y el biter-soda. Reglamentacion de los vinos de calidad
Autor Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentacion  
Dades Font Boletin Oficial del Estado - 1972-84 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estatut de la Vinya i del Vi Vinya Vi Estatut Legislacio Reglament Vi especial Vi escumos natural Legislacio Vi gasificat Whisky Vinagre Sangria Sidra Brandi Rom Biter-soda Vi aromatitzat Vi de qualitat Ginebra Subproductes Productes del raim Analisi Reglament
Localització DO 6 Tacoronte Acentejo 1

Títol Gestion energetica de subproductos de olivar mediante gasificacion
Autor SEVI  
Dades Font La Setmana Vitivinicola. Suplemento Mensual del Sector Olivicola ISSN: 0037-184X - Junio 2013 - V: - N: 30, Pg: 163-167
Descriptors Oli d'oliva Gesti? energetica Subproductes Subproductes agroalimentaris Gasificaci?

Títol Los enzimas y sus aplicaciones en enologia. Las tecnicas enzimaticas ayudan a producir vinos mas asequibles para el comprador
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2007 - V: LXII- N: 3170, Pg: 1446-1453
Descriptors Enzims Enologia Vinificacio Tecniques enologiques Subproductes Compostos fenolics

Títol Optimizacion de la fabricacion de aceite de oliva mediante analisis de orujos en tiempo real
Autor GARCIA MESA, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 59-62
Descriptors Oli de sansa d'oliva Oli d'oliva Elaboracio Analisi Subproductes Extraccio

Títol Proteinas procedentes de subproductos de industrias alimentarias: metodos de extraccion y propiedades funcionales
Autor DIAZ, M.   RENDUELES, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 111-118
Descriptors Proteines Subproductes Industria alimentaria Metodes d'extraccio

Títol Reutilizacion de la disolucion osmotica en la elaboracion de alimentos
Autor PEIRO-MENA, R   MARTINEZ-NAVARRETE, N.   BARAT, J.M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2007 - V: - N: 221, Pg: 68-71
Descriptors Industria Industria agroalimentaria Elaboracio d'aliments Dissolucio Osmosi Recuperacio Subproductes

Títol Secado termico a baja temperatura del alperujo
Autor RUIZ CELMA, A.   ROJAS RODRIGUEZ, S  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 76-80
Descriptors Secatge termic Subproductes Alperujo Extraccio d'oli d'oliva

Títol Sector de las bebidas se vuelca en las opciones saludables y en mejorar sus procesos para lograr una mayor eficiencia, El
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2013 - V: Especial Monografico: Tecnologia para el sector de bebidas- N: 444, Pg: 24-36
Descriptors Begudes Investigacio Aprofitament Subproductes Industria de begudes i d'aliments liquids Disseny higienic

Títol Subproductos y aprovechamientos de la industria vinicola
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2002 - V: LVII- N: 2935, Pg: 3830-3834
Descriptors Industria vinicola Aprofitament Acid tartaric Pigment antocianic Subproductes Enologia

Títol Tecnicas agronomicas para aumentar la rentabilidad del olivar
Autor VEGA MACIAS, V.A.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Mayo 2011 - V: 18- N: 328, Pg: 76-78
Descriptors Tecniques Agronomia Rentabilitat Oliverar Rec Fertilitzacio Recol.leccio Poda Subproductes

Títol Tecnicas agronomicas para rentabilizar las explotaciones de olivar
Autor VEGA MACIAS, V.A.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Noviembre 2012 - V: 19- N: 354, Pg: 62-63
Descriptors Tecniques Agronomia Explotacio Oliverar Reg deficitari controlat Fertilitzacio Sostenibilitat Mecanitzacio Cobertura vegetal Subproductes

Títol Utilizzazione dei sottoprodotti della vinificazione. The exploitation of winemaking by-products.
Autor CAPPELLERI, G.  
Dades Font Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - - V: - N: , Pg: 213-224
Descriptors Llavor Raim Oli de llavor de raim Subproductes
Localització C 8/19

Títol Valorizacion de efluentes de bodegas
Autor URKIAGA, A.   FUENTES, DE LA, L.   ACILU, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - junio 2000 - V: - N: 5, Pg: 171-177
Descriptors Efluents vinicoles Celler Aprofitament Subproductes Efluents vitivinicoles