Registres trobats: 21
Títol | Aprovechamiento de subproductos de la industria agroalimentaria ricos en fibra y antioxidantes fenolicos para la obtencion de ingredientes funcionales |
Autor | PEREZ JIMENEZ.J |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2013 - V: - N: 446, Pg: 72-77 |
Descriptors | Aprofitament Subproductes Industria agroalimentaria Fibra Antioxidant fenolic Obtencio Ingredients funcionals |
Títol | Aprovechamiento de subproductos de las industrias agroalimentarias: compuestos fenolicos |
Autor | GIL-CONEJERO, M.A. VIUDA-MARTOS, M. FERNANDEZ-LOPEZ, J. SAYAS-BARBERA, M.E. PEREZ-ALVAREZ, J.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 74-76 |
Descriptors | Subproductes Industria agroalimentaria Aliments Compostos fenolics Polifenols Flavonoides |
Títol | Aprovechamiento de subproductos del olivar |
Autor | INFANTES ROMERO, A. |
Dades Font | El olivar y el aceite ISSN: 8485441761 - Febrero 2004 - V: Serie tecnica- N: 22, Pg: 59-66 |
Descriptors | Olivera Subproductes Oli |
Localització | 665.3 OLI |
Títol | Aprovechamiento y valorizacion de los descartes y subproductos de la pesca: posibilidades comerciales y aplicacion industrial |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre/Enero 2013/2014 - V: - N: 449, Pg: 48-51 |
Descriptors | Aprofitament Valoracio Descarts Subproductes Pesca Possibilitats comercials Aplicacio industrial |
Títol | Caracteritzacio i minimitzacio de les aig?es de rentat abocades per una industria vin?cola |
Autor | MARTI DE LA LLAVE, G. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Minimitzacio d'aig?es de rentat Aig?es de rentat Industria vinicola Efluents enologics Freixenet Residus Subproductes |
Localització | C 16/93 |
Títol | Cicle anual dels efluents |
Autor | GUARDIOLA I SALA, S. |
Dades Font | - Febrer 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Efluents vitivinicoles Efluents enologics Cicle anual Residus Subproductes Industria vitivinicola Aig?es residuals Abocaments Enologia |
Localització | C 16/94 |
Títol | Composicion quimica del subproducto de tomate |
Autor | DEL VALLE, M. CAMARA, M. TORIJA, M?.E. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 67-70 |
Descriptors | Composicio quimica Tomaquet Subproductes Conserves |
Títol | Compostaje con alperorujos |
Autor | LABRADOR MORENO, L. GARCIA MARTIN, A. FERNANDEZ, P. |
Dades Font | Agricultura Revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2001 - V: LXX- N: 833, Pg: 789-792 |
Descriptors | Subproductes Alperujo Oli d'oliva Compostatge Compost |
Títol | Gestion energetica de subproductos de olivar mediante gasificacion |
Autor | SEVI |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola. Suplemento Mensual del Sector Olivicola ISSN: 0037-184X - Junio 2013 - V: - N: 30, Pg: 163-167 |
Descriptors | Oli d'oliva Gesti? energetica Subproductes Subproductes agroalimentaris Gasificaci? |
Títol | Los enzimas y sus aplicaciones en enologia. Las tecnicas enzimaticas ayudan a producir vinos mas asequibles para el comprador |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2007 - V: LXII- N: 3170, Pg: 1446-1453 |
Descriptors | Enzims Enologia Vinificacio Tecniques enologiques Subproductes Compostos fenolics |
Títol | Optimizacion de la fabricacion de aceite de oliva mediante analisis de orujos en tiempo real |
Autor | GARCIA MESA, J.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 59-62 |
Descriptors | Oli de sansa d'oliva Oli d'oliva Elaboracio Analisi Subproductes Extraccio |
Títol | Proteinas procedentes de subproductos de industrias alimentarias: metodos de extraccion y propiedades funcionales |
Autor | DIAZ, M. RENDUELES, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 111-118 |
Descriptors | Proteines Subproductes Industria alimentaria Metodes d'extraccio |
Títol | Reutilizacion de la disolucion osmotica en la elaboracion de alimentos |
Autor | PEIRO-MENA, R MARTINEZ-NAVARRETE, N. BARAT, J.M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2007 - V: - N: 221, Pg: 68-71 |
Descriptors | Industria Industria agroalimentaria Elaboracio d'aliments Dissolucio Osmosi Recuperacio Subproductes |
Títol | Secado termico a baja temperatura del alperujo |
Autor | RUIZ CELMA, A. ROJAS RODRIGUEZ, S |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 76-80 |
Descriptors | Secatge termic Subproductes Alperujo Extraccio d'oli d'oliva |
Títol | Sector de las bebidas se vuelca en las opciones saludables y en mejorar sus procesos para lograr una mayor eficiencia, El |
Autor | ALIMENTARIA |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2013 - V: Especial Monografico: Tecnologia para el sector de bebidas- N: 444, Pg: 24-36 |
Descriptors | Begudes Investigacio Aprofitament Subproductes Industria de begudes i d'aliments liquids Disseny higienic |
Títol | Subproductos y aprovechamientos de la industria vinicola |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2002 - V: LVII- N: 2935, Pg: 3830-3834 |
Descriptors | Industria vinicola Aprofitament Acid tartaric Pigment antocianic Subproductes Enologia |
Títol | Tecnicas agronomicas para aumentar la rentabilidad del olivar |
Autor | VEGA MACIAS, V.A. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Mayo 2011 - V: 18- N: 328, Pg: 76-78 |
Descriptors | Tecniques Agronomia Rentabilitat Oliverar Rec Fertilitzacio Recol.leccio Poda Subproductes |
Títol | Tecnicas agronomicas para rentabilizar las explotaciones de olivar |
Autor | VEGA MACIAS, V.A. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Noviembre 2012 - V: 19- N: 354, Pg: 62-63 |
Descriptors | Tecniques Agronomia Explotacio Oliverar Reg deficitari controlat Fertilitzacio Sostenibilitat Mecanitzacio Cobertura vegetal Subproductes |
Títol | Utilizzazione dei sottoprodotti della vinificazione. The exploitation of winemaking by-products. |
Autor | CAPPELLERI, G. |
Dades Font | Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - - V: - N: , Pg: 213-224 |
Descriptors | Llavor Raim Oli de llavor de raim Subproductes |
Localització | C 8/19 |
Títol | Valorizacion de efluentes de bodegas |
Autor | URKIAGA, A. FUENTES, DE LA, L. ACILU, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - junio 2000 - V: - N: 5, Pg: 171-177 |
Descriptors | Efluents vinicoles Celler Aprofitament Subproductes Efluents vitivinicoles |