
Registres trobats: 26
| Títol | Aceite de oliva virgen. Denominaciones de Origen |
| Autor | |
| Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Diciembre-Enero 1999-2000 - V: - N: 49, Pg: 119-123 |
| Descriptors | Oli d'oliva verge Denominacio d'origen Espanya |
| Títol | Aceite de oliva. La excelencia del oro liquido |
| Autor | MARQUES DE AVILA, A. |
| Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - 2013 - V: 5- N: , Pg: 38-47 |
| Descriptors | Oli d'oliva Oli d'oliva verge Oli d'oliva verge extra Cata Produccio Espa?a Posicionament Mercat Varietats d'olivera |
| Títol | Aprovechamiento y valorizacion de los residuos del olivar |
| Autor | MATUTE, G. TORRECILLA, J.S. |
| Dades Font | Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Maig 2012 - V: 81- N: 951, Pg: 336-341 |
| Descriptors | Residus d'oli d'oliva Oli d'oliva verge Produccio Biomassa Poda Alperujo |
| Títol | Caracterizacion del aceite de oliva y mejoras tecnologicas en el proceso de su elaboracion. Labores desarrolladas por el INTAEX para la mejora de los aceites de oliva extreme?os |
| Autor | SANCHEZ CASAS, J. OSORIO BUENO, E. |
| Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Febrero 2007 - V: XIV- N: 242, Pg: 36-39 |
| Descriptors | Oli d'oliva Caracteritzacio Tecnologia Oli d'oliva verge Extremadura |
| Títol | Comissio Europea aprova la DO de l'oli Baix Ebre i Montsia |
| Autor | MORESO, L. |
| Dades Font | Punt, El - Febrer 2008 - V: - N: , Pg: 27 |
| Descriptors | Oli d'oliva verge Oli d'oliva Baix Ebre Baix Ebre DO Baix Ebre-Montsia Baix Ebre-Montsia DO DO Region agricola |
| Localització | C 24/73 |
| Títol | Control de calidad y caracterizacion sensorial del aceite de oliva virgen |
| Autor | BARCENAS, P. PEREZ-ELORTONDO, F. J. SALMERON J. ALBISU, M. |
| Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - abril 1998 - V: - N: 3, Pg: 43-50 |
| Descriptors | Control de qualitat Oli d'oliva verge Caracteritzacio sensorial Salut |
| Títol | Distribucion comercial de los aceites vegetales en Espa?a: oliva virgen versus oliva/girasol |
| Autor | PARRAS ROSA, MANUEL |
| Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre/Diciembre 2001 - V: 11- N: 60, Pg: 51-62 |
| Descriptors | Oli d'oliva Oli d'oliva verge Oli de gira-sol Comer? distribucio comercial Espanya Comercialitzacio Vendes |
| Títol | El aceite de origen virgen: Paco Roncero |
| Autor | Ramirez, L. |
| Dades Font | Origen. La reivta del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Abril 2007 - V: - N: 21, Pg: 62 |
| Descriptors | Oli d'oliva Oli d'oliva verge Propietats culinaries |
| Títol | El aceite mas premiado |
| Autor | ECHAUZ, P. |
| Dades Font | La Vanguardia - 25 Abril 2011 - V: - N: , Pg: 55 |
| Descriptors | Oli d'oliva Oli d'oliva verge Moli Oli ecologic Premi |
| Localització | C 25/58 |
| Títol | El proceso de produccion del aceite de oliva virgen |
| Autor | CAPOGNA, D. COSTAGLI, G. ALBA, J. |
| Dades Font | Agricultura Revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2201 - V: LXX- N: 833, Pg: 784-788 |
| Descriptors | Oli d'oliva verge Elaboracio d'oli Italia Espanya |
| Títol | El sector oleicola avanza gracias a las nuevas tecnologias que mejoran el procesado, el analisis y la comercializacion. |
| Autor | ALIMENTARIA |
| Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2013 - V: - N: 447, Pg: 72-88 |
| Descriptors | Oli d'oliva verge Oli d'oliva Sector oli Gens Olivera Control de la produccio Adulteracio Autenticitat Consejo Oleicola Internacional COI Automatitzacio i control de processos Investigacio i desenvolupament |
| Títol | Implantacion de sistema APPCC en la industria de envasado de aceite de oliva virgen |
| Autor | SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T. |
| Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2006 - V: XXV- N: 211, Pg: 37-42 |
| Descriptors | APPCC Oli d'oliva verge |
| Títol | Implantacion de sistemas de autocontrol en la industria extractora de aceite de oliva virgen |
| Autor | SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T. |
| Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 93-96 |
| Descriptors | Oli d'oliva verge Extraccio Sistema d'autocontrol APPCC HACCP Analisi de riscos i control de punts critics |
| Títol | Influencia de la fertirrigacion N en olivar sobre la calidad de los aceites virgenes de oliva producidos |
| Autor | BAENA, G. et al. |
| Dades Font | Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - Septiembre-Octubre 2006 - V: - N: 161, Pg: 97-100 |
| Descriptors | Fertirrigacio Olivera Oli d'oliva verge Nitrogen Qualitat |
| Títol | La cata de aceite de oliva virgen |
| Autor | ALBA MENDOZA, J. |
| Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Octubre 2011 - V: 8- N: 64, Pg: 33-36 |
| Descriptors | Tast Oli d'oliva verge Analisi sensorial |
| Títol | La cata de aceite |
| Autor | LOBILLO, C. |
| Dades Font | Origen ISSN: 1697-5561 - Mayo-Junio 2006 - V: II- N: 15, Pg: 50-52 |
| Descriptors | Oli Cata Valoracio sensorial Atributs negatius Atributs positius Oli d'oliva verge |
| Títol | La cata del aceite de oliva virgen |
| Autor | RAMON IZQUIERDO, J. |
| Dades Font | Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2003 - V: LXXII- N: 851, Pg: 368-370 |
| Descriptors | Cata Tast Oli d'oliva verge Caracteristiques organoleptiques Analisi sensorial |
| Títol | La qualitat te premi |
| Autor | |
| Dades Font | La Vanguardia - 11 Mar? 2011 - V: - N: , Pg: 4 |
| Descriptors | Oli d'oliva verge Cooperativa agricola Sant Isidre del Perello Cooperativa agricola de la Palma d'Ebre Cooperativa agricola de Vilalba dels Arcs Premi Qualitat de l'oli |
| Localització | C 24/305 |
| Títol | Levels of phenolic antioxidants in virgin olive oil purchased in bulk |
| Autor | GRIGORIADOU, D. ANDROULAKI, A. TSIMIDOU, M.Z. |
| Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 195-202 |
| Descriptors | Antioxidant fenolic Oli d'oliva verge Compra a l'engros Valor nutricional Fenols polars Consumidor |
| Títol | Nuevo sistema olfativo artificial para la clasificacion sensorial de aceites de oliva virgenes |
| Autor | ESCUDEROS, M.E. SANCHEZ, S. JIMNEZ, A. |
| Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2010 - V: - N: 252, Pg: 44-48 |
| Descriptors | Sistema olfactiu artificial Classificacio sensorial Oli d'oliva verge Sensor Sensor de quarz Aroma |
| Títol | Obtencion de aceite de oliva virgen de calidad. Estudio mediante metodologia de superficie de respuesta |
| Autor | MOYA VILAR, M. et al. |
| Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2006 - V: XXV- N: 211, Pg: 31-35 |
| Descriptors | Oli d'oliva verge Qualitat |
| Títol | Polyphenols and quality of virgin olive oil in retrospect |
| Autor | TSIMIDOU, M. |
| Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 10 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 99-116 |
| Descriptors | Polifenols Oli d'oliva verge Estabilitat oxidativa |
| Títol | Programa de mejora de la gestion de la calidad de aceites virgenes en Catalu?a |
| Autor | ROMERO, A. et al. |
| Dades Font | Fruticultura Profesional - 2006 - V: - N: 160, Pg: 92-96 |
| Descriptors | Oli d'oliva verge Almazaras Catalunya Programa de millora de la qualitat Millora Qualitat |
| Títol | Pymes del aceite, preocupadas por el avistamiento de 'Ovnis', Las |
| Autor | SARABIA, B. |
| Dades Font | Economista, El - Marzo 2009 - V: - N: , Pg: 27 |
| Descriptors | Oli d'oliva verge Oli d'oliva Denominacions d'origen Espanya Tra?abilitat Origen Unio Europea Control |
| Localització | C 24/169 |
| Títol | Sector de aceites y grasas debe apostar por innovaciones tecnicas en procesos y productos con especial enfasis en la calidad y la seguridad alimentaria, El |
| Autor | |
| Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 70-81 |
| Descriptors | Oli I+D+I Oli d'oliva Greix Espanya Oli d'oliva verge Elaboracio d'oli Salut Sector oli Biotecnologia |
| Títol | Use of slope analysis to characterize consumer preference |
| Autor | MONTELEONE, E. CARLUCCI, A. CAPORALE, G. PAGLIARINI, E. |
| Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 133-140 |
| Descriptors | Analisi sensorial Tast Degustacio Definicio del consumidor Oli d'oliva verge Gust Olfacte Vessaments |