Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Oli d'oliva verge

Resultat de la cerca

Registres trobats: 26


Títol Aceite de oliva virgen. Denominaciones de Origen
Autor
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Diciembre-Enero 1999-2000 - V: - N: 49, Pg: 119-123
Descriptors Oli d'oliva verge Denominacio d'origen Espanya

Títol Aceite de oliva. La excelencia del oro liquido
Autor MARQUES DE AVILA, A.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - 2013 - V: 5- N: , Pg: 38-47
Descriptors Oli d'oliva Oli d'oliva verge Oli d'oliva verge extra Cata Produccio Espa?a Posicionament Mercat Varietats d'olivera

Títol Aprovechamiento y valorizacion de los residuos del olivar
Autor MATUTE, G.   TORRECILLA, J.S.  
Dades Font Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Maig 2012 - V: 81- N: 951, Pg: 336-341
Descriptors Residus d'oli d'oliva Oli d'oliva verge Produccio Biomassa Poda Alperujo

Títol Caracterizacion del aceite de oliva y mejoras tecnologicas en el proceso de su elaboracion. Labores desarrolladas por el INTAEX para la mejora de los aceites de oliva extreme?os
Autor SANCHEZ CASAS, J.   OSORIO BUENO, E.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Febrero 2007 - V: XIV- N: 242, Pg: 36-39
Descriptors Oli d'oliva Caracteritzacio Tecnologia Oli d'oliva verge Extremadura

Títol Comissio Europea aprova la DO de l'oli Baix Ebre i Montsia
Autor MORESO, L.  
Dades Font Punt, El - Febrer 2008 - V: - N: , Pg: 27
Descriptors Oli d'oliva verge Oli d'oliva Baix Ebre Baix Ebre DO Baix Ebre-Montsia Baix Ebre-Montsia DO DO Region agricola
Localització C 24/73

Títol Control de calidad y caracterizacion sensorial del aceite de oliva virgen
Autor BARCENAS, P.   PEREZ-ELORTONDO, F. J.   SALMERON J.   ALBISU, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - abril 1998 - V: - N: 3, Pg: 43-50
Descriptors Control de qualitat Oli d'oliva verge Caracteritzacio sensorial Salut

Títol Distribucion comercial de los aceites vegetales en Espa?a: oliva virgen versus oliva/girasol
Autor PARRAS ROSA, MANUEL  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre/Diciembre 2001 - V: 11- N: 60, Pg: 51-62
Descriptors Oli d'oliva Oli d'oliva verge Oli de gira-sol Comer? distribucio comercial Espanya Comercialitzacio Vendes

Títol El aceite de origen virgen: Paco Roncero
Autor Ramirez, L.  
Dades Font Origen. La reivta del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Abril 2007 - V: - N: 21, Pg: 62
Descriptors Oli d'oliva Oli d'oliva verge Propietats culinaries

Títol El aceite mas premiado
Autor ECHAUZ, P.  
Dades Font La Vanguardia - 25 Abril 2011 - V: - N: , Pg: 55
Descriptors Oli d'oliva Oli d'oliva verge Moli Oli ecologic Premi
Localització C 25/58

Títol El proceso de produccion del aceite de oliva virgen
Autor CAPOGNA, D.   COSTAGLI, G.   ALBA, J.  
Dades Font Agricultura Revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Noviembre 2201 - V: LXX- N: 833, Pg: 784-788
Descriptors Oli d'oliva verge Elaboracio d'oli Italia Espanya

Títol El sector oleicola avanza gracias a las nuevas tecnologias que mejoran el procesado, el analisis y la comercializacion.
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2013 - V: - N: 447, Pg: 72-88
Descriptors Oli d'oliva verge Oli d'oliva Sector oli Gens Olivera Control de la produccio Adulteracio Autenticitat Consejo Oleicola Internacional COI Automatitzacio i control de processos Investigacio i desenvolupament

Títol Implantacion de sistema APPCC en la industria de envasado de aceite de oliva virgen
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M.T.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2006 - V: XXV- N: 211, Pg: 37-42
Descriptors APPCC Oli d'oliva verge

Títol Implantacion de sistemas de autocontrol en la industria extractora de aceite de oliva virgen
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 93-96
Descriptors Oli d'oliva verge Extraccio Sistema d'autocontrol APPCC HACCP Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Influencia de la fertirrigacion N en olivar sobre la calidad de los aceites virgenes de oliva producidos
Autor BAENA, G. et al.  
Dades Font Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - Septiembre-Octubre 2006 - V: - N: 161, Pg: 97-100
Descriptors Fertirrigacio Olivera Oli d'oliva verge Nitrogen Qualitat

Títol La cata de aceite de oliva virgen
Autor ALBA MENDOZA, J.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Octubre 2011 - V: 8- N: 64, Pg: 33-36
Descriptors Tast Oli d'oliva verge Analisi sensorial

Títol La cata de aceite
Autor LOBILLO, C.  
Dades Font Origen ISSN: 1697-5561 - Mayo-Junio 2006 - V: II- N: 15, Pg: 50-52
Descriptors Oli Cata Valoracio sensorial Atributs negatius Atributs positius Oli d'oliva verge

Títol La cata del aceite de oliva virgen
Autor RAMON IZQUIERDO, J.  
Dades Font Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2003 - V: LXXII- N: 851, Pg: 368-370
Descriptors Cata Tast Oli d'oliva verge Caracteristiques organoleptiques Analisi sensorial

Títol La qualitat te premi
Autor
Dades Font La Vanguardia - 11 Mar? 2011 - V: - N: , Pg: 4
Descriptors Oli d'oliva verge Cooperativa agricola Sant Isidre del Perello Cooperativa agricola de la Palma d'Ebre Cooperativa agricola de Vilalba dels Arcs Premi Qualitat de l'oli
Localització C 24/305

Títol Levels of phenolic antioxidants in virgin olive oil purchased in bulk
Autor GRIGORIADOU, D.   ANDROULAKI, A.   TSIMIDOU, M.Z.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 195-202
Descriptors Antioxidant fenolic Oli d'oliva verge Compra a l'engros Valor nutricional Fenols polars Consumidor

Títol Nuevo sistema olfativo artificial para la clasificacion sensorial de aceites de oliva virgenes
Autor ESCUDEROS, M.E.   SANCHEZ, S.   JIMNEZ, A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2010 - V: - N: 252, Pg: 44-48
Descriptors Sistema olfactiu artificial Classificacio sensorial Oli d'oliva verge Sensor Sensor de quarz Aroma

Títol Obtencion de aceite de oliva virgen de calidad. Estudio mediante metodologia de superficie de respuesta
Autor MOYA VILAR, M. et al.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2006 - V: XXV- N: 211, Pg: 31-35
Descriptors Oli d'oliva verge Qualitat

Títol Polyphenols and quality of virgin olive oil in retrospect
Autor TSIMIDOU, M.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 10 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 99-116
Descriptors Polifenols Oli d'oliva verge Estabilitat oxidativa

Títol Programa de mejora de la gestion de la calidad de aceites virgenes en Catalu?a
Autor ROMERO, A. et al.  
Dades Font Fruticultura Profesional - 2006 - V: - N: 160, Pg: 92-96
Descriptors Oli d'oliva verge Almazaras Catalunya Programa de millora de la qualitat Millora Qualitat

Títol Pymes del aceite, preocupadas por el avistamiento de 'Ovnis', Las
Autor SARABIA, B.  
Dades Font Economista, El - Marzo 2009 - V: - N: , Pg: 27
Descriptors Oli d'oliva verge Oli d'oliva Denominacions d'origen Espanya Tra?abilitat Origen Unio Europea Control
Localització C 24/169

Títol Sector de aceites y grasas debe apostar por innovaciones tecnicas en procesos y productos con especial enfasis en la calidad y la seguridad alimentaria, El
Autor
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 70-81
Descriptors Oli I+D+I Oli d'oliva Greix Espanya Oli d'oliva verge Elaboracio d'oli Salut Sector oli Biotecnologia

Títol Use of slope analysis to characterize consumer preference
Autor MONTELEONE, E.   CARLUCCI, A.   CAPORALE, G.   PAGLIARINI, E.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 133-140
Descriptors Analisi sensorial Tast Degustacio Definicio del consumidor Oli d'oliva verge Gust Olfacte Vessaments