Registres trobats: 32
Títol | 17eme rapport de conjoncture vitivinicole mondiale |
Autor | DUBOS, J. |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - octubre 1992 - V: - N: , Pg: 1-22 |
Descriptors | Vi Produccio Consum Mercat Preu de venda Raim de taula Importacio Exportacio Viticultura mundial Unio Europea |
Localització | C 2/7 |
Títol | Addition de sels nutritifs et de thiamine pour faciliter la prise mousse |
Autor | SCHOLTEN, M |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: 3, Pg: 1 |
Descriptors | Tiamina Most Vi escumos Elaboracio Remoguda Fermentacio Sals nutritives Addicio Concentracio Reglament Llevats |
Localització | C 2/7 |
Títol | Algunos factores naturales y humanos que concurren en la denominacion de origen Penedes, diferenciandola y delimitandola de otras regiones o comarcas viticolas. Seccion primera. |
Autor | PAREJO, J. |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino. VOL II - - V: - N: , Pg: 14 p. |
Descriptors | Vi Penedes DO Catalunya Tarragona Barcelona Clima |
Localització | C 5/104 |
Títol | Approche economique de la protection internationale des apellations d'origine |
Autor | BERGER, A. |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 88, Pg: 1-4 |
Descriptors | Denominacio d'origen Legislacio Economia |
Localització | C 2/7 |
Títol | Aspectos tecnologicos del uso del SO2 en vinificacion y en la conservacion de los vinos : situacion de su empleo en el Uruguay |
Autor | FRUTOS, E. de |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Vinificacio Tecnologia Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Uruguai Conservacio Reglament |
Localització | C 2/7 |
Títol | Autentificacion de l'origine d'un vin par utilisation conjonte de l'analyse elementaire et de l'analyse isotopique |
Autor | MARTIN, G. |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 72, Pg: 1 |
Descriptors | Vi Analisi Analisi isotopica |
Localització | C 2/7 |
Títol | Ceremonia de inaguracion : discursos de Gabriel Yravedra, presidente de la Oficina Internacional de la Vinya y el Vino |
Autor | |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | OIV Congressos |
Localització | C 2/6 |
Títol | Comparasion de la modification de la composition cationique et des autres techniques de stabilisation tartrique |
Autor | LASANTER, B. DIAZ, F. |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: 1-7 |
Descriptors | Estabilitzacio tartrica Catio Composicio Acid tartric Acid tartaric Estabilitzacio |
Localització | C 2/7 |
Títol | Informe de la asistencia al grupo de expertos de tecnologia del vino |
Autor | MINGUEZ S. |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - octubre 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Tecnologia Conservacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vinificacio Addicio |
Localització | C 2/7 |
Títol | Informe sobre la vitivinicultura espanyola |
Autor | PANTIN, E. J. MENENDEZ, S. |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: 1-20 |
Descriptors | Espanya Viticultura Enologia Vinicultura |
Localització | C 2/7 |
Títol | L'Emploi rationnel de l'Echange d'ions dans la stabilisation des vins : partie II |
Autor | CAPOTI, A. |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 2, Pg: 1-6 |
Descriptors | Vi Estabilitzacio Ions |
Localització | C 2/7 |
Títol | La Proteccion de las denominaciones de origen en las negociaciones de la Ronda Uruguay, del GATT |
Autor | MOSCOSO SANCHEZ, A. |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: 89, Pg: 1-6 |
Descriptors | Denominacio d'origen Legislacio |
Localització | C 2/7 |
Títol | Lema : 500 anyos de vitivinicultura americana y sus relaciones con Europa : breve resenya de las sesiones y conlusiones |
Autor | |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | OIV Congressos |
Localització | C 2/6 |
Títol | Les Criteres de differentiation et delimitation des terroirs et regions vitivinicoles et exament des facteurs naturels et humains y participant |
Autor | PAVLENKO, N. M. |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 37, Pg: 1-18 |
Descriptors | Viticultura Sol Unio Sovietica URSS |
Localització | C 2/7 |
Títol | Nota sobre las resoluciones adoptadas en la 72 Asamblea General de la Oficina Internacional de la Vinya y del Vino (O.I.V.) celebrada en Madrid el dia 23 de mayo de 1992 |
Autor | |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | OIV Congressos Resolucio Viticultura Enologia Vinicultura Economia |
Localització | C 2/6 |
Títol | Ponencia de la Republica Oriental del Uruguay |
Autor | ZURINO, F. |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 70, Pg: 1-7 |
Descriptors | Uruguai Viticultura Enologia Vinicultura Legislacio Most Sacarosa Addicio |
Localització | C 2/7 |
Títol | Principe et possibilites d'application de l'electrodialyse en oenologie |
Autor | MOUTOUNET, M...[et al.] |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: 1-7 |
Descriptors | Enologia Vinicultura Electrodialisi |
Localització | C 2/7 |
Títol | Project de resolution viti 2/92 : fertilisation de la vigne |
Autor | |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vinya Fertilitzacio Reduccio Reglament |
Localització | C 2/6 |
Títol | Regiones vitivinicolas Argentinas |
Autor | ARTURO, R. |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: 1-37 |
Descriptors | Argentina Viticultura Enologia Vinicultura |
Localització | C 2/7 |
Títol | Resolution ECO 4/92 |
Autor | |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Etiquetatge Reglament |
Localització | C 2/6 |
Títol | Resolution eco 1/92 : marquage des lots |
Autor | |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Etiquetatge Legislacio Reglament |
Localització | C 2/6 |
Títol | Resolution eco 2/92 : Indication geographique reconnue, appellation d'origine reconnue |
Autor | |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Denominacio d'origen Reglament |
Localització | C 2/6 |
Títol | Resolution eco 3/92 : vins de liqueur |
Autor | |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi licoros Reglament |
Localització | C 2/6 |
Títol | Resolution oeno 1/92 : procedes puor limiter la formation de mousse |
Autor | |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Escuma Most Formacio Reglament |
Localització | C 2/6 |
Títol | Resolution oeno 2/92 : formation des oenologues |
Autor | |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Enologia Vinicultura Enoleg -ologa Vinicultor -a Formacio Reglament |
Localització | C 2/6 |
Títol | Resolution viti 1/92 : Protection contre la maladie de Pierce : (Xylella fastidiosa) |
Autor | |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vinya Malalties de la vinya Malaltia de Pierce Xylella fastidiosa Bacteris Reglament |
Localització | C 2/6 |
Títol | Techniques modernes de controle de l'origine et de la nature des vins de Champagne |
Autor | TUSSEAU, D ...[et al.] |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 71, Pg: 1-6 |
Descriptors | Champagne Xampany Vi escumos Analisi |
Localització | C 2/7 |
Títol | The Geographic denominations in the marketing of wines in Australia |
Autor | FITCH, P. |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 87, Pg: 1-14 |
Descriptors | Australia Viticultura Enologia Vinicultura Legislacio Denominacio d'origen Historia Certificacio |
Localització | C 2/7 |
Títol | Utilisation du SO2 pour l'elaboration et la conservation des vins |
Autor | SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - - V: - N: , Pg: 1-3 |
Descriptors | Vi Conservacio Vinificacio Legislacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio Unio Europea Addicio |
Localització | C 3/11 |
Títol | Utilisation du SO2 pour la vinification et la conservation des vins : aspects technologiques |
Autor | STOIAN, Viorel |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - - V: - N: , Pg: 1-7 |
Descriptors | Vi Vinificacio Conservacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Tecnologia Fermentacio Oxidacio Sulfitat |
Localització | C 2/7 |
Títol | Variacion de compuestos en vinos tintos de crianza de la D.O. Ribera de Duero |
Autor | GONZALEZ, M. L. [et al.] |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 73, Pg: 1-11 |
Descriptors | Ribera del Duero DO Vi negre Compostos fenolics Color |
Localització | C 2/7 |
Títol | Variacion de la composicion polifenolica en vinos obtenidos con distinto tipo de fermentacion |
Autor | HERNANDEZ, T. GOMEZ, M. C. BENGOECHEA, M. L. |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 74, Pg: 1-9 |
Descriptors | Vi Compostos fenolics Color Fermentacio |
Localització | C 2/7 |