Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ACE. Revista d?Enologia

Resultat de la cerca

Registres trobats: 17


Títol Analisi de l'aroma en el control de qualitat dels vins
Autor TORRENS, J  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X VOL 17 - 4rt trimestre 2000 - V: - N: 53, Pg: 14-18
Descriptors Vi Qualitat Aroma Analisi quimica Analisi sensorial Analisi instrumental Nas electronic Tecnica de GCO Cromatograf de gasos

Títol Color i envelliment en vins negres de Rioja
Autor INYIGUEZ, M.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2000 - V: - N: 51, Pg: 14-16
Descriptors Vi Envelliment Vi negre Rioja Color

Títol El catio alumini en el most i el vi
Autor VALLES, M.   VIADER, R.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Octubre-Desembre 1998 - V: - N: 45, Pg: 12-17
Descriptors Catio d'alumini Most Vi Alumini

Títol El nou concepte en el tiratge: el tap Enotop Tirage
Autor PRADAS CORTINA, R.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Octubre-Desembre 1998 - V: - N: 45, Pg: 18-21
Descriptors Tiratge Tap Enotop tirage

Títol Enologia i genetica
Autor
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2000 - V: - N: 52, Pg: 4-8
Descriptors Enologia Genetica Llevats Soques Vi

Títol Genoma de llevat
Autor ESTRUCH, J.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2000 - V: - N: 52, Pg: 22-23
Descriptors Genoma Llevats Genetica Vi

Títol Identificacio de soques de llevat d'interes ecologic
Autor CARRO, D,   PINYA, B.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2000 - V: - N: 52, Pg: 10-14
Descriptors Soques de llevat Llevats Vi Enologia Caracteristiques Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Saccharomyces pastorianus

Títol L?electroforesi capil.lar en l?analisi de compostos fenolics
Autor BRONZE, M.R.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 1999 - V: - N: 48, Pg: 3-9
Descriptors Compostos fenolics Electroforesi capil.lar Analisi

Títol Llei de regulacio de la professio d?enoleg. Una ullada critica
Autor
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1er Trimestre 1999 - V: - N: 16, Pg: 7-8
Descriptors Llei de regulacio de la professio d'enoleg Enoleg-ologa

Títol Metodes i tendencies de la criansa en fusta
Autor
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2000 - V: - N: 51, Pg: 4-7
Descriptors Crian?a en fusta Vi Botes Legislacio Roure

Títol Modificacio genetica de llevats vinics
Autor QUEROL, A.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2000 - V: - N: 52, Pg: 16-19
Descriptors Modificacio genetica Llevats vinics Vi Millora genetica

Títol Modificacions del color en els vins blancs (I). En fosquiment (browning)
Autor HUIX-BLANQUERA, M.   LAMUELA-RAVENTOS, R.M.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Octubre-Desembre 1998 - V: - N: 45, Pg: 3-7
Descriptors Vi blanc Enfosquiment Color Modificacio Compostos fenolics

Títol Modificacions del color en els vins blancs (II). Enrosament (pinking)
Autor HUIX-BLANQUERA, M.   LAMUELA-RAVENTOS, R.M.   WATERHOUSE, A.L.   SINGLETON, V.L.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1er Trimestre 1999 - V: - N: 16, Pg: 3-6
Descriptors Enrosament Color Vi blanc

Títol Molecules d'importancia sensorial
Autor CACHO, J.F   FERREIRA, V   LOPEZ, R  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X VOL 17 - 4rt trimestre 2000 - V: - N: 53, Pg: 6-12
Descriptors Aroma Descripcio Mesures Vi negre Odorants Substancies odoriferes

Títol Poden les proteines estabilitzar l?escuma dels vins escumosos?
Autor DOUILLARD, R.   PUFF, N.   AGUIE-BEGHIN, V.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1999 - V: - N: 47, Pg: 3-8
Descriptors Vi escumos Proteines Escuma Estabilitzacio

Títol Seleccio i caracteritzacio de soques de llevat del Penedes per a elaboracio de cava
Autor NADAL PENADES, M.D.   PINYA CAPO, B.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1999 - V: - N: 49, Pg: 3-10
Descriptors Cava Soques Llevats Elaboracio Penedes

Títol Tecnica alternativa a la utilitzacio de les botes de roure
Autor DAVAUX, F.   FAVAREL, J.L.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2000 - V: - N: 51, Pg: 8-12
Descriptors Botes de roure Vi Tecniques alternatives Crian?a