Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Llevats enologics

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol Aprovechando la biodiversidad microbiana del vino
Autor ORTIZ JULIEN, A.   THEODORE, D.   BLASQUEZ, P.   [Et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2014 - V: - N: 457, Pg: 34-40
Descriptors Produccio de vi Llevats enologics raim Most

Títol Caracterisation des levures oenologiques temperatures de fermentation alcoolique et vins roses: jusqu'ou chercher les frigories? Incidence sur le profil aromatique
Autor PILLET, O.   SILVANO, A.   MASSON, G.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 11-18 (Cahier technique)
Descriptors Llevats enologics Temperatura Fermentacio alcoholica Esters Tiols Perfil aromatic

Títol Ce que nous apprend le sequen?age du genome des levures oenologiques
Autor GALEOTE, V.   BIGEY, F.   NOVO,M.   BEYNE, E.   LEGRAS, J.L.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: 248, Pg: 2-3 (Cahier technique)
Descriptors Llevats enologics Genoma Evolucio Transferencia de gens

Títol Co-levurage Metschnikowia pulcherrima-Saccharomyces cerevisiae
Autor SADOUDI, M.   ROUSSEAUX, S.   BALLESTER, J.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 17-20
Descriptors Llevats enologics Llevats vinics Metschnikowia pulcherrima-Saccharomyces cerevisiae

Títol Effets de differents levures oenologiques sur le profil sensoriel des vins rouges. Mise en relation avec les attentes des consommateurs
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteritics, Pg: 13-21
Descriptors Llevats enologics Caracteristiques sensorials Consumidor
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Eficaces tecnicas moleculares de identificacion y cuantificacion de las levaduras enologicas, Las
Autor PALACIOS, A.   [et al.]  
Dades Font Enologos : revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 60, Pg: 44-49
Descriptors Tecniques Molecules Identificacio Quantificacio Llevats enologics DNA

Títol Et si demain....On plantait des vignes tolerantes aux maladies du bois et a la flavescence doree?
Autor FAVRE, S.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Mai 2014 - V: - N: Hors-Serie, Pg: XXXVI-XLI
Descriptors Biotecnologia Biotecnologia enologica OGM Flavescencia daurada Mildiu Raim Modificacio genetica Llevats enologics

Títol La genomique donctionnelle appliquee aux levures oenologiques
Autor BLONDIN, B.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigna et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 53-60
Descriptors Genomica funcional Llevats enologics Enologia Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Nitrogen demand of different yeast strains during alcoholic fermentation. Importance of the stationary phase
Autor MANGINOT, C.   ROUSTAN, J.L.   SABLAYROLLES, J.M.  
Dades Font Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141-0229 - November-December 1998 - V: 23- N: , Pg: 511-517
Descriptors Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Assimilacio de nitrogen Nitrogen Llevats enologics
Localització C 17/21

Títol Por un mejor conocimiento de los productos derivados de las levaduras. XVIII Entretiens Scientifiques Lallemand-Sudafrica 2006
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: LXII- N: 3163, Pg: 886-893
Descriptors Llevats Llevats secs actius Llevats enologics Volatilitat Crian?a Produccio de vi

Títol Vigne et vin. Actus de l'innovation et nouveaux horizons
Autor BERTIN, J.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2008 - V: - N: 229, Pg: 16-21
Descriptors Verema mecanitzada Innovacio Enologia Vinya Innovacio Tecnologia de la informacio Informatitzacio Cadena de produccio Vi Vi de qualitat Elaboracio de vi Viticultura Viticultura de precisio Tecnologia Agricultura Investigacio Genoma Llevats enologics