Registres trobats: 14
Títol | 14a setmana de la Ciencia. Viu la ciencia! |
Autor | |
Dades Font | Diari de Tarragona. Perspectives 7 - Novembre 2009 - V: - N: , Pg: 1-8 |
Descriptors | URV Universitat Rovira i Virgili Ciencia Investigacio Excel.lencia |
Localització | C 25/202 |
Títol | Alfabet dels sabors: a la recerca d'un nou llenguatge per a la gastronomia, L' |
Autor | |
Dades Font | ACE.Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2008 - V: 25- N: 85, Pg: 4-24 |
Descriptors | Cuina Gastronomia molecular Ciencia Enologia Vi Maridatge Recerca Innovacio Sommelier |
Títol | Biotecnologia: la ciencia al servicio de la productividad en el sector alimentario |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 395, Pg: 44-51 |
Descriptors | Espanya Codex alimentarius Organitzacio mundial de la salut Organismes modificats geneticament Industria alimentaria Agricultura Control biologic Plagues Aliments funcionals Transgenic |
Títol | Ciencia del vino al alcance de todos, La |
Autor | NAVAJAS, R. |
Dades Font | Prensa del Rioja, La - Septiembre 2008 - V: - N: 177, Pg: 26-27 |
Descriptors | Ciencia del vi Rioja Remodelacio Instal?lacions Visita Cultura del vi Estacio enologica de Haro |
Títol | Ciencia i gastronomia: aven?os recents en gastronomia molecular |
Autor | THIS, H |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 53-58 |
Descriptors | Gastronomia molecular Quimica |
Títol | Ciencia y las matematicas se ponen al servicio de las cosechas de vino, La |
Autor | BARBERA, J. M. |
Dades Font | Economista - Septiembre 2008 - V: - N: , Pg: 35 |
Descriptors | Vi Ciencia Model predictiu |
Localització | C 24/175 |
Títol | Investigaci?n y ciencia: Evolucion del grado medio de polimerizazcion (mDP) de los taninos en vinos tintos de Monastrell con diferente contenido polifenlico durante la micro-oxigenacion. |
Autor | CANO LOPEZ, M. PARDO MINGUEZ, F. LOPEZ ROCA, M. [ET AL.] |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (a l?interior d?Enologos)- N: 85, Pg: 40-46 |
Descriptors | Microoxigenacio Tanins Polimeritzacio Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica |
Títol | La Cata: un arte y una ciencia |
Autor | MIJARES, M. I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - abril-juny 1989 - V: - N: 2, Pg: 2-3 |
Descriptors | Degustacio Tast Analisi sensorial |
Títol | Le terroir existe-t-il? |
Autor | TEIL, G. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 244, Pg: 2-6 (Cahier Technique) |
Descriptors | Terrer Sociologia Vitivinicultura Ciencia |
Títol | Maria Luisa Gonzalez San Jose "En el grau en que la ciencia progresi, ho fara el vi" |
Autor | OZCARIZ RAVENTOS, B. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2013 - V: 30- N: 98, Pg: 17-20 |
Descriptors | Bioquimica Industria alimentaria Vi Raim Begudes alcoholiques Entrevista |
Títol | Nostres naturalistes en el tercer centenari del naixement de Linne i Buffon, Els |
Autor | CAMARASA, J.M CATALA, J. I. |
Dades Font | Metode : revista de difusio de la investigacio de la Universitat de Valencia ISSN: 1133-3987 - 2007 - V: 1- N: 2, Pg: 5-182 |
Descriptors | Natura Historia Ciencies naturals Historia natural Biografies Tradicio Tradicio naturalista Ecologista Ciencia Plantes Bot?nica Zoologia |
Títol | Nuevas tendencias en ciencia y tecnologia de la carne |
Autor | PAREDES, B. DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 49-53 |
Descriptors | Tecnologia de la carn Tendencies Carn Productes carnics Conservacio Tecniques de conservacio |
Títol | Principis incipients per a la ciencia del sabor |
Autor | ESTRUCH, J. |
Dades Font | ACE : Revista d`enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1990 - V: - N: 17, Pg: 36-37 |
Descriptors | Gust Vi Organolepsi Bioquimica Analisi sensorial |
Títol | Wine science and the sensory language |
Autor | SIVERTSEN, H.K. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First Symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 31-41 |
Descriptors | Vi Ciencia Llenguatge sensorial Enologia Analisi sensorial Vocabulari |
Localització | 663.254 IN V |