Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Ciencia

Resultat de la cerca

Registres trobats: 14


Títol 14a setmana de la Ciencia. Viu la ciencia!
Autor
Dades Font Diari de Tarragona. Perspectives 7 - Novembre 2009 - V: - N: , Pg: 1-8
Descriptors URV Universitat Rovira i Virgili Ciencia Investigacio Excel.lencia
Localització C 25/202

Títol Alfabet dels sabors: a la recerca d'un nou llenguatge per a la gastronomia, L'
Autor
Dades Font ACE.Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2008 - V: 25- N: 85, Pg: 4-24
Descriptors Cuina Gastronomia molecular Ciencia Enologia Vi Maridatge Recerca Innovacio Sommelier

Títol Biotecnologia: la ciencia al servicio de la productividad en el sector alimentario
Autor
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 395, Pg: 44-51
Descriptors Espanya Codex alimentarius Organitzacio mundial de la salut Organismes modificats geneticament Industria alimentaria Agricultura Control biologic Plagues Aliments funcionals Transgenic

Títol Ciencia del vino al alcance de todos, La
Autor NAVAJAS, R.  
Dades Font Prensa del Rioja, La - Septiembre 2008 - V: - N: 177, Pg: 26-27
Descriptors Ciencia del vi Rioja Remodelacio Instal?lacions Visita Cultura del vi Estacio enologica de Haro

Títol Ciencia i gastronomia: aven?os recents en gastronomia molecular
Autor THIS, H  
Dades Font Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 53-58
Descriptors Gastronomia molecular Quimica

Títol Ciencia y las matematicas se ponen al servicio de las cosechas de vino, La
Autor BARBERA, J. M.  
Dades Font Economista - Septiembre 2008 - V: - N: , Pg: 35
Descriptors Vi Ciencia Model predictiu
Localització C 24/175

Títol Investigaci?n y ciencia: Evolucion del grado medio de polimerizazcion (mDP) de los taninos en vinos tintos de Monastrell con diferente contenido polifenlico durante la micro-oxigenacion.
Autor CANO LOPEZ, M.   PARDO MINGUEZ, F.   LOPEZ ROCA, M.   [ET AL.]  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (a l?interior d?Enologos)- N: 85, Pg: 40-46
Descriptors Microoxigenacio Tanins Polimeritzacio Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica

Títol La Cata: un arte y una ciencia
Autor MIJARES, M. I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - abril-juny 1989 - V: - N: 2, Pg: 2-3
Descriptors Degustacio Tast Analisi sensorial

Títol Le terroir existe-t-il?
Autor TEIL, G.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 244, Pg: 2-6 (Cahier Technique)
Descriptors Terrer Sociologia Vitivinicultura Ciencia

Títol Maria Luisa Gonzalez San Jose "En el grau en que la ciencia progresi, ho fara el vi"
Autor OZCARIZ RAVENTOS, B.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2013 - V: 30- N: 98, Pg: 17-20
Descriptors Bioquimica Industria alimentaria Vi Raim Begudes alcoholiques Entrevista

Títol Nostres naturalistes en el tercer centenari del naixement de Linne i Buffon, Els
Autor CAMARASA, J.M   CATALA, J. I.  
Dades Font Metode : revista de difusio de la investigacio de la Universitat de Valencia ISSN: 1133-3987 - 2007 - V: 1- N: 2, Pg: 5-182
Descriptors Natura Historia Ciencies naturals Historia natural Biografies Tradicio Tradicio naturalista Ecologista Ciencia Plantes Bot?nica Zoologia

Títol Nuevas tendencias en ciencia y tecnologia de la carne
Autor PAREDES, B.   DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 49-53
Descriptors Tecnologia de la carn Tendencies Carn Productes carnics Conservacio Tecniques de conservacio

Títol Principis incipients per a la ciencia del sabor
Autor ESTRUCH, J.  
Dades Font ACE : Revista d`enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1990 - V: - N: 17, Pg: 36-37
Descriptors Gust Vi Organolepsi Bioquimica Analisi sensorial

Títol Wine science and the sensory language
Autor SIVERTSEN, H.K.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First Symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 31-41
Descriptors Vi Ciencia Llenguatge sensorial Enologia Analisi sensorial Vocabulari
Localització 663.254 IN V