Registres trobats: 14
Títol | Determination of free amino acids in Port wine |
Autor | CAPELA, A.B.C. BAKKER, J. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 224-227 |
Descriptors | Aminoacid Vi |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Effects of temperature and free amino nitrogen in musts on the evolution of volatile acidity of Port wines |
Autor | RAMOS, R.M. FAIA, A.M. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 300-302 |
Descriptors | Temperatura Amines Nitrogen Most Acidesa volatil Vi |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Free amino acids differentiation between port wine and foreign fortified wines by discriminant analysis |
Autor | HERBERT, P. BARROS, P. ALVES, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 471-473 |
Descriptors | Aminoacid Analisi discriminant |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Heterocycles acetals from glycerol and ethanal in port wine evolution with oxidative ageing |
Autor | SILVA FERREIRA, A.C. BARBE, J.C. BERTRAND, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 411-414 |
Descriptors | Glicerol Etanal Oxidacio |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Itineraire du touquet a Port-Vecchio. Nos cavistes a la plage |
Autor | JEGU, P. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Avril 2013 - V: - N: 24 Hors-serie, Pg: 22-26 |
Descriptors | Enoturisme Fran?a Celler Vinya |
Títol | Le comportement des certain cepages rouges sur differents port-greffes dans l'ecosysteme viticole du vignoble odobesti |
Autor | VARGA, N.V. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Poster presentations: benefits and risks of alternative viticultural practices, Pg: 300-309 |
Descriptors | Raim negre Portaempelt Ecosistema viticola Odobesi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Les ports du vin. Marseille, port du vin dans l'Antiquite |
Autor | GARRIER, G. |
Dades Font | Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 63-65 |
Descriptors | Historia del vi Vi de Fran?a Comer? Comer? tradicional Marsella Vin de Marseille Vi de Marsella Antiguitat |
Títol | Lisbon?s solar do vinho de Porto: an experience port lovers should not miss |
Autor | WILEN, B. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X - Winter 2005 - V: 37- N: 4, Pg: 130-131 |
Descriptors | Vi Porto Portugal |
Títol | Port style home winemaking |
Autor | WERNER ROESENER |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 22 - primavera 1990 - V: - N: 1, Pg: 7-8 |
Descriptors | Porto Vi negre Vinificacio Envelliment Cupatge Produccio Composicio |
Títol | Reus exporta |
Autor | |
Dades Font | Diari de Tarragona - novembre 1995 - V: - N: , Pg: 10-16 |
Descriptors | Produccio Comercialitzacio Catalunya Conreu Extraccions vinicoles Vi Aiguardent Port Tarragona Sitges |
Localització | C 7/10 |
Títol | The Volatile Flavour Components of Commercial Port Wines |
Autor | WILLIAMS, A.A. LEWIS, M.J. MAY, H.V. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 311-319 |
Descriptors | Components volatils Sabor Gust Vi |
Localització | C 20/64 |
Títol | The colours, pigment and phenol contents of young port wines: Effects of cultivar, season and site |
Autor | BAKKER, J. et al. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1986 - V: 25- N: , Pg: 40-52 |
Descriptors | Color Pigment Compostos fenolics Vi jove Influencia Lloc Cultiu Estacio |
Localització | C 20/29 |
Títol | Volatile aroma components of Australian port wines |
Autor | SIMPSON, R. F |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 214-222 |
Descriptors | Aroma Components volatils Vi Raim Australia Cromatografia de gasos Espectrometria Esters Gust |
Localització | C 6/12 |
Títol | Wood ageing of port: changes in headspace oxygen and the effect of aerated racking |
Autor | HO, P. SILVA, M.C.M. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 403-406 |
Descriptors | Fusta Anyada Oxigen |
Localització | 663.254 IN V |