Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Port

Resultat de la cerca

Registres trobats: 14


Títol Determination of free amino acids in Port wine
Autor CAPELA, A.B.C.   BAKKER, J.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 224-227
Descriptors Aminoacid Vi
Localització 634.817 INT

Títol Effects of temperature and free amino nitrogen in musts on the evolution of volatile acidity of Port wines
Autor RAMOS, R.M.   FAIA, A.M.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 300-302
Descriptors Temperatura Amines Nitrogen Most Acidesa volatil Vi
Localització 634.817 INT

Títol Free amino acids differentiation between port wine and foreign fortified wines by discriminant analysis
Autor HERBERT, P.   BARROS, P.   ALVES, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 471-473
Descriptors Aminoacid Analisi discriminant
Localització 663.254 IN V

Títol Heterocycles acetals from glycerol and ethanal in port wine evolution with oxidative ageing
Autor SILVA FERREIRA, A.C.   BARBE, J.C.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 411-414
Descriptors Glicerol Etanal Oxidacio
Localització 663.254 IN V

Títol Itineraire du touquet a Port-Vecchio. Nos cavistes a la plage
Autor JEGU, P.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Avril 2013 - V: - N: 24 Hors-serie, Pg: 22-26
Descriptors Enoturisme Fran?a Celler Vinya

Títol Le comportement des certain cepages rouges sur differents port-greffes dans l'ecosysteme viticole du vignoble odobesti
Autor VARGA, N.V.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Poster presentations: benefits and risks of alternative viticultural practices, Pg: 300-309
Descriptors Raim negre Portaempelt Ecosistema viticola Odobesi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Les ports du vin. Marseille, port du vin dans l'Antiquite
Autor GARRIER, G.  
Dades Font Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 63-65
Descriptors Historia del vi Vi de Fran?a Comer? Comer? tradicional Marsella Vin de Marseille Vi de Marsella Antiguitat

Títol Lisbon?s solar do vinho de Porto: an experience port lovers should not miss
Autor WILEN, B.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X - Winter 2005 - V: 37- N: 4, Pg: 130-131
Descriptors Vi Porto Portugal

Títol Port style home winemaking
Autor WERNER ROESENER  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 22 - primavera 1990 - V: - N: 1, Pg: 7-8
Descriptors Porto Vi negre Vinificacio Envelliment Cupatge Produccio Composicio

Títol Reus exporta
Autor
Dades Font Diari de Tarragona - novembre 1995 - V: - N: , Pg: 10-16
Descriptors Produccio Comercialitzacio Catalunya Conreu Extraccions vinicoles Vi Aiguardent Port Tarragona Sitges
Localització C 7/10

Títol The Volatile Flavour Components of Commercial Port Wines
Autor WILLIAMS, A.A.   LEWIS, M.J.   MAY, H.V.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 311-319
Descriptors Components volatils Sabor Gust Vi
Localització C 20/64

Títol The colours, pigment and phenol contents of young port wines: Effects of cultivar, season and site
Autor BAKKER, J. et al.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 - 1986 - V: 25- N: , Pg: 40-52
Descriptors Color Pigment Compostos fenolics Vi jove Influencia Lloc Cultiu Estacio
Localització C 20/29

Títol Volatile aroma components of Australian port wines
Autor SIMPSON, R. F  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 214-222
Descriptors Aroma Components volatils Vi Raim Australia Cromatografia de gasos Espectrometria Esters Gust
Localització C 6/12

Títol Wood ageing of port: changes in headspace oxygen and the effect of aerated racking
Autor HO, P.   SILVA, M.C.M.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 403-406
Descriptors Fusta Anyada Oxigen
Localització 663.254 IN V