
Registres trobats: 12
| Títol | Additius amb valor afegit |
| Autor | SOTO, E. TERRES, L. |
| Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 16-19 |
| Descriptors | Additius Lecitina Acid fosforic Fibra Mido Vitamina Fosfats |
| Títol | Els components volatils responsables de l'aroma dels aliments |
| Autor | GUADAYOL CUNILL, J.M. |
| Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 22-25 |
| Descriptors | Components volatils Aroma Aliments |
| Títol | Extraccio i identificacio dels components de l'oli essencial d'alfabrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'egipte |
| Autor | GUADAYOL, J.M. ALERT, J. CAIXACH, J. RIVERA, J. |
| Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Decembre 1996 - V: I- N: 0, Pg: 11-14 |
| Descriptors | Oli essencial d'alfabrega Egipte Extraccio de components Identificacio Oli d'alfabrega Components |
| Títol | L'automatitzacio en la industria alimentaria |
| Autor | GUADAYOL, J.M. BAQUERO, T. PICO, J. |
| Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 32-34 |
| Descriptors | Automatitzacio Industria alimentaria |
| Títol | L'us de l'ozo per millorar la seguretat de fruites i verdures fresques |
| Autor | XU, L. |
| Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 15-20 |
| Descriptors | Ozo Fruita Verdura Qualitat Seguretat |
| Títol | La conservacio dels aliments |
| Autor | ROSELL I RIUS, R. |
| Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61 |
| Descriptors | Conservacio d'aliments Assecatge Deshidratacio Aliments Assecatge natural Preservacio |
| Títol | La legislacio alimentaria del color |
| Autor | CALVO, C. |
| Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 8-11 |
| Descriptors | Legislacio Industria alimentaria Color Colorants |
| Títol | La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques |
| Autor | MARTIN BELLOSO, O. BARBOSA CANOVAS, G.V. |
| Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71 |
| Descriptors | Conservacio d'aliments Pulsacions electriques Microorganismes Enzims Aliments |
| Títol | Patogens bacterians d'interes a les noves estrategies de seguretat alimentaria |
| Autor | FERRER, D. |
| Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 53-56 |
| Descriptors | Patogens bacterians Seguretat alimentaria Estrategies Organismes modificats geneticament Etiquetatge |
| Títol | Tecnica NIRS : aplicacio en el control de qualitat |
| Autor | DE LA CRUZ ALMEIDA, G. TOMAS, F.J. |
| Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Gener 1999 - V: III- N: 3, Pg: 53-56 |
| Descriptors | Tecnica NIRS Control de qualitat Qualitat Near infrared spectroscopy Espectroscopia d'infraroig proper |
| Títol | Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments |
| Autor | GUADAYOL, J.M. BAQUERO, T. |
| Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31 |
| Descriptors | Components volatils Extraccio de components volatils Aliments Tecniques d'extraccio Aliments |
| Títol | Tecniques emprades per a la deteccio d'organismes modificats geneticament |
| Autor | ESTEVE, T. |
| Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 49-50 |
| Descriptors | Organismes modificats geneticament Tecniques Deteccio Tractament termic Tractament per irradiacio Irradiacio Gasos |