Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments

Resultat de la cerca

Registres trobats: 12


Títol Additius amb valor afegit
Autor SOTO, E.   TERRES, L.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 16-19
Descriptors Additius Lecitina Acid fosforic Fibra Mido Vitamina Fosfats

Títol Els components volatils responsables de l'aroma dels aliments
Autor GUADAYOL CUNILL, J.M.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 22-25
Descriptors Components volatils Aroma Aliments

Títol Extraccio i identificacio dels components de l'oli essencial d'alfabrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'egipte
Autor GUADAYOL, J.M.   ALERT, J.   CAIXACH, J.   RIVERA, J.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Decembre 1996 - V: I- N: 0, Pg: 11-14
Descriptors Oli essencial d'alfabrega Egipte Extraccio de components Identificacio Oli d'alfabrega Components

Títol L'automatitzacio en la industria alimentaria
Autor GUADAYOL, J.M.   BAQUERO, T.   PICO, J.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 32-34
Descriptors Automatitzacio Industria alimentaria

Títol L'us de l'ozo per millorar la seguretat de fruites i verdures fresques
Autor XU, L.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 15-20
Descriptors Ozo Fruita Verdura Qualitat Seguretat

Títol La conservacio dels aliments
Autor ROSELL I RIUS, R.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61
Descriptors Conservacio d'aliments Assecatge Deshidratacio Aliments Assecatge natural Preservacio

Títol La legislacio alimentaria del color
Autor CALVO, C.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 8-11
Descriptors Legislacio Industria alimentaria Color Colorants

Títol La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques
Autor MARTIN BELLOSO, O.   BARBOSA CANOVAS, G.V.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71
Descriptors Conservacio d'aliments Pulsacions electriques Microorganismes Enzims Aliments

Títol Patogens bacterians d'interes a les noves estrategies de seguretat alimentaria
Autor FERRER, D.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 53-56
Descriptors Patogens bacterians Seguretat alimentaria Estrategies Organismes modificats geneticament Etiquetatge

Títol Tecnica NIRS : aplicacio en el control de qualitat
Autor DE LA CRUZ ALMEIDA, G.   TOMAS, F.J.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Gener 1999 - V: III- N: 3, Pg: 53-56
Descriptors Tecnica NIRS Control de qualitat Qualitat Near infrared spectroscopy Espectroscopia d'infraroig proper

Títol Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments
Autor GUADAYOL, J.M.   BAQUERO, T.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31
Descriptors Components volatils Extraccio de components volatils Aliments Tecniques d'extraccio Aliments

Títol Tecniques emprades per a la deteccio d'organismes modificats geneticament
Autor ESTEVE, T.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 49-50
Descriptors Organismes modificats geneticament Tecniques Deteccio Tractament termic Tractament per irradiacio Irradiacio Gasos