Registres trobats: 12
Títol | Additius amb valor afegit |
Autor | SOTO, E. TERRES, L. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 16-19 |
Descriptors | Additius Lecitina Acid fosforic Fibra Mido Vitamina Fosfats |
Títol | Els components volatils responsables de l'aroma dels aliments |
Autor | GUADAYOL CUNILL, J.M. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 22-25 |
Descriptors | Components volatils Aroma Aliments |
Títol | Extraccio i identificacio dels components de l'oli essencial d'alfabrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'egipte |
Autor | GUADAYOL, J.M. ALERT, J. CAIXACH, J. RIVERA, J. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Decembre 1996 - V: I- N: 0, Pg: 11-14 |
Descriptors | Oli essencial d'alfabrega Egipte Extraccio de components Identificacio Oli d'alfabrega Components |
Títol | L'automatitzacio en la industria alimentaria |
Autor | GUADAYOL, J.M. BAQUERO, T. PICO, J. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 32-34 |
Descriptors | Automatitzacio Industria alimentaria |
Títol | L'us de l'ozo per millorar la seguretat de fruites i verdures fresques |
Autor | XU, L. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 15-20 |
Descriptors | Ozo Fruita Verdura Qualitat Seguretat |
Títol | La conservacio dels aliments |
Autor | ROSELL I RIUS, R. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Assecatge Deshidratacio Aliments Assecatge natural Preservacio |
Títol | La legislacio alimentaria del color |
Autor | CALVO, C. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 8-11 |
Descriptors | Legislacio Industria alimentaria Color Colorants |
Títol | La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques |
Autor | MARTIN BELLOSO, O. BARBOSA CANOVAS, G.V. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Pulsacions electriques Microorganismes Enzims Aliments |
Títol | Patogens bacterians d'interes a les noves estrategies de seguretat alimentaria |
Autor | FERRER, D. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 53-56 |
Descriptors | Patogens bacterians Seguretat alimentaria Estrategies Organismes modificats geneticament Etiquetatge |
Títol | Tecnica NIRS : aplicacio en el control de qualitat |
Autor | DE LA CRUZ ALMEIDA, G. TOMAS, F.J. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Gener 1999 - V: III- N: 3, Pg: 53-56 |
Descriptors | Tecnica NIRS Control de qualitat Qualitat Near infrared spectroscopy Espectroscopia d'infraroig proper |
Títol | Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments |
Autor | GUADAYOL, J.M. BAQUERO, T. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31 |
Descriptors | Components volatils Extraccio de components volatils Aliments Tecniques d'extraccio Aliments |
Títol | Tecniques emprades per a la deteccio d'organismes modificats geneticament |
Autor | ESTEVE, T. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 49-50 |
Descriptors | Organismes modificats geneticament Tecniques Deteccio Tractament termic Tractament per irradiacio Irradiacio Gasos |