
Registres trobats: 5
| Títol | Influence de la temperature d'elaboration et de conservation sur les caracteristiques physicochimiques et organoleptiques des vins |
| Autor | PLESSIS, C. S. du |
| Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115 |
| Descriptors | Vi Vinificacio Conservacio Temperatura Caracteristiques Analisi sensorial Polifenols Llevats secs actius LSA Fermentacio Most |
| Localització | C 2/93 |
| Títol | Influence des caracteristiques varietales de mouts de cepages differents sur la fermentation alcoolique par une seule souche de levure selectionnee |
| Autor | POLO, M. C. MARTIN-CORDERO, P. CABEZUDO, M. D. |
| Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 638 - 1984 - V: - N: , Pg: 312-321 |
| Descriptors | Analisi discriminant Vi Vinya Varietats Most Fermentacio alcoholica Llevats Vi varietal Raim blanc Raim negre Identificacio Estadistiques |
| Localització | C 4/85 |
| Títol | Metabolisme et production de composes soufres par la levure |
| Autor | MINARIK, E |
| Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 559 - 1977 - V: - N: , Pg: 640-648 |
| Descriptors | Compostos sulfurosos Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Llevats Produccio Vinificacio Vi Fermentacio Reduccio Sulfat Sulfit Fermentacio alcoholica Enzims Sulfur d'hidrogen |
| Localització | C 4/90 |
| Títol | Moyens d'elimination du gout de SH2 et de mercaptans des vins |
| Autor | SCHNEYDER, J |
| Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 528 - 1975 - V: - N: , Pg: 132-140 |
| Descriptors | Gust Sulfur d'hidrogen Vi jove Identificacio Dosificacio Dosatge Vi novell Produccio Adulteracio Fermentacio Vinificacio Mercapta |
| Localització | C 4/89 |
| Títol | Role des microorganismes dans la formation de substances combinant le SO2 |
| Autor | LAFON-LAFOURCADE, S |
| Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 652-653 - 1985 - V: - N: , Pg: 590-604 |
| Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Conservacio Microorganismes Llevats Fermentacio alcoholica Most Bacteris lactics Botrytis cinerea Podridura grisa Botritis Fongs Bacteris acetics Microflora |
| Localització | C 4/91 |