Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Alimentacion nutricion y salud

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Alimentos funcionales: fibra dietetica y antioxidantes de la dieta espa?ola
Autor SAURA-CALIXTO, F.   GO?I, I.  
Dades Font Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2005 - V: 12- N: 4, Pg: 132-149
Descriptors Aliments funcionals Fibra dietetica Antioxidant Compostos bioactius Dieta mediterrania Ingredients funcionals

Títol Efectos en la salud de los ingredientes lacteos funcionales
Autor RECIO, I.   LOPEZ-FANDI?O, R.  
Dades Font Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2005 - V: 12- N: 4, Pg: 121-131
Descriptors Lactics Lactics funcionals Ingredients funcionals Proteines lactiques Peptid bioactiu Lipids funcionals Carbohidrats prebiotics Salut

Títol El vino y la influencia de los polifenoles en la prevencion de la enfermedad
Autor VALDERRAMA ROJAS, M.   ALVAREZ-SALA WALTHER, L.A.   AGUDO DE BLAS, P.   TORRES SEGOVIA, F.J.   RODRIGUEZ GOROSTIZA, F.J.   MILLAN NU?EZ-CORTES, J.  
Dades Font Alimentacion nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2001 - V: 8- N: 2, Pg: 50-59
Descriptors Polifenols Propietats Composicio Vi Malalties cardiovasculars Efecte biologic Salut Prevencio

Títol Elaboracion y conservacion de zumos de naranja. Efecto de nuevas tecnologias sobre su calidad sensorial y nutricional
Autor CANO, M.P.   PLAZA, L.   SANCHEZ MORENO, C.   DE ANCOS, B.  
Dades Font Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2003 - V: 10- N: 4, Pg: 108-119
Descriptors Elaboracio Conservacio Suc de taronja Qualitat sensorial Qualitat nutricional Taronja

Títol Estado actual de los conocimientos cientificos sobre los aspectos del vino relacionados conla salud del consumidor
Autor MORENO ARRIBAS, M.V.   POLO, M.C.  
Dades Font Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2005 - V: 12- N: 2, Pg: 71-81
Descriptors Vi Anhidrid sulfuros Ocratoxina A Carbamat d'etil Amines biogenes Compostos fenolics Peptid bioactiu

Títol Nuevos indicadores quimicos para el control de la calidad de los alimentos
Autor SANZ, M.L.   OLANO, A.   DEL CASTILLO, M.D.  
Dades Font Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-8415 - Octubre-Diciembre 2003 - V: 10- N: 4, Pg: 91-99
Descriptors Indicadors quimics Control de la qualitat Aliments Qualitat

Títol Papel de los acidos grasos omega-3 en la carcinogenesis
Autor MURIANA, F.J.G.  
Dades Font Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Julio-Septiembre 2005 - V: 12- N: 3, Pg: 101-107
Descriptors Greix Acid gras omega 3 Acid eicosapentaenoic Acid docosahexaenoic Cancer

Títol Presencia de ocratoxina A en vinos y derivados de uva
Autor MARIN, S. et al.  
Dades Font Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Julio-Septiembre 2005 - V: 12- N: 3, Pg: 113-118
Descriptors Ocratoxina A Raim Riscos Aspergillus carbonarius Vi Legislacio