
Registres trobats: 8
| Títol | Alimentos funcionales: fibra dietetica y antioxidantes de la dieta espa?ola |
| Autor | SAURA-CALIXTO, F. GO?I, I. |
| Dades Font | Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2005 - V: 12- N: 4, Pg: 132-149 |
| Descriptors | Aliments funcionals Fibra dietetica Antioxidant Compostos bioactius Dieta mediterrania Ingredients funcionals |
| Títol | Efectos en la salud de los ingredientes lacteos funcionales |
| Autor | RECIO, I. LOPEZ-FANDI?O, R. |
| Dades Font | Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2005 - V: 12- N: 4, Pg: 121-131 |
| Descriptors | Lactics Lactics funcionals Ingredients funcionals Proteines lactiques Peptid bioactiu Lipids funcionals Carbohidrats prebiotics Salut |
| Títol | El vino y la influencia de los polifenoles en la prevencion de la enfermedad |
| Autor | VALDERRAMA ROJAS, M. ALVAREZ-SALA WALTHER, L.A. AGUDO DE BLAS, P. TORRES SEGOVIA, F.J. RODRIGUEZ GOROSTIZA, F.J. MILLAN NU?EZ-CORTES, J. |
| Dades Font | Alimentacion nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2001 - V: 8- N: 2, Pg: 50-59 |
| Descriptors | Polifenols Propietats Composicio Vi Malalties cardiovasculars Efecte biologic Salut Prevencio |
| Títol | Elaboracion y conservacion de zumos de naranja. Efecto de nuevas tecnologias sobre su calidad sensorial y nutricional |
| Autor | CANO, M.P. PLAZA, L. SANCHEZ MORENO, C. DE ANCOS, B. |
| Dades Font | Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2003 - V: 10- N: 4, Pg: 108-119 |
| Descriptors | Elaboracio Conservacio Suc de taronja Qualitat sensorial Qualitat nutricional Taronja |
| Títol | Estado actual de los conocimientos cientificos sobre los aspectos del vino relacionados conla salud del consumidor |
| Autor | MORENO ARRIBAS, M.V. POLO, M.C. |
| Dades Font | Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2005 - V: 12- N: 2, Pg: 71-81 |
| Descriptors | Vi Anhidrid sulfuros Ocratoxina A Carbamat d'etil Amines biogenes Compostos fenolics Peptid bioactiu |
| Títol | Nuevos indicadores quimicos para el control de la calidad de los alimentos |
| Autor | SANZ, M.L. OLANO, A. DEL CASTILLO, M.D. |
| Dades Font | Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-8415 - Octubre-Diciembre 2003 - V: 10- N: 4, Pg: 91-99 |
| Descriptors | Indicadors quimics Control de la qualitat Aliments Qualitat |
| Títol | Papel de los acidos grasos omega-3 en la carcinogenesis |
| Autor | MURIANA, F.J.G. |
| Dades Font | Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Julio-Septiembre 2005 - V: 12- N: 3, Pg: 101-107 |
| Descriptors | Greix Acid gras omega 3 Acid eicosapentaenoic Acid docosahexaenoic Cancer |
| Títol | Presencia de ocratoxina A en vinos y derivados de uva |
| Autor | MARIN, S. et al. |
| Dades Font | Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Julio-Septiembre 2005 - V: 12- N: 3, Pg: 113-118 |
| Descriptors | Ocratoxina A Raim Riscos Aspergillus carbonarius Vi Legislacio |