Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Analisi de l'aroma

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol El aroma del vino tinto
Autor CACHO PALOMAR, J.F.  
Dades Font VI Jornades d'Actualitzacio en Viticultura i Enologia - Novembre 2002 - V: - N: , Pg: 23pp
Descriptors Aroma Vi negre Analisi de l'aroma
Localització C 19/143

Títol El nas electronic: una nova eina per analitzar l'aroma
Autor BUSTO, O.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2002 - V: 19- N: 60, Pg: 10-15
Descriptors Nas electronic Analisi de l'aroma Aplicacio Aroma Sensor

Títol Estudio olfatimetrico del aroma del vinagre
Autor ACE?A, L.   MARTI, M.P.   MESTRES, M.   GUASCH, J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 375-377
Descriptors Vinagre Aroma Cromatografia de gasos Analisi de l'aroma Cromatografia de microextraccio capil?lar en fase solida
Localització 663.2 (063) Con

Títol Impact et interaction de l'environnement nutritionnel et du pH des mouts sur le developpement des aromes
Autor PILLET, O.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 17-20
Descriptors Most Interaccio Entorn Nutrients Desenvolupament Aroma Aroma del vi Qualitat aromatica Analisi de l'aroma

Títol Maitriser la biodiversite microbienne du vin pour une meilleure expression des aromes
Autor SILVANO, A.   DUMONT, A.   THEODORE, D.   [et al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 21-25
Descriptors Desenvolupament Aroma Aroma del vi Qualitat aromatica Analisi de l'aroma Diversitat microbianat Elaboracio de vi Millora de la qualitat Millora del potencial enologic

Títol Production of representative wine extracts for chemical and olfactory analysis
Autor MOIO,L.   CHAMBELLANT, E.   LESSCHAEVE, I.   ISSANCHOU, S.   SCHLICH, P.   ETIEVANT, P.X.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 1995 - V: - N: 3, Pg: 625-378
Descriptors Extraccio d'extractes Analisi quimica Analisi de l'aroma Cromatografia de gasos Gust Analisi sensorial Compostos volatils Vi aroma
Localització C 15/133

Títol Tecnicas utiles en determinacion de compuestos volatiles en vinos
Autor PEREZ, S.J.   PEREZ, J.P.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Julio 2011 - V: - N: 3354, Pg: 1110-1114
Descriptors Compostos volatils Metodes d'analisi Analisi de l'aroma Cromatografia Tecniques d'aillament