Registres trobats: 17
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Aplicaciones de la biotecnologia a la viticultura: datos actuales y perspectivas de desarrollo |
Autor | TORREGROSA, L. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Biotecnologia Viticultura |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Diagnostico virus vid. Niveles de incidencia. Correlacion con sintomatologia |
Autor | FRESNO, J. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Virus Vinya Espanya Closterovirus Tricovirus |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Facteurs de stabilite de la matiere colorante des vins rouges |
Autor | GLORIES, Y. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi negre Oxidacio |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Hacia la objetividad en la cata de color |
Autor | ORTEGA, A. P. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Analisi sensorial Degustacio Color Tast Vi |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; L'appreciation du potentiel qualitatif "a la parcelle" |
Autor | ARGILLIER, J-P. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Qualitat Verema |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; La fisiologia de la respuesta sensorial humana al vino |
Autor | THORNGATE, J.H. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Tast Degustacio Analisi sensorial Vi Aroma Acidesa |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; La liberacion de precursores de aromas para las enzimas durante la vinificacion |
Autor | ABBOTT, N. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vinificacio Alliberament Aroma Enzims Precursors aromatics |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; La llengua i el vi |
Autor | CAROD-ROVIRA, J. L. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Historia Llengua Vocabulari Lexic |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Los vinos en la cocina y en la gastronomia |
Autor | WIESENTHAL, M. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Maridatge Vi Gastronomia |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Mecanizacion del vinyedo |
Autor | GIL, J. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Mecanitzacio Vinya Maquina Prepodadora |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Nouveautes en filtration tangentielle, Les |
Autor | THULEAU, A. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Filtracio tangencial |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Relacion entre la composicion quimica y las caracteristicas de la espuma en vinos de cava |
Autor | POLO, M. C. PUEYO, E. MORENO-ARRIBAS, M. V. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Escuma Composicio Caracteristiques Cava |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Stabilisation tartrique des vins par un procede d'electrodialyse controle |
Autor | MOUTOUNET, M. ESCUDIER, J. L. SAINT-PIERRE, B. BATLLE, J.L. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Electrodialisi Tractament Vi |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Varietes autochtones mediterraneennes et qualite des vins. L'exemple de la catalogne nord |
Autor | TORRES, P. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Varietats Vi Qualitat |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; analisi de costos |
Autor | AMAT, O. BLAKE, J. FONT, J. LORENTE, L. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Comptabilitat de gestio Analisi Empreses |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Utilizacion de los tratamientos por alta presion para la conservacion de alimentos |
Autor | GUAMIS, B. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Conservacio Aliments Alta pressio |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Vino y salud: compuestos de interes presentes en el vino |
Autor | LAMUELA RAVENTOS, R. M. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Salut Resveratrol |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |