
Registres trobats: 17
| Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Aplicaciones de la biotecnologia a la viticultura: datos actuales y perspectivas de desarrollo |
| Autor | TORREGROSA, L. |
| Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Biotecnologia Viticultura |
| Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
| Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Diagnostico virus vid. Niveles de incidencia. Correlacion con sintomatologia |
| Autor | FRESNO, J. |
| Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Virus Vinya Espanya Closterovirus Tricovirus |
| Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
| Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Facteurs de stabilite de la matiere colorante des vins rouges |
| Autor | GLORIES, Y. |
| Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Vi negre Oxidacio |
| Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
| Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Hacia la objetividad en la cata de color |
| Autor | ORTEGA, A. P. |
| Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Analisi sensorial Degustacio Color Tast Vi |
| Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
| Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; L'appreciation du potentiel qualitatif "a la parcelle" |
| Autor | ARGILLIER, J-P. |
| Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Qualitat Verema |
| Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
| Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; La fisiologia de la respuesta sensorial humana al vino |
| Autor | THORNGATE, J.H. |
| Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Tast Degustacio Analisi sensorial Vi Aroma Acidesa |
| Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
| Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; La liberacion de precursores de aromas para las enzimas durante la vinificacion |
| Autor | ABBOTT, N. |
| Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Vinificacio Alliberament Aroma Enzims Precursors aromatics |
| Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
| Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; La llengua i el vi |
| Autor | CAROD-ROVIRA, J. L. |
| Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Vi Historia Llengua Vocabulari Lexic |
| Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
| Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Los vinos en la cocina y en la gastronomia |
| Autor | WIESENTHAL, M. |
| Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Maridatge Vi Gastronomia |
| Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
| Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Mecanizacion del vinyedo |
| Autor | GIL, J. |
| Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Mecanitzacio Vinya Maquina Prepodadora |
| Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
| Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Nouveautes en filtration tangentielle, Les |
| Autor | THULEAU, A. |
| Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Filtracio tangencial |
| Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
| Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Relacion entre la composicion quimica y las caracteristicas de la espuma en vinos de cava |
| Autor | POLO, M. C. PUEYO, E. MORENO-ARRIBAS, M. V. |
| Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Escuma Composicio Caracteristiques Cava |
| Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
| Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Stabilisation tartrique des vins par un procede d'electrodialyse controle |
| Autor | MOUTOUNET, M. ESCUDIER, J. L. SAINT-PIERRE, B. BATLLE, J.L. |
| Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Electrodialisi Tractament Vi |
| Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
| Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Varietes autochtones mediterraneennes et qualite des vins. L'exemple de la catalogne nord |
| Autor | TORRES, P. |
| Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Varietats Vi Qualitat |
| Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
| Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; analisi de costos |
| Autor | AMAT, O. BLAKE, J. FONT, J. LORENTE, L. |
| Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Comptabilitat de gestio Analisi Empreses |
| Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
| Títol | Utilizacion de los tratamientos por alta presion para la conservacion de alimentos |
| Autor | GUAMIS, B. |
| Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Conservacio Aliments Alta pressio |
| Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
| Títol | Vino y salud: compuestos de interes presentes en el vino |
| Autor | LAMUELA RAVENTOS, R. M. |
| Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Vi Salut Resveratrol |
| Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |