Registres trobats: 7
Títol | Calidad de frutas minimamente procesadas (I). Pardeamiento enzimatico |
Autor | PEREZ, L. GONZALEZ MARTINEZ, C. CHAFER, M. CHIRALT, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2003 - V: XXII- N: 180, Pg: 81-84 |
Descriptors | Qualitat de la fruita Processat en fred Fruita Conserves Fruita minimament processades FMP |
Títol | Composicion quimica del subproducto de tomate |
Autor | DEL VALLE, M. CAMARA, M. TORIJA, M?.E. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2003 - V: XXII- N: 185, Pg: 67-70 |
Descriptors | Composicio quimica Tomaquet Subproductes Conserves |
Títol | El sistema de depuracion S.B.R. aplicado a diversos vertidos del sector conservero. Eficacia en eliminacion de DQO, DBO5, SST, NKT y fosforo total |
Autor | ARNAIZ ALZATE, A. YABEN OYARZUN, B. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2004 - V: XXIII- N: 189, Pg: 116-120 |
Descriptors | Depuracio SBR Sector conserver DQO DBO5 SST NKT Fosfor total Conserves Aigues residuals Tractament biologic |
Títol | Emballage et industries agroalimentaires |
Autor | |
Dades Font | Industries alimentaires et agricoles ISSN: 0019-9311 - abril 1996 - V: - N: 4, Pg: 294 p. |
Descriptors | Embalatge Fran?a Industria agroalimentaria Consum Reglament Condicionament Prevencio Reciclatge Preservacio Aliments Permeabilitat Aroma Valvules Collita 1995 Palets Productes lactics Conserves |
Títol | Mise au point de la preparation d'un autolysat de levures a usage oenologique en vue d'accelerer la maturation des vins tranquilles conserves sur lies |
Autor | FEUILLAT, M. |
Dades Font | - juny 1986 - V: - N: , Pg: 1-6 |
Descriptors | Vi tranquil Vi escumos Llevats Posit Autolisi Envelliment Sediment Solatge |
Localització | C 1/15 |
Títol | Observations sur des vins conserves dans des bouteilles de matiere plastique |
Autor | CABEZUDO, M. D. FERNANDEZ-GOROSTIZA, E. LLAGUNO, C. |
Dades Font | FV - febrer 1972 - V: - N: 400 bis., Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi blanc Vi negre Vi rosat Conservacio Ampolla Vidre Analisi sensorial Plastic |
Localització | FV 400 bis. |
Títol | Quel est le role du liege sur la diminution de la teneur en SO2 dans les vins conserves en bouteille? |
Autor | LEQUIN, S. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 47-49 |
Descriptors | Dioxid de sofre Suro Vi Ampolles de vi Adsorcio Desorcio |