Registres trobats: 11
Títol | Alteracions del vi per micotoxines i seguretat alimentaria |
Autor | SUAREZ LEPE, J.A. |
Dades Font | ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2007 - V: - N: 78, Pg: 22-25 |
Descriptors | Vi Llevats filamentosos Micotoxina Parasits Seguretat alimentaria |
Títol | Brettanomyces/Dekkera: control i deteccio en cellers |
Autor | NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E. |
Dades Font | ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2007 - V: - N: 78, Pg: 14-20 |
Descriptors | Fenols volatils Llevats Olor fenolica Sensibilitat olfactiva Vi Bretanomyces dekkera |
Títol | Control APPCC d'ocratoxina A en vi |
Autor | MARTINEZ RODRIGUEZ, A.J. CARRASCOSA SANRIAGO, A.V. |
Dades Font | ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2007 - V: - N: 78, Pg: 5-12 |
Descriptors | Vi Seguretat alimentaria Normes ISO Normes espanyoles Legislacio alimentaria Legislacio vitivinicola APPCC Ocratoxina A |
Títol | Evolucio del cava i del champagne segons diferents tipus de tapada |
Autor | MAS, A. PUIG, J. LLADO, N. ZAMORA, F. |
Dades Font | ACE: Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 2001 - V: - N: 54, Pg: 12-15 |
Descriptors | Cava Evolucio Champagne Xampany Tap |
Títol | Javier Caba?es: "Els nivells d'ocratoxina A estan molt controlats per la Uni? Europea" |
Autor | GONZALEZ-PEREZ, E. LOPEZ, A. |
Dades Font | ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2007 - V: - N: 78, Pg: 26-28 |
Descriptors | Toxicitat Seguretat alimentaria Vi Contaminacio organoleptica Unio Europea Ocratoxina A |
Títol | Malvasia a Espanya, La |
Autor | RODRIGUEZ-TORRES, I. [et al.] |
Dades Font | ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2009 - V: 26- N: 89, Pg: 14-18 |
Descriptors | Malvasia Varietats de vinya Espanya Denominacions d'origen Estudi comparatiu Caracteritzacio Identificacio |
Títol | Micotoxines i vi |
Autor | MARTINEZ RODRIGUEZ, A. CARRASCOSA SANTIAGO, A.V. |
Dades Font | ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2007 - V: - N: 78, Pg: 3-4 |
Descriptors | Micotoxina Fongs Matrius alimentaries Control organic Toxicitat Vi |
Títol | Potencial de varietats blanques de raim autoctones andaluses per obtenir vins singulars |
Autor | PUERTAS, B. [et al.] |
Dades Font | ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2009 - V: 26- N: 89, Pg: 8-12 |
Descriptors | Varietats blanques Raim Varietats de raim Produccio de vi Elaboracio de vi Andalusia Andalucia Potencial vinicola Potencial viticola |
Títol | Prevencio de l'aparicio d'amines biogenes en vins |
Autor | FERRER, S. PARDO, I. |
Dades Font | Ace: revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2005 - V: 22- N: 70, Pg: 6-8 |
Descriptors | Amines biogenes Vi Prevencio Bacteris lactics |
Títol | Prospeccio, identificacio i conservacio de la diversitat fitogenetica de varietats de Vitis vinifera cultivades a Catalunya |
Autor | GIRALT, L. [et al.] |
Dades Font | ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2009 - V: 26- N: 89, Pg: 4-7 |
Descriptors | Varietats de vinya Varietats autoctones Catalunya Vitis vinifera Identificacio Conservacio Genotip Diversitat genetica |
Títol | XXVII Congres Internacional del Cava |
Autor | LOPEZ, R. |
Dades Font | ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2009 - V: 26- N: 89, Pg: 22-24 |
Descriptors | Cava Congressos |