Registres trobats: 16
Títol | D'Ulpien a Pasteur ou du gouteur a l'oenologue |
Autor | GAUTIER, J.-F. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Maig/Juny 2005 - V: - N: 212, Pg: 35-36 |
Descriptors | Degustacio Historia Cata Enologia |
Títol | Historie d'une profession |
Autor | ROUSSEAU, G. |
Dades Font | Revue Fransaise d'OEnologie ISSN: 0395-899X - maig/juny 2005 - V: - N: 212, Pg: 10-21 |
Descriptors | Historia Enoleg-ologa Professio |
Títol | Influence de differents procedes de maceration sur la composition phenolique, l'activite laccase et la qualite organoleptique des vins de Pinot Noir |
Autor | GERBAUX, V. NAUDIN, R. MEURGEUS, O. MONAMY, C. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 82, Pg: 47-52 |
Descriptors | Varietats Pinot noir Maceracio Qualitat organoleptica |
Títol | L'oenologue a l'ecoute du monde |
Autor | GRANES, D. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Maig/Juny 2005 - V: - N: 212, Pg: 22-24 |
Descriptors | Enoleg-ologa Evolucio Enologia |
Títol | L'oenologue dans la demarche marketing: l'elaboration des vins "seduction" |
Autor | RIOU, C. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Maig/Juny 2005 - V: - N: 212, Pg: 30-33 |
Descriptors | Marqueting Vins Enoleg-ologa |
Títol | La degustation au coeur du metier d'oenologue |
Autor | CASAMAYOR, P. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Maig/Juny 2005 - V: - N: 212, Pg: 34 |
Descriptors | Degustacio Cata Vi Enoleg-ologa |
Títol | Le pinot noir |
Autor | BERNARD, R. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 82, Pg: 15-17 |
Descriptors | Vinya Varietats Pinot noir |
Títol | Le potentiel polyphenolique du Pinot Noir |
Autor | PEYRON, D. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 82, Pg: 42-45 |
Descriptors | Varietats Pinot noir Polifenols Potencial polifenolic |
Títol | Les levures adaptees aux basses temperatures et leur selection |
Autor | MEYER, J.P. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X VOL 76 - 1979 - V: - N: , Pg: 45-49 |
Descriptors | Llevats Temperatura Fermentacio |
Localització | C 12/145 |
Títol | Les terroirs de k'appellation Cotes de Provence: pourquoi et comment les vignerons ont-ils entrepris ce projet? |
Autor | CONRATH, M. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Maig/Juny 2005 - V: - N: 212, Pg: 41-43 |
Descriptors | Proven?a Cotes de Provence Vinya Sol Situacio geografica |
Títol | Metabolisme des levures cryotolerantes : application a la maceration prefermantaire du Pinot Noir en Bougogne |
Autor | FEUILLAT, M. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 170, Pg: 36-40 |
Descriptors | Resveratrol Borgonya Varietats Pinot noir Consum Bourgogne |
Títol | Oenologue conseil: un metier a la responsabilite grandissante |
Autor | PERALDI, D. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Maig/Juny 2005 - V: - N: 212, Pg: 26 |
Descriptors | Enoleg-ologa Professio |
Títol | Optimisation des mouts champenois de Pinot Noir par traitement decolorant aves des lies levuriennes |
Autor | VASSEROT, Y. MAUJEAN, A. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 82, Pg: 59-62 |
Descriptors | Pinot noir Varietats Tractament decolorant Lies Most |
Títol | Pur une recherche oenologique utile aux oenologues et a la valorisation des vins |
Autor | DUBORDIEU, D. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Maig/Juny 2005 - V: - N: 212, Pg: 28-29 |
Descriptors | Professio Enoleg-ologa Futur Enologia |
Títol | Techinques de vinification du Pinot Noir en zones septentrionales. Incidences des modes d'application des macerations prefermentaires a chaud ou a froid du Pinot Noir sur la composition et la qualite des vins |
Autor | CUENAT, P. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 82, Pg: 53-58 |
Descriptors | Pinot noir Varietats Tecniques de vinificacio Fran?a Qualitat del vi Maceracio prefermentativa |
Títol | Typicite du pinot noir |
Autor | BESSIS, R. BLANCHE, D. ADRIAN, M. BREUIL, A. C. BOUDON, E. JANDET, P. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 170, Pg: 20-26 |
Descriptors | Resveratrol Borgonya Varietats Pinot noir Consum Bourgogne |