Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Acetificacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Acetificacion de vinagre por el metodo Schutzenbach: effecto sobre la calidad del vinagre
Autor LOPEZ, F.   AMOROS, S.   PUJOLA, M.   CARBO, R.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 63-65
Descriptors Acetificacio Vinagre Metode Schutzenbach Qualitat
Localització 663.2 JOR

Títol Composicion fenolica de vinagres obtenidos por acetificacion con cultivo superficial en barricas de diferentes maderas
Autor CEREZO, A.B.   TESFAYE, W.   GARCIA PARRILLA, M.C.   TRONCOSO, A.M.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 186-188
Descriptors Vinagre de vi Polifenols Cultiu superficial Acetificacio
Localització 663.2 (063) Con

Títol Contribucion a la mejora del proceso de acetificacion para la produccion industrial de vinagre de vino
Autor RUBIO-FERNANDEZ, H.   SALVADOR, M.D.   FREGAPANE, G.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 209-214
Descriptors Vinagre de vi Acetificacio Produccio industrial Millora del proces

Títol Control del proceso de acetificacion mediante SBSE-GC-MS e IR-MEDIO
Autor DURAN, E.   CASTRO, R.   NATERA, R.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 396-398
Descriptors Acetificacio Vinagre Compostos volatils
Localització 663.2 (063) Con

Títol Efecto de las condiciones de acetificacion, tratamiento y envejecimiento sobre la calidad final de los vinagres de vino
Autor TESFAYE, W.   MICHAEL, W.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2002 - V: II- N: 7, Pg: 39-41
Descriptors Acetificacio Tractament Envelliment Vinagre de vi Qualitat

Títol Estudio de la imposicion de una cepa de Acetobacter pasteurianus en la produccion inoculada de vinagre de vino por el metodo tradicional y sumergido
Autor VEGAS, C.   TESFAYE, W   JARA, C.   ET AL.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 119-121
Descriptors Cultiu superficial Cultiu sumergit Acetificacio
Localització 663.2 (063) Con