Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ETIEVANT, P.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Aroma components of pomaces and wine from the variety muscat de Frontignan
Autor ETIEVANT, P.   BAYONOVE, C.  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 34 - 1983 - V: - N: , Pg: 393-403
Descriptors Components aromatics Moscatell Flavor Biogenesi
Localització C 10/58

Títol El sabor del vino
Autor ETIEVANT, P.   ISSANCHOU, S.  
Dades Font Mundo Cientifico ISSN: 0211-3058 - Enero 1988 - V: 8- N: 76, Pg: 36-45
Descriptors Vi Sabor Gust

Títol L'odeur de cuir: responsabilite de la fermentation malo-lactique
Autor ETIEVANT, P.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 39
Descriptors Fermentacio malolactica Cuir Aroma
Localització C 21/88

Títol Le methoxy-4 methyl-2 butanethiol-2, un constituant majeur de l?arome du bourgeon de cassis
Autor RIGAUD, J.   ETIEVANT, P.   HENRY, R.   LATRASSE, A.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 6 - 1986 - V: - N: , Pg: 213-220
Descriptors Aroma Ribes nigrum L
Localització C 13/27

Títol Mise au point sur les techniques d'extraction et de separation des constituants volatils du vin.
Autor ETIEVANT, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 21 - 1987 - V: - N: 4, Pg: 247-265
Descriptors Vi Analisi Components volatils Composicio Extraccio Aroma Destil.lacio Espai de cap Identificacio
Localització C 5/89

Títol Varietal and Geographic Classification of French Red Wines in Terms of Elements, Amino Acids and Aromatic Alcohols.
Autor ETIEVANT, P.   SCHLICH, P.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 45 - 1988 - V: - N: , Pg: 25-41
Descriptors Classificacio Vi negre Aminoacid Alcohol aromatic Fran?a
Localització C 6/123

Títol Volatile phenol determination in wine
Autor ETIEVANT, P.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 29 - 1981 - V: - N: , Pg: 65-67
Descriptors Fenols Vi Compostos fenolics Vi negre Cromatografia de gasos Analisi espectral Fusta Identificacio Aroma
Localització C 3/26

Títol Wine Analysis: Study and Comparison of Techniques Developed for the Study of Volatile Constituents
Autor ETIEVANT, P.   MAARSE, H.   VAN DEN BERG, F.  
Dades Font Chromatographia ISSN: 0009-5893 VOL 21 - juliol 1986 - V: - N: 7, Pg: 379-386
Descriptors Analisi Vi Components volatils
Localització C 3/40