Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Proces d'elaboracio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Compostaje y su uso en agricultura ecologica, El
Autor LABRADOR, J.  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Julio 2008 - V: - N: 273, Pg: 34-40
Descriptors Compostatge Agricultura ecologica Fertilitzacio Compost Estabilitat Normes Agrosistemes Proces d'elaboracio

Títol Distribucion de levaduras vinicas en dos bodegas de la D.O. Valdepe?as que usan diferentes procedimientos de elaboracion
Autor BRIONES PEREZ, A.I.   FERNANDEZ GONZALEZ, M.   HERNANDEZ GOMEZ, L.F.   UBEDA IRANZO, J.F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 67-70
Descriptors Llevats vinics Valdepe?as DO Valdepenyas DO Proces d'elaboracio Fermentacio Evolucio Denominacio d'origen Enologia

Títol El champagne y los espumosos. Desde su origen hasta su preparacion para la venta
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: LXII- N: 3164, Pg: 1014-1016
Descriptors Champagne Vi escumos Caracteristiques Proces d'elaboracio Destilacio Comercialitzacio

Títol El proceso de desamarizado de la aceituna
Autor MALDONADO, M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2011 - V: Suplemento Mensual del Sector Olivicola- N: 6, Pg: 168-172
Descriptors Proces d'elaboracio Oliva Pectina Calci

Títol Factores que determinan las atribuciones de calidad del jamon iberico
Autor VENTANAS, J.   ANDRES, A.I.   PETRON, M.J.   GARCIA,C.   RUIZ, J.  
Dades Font XX Symposium de Anaporc - Noviembre 1999 - V: - N: , Pg: 151-161
Descriptors Pernil iberic Qualitat Qualitat organoleptica Factors determinants Proces d'elaboracio
Localització C 16/1

Títol Gravedad, La
Autor BRAMAZ, A.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Febrero-Marzo 2009 - V: - N: 70, Pg: 56
Descriptors Elaboracio de vi Gravetat Raim Vi Most Vinificacio Proces d'elaboracio

Títol Masa madre: el secreto del pan
Autor BERNABE, MARQUES, C. J.   LLIN ALBINYANA, M. L.   PEREZ LACUEVA, C.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2007 - V: - N: 380, Pg: 51-62
Descriptors Pa Proces d'elaboracio Productes alimentaris Panificacio